Katy Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Pantws re paidia ontws eleos me to fili.Afti i Andrianou se ka8e sirial 8a paizei ti moiraia ginaika h to skoteino antikeimeno tou po8ou? Po8en pws ? Exei katantisei geloio.:p +1!!! :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 :lol: :lol: katy .Ενταξι κι εμεναμε χαλασε το φιλι αλλα οκ εδω εχει το ρολο κυριως μητερας..Κι μερχι εκει ειναι ωραιος ο ρολος τωρα το τι παιζει με αυτην κι τον αλλο ειναι μερος του μυστηριου κι του τι ρολο παιζει ο καθενας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Αρχικά ξενέρωσα, προς το τέλος όμως και ειδικά στο τρένο ήταν πραγματικά πολύ καλό... Το φιλί όμως ήταν εξωφρενικά, διεστραμμένα άθλιο :wacko: Έλεος απλά... Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tania_5217 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 :lol: :lol: katy .Ενταξι κι εμεναμε χαλασε το φιλι αλλα οκ εδω εχει το ρολο κυριως μητερας..Κι μερχι εκει ειναι ωραιος ο ρολος τωρα το τι παιζει με αυτην κι τον αλλο ειναι μερος του μυστηριου κι του τι ρολο παιζει ο καθενας.. mwre kai disegona na eixe sto rolo afti pali ola ta pipinia 8a tin i8elan.:p Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Εντάξει, μην τρελαθούμε κιόλας! Δεν έγινε και τίποτα, ένα φιλί ήταν, που από την πλευρά του Μάκη ήταν περισσότερο από οίκτο και συμπόνια (ίσως και για να κάνει τη δουλειά του :p), και όχι από έλξη ή έρωτα. Και σιγά μη φαίνεται τώρα μοιραία γυναίκα, αν έπαιζε την τρελά μοιραία γυναίκα, θα βάζανε το Γιάννη να την ερωτεύεται παράφορα και να ξεχνάει τη Ράνια! :lol: :lol: :lol: Σε γενικές γραμμές πάντως, ωραίο επεισόδιο. Πρέπει όμως σύντομα να τα ξαναβρούνε η Ράνια με τη Λίλα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Ωραίο το επεισόδειο.Ξεράθηκα εκεί που η Κατερίνα έλεγε: Φώτη,εγώ ξέρω ποιος το έκανε.Οι άνθρωποι από την τράπεζα,επειδή δεν πήραν το σπίτι...:p Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 καλο το επεισοδιο...αρχισε να ανεβαινει η σειρα.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Παιδιά,ο γιάννης πέθανε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickaki89 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Παιδιά,ο γιάννης πέθανε? Και εμένα μου έμεινε η απορία!..δε νομίζω να πεθάνει όμως!ελπίζω πως όχι τουλάχιστον..:) Παράθεση Η λογική είναι ο μόνος τρόπος να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 εγω πιστευω θα ζησει ο Γιαννης και μετα η Ρανια θα τον αγαπησει πραγματικα επειδη την εσωσε.:O:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εχει αρχισει κ γινεται ''πετσα'' η σειρα. :mad: Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Εγω νομιζω θα πεθανει για να χασει και τα 2 της παιδια η σερετη και να χει σχεση η Ρανια!!! Τραγικοτητα και ιστοριες....:ninja: Και ο χαμος του Γιαννη θα ενωσει και παλι ρανια-λιλα νομιζω.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 Εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν θα πεθάνει, αν κρίνω από την συνέχεια για το επόμενο επεισόδιο που διάβασα. Αυτό που με προβληματίζει είναι.... την άλλη Τετάρτη θα παίξει επανάληψη; Επειδή στην σελίδα του Μέγκα εμφανίζεται η περίληψη του τρίτου επεισοδίου για την Τετάρτη 31/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 εγω πιστευω θα ζησει ο Γιαννης και μετα η Ρανια θα τον αγαπησει πραγματικα επειδη την εσωσε.:O:O Δεν ξέρω γιατί σ' ένα περιοδικό διάβασα ότι ο Μπουγιούρης πάει στρατό από Νοέμβριο και απλά θα παίρνει άδειες για να παίζει σ' ένα άλλο σίριαλ, μάλλον του Ant1 και δεν ανέφεραν τίποτα για Singles! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r_tz_vf Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 EINAI SUPER!:)EINAI ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ MEGA ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ 50-50.Η ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΛΙΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ":D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Μα ..ο Περιστερόπουλος δεν παίζει φέτος! :blink::blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joan_nicol Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Έχουμε χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Childe Roland to the Dark Tower came... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 εγω πιστευω θα ζησει ο Γιαννης και μετα η Ρανια θα τον αγαπησει πραγματικα επειδη την εσωσε.:O:O Πολύ συνηθισμένο για τους Singles (ελπίζω) :O:rolleyes: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν θα πεθάνει, αν κρίνω από την συνέχεια για το επόμενο επεισόδιο που διάβασα. Αυτό που με προβληματίζει είναι.... την άλλη Τετάρτη θα παίξει επανάληψη; Επειδή στην σελίδα του Μέγκα εμφανίζεται η περίληψη του τρίτου επεισοδίου για την Τετάρτη 31/10. Στις 7 Νοεμβρίου έχει την περίληψη του 5ου επεισοδίου άρα μάλλον θα παίξουν κανονικά χωρίς επαναλήψεις. Αλήθεια την περίληψη του 4ου που την βρήκατε; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Στις 7 Νοεμβρίου έχει την περίληψη του 5ου επεισοδίου άρα μάλλον θα παίξουν κανονικά χωρίς επαναλήψεις. Αλήθεια την περίληψη του 4ου που την βρήκατε; Μα επειδή υπήρχε η περίληψη του 4ου επεισοδίου για την ερχόμενη Τετάρτη και τελικά αντικαταστάθηκε με αυτήν του τρίτου, γι' αυτό κάνω λόγο για επανάληψη. Φαντάστηκα ότι ίσως δεν πρόλαβαν να το αλλάξουν για τις 7 Νοεμβρίου! Θα δείξει...τι να πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 ωραιο το επεισοδιο εγω πιστευω οτι ενας λογος που πυροβόληθηκε ο Γιάννης ειναι για να γίνει ενα ξεσπάσμα απο την Σερέτη και να παρει η mayem την απαντηση που περιμενει το ξερω λιγο τραβηγμένη η σκεψη μου αλλα θα υπαρχουν σιγουρα απροσμενες αντιδρασεις μεσα στο τρενο απο εδω και περα κ εγω ξενερωσα με το φιλι Μακη και Ανδριανού ελεος πια Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 mwre kai disegona na eixe sto rolo afti pali ola ta pipinia 8a tin i8elan.:p στανταρ το βάζει όρο στο συμβόλαιο όταν δε γράφει αυτή τις σειρές:p:lol: Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 στανταρ το βάζει όρο στο συμβόλαιο όταν δε γράφει αυτή τις σειρές:p:lol: :lol::lol::lol: Βέβαια, υπάρχει και η άλλη η εκδοχή: Κάνουν συμβούλιο στο Mega και λένε: "Ποια να βάλουμε στο ρόλο της μοιραίας που την θέλουν όλοι..ποια να βάλουμε..μα ποια να βάλουμε! Α!!!! Την Άννα Ανδριανού!!!" :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsx Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Παίζει το τρέιλερ της προηγούμενης βδομάδας. Ξέρει κανείς αν θάχει επανάληψη; Κι αν ναι, γιατί ρε :X, αφού δεν έχει ποδόσφαιρο το Mega σήμερα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Πρεπει να εχει επαναληψη... Εχει και το προηγουμενο τρεηλερ με αλλη αφηγηση και η περιληψη του Μεγκα δειχνει το προηγουμενο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts