Jump to content

Singles (Mega)

Dem
 Κοινοποίηση

Αγαπημένος χαρακτήρας S1ngles  

323 members have voted

1. 1. Αγαπημένος χαρακτήρας S1ngles

• Λίλα
      81
    • Ράνια
      91
    • Κατερίνα
      8
    • Φώτης
      42
    • Περιστερόπουλος
      89
    • Billy
      12

Recommended Posts

Pantws re paidia ontws eleos me to fili.Afti i Andrianou se ka8e sirial 8a paizei ti moiraia ginaika h to skoteino antikeimeno tou po8ou? Po8en pws ? Exei katantisei geloio.:p

+1!!!

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:lol: :lol: katy .Ενταξι κι εμεναμε χαλασε το φιλι αλλα οκ εδω εχει το ρολο κυριως μητερας..Κι μερχι εκει ειναι ωραιος ο ρολος τωρα το τι παιζει με αυτην κι τον αλλο ειναι μερος του μυστηριου κι του τι ρολο παιζει ο καθενας..

Αρχικά ξενέρωσα, προς το τέλος όμως και ειδικά στο τρένο ήταν πραγματικά πολύ καλό... Το φιλί όμως ήταν εξωφρενικά, διεστραμμένα άθλιο :wacko: Έλεος απλά...
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

:lol: :lol: katy .Ενταξι κι εμεναμε χαλασε το φιλι αλλα οκ εδω εχει το ρολο κυριως μητερας..Κι μερχι εκει ειναι ωραιος ο ρολος τωρα το τι παιζει με αυτην κι τον αλλο ειναι μερος του μυστηριου κι του τι ρολο παιζει ο καθενας..

mwre kai disegona na eixe sto rolo afti pali ola ta pipinia 8a tin i8elan.:p

:p

Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας! Δεν έγινε και τίποτα, ένα φιλί ήταν, που από την πλευρά του Μάκη ήταν περισσότερο από οίκτο και συμπόνια (ίσως και για να κάνει τη δουλειά του :p), και όχι από έλξη ή έρωτα.

Και σιγά μη φαίνεται τώρα μοιραία γυναίκα, αν έπαιζε την τρελά μοιραία γυναίκα, θα βάζανε το Γιάννη να την ερωτεύεται παράφορα και να ξεχνάει τη Ράνια! :lol: :lol: :lol:

Σε γενικές γραμμές πάντως, ωραίο επεισόδιο. Πρέπει όμως σύντομα να τα ξαναβρούνε η Ράνια με τη Λίλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Childe Roland to the Dark Tower came...

Ωραίο το επεισόδειο.Ξεράθηκα εκεί που η Κατερίνα έλεγε:

Φώτη,εγώ ξέρω ποιος το έκανε.Οι άνθρωποι από την τράπεζα,επειδή δεν πήραν το σπίτι...:p

Παιδιά,ο γιάννης πέθανε?

Και εμένα μου έμεινε η απορία!..δε νομίζω να πεθάνει όμως!ελπίζω πως όχι τουλάχιστον..:)

Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;)

εγω πιστευω θα ζησει ο Γιαννης

και μετα η Ρανια θα τον αγαπησει πραγματικα

επειδη την εσωσε.:O:O

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εχει αρχισει κ γινεται ''πετσα'' η σειρα. :mad:

Εγω νομιζω θα πεθανει για να χασει και τα 2 της παιδια η σερετη και να χει σχεση η Ρανια!!! Τραγικοτητα και ιστοριες....:ninja:

Και ο χαμος του Γιαννη θα ενωσει και παλι ρανια-λιλα νομιζω....

Ο έξυπνος παραδέχεται...

Ο πονηρός δικαιολογείται...

Και ο ηλίθιος επιμένει...

Εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν θα πεθάνει, αν κρίνω από την συνέχεια για το επόμενο επεισόδιο που διάβασα. Αυτό που με προβληματίζει είναι.... την άλλη Τετάρτη θα παίξει επανάληψη; Επειδή στην σελίδα του Μέγκα εμφανίζεται η περίληψη του τρίτου επεισοδίου για την Τετάρτη 31/10.

Δεν ξέρω γιατί

σ' ένα περιοδικό διάβασα ότι ο Μπουγιούρης πάει στρατό από Νοέμβριο και απλά θα παίρνει άδειες για να παίζει σ' ένα άλλο σίριαλ, μάλλον του Ant1 και δεν ανέφεραν τίποτα για Singles!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Childe Roland to the Dark Tower came...

EINAI SUPER!:)EINAI ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ MEGA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ 50-50.Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ":D

Πολύ συνηθισμένο για τους Singles (ελπίζω) :O:rolleyes:

Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν θα πεθάνει, αν κρίνω από την συνέχεια για το επόμενο επεισόδιο που διάβασα. Αυτό που με προβληματίζει είναι.... την άλλη Τετάρτη θα παίξει επανάληψη; Επειδή στην σελίδα του Μέγκα εμφανίζεται η περίληψη του τρίτου επεισοδίου για την Τετάρτη 31/10.

Στις 7 Νοεμβρίου έχει την περίληψη του 5ου επεισοδίου άρα μάλλον θα παίξουν κανονικά χωρίς επαναλήψεις. Αλήθεια την περίληψη του 4ου που την βρήκατε;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Στις 7 Νοεμβρίου έχει την περίληψη του 5ου επεισοδίου άρα μάλλον θα παίξουν κανονικά χωρίς επαναλήψεις. Αλήθεια την περίληψη του 4ου που την βρήκατε;

Μα επειδή υπήρχε η περίληψη του 4ου επεισοδίου για την ερχόμενη Τετάρτη και τελικά αντικαταστάθηκε με αυτήν του τρίτου, γι' αυτό κάνω λόγο για επανάληψη. Φαντάστηκα ότι ίσως δεν πρόλαβαν να το αλλάξουν για τις 7 Νοεμβρίου! Θα δείξει...τι να πούμε;

ωραιο το επεισοδιο

εγω πιστευω οτι ενας λογος που πυροβόληθηκε ο Γιάννης ειναι για να γίνει ενα ξεσπάσμα απο την Σερέτη και να παρει η mayem την απαντηση που περιμενει

το ξερω λιγο τραβηγμένη η σκεψη μου αλλα θα υπαρχουν σιγουρα απροσμενες αντιδρασεις μεσα στο τρενο απο εδω και περα

κ εγω ξενερωσα με το φιλι Μακη και Ανδριανού

ελεος πια

http://www.danasoft.com/vipersig.jpg

"...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..."

mwre kai disegona na eixe sto rolo afti pali ola ta pipinia 8a tin i8elan.:p

στανταρ το βάζει όρο στο συμβόλαιο όταν δε γράφει αυτή τις σειρές:p:lol:

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

στανταρ το βάζει όρο στο συμβόλαιο όταν δε γράφει αυτή τις σειρές:p:lol:

:lol::lol::lol:

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη η εκδοχή:

Κάνουν συμβούλιο στο Mega και λένε: "Ποια να βάλουμε στο ρόλο της μοιραίας που την θέλουν όλοι..ποια να βάλουμε..μα ποια να βάλουμε! Α!!!! Την Άννα Ανδριανού!!!" :lol::lol::lol:

Παίζει το τρέιλερ της προηγούμενης βδομάδας. Ξέρει κανείς αν θάχει επανάληψη;

Κι αν ναι, γιατί ρε :X, αφού δεν έχει ποδόσφαιρο το Mega σήμερα!!!

Πρεπει να εχει επαναληψη... Εχει και το προηγουμενο τρεηλερ με αλλη αφηγηση και η περιληψη του Μεγκα δειχνει το προηγουμενο...