gattis Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Ρε παιδιά, Αυτός που έσκασε στο τέλος στο σπίτι της Ράνιας και της Λίλας ποιός ήταν? Που τον έχουμε ξαναδεί? htan o oresths apo ton prwto kyklo ths seiras...o gynaikas ths pareas...mallon den katelh3e me th marw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2006 Περιστερόπουλος-Ορέστης, θηλυκό δε θα μείνει. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 μολις αρχισε η επαναληψη στο mega.....!!!!:rolleyes: :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 Περιστερόπουλος-Ορέστης, θηλυκό δε θα μείνει. πράγματι!!!:lol::D:rolleyes: Πάντως είχε πολύ φάση ο Περιστερόπουλος με τις τουρίστριες!!:lol::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. December 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2006 γενικα ο Περιστεροπουλος ειναι αυτος που βγαζει το περισσοτερο γελιο απο ολους... Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Eγω εχω την απορια να δω πως ειναι ο ηθοποιος (Γιωργος Σειταριδης) στην πραγματικοτητα.. Γιατι και στους δυο ρολους που τον εχω δει (σινγκλες, ΛκΠ) ειναι το ιδιο και το αυτο!!! (σχεδον...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salonicafan_TASO Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Eγω εχω την απορια να δω πως ειναι ο ηθοποιος (Γιωργος Σειταριδης) στην πραγματικοτητα.. Γιατι και στους δυο ρολους που τον εχω δει (σινγκλες, ΛκΠ) ειναι το ιδιο και το αυτο!!! (σχεδον...) Καμιά σχέση με αυτό που δείχνει στις σειρές! Τον είχα δεί σε ένα πρωινάδικο. Ένας καθημερινός ήσυχος χαρακτήρας. Παράθεση ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Άντε να δούμε τι θα γίνει απόψε. Προβλέπεται να είναι πολύ καλό επεισόδιο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 αποψε θα γινει χαμος...τωρα που ηρθε και ο Ορεστης θα πεσει γελιο.:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 παιδια εναξενο τραγουδι που επαιζε στη σειρα την ωρα που εδειχνε σκηνες που περνουσαν τα κοριτσια μαζι με τον ορεστη μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Γαμάτω επεισόδιο, επιτέλους επειδή είχα απογοητευτεί από τα πρώτα επεισόδια…Βέβαια αυτή η εμμονή της Ράνιας με το Λουκά (όταν σταμάτησε εκείνο το παππού στο δρόμο)δεν μου αρέσει καθόλου. Αλλά το τέλος ήταν ικανοποιητικό. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω όταν η Λίλα είπε στον ορέστη «Αυτό δεν θα το ξανασυζητήσουμε», τι εννοούσε;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Τέλειο το σημερινό!!! Γεμάτο μηνύματα.. Γεμάτο αλήθειες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μια μπαλαντα με στιχους "λενε πως στη χωρα που ναυγησες ταξιδεουν οι μαγισσες" που επαιξε στο σημερινο επεισοδιο ξερει κανεις τιτλο; Μου θυμιζει μια διαφορετικη εκτελεση γνωστου τραγουδιου, δεν μπορω ομως να θυμηθω αυτη τη στιγμη. Για βοηθηστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μια μπαλαντα με στιχους "λενε πως στη χωρα που ναυγησες ταξιδεουν οι μαγισσες" που επαιξε στο σημερινο επεισοδιο ξερει κανεις τιτλο; Μου θυμιζει μια διαφορετικη εκτελεση γνωστου τραγουδιου, δεν μπορω ομως να θυμηθω αυτη τη στιγμη. Για βοηθηστε... Σιωπή-Ξύλινα Σπαθιά:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Μια μπαλαντα με στιχους "λενε πως στη χωρα που ναυγησες ταξιδεουν οι μαγισσες" που επαιξε στο σημερινο επεισοδιο ξερει κανεις τιτλο; Μου θυμιζει μια διαφορετικη εκτελεση γνωστου τραγουδιου, δεν μπορω ομως να θυμηθω αυτη τη στιγμη. Για βοηθηστε... Ξύλινα Σπαθιά - Ξεσσαλονίκη - Σιωπή.mp3 Με πρόλαβαν :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Thnx both :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Γαμάτω επεισόδιο, επιτέλους επειδή είχα απογοητευτεί από τα πρώτα επεισόδια…Βέβαια αυτή η εμμονή της Ράνιας με το Λουκά (όταν σταμάτησε εκείνο το παππού στο δρόμο)δεν μου αρέσει καθόλου. Αλλά το τέλος ήταν ικανοποιητικό. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω όταν η Λίλα είπε στον ορέστη «Αυτό δεν θα το ξανασυζητήσουμε», τι εννοούσε;:worry: αν θυμαμαι καλα ειχανε κανει κατι.... Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 «Αυτό δεν θα το ξανασυζητήσουμε», τι εννοούσε;:worry: Εγω πιστευω πως μιλαγε για τη σχεση που ειχε η Λιλα με τον Αρθουρο... Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 Apo to xtesino epeisodio katalavame ta e3hs: -O giannhs den h3ere oti thn rania mesw louka, -lila kai oresths mallon exoyn kanei fash. -fwths k katerina mallon to ekanan ekeinh th nyxta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokokis Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 hallo kai apo emena ton neo!!!kai gamo tis seires.kserei kaneis pos legetai to kommati pou paizei stin arxh? Παράθεση PRISON BREAK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 αν θυμαμαι καλα ειχανε κανει κατι.... δεν ειχαν κανει τπτ...τουλαχιστον δεν εδειξαν ποτε αν ειχαν κανει κατι... βεβαια εχουν περασει 5-6 χρονια που ειχε χωριστει η παρεα,ισως μετα το χωρισμο με τη μαρω να εκαναν κατι... Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2006 hallo kai apo emena ton neo!!!kai gamo tis seires.kserei kaneis pos legetai to kommati pou paizei stin arxh? Ψάξε λίγο στις σελίδες του θέματος και θα το βρεις. Έχει ήδη ειπωθεί. Καλώς ήρθες κιόλας! :) δεν ειχαν κανει τπτ...τουλαχιστον δεν εδειξαν ποτε αν ειχαν κανει κατι... βεβαια εχουν περασει 5-6 χρονια που ειχε χωριστει η παρεα,ισως μετα το χωρισμο με τη μαρω να εκαναν κατι... Έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ αν είχαν κάνει κάτι αλλά τώρα σιγουρεύτηκα. Κάτι άλλο εννοούσαν. Θα δείξει στην πορεία. Πάντως ο Γιάννης δεν ξέρει ότι η Ράνια ήταν κοπέλα του αδερφού του. Λίγο κουλό μου φαίνεται αλλά το ότι πλησίαζει την Ράνια μοιάζει να είναι ανιδιοτελές και δεν τον έχει βάλει η μάνα του. Προβλέπω να εναντιώνεται στη μάνα του και η Ράνια να κερδίζει έναν σύμμαχο για να μεγαλώσουν τα πιτσιρίκια μαζί. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 σημερα εχει καινουριο επεισοδιο?? δεν ειδα καποιο trailer.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 σημερα εχει καινουριο επεισοδιο?? δεν ειδα καποιο trailer.:rolleyes: oxi deixnei ton agwna tou pana8hnaikou sto parisi shmera..thn allh ebdomada to teleytaio epeisdoio tou xronou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 oxi deixnei ton agwna tou pana8hnaikou sto parisi shmera..thn allh ebdomada to teleytaio epeisdoio tou xronou. Ευτυχώς γιατί έχω προπόνηση σήμερα και δεν θα το έβλεπα! Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα λοιπόν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts