cirith Δημοσιεύτηκε August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 20, 2016 (edited) Σκέπτομαι να αντικαταστήσω –για λόγους… βαρεμάρας :P – το Nexus 5x μου, από το οποίο είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, με εξαίρεση την αυτονομία του. Καλοβλέπω τις ακόλουθες συσκευές: 1. Xiaomi Redmi Note 3 Pro International. Η 800άρα μου είναι απαραίτητη –Wind γαρ- και η έκδοση έπεσε ως μάννα εξ ουρανού. 2. Huawei Mate S. Εδώ θα έχουμε και ευρωπαϊκή εγγύηση. 3. Xiaomi Mi5. Εδώ λείπει η 800αρα, αλλά ο Snap 820 στα € 263 περίπου είναι πειρασμός. Οι απόψεις σας ευπρόσδεκτες. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση, καινούργιου ή μεταχειρισμένου, αρκεί να μη ξεφεύγει πάνω από τα € 300-320. Βασικό κριτήριο η σχέση απόδοσης προς τιμή. Ευχαριστώ! Edited August 20, 2016 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Σκέπτομαι να αντικαταστήσω –για λόγους… βαρεμάρας :P – το Nexus 5x μου, από το οποίο είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, με εξαίρεση την αυτονομία του. Καλοβλέπω τις ακόλουθες συσκευές: 1.Xiaomi Redmi Note 3 Pro International. Η 800άρα μου είναι απαραίτητη –Wind γαρ- και η έκδοση έπεσε ως μάννα εξ ουρανού. 2.Huawei Mate S. Εδώ θα έχουμε και ευρωπαϊκή εγγύηση. 3.Xiaomi Mi5. Εδώ λείπει η 800αρα, αλλά ο Snap 820 στα € 263 περίπου είναι πειρασμός. Οι απόψεις σας ευπρόσδεκτες. Είμαι ανοικτός σε οποιαδήποτε άλλη πρόταση, καινούργιου ή μεταχειρισμένου, αρκεί να μη ξεφεύγει πάνω από τα € 300-320. Βασικό κριτήριο η σχέση απόδοσης προς τιμή. Ευχαριστώ! Είσαι έτοιμος με τις συσκευές που αναφέρεις να κάνεις ένα μεγάλο downgrade στην κάμερα,εγώ θα έψαχνα για ελαφρώς μεταχειρισμενο p9 Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 το 3 το απορριπτεις, καθως σε ειναι απαραιτητη η 800 το 2 δε το προτεινω λογω μικρης μπαταριας, ομως θα εχεις εγγυηση παρε το 1 που σε καλυτπει σε ολα και ειναι ο ορισμος του vfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Όπως αναφέρθηκε όμως, θα αντέξει να κανει downgrade στην κάμερα, όχι τόσο στις ημερήσιες, αλλά κυριως στις βραδινές κ στο βίντεο?? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 σιγα το downgrade!!!! ενα κλικ κατω, αντε 2 κλικ κατω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 σιγα το downgrade!!!! ενα κλικ κατω, αντε 2 κλικ κατω.... Φίλε μου ειδικά με το τηλέφωνο που προτείνεις η διαφορά στη κάμερα είναι τρομερά μεγάλη Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας! Το downgrade το έχω υπ' όψη μου και αυτό είναι που με έχει "κρατήσει" μέχρι στιγμής, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, καθώς δεν κανω βαριά χρήση της κάμερας. Μια εναλλακτική που σκέπτομαι είναι να καιροφυλακτώ για κάποιο μεταχειρισμένο G5 ή P9 σε καλή τιμή (300-320). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας! Το downgrade το έχω υπ' όψη μου και αυτό είναι που με έχει "κρατήσει" μέχρι στιγμής, για ψυχολογικούς κυρίως λόγους, καθώς δεν κανω βαριά χρήση της κάμερας. Μια εναλλακτική που σκέπτομαι είναι να καιροφυλακτώ για κάποιο μεταχειρισμένο G5 ή P9 σε καλή τιμή (300-320). Το p9 στο πρότεινα και εγώ είναι εξαιρετικό και το g5 δεν είναι κακή επιλογή Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 τοση διαφορα οι καμερες;;;; οκ, το νεξους εχει τρομερη (απο δειγματα που βλεπω) αλλα και του χιαομι δε τη λες ασχημη (οπως το βλεπω ΕΓΩ δηλαδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Το xiaomi είναι τρομερή πετιπτωση για τα 150 ευρώ που κοστίζει. Τι να λεμε τώρα. Η special edition, που στέλνει το geekbuying έχει κ την 800-ρα μπάντα, που έλειπε μεχρι τώρα. Με την rom του gkalen, οι βραδινές φωτό βελτιώθηκαν αρκετά. Τα χει όλα κ συμφέρει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 γιατί να προτιμήσει κανείς το 3 pro αντι του 3s στην 3/32 βερσιόν ( prime ή pro αναλόγως το site ) είναι καλύτερος ο 616 από τον 430 ; ή ως λίγο "παλαιότερη" συσκευή έχει καλύτερη υποστήριξη. όσον αφορά στην 800άρα είδα πως και το 3s την έχει στην ιντερνατιοναλ έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. August 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Μιλάμε για το Note (που έχει τον 650), όχι το σκέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektronaut Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Μιλάμε για το Note (που έχει τον 650), όχι το σκέτο. ωχ! όντως. περπάτουσα στο δρόμο και δεν διάβασα καλά απ ότι φαίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts