Jump to content

Singles (Mega)

Dem
 Κοινοποίηση

Αγαπημένος χαρακτήρας S1ngles  

323 members have voted

1. 1. Αγαπημένος χαρακτήρας S1ngles

• Λίλα
      81
    • Ράνια
      91
    • Κατερίνα
      8
    • Φώτης
      42
    • Περιστερόπουλος
      89
    • Billy
      12

Recommended Posts

Eυτυχως ξεκουμπιστηκε η πουροφάμ-φατάλ

:lol::happy:

Κατά τα λοιπά ξενέρωσα τη ζωή μου :ninja:

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μου αρεσε πολυ χτες τελικα η λιλα και ή ρανια τα βρηκαν ή οχι?

να δουμε με τον γιαννη τι παιζει τι θα γινει στο δικαστηριο αραγε? λετε να πουλησει την μανα του? κατι τετοιο καταλαβα

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter:

Eυτυχως ξεκουμπιστηκε η πουροφάμ-φατάλ (φροντιζοντας να μας αηδιασει για αλλη μια φορα με τα φιλια στο Μακη :eek:). Κατα τα αλλα καπως προχωρησε σημερα η υποθεση αλλα σαφεστατα εχει χαλασει και καπου εχει χασει το μπουσουλα το σεναριο.

Συμφωνω.Παντως διαβασα οτι το σεναριο θα προσαρμοστει πλεον,καθως ο σεναριογραφος γραφει για τους S1ngles 1,οποτε θα προτεθουν οι ρολοι του α κυκλου,και οι ηθοποιοι φυσικα.Δεν ξερω αν θα επιστρεψουν ολοι..Παντως μερικοι,ΝΑΙ:happy:

Επιτέλους αρχίζουν να διαφαίνονται σημάδια βελτίωσης μετά το express του μεσονυχτίου. Περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο που κατά τη γνώμη θα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Εμενα μου αρεσε το χθεσινο...

Δεν τρελαθηκα αλλα....

Παντως το ακυρο ηταν οταν ο Φωτης και η Κατερινα εφτασαν στο αλλοτινο Κολοκοτρωνιτσι!!!!!!!:lol::lol::lol:

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

• 2 weeks later...
Aυτη που καλεσαν στο δικαστηριο ποια ειναι, η Λιλα;;;

ναι η Λιλα ητανε...

βαρετο επεισοδιο λιγο πηγε να με παρει ο υπνος.:rolleyes:

παντως ο Τζαμπα ολα τα λεφτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

τρωγοτανε το χτεσινο.φαινεται ωστοσο οτι το τελος της σειρας πλησιαζει.γιατι ποσο ακομα θα το τραβηξουν;;οι εκκρεμοτητες των ηρωων τελειωνουν:το δικαστηριο της ρανιας,η σχεση της με τον πως-τον-λενε-τον-αντρα-της,η φιλια της με την λιλα,το σπιτι του φωτη και της αλλης της χαζης..

αφησαν ακομα να φανει και το τι θα γινει πανω κατω στο επομενο επεισοδιο.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Να δείτε που ο Τζάμπα θα είναι κανας ζάμπλουτος στο τέλος.Είχα που είχα την υποψία,δεν ήθελε να δείξει και το όνομά του και σχεδόν το επιβεβαίωσα :p

τρωγοτανε το χτεσινο.φαινεται ωστοσο οτι το τελος της σειρας πλησιαζει.γιατι ποσο ακομα θα το τραβηξουν;;οι εκκρεμοτητες των ηρωων τελειωνουν:το δικαστηριο της ρανιας,η σχεση της με τον πως-τον-λενε-τον-αντρα-της,η φιλια της με την λιλα,το σπιτι του φωτη και της αλλης της χαζης..

αφησαν ακομα να φανει και το τι θα γινει πανω κατω στο επομενο επεισοδιο.

Εγώ πάντως θέλω να κλείσουν όλες αυτές οι ιστορίες, γιατί νομίζω πως κρατάνε την πλοκή πίσω. Γενικώς να κλείσει το singles 2,5 και να ξεκινήσει το singles 3 ανανεωμένο, με νέες ιστορίες και πρόσωπα, γιατί είναι προφανές πως έτσι όπως χειρίστηκαν το όλο θέμα με την Σερέτη, το θάνατο του Λουκά και τη διαθήκη, απογοήτευσε και δεν τραβάει...

Καμία σχέση με την περσινή φρεσκάδα της σειράς. Πρέπει να ολοκληρώσουν όλα αυτά και να πάνε για νέες ιστορίες! Και με τους ίδιους πρωταγωνιστές ακόμα γίνεται, απλώς το θέμα Σερέτη, μυστικές διαθήκες και μυστηρίων αλα Παρά Πέντε, πρέπει να τελειώσουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

"To Be or Not to Be a Snarf"?

That's the real question!

Εγώ πάντως θέλω να κλείσουν όλες αυτές οι ιστορίες, γιατί νομίζω πως κρατάνε την πλοκή πίσω. Γενικώς να κλείσει το singles 2,5 και να ξεκινήσει το singles 3 ανανεωμένο, με νέες ιστορίες και πρόσωπα, γιατί είναι προφανές πως έτσι όπως χειρίστηκαν το όλο θέμα με την Σερέτη, το θάνατο του Λουκά και τη διαθήκη, απογοήτευσε και δεν τραβάει...

Καμία σχέση με την περσινή φρεσκάδα της σειράς. Πρέπει να ολοκληρώσουν όλα αυτά και να πάνε για νέες ιστορίες! Και με τους ίδιους πρωταγωνιστές ακόμα γίνεται, απλώς το θέμα Σερέτη, μυστικές διαθήκες και μυστηρίων αλα Παρά Πέντε, πρέπει να τελειώσουν!

συμφωνω αν και πιστευω πως λιγο πριν τα χριστουγεννα θα ξεκινησουν καποια νεα θεματα για να μας το κοψουν σε αγωνια

Πιο συγκεκριμενα επιστρεφει ο Ορεστης απο τα παλια,και ισως και κανενας αλλος απο τον α κυκλο.Παντως ο Ορεστης ειναι στανταρ!Παντως συμφωνω το εργο εχει χασει αρκετη απο την αιγλη του.Εγω προσωπικα προτιμουσα το S1NGLES 1 που ασχολουνταν με τις σχεσεις κ.λ.π.,θυμαστε οσοι παρακολουθουσατε,και οχι να το γυρισει σε πλοκη οπως ιδιαιτερα τη φετινη.Προσωπικα πιστευω οτι για τη συγκεκριμενη σειρα δεν ταιριαζει το ΦΕΤΙΝΟ στυλ..

oχι,εχει ποδοσφαιρο.:mad::mad:

αμαν πια 2 επεισοδια στον μηνα βλεπουμε αντε να δειξει αλλο ενα και μετα καλα χριστουγεννα:mad:

aman,simera poy boro na to do den exei...xazoi...θα το φανε το κεφαλι τους,όπως πάνε...όπως το παρα 5 θα καταλήξει...

αμαν πια 2 επεισοδια στον μηνα βλεπουμε αντε να δειξει αλλο ενα και μετα καλα χριστουγεννα:mad:

aman,simera poy boro na to do den exei...xazoi...θα το φανε το κεφαλι τους,όπως πάνε...όπως το παρα 5 θα καταλήξει...

μια καλη λυση ειναι να το αλλαζανε μερα

γιατι το ποδοσφαιρο παντα Τεταρτη το δειχνει.:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως και πέρυσι έτσι γινόταν, μετά τα Χριστούγεννα ήταν πολύ πίσω από τις υπόλοιπες σειρές...
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

εμενα παντως αυτο που δεν μου αρεσει απο περσι στη σειρα ειναι οτι το εχουν γυρισει πολυ στο δραματικο και το περιπετειωδες... στην αρχη που μιλουσαν για τους ανθρωπους και τις σχεσεις χωρις να υπαρχουν μυστικες διαθηκες, απαγωγες, φονοι κτλ ηταν πολυ καλυτερα!!! ελπιζω να το καταλαβουν καποια στιγμη!:D

αληθεια με το λουκα τι θα γινει; θα τον παρει πισω η ρανια;; θα μου φανει μεγαλη βλακεια να μην εχει το παιδι η μανα του και να το εχει η σερετη!!!:X:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://freespiritnowtobe.blogspot.com/

Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου!