argymeg Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Eυτυχως ξεκουμπιστηκε η πουροφάμ-φατάλ :lol::happy: Κατά τα λοιπά ξενέρωσα τη ζωή μου :ninja: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 μου αρεσε πολυ χτες τελικα η λιλα και ή ρανια τα βρηκαν ή οχι? να δουμε με τον γιαννη τι παιζει τι θα γινει στο δικαστηριο αραγε? λετε να πουλησει την μανα του? κατι τετοιο καταλαβα Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Eυτυχως ξεκουμπιστηκε η πουροφάμ-φατάλ (φροντιζοντας να μας αηδιασει για αλλη μια φορα με τα φιλια στο Μακη :eek:). Κατα τα αλλα καπως προχωρησε σημερα η υποθεση αλλα σαφεστατα εχει χαλασει και καπου εχει χασει το μπουσουλα το σεναριο. Συμφωνω.Παντως διαβασα οτι το σεναριο θα προσαρμοστει πλεον,καθως ο σεναριογραφος γραφει για τους S1ngles 1,οποτε θα προτεθουν οι ρολοι του α κυκλου,και οι ηθοποιοι φυσικα.Δεν ξερω αν θα επιστρεψουν ολοι..Παντως μερικοι,ΝΑΙ:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Επιτέλους αρχίζουν να διαφαίνονται σημάδια βελτίωσης μετά το express του μεσονυχτίου. Περιμένουμε το επόμενο επεισόδιο που κατά τη γνώμη θα είναι ότι καλύτερο έχουμε δει μέχρι τώρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 πατατιασε η σειρουλα...κριμα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Εμενα μου αρεσε το χθεσινο... Δεν τρελαθηκα αλλα.... Παντως το ακυρο ηταν οταν ο Φωτης και η Κατερινα εφτασαν στο αλλοτινο Κολοκοτρωνιτσι!!!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsx Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Είδα το τρέιλερ και φαίνεται ωραίο επεισόδιο το αυριανό. Η Ράνια πάει την Σερέτη στο δικαστήριο... για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Aυτη που καλεσαν στο δικαστηριο ποια ειναι, η Λιλα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Aυτη που καλεσαν στο δικαστηριο ποια ειναι, η Λιλα;;; ναι η Λιλα ητανε... βαρετο επεισοδιο λιγο πηγε να με παρει ο υπνος.:rolleyes: παντως ο Τζαμπα ολα τα λεφτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 τρωγοτανε το χτεσινο.φαινεται ωστοσο οτι το τελος της σειρας πλησιαζει.γιατι ποσο ακομα θα το τραβηξουν;;οι εκκρεμοτητες των ηρωων τελειωνουν:το δικαστηριο της ρανιας,η σχεση της με τον πως-τον-λενε-τον-αντρα-της,η φιλια της με την λιλα,το σπιτι του φωτη και της αλλης της χαζης.. αφησαν ακομα να φανει και το τι θα γινει πανω κατω στο επομενο επεισοδιο. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Να δείτε που ο Τζάμπα θα είναι κανας ζάμπλουτος στο τέλος.Είχα που είχα την υποψία,δεν ήθελε να δείξει και το όνομά του και σχεδόν το επιβεβαίωσα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 τρωγοτανε το χτεσινο.φαινεται ωστοσο οτι το τελος της σειρας πλησιαζει.γιατι ποσο ακομα θα το τραβηξουν;;οι εκκρεμοτητες των ηρωων τελειωνουν:το δικαστηριο της ρανιας,η σχεση της με τον πως-τον-λενε-τον-αντρα-της,η φιλια της με την λιλα,το σπιτι του φωτη και της αλλης της χαζης.. αφησαν ακομα να φανει και το τι θα γινει πανω κατω στο επομενο επεισοδιο. Εγώ πάντως θέλω να κλείσουν όλες αυτές οι ιστορίες, γιατί νομίζω πως κρατάνε την πλοκή πίσω. Γενικώς να κλείσει το singles 2,5 και να ξεκινήσει το singles 3 ανανεωμένο, με νέες ιστορίες και πρόσωπα, γιατί είναι προφανές πως έτσι όπως χειρίστηκαν το όλο θέμα με την Σερέτη, το θάνατο του Λουκά και τη διαθήκη, απογοήτευσε και δεν τραβάει... Καμία σχέση με την περσινή φρεσκάδα της σειράς. Πρέπει να ολοκληρώσουν όλα αυτά και να πάνε για νέες ιστορίες! Και με τους ίδιους πρωταγωνιστές ακόμα γίνεται, απλώς το θέμα Σερέτη, μυστικές διαθήκες και μυστηρίων αλα Παρά Πέντε, πρέπει να τελειώσουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Εγώ πάντως θέλω να κλείσουν όλες αυτές οι ιστορίες, γιατί νομίζω πως κρατάνε την πλοκή πίσω. Γενικώς να κλείσει το singles 2,5 και να ξεκινήσει το singles 3 ανανεωμένο, με νέες ιστορίες και πρόσωπα, γιατί είναι προφανές πως έτσι όπως χειρίστηκαν το όλο θέμα με την Σερέτη, το θάνατο του Λουκά και τη διαθήκη, απογοήτευσε και δεν τραβάει... Καμία σχέση με την περσινή φρεσκάδα της σειράς. Πρέπει να ολοκληρώσουν όλα αυτά και να πάνε για νέες ιστορίες! Και με τους ίδιους πρωταγωνιστές ακόμα γίνεται, απλώς το θέμα Σερέτη, μυστικές διαθήκες και μυστηρίων αλα Παρά Πέντε, πρέπει να τελειώσουν! συμφωνω αν και πιστευω πως λιγο πριν τα χριστουγεννα θα ξεκινησουν καποια νεα θεματα για να μας το κοψουν σε αγωνια Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Πιο συγκεκριμενα επιστρεφει ο Ορεστης απο τα παλια,και ισως και κανενας αλλος απο τον α κυκλο.Παντως ο Ορεστης ειναι στανταρ!Παντως συμφωνω το εργο εχει χασει αρκετη απο την αιγλη του.Εγω προσωπικα προτιμουσα το S1NGLES 1 που ασχολουνταν με τις σχεσεις κ.λ.π.,θυμαστε οσοι παρακολουθουσατε,και οχι να το γυρισει σε πλοκη οπως ιδιαιτερα τη φετινη.Προσωπικα πιστευω οτι για τη συγκεκριμενη σειρα δεν ταιριαζει το ΦΕΤΙΝΟ στυλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Πρώτος ο τζάπα! Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 simera exei kenourio? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 simera exei kenourio? oχι,εχει ποδοσφαιρο.:mad::mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 oχι,εχει ποδοσφαιρο.:mad::mad: αμαν πια 2 επεισοδια στον μηνα βλεπουμε αντε να δειξει αλλο ενα και μετα καλα χριστουγεννα:mad: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 aman,simera poy boro na to do den exei...xazoi...θα το φανε το κεφαλι τους,όπως πάνε...όπως το παρα 5 θα καταλήξει... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 αμαν πια 2 επεισοδια στον μηνα βλεπουμε αντε να δειξει αλλο ενα και μετα καλα χριστουγεννα:mad: aman,simera poy boro na to do den exei...xazoi...θα το φανε το κεφαλι τους,όπως πάνε...όπως το παρα 5 θα καταλήξει... μια καλη λυση ειναι να το αλλαζανε μερα γιατι το ποδοσφαιρο παντα Τεταρτη το δειχνει.:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 και απεναντι σε τι να το πανε;;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Πάντως και πέρυσι έτσι γινόταν, μετά τα Χριστούγεννα ήταν πολύ πίσω από τις υπόλοιπες σειρές... Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela7 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 εμενα παντως αυτο που δεν μου αρεσει απο περσι στη σειρα ειναι οτι το εχουν γυρισει πολυ στο δραματικο και το περιπετειωδες... στην αρχη που μιλουσαν για τους ανθρωπους και τις σχεσεις χωρις να υπαρχουν μυστικες διαθηκες, απαγωγες, φονοι κτλ ηταν πολυ καλυτερα!!! ελπιζω να το καταλαβουν καποια στιγμη!:D αληθεια με το λουκα τι θα γινει; θα τον παρει πισω η ρανια;; θα μου φανει μεγαλη βλακεια να μην εχει το παιδι η μανα του και να το εχει η σερετη!!!:X:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://freespiritnowtobe.blogspot.com/ Ανήκω σε μένα και στα όνειρα μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 περσι τι μέρα επαιζε δεν θυμαμαι? Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Τετάρτη, όπως και φέτος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts