one_tree_hill Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Τί λέτε θ γίνει μ τ λιλα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bl13 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Αν και δεν το θέλω νομίζω πως τελικά πέθανε.. Πάντως όλη η σκηνή ήταν άκυρη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 μα γιατί?πρέπει να συνεχίσει! ο περιστερό δεν θα συνεχίσει του χρόνου!!! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bl13 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 το γιατί το ξέρει ο σεναριογράφος,εγώ υποθέσεις κάνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Ειναι σιγουρα το τελευταιο???? No more S1ngles this year???:( Μέχρι πριν λίγο καιρό ξέραμε ότι είναι το τελυταίο. Ο φίλος gattis λεει ότι έχει άλλα δυο οπότε... Ποτε χωρισε οριστικα η Ρανια με τον Γιαννη; Και ποτε σχεδιαστηκε να παει η Λιλα στο σχολειο του Αγγελου;;;;; Χώρισε κατά κάποιο τρόπο ανεπίσημα όταν της έδωσε τα λουλούδια μετά τον καβγά με τον Περιστερόπουλο. Βέβαια δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αναμένουμε τη συνέχεια. Η Λίλα πήγε στο σχολείο με δική της πρωτοβουλία, χωρίς να το σχεδιάσει με κανένα στο προηγούμενο επεισόδιο. Πάντως όντως όλα έγιναν πολύ βιαστικά και το ατύχημα ήταν πολύ στημένο. Όταν η Ράνια μάθει τη σχέση Λουκά-Γιάννη θα γίνει χαμός γιατί θα συνδυάσουν πράγματα. Η Λίλα δεν νομίζω να πεθάνει. Α, και κάτι ακόμα. Ο πρώτος κύκλος έκλεισε με έναν παρολίγο γάμο γιατί αν θυμάμαι καλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Καλά ψυχοπλακώθηκα...κρίμα...η λίλα ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας...Λέτε να πεθάνει???Μην ξεχνάτε το"κάποιος φεύγει,κάποιος παντρεύεται και κάποιος πεθαίνει..."ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ Mega...Στην κόλαση να πας και σε καζάνι να καείς κι από κει να μη ξαναβγεις!!!!:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Ακούς εκεί...δυο βδομάδες χωρίς s1NgLEs!!!!Αμάν δηλαδή!:mad: Μια με το παραπέντε(εντάξει πολλές,άπειρες ήταν:D ) και τώρα με αυτό!Αμάν και πάλι αμάν!!!!:mad: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Το θέμα δεν κλείνει εδώ γιατί αν ακούσατε το Γιάννη, εκβίαζε τον καράφλα ότι θα αποκαλύψει στη Ράνια τη διπλή διαθήκη του Λουκά....άρα????? Η Λίλα είναι super χαρακτήρας για να τη σκοτώσουν και είναι κρίμα :(:(:( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο. Είπαν ότι φέτος θα παιχτούν 28 επεισόδια. Στο επεισόδιο με το όνειρο της Λίλας που μίλησε ο σεναριογράφος, όπως λέει και ο one_tree_hill πιο πάνω, αναφέρει ότι μόλις τελείωσε το 27 και οι διάλογοι είναι οι εξής: Παιδιά κοιτάξτε!!!Θυμάστε το επεισόδειο που η λίλα είδε στο όνειρό τηε το φειδά?όταν τον είδε τον ρώτησε τί κάνεις εκεί και της λέεει το επεισόδειο 27 μόλις το τέλειωσα στον η/υ.ανα κάνεις με γένθυνση φαίνεται κάπως έτσι: apo th meria tou odhgou gnwrizontas to to 2o amaxi gkazwnei kai ???? dromou, kosmos trexei pros ta kei anyshxos,den blepoume mesa MHTERA LOUKA VOICEOVER xizei plano tou amaxiou ths lilas sth mesh tou MHTERA LOUKA VOICEOVER oxi apo th meria tou paidiou; MARKIDHS oxi ap' th meria tou odhgou TELOS EPEISODIOU Όμως αυτό το επεισόδιο τελικά ήταν το 26 κι όχι το 27! Οπότε λογικά παραμένουν άλλα 2 επεισόδια κι όχι ένα και επίσης λογικά, ο σεναριογράφος πρέπει να ένωσε δυο επεισόδια, εφόσον το όλο σκηνικό με το αμάξι που χτυπά τη Λίλα ήταν να γίνει στο 27 αρχικά. Εξού και η βιασύνη των πραγμάτων σε ένα μόνο επεισόδιο όπως λέτε όλοι (ότι έγιναν όλα πολύ γρήγορα.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millou Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες!!!Το επεισόδιο αυτό ήταν...κάπως...:cry: Με απογοήτευσε λιγάκι...Πραγματικά αυτό που έγινε με τον Περιστερόπουλο ήταν υπερβολικό...Τον τελευταίο καιρό είχε δείξει κάποια σημάδια βελτίωσης,ευαισθησίας...είχε αλλάξει, ωριμάσει σαν χαρακτήρας...και ξαφνικά...γυρίσαμε πάλι στον Περιστερόπουλο που είχαμε γνωρίσει στα πρώτα επεισόδια...Και το ατύχημα της Λίλας ήταν πολύ προχειροφτιαγμένο...:worry: Ας ελπίσουμε ότι ήταν μια κακιά στιγμή... Ερώτηση:Πώς λειτουργεί το spoiler και πώς μπορεί να το διαβάσει κανείς; Είμαι λιγάκι καινούρια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Ερώτηση:Πώς λειτουργεί το spoiler και πώς μπορεί να το διαβάσει κανείς; Είμαι λιγάκι καινούρια.... Γραφεις αυτο που θες να γραψεις,και μετα αλλα πριν το τελευταιο βαζεις/ μετα το πρωτο[ Μετα κλικ πανω στη μαυρη λεζαντα και εισαι ενταξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 ξερετε που μπορω να κατεβασω τα επεισοδια του πρωτου κυκλου?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millou Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Thank u!!!Είσαι φοβερός jim 19!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Thank u!!!Είσαι φοβερός jim 19!:) Διαβασε το τελευταιο μηνυμα μου στη προηγουμενη σελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Αν και δεν το θέλω νομίζω πως τελικά πέθανε.. Πάντως όλη η σκηνή ήταν άκυρη... Δεν νομιζω να πεθανε γιατι εκτος από ολα τα αλλα, δεν θα μπορουσε να γινει μπροστα στο παιδι ο θανατος (και καλά).... Εκτος αν το συνεχισουν και στα επ[ομενα επεισοδια το παιδι παει σε ψυχολογους κτλ.. χεχεχεχε:lol: :lol: πράγματι εχει ακόμα 2 επεισοδια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 καλα να σκοτωθει η κοκκινομαλλα δεν εχει κ τοση σημασια!το θεμα ειναι το audi που θα παθει ζημια!η φαση ειναι οτι κοβει ταχυτητα κ κοιταει το τζιπ πριν αυτο ξεκινησει να ερχεται καταπανω της!λαθος σκηνοθετικο:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bl13 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Δεν νομιζω να πεθανε γιατι εκτος από ολα τα αλλα, δεν θα μπορουσε να γινει μπροστα στο παιδι ο θανατος (και καλά)... ναι και είχε ένα άγχος ο σεναριογράφος για τα ψυχολογικα του κακομαθημενου...!!!! επιπλέον η Λίλα δεν παραπονιόταν οτι δεν πάει ταξίδι??? ε,την στείλανε και μάλιστα χωρίς επιστροφή!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phaethon Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εγω πιστευω οτι πεθανε μονο και μονο επειδη εμφανιστηκε ο αδερφος της. Ετσι οι σεναριογραφοι οταν θελουν να σκοτωσουν καποιον μαζευουν την οικογενεια του για να ειναι πιο τραγικο. Ασε που μπορει να την αντικαταστησει αφου μοιαζουν στο χαρακτηρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εγω πιστευω οτι πεθανε μονο και μονο επειδη εμφανιστηκε ο αδερφος της. Ετσι οι σεναριογραφοι οταν θελουν να σκοτωσουν καποιον μαζευουν την οικογενεια του για να ειναι πιο τραγικο. Ασε που μπορει να την αντικαταστησει αφου μοιαζουν στο χαρακτηρα Aν γινει αντικατασταση,θα ειναι λανθασμενη κινηση.Αυτο νομιζω εγω.Επισης αναφερε κανεις σας οτι ο αδερφος της Λιλας εκρυβε ενα κουτι συνεχεια μια στο παταρι,μια απο δω και μια απο κει.???Βεβαια μπορει να ηταν το δωρο της για τα γενεθλια της.Μπορει και οχι,.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bl13 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 άσε που ήταν και τα γεννέθλιά της.. αυτό το φρούτο πάλι(ο genius)τι παίζει να έκρυβε?!?!?!?!!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bl13 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 απ'οτι φάνηκε,ήρθε για κάποιο λόγο..ίσως να είναι πουθενά μπλεγμένος..:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Mάλλον απεβίωσε η Λίλα.:lol: :) ;) :( :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Mάλλον απεβίωσε η Λίλα.:lol: :) Αστείο,έ?????:ninja: Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 όχι παραπέρα σοβαρεύει το πράγμα γιατί δε τα βάζεις όλα?:( :worry: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Εγω 1 πραγμα καταλαβα βλεποντας το προηγουμενο επεισοδιο.Οσοι ηθελαν καλο τελος εδειξε ενα επεισοδιο με καλο τελος.Για τους υπολοιπους δηλαδη εμας,η σειρα μας επιφυλασει εκπληξεις,και αφου καποιος πιο πριν ανεφερε οτι η Λιλα δν υπογραψε και για του χρονου,μαλλον την <<κανει>>απο τη σειρα.Για μενα δεν επρεπε γιατι μου αρεσε απο το α κυκλο,και συνεχιζει να μου αρεσει..Ελπιζω ομως να επιστρεψει και κανεις απο τον α κυκλο.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris13888 Δημ. May 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2007 Mαλλον το κουτι που εκρυβε ο Genius να ειναι το δωρο της Λιλας;;; (Θεος σ'χωρεστην!...!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts