Katy Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Οι λίστες με τα τραγούδια που ακούγονται σε κάθε επεισόδιο υπάρχουν στο site της σειράς :) THANKS!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elekas Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Παίζει κι αυτό, αλλά ο Λουκάς είπε ότι τον πήρε μόνο ένα αυτοκίνητο (το περιπολικό δηλαδή) κι όχι δύο. Δε θα έλεγε ότι τον πήραν πρώτα κάποιοι κ μετά τον ξανάφησαν εκεί απ' όπου τον πήραν; Γι' αυτό τείνω προς το ότι οι αστυνομικοί είναι τσιράκια του άντρα με τα μαύρα. + 1 απο χαρακτηρες Ρανια και Φωτης αλλα κι ο Περιστεροπουλος ειναι οκ :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οτι αξίζει, πονάει και είναι δύσκολο !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 :lol: :lol: :lol: Είδατε το νέο τρέιλερ για το καινούργιο επεισόδιο; Φαίνεται πως οι υποψίες μας για Περιστερόπουλο + Ράνια άρχισαν να γίνονται facts! Ο μικρός Λουκάς θέλει η μαμά του να παντρευτεί τον Περιστερώ! Πιστεύω πως είναι στάνταρ πλέον ότι θα τα φτιάξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 :lol: :lol: :lol: Είδατε το νέο τρέιλερ για το καινούργιο επεισόδιο; Φαίνεται πως οι υποψίες μας για Περιστερόπουλο + Ράνια άρχισαν να γίνονται facts! Ο μικρός Λουκάς θέλει η μαμά του να παντρευτεί τον Περιστερώ! Πιστεύω πως είναι στάνταρ πλέον ότι θα τα φτιάξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Λογικο μου ακουγεται να θελει ο μικρος να γινει κατι τετοιο.Απο τη στιγμη που ο Περιστερω των παιρνει απο το σχολειο καθε φορα.Παντως δεν νομιζω στο τελος να καταληξουν μαζι αυτοι οι 2.Τελως παντων καλο ειναι να γινονται προβλεψεις. Επισης δεν ξερω αν το ξερετε.Η σειρα πηρε το πρασινο φως και για του χρονου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happy_girl Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 αφήστε που ο Περιστερόπουλος στα μάτια του μικρού Λουκά είναι ο Superman!!:rolleyes: :lol: Παράθεση Πεταλουδίτσες φτερουγίζουν στο στομάχι μου... :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Επισης δεν ξερω αν το ξερετε.Η σειρα πηρε το πρασινο φως και για του χρονου. To άκουσα κ εγώ αυτό. Αλλά θα συνεχίσει με όλους τους ίδιους χαρακτήρες ή μερικοί θ'αλλάξουν όπως έγινε φέτος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 To άκουσα κ εγώ αυτό. Αλλά θα συνεχίσει με όλους τους ίδιους χαρακτήρες ή μερικοί θ'αλλάξουν όπως έγινε φέτος; Δεν εχω ακουσει κατι σχετικο.:shifty: :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happy_girl Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 μακάρι να συνεχίσει πάντως!!! :yahoo: Παράθεση Πεταλουδίτσες φτερουγίζουν στο στομάχι μου... :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Επισης δεν ξερω αν το ξερετε.Η σειρα πηρε το πρασινο φως και για του χρονου. Σοβαρά μιλάς;;; Υπέροχα!!! Αν όντως θα την βλέπουμε και του χρόνου τότε κάποιες εξελίξεις θα έρθουν πιο αργά. Πάντως δεν πιστεύω ότι Περιστερόπουλος και Ράνια θα είναι μαζί. Πολύ προβλέψιμο είναι αυτό το σενάριο... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 pantos exei na ginei trelos ''polemos'' sto epomeno episodio...eida merika spotakia..k leei o mikros oti h mana tu protimaei na pantreutei ton peristerolpoulo....are ti exie na ginei.....xamos...pragmatika looking forward for the next episode Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Απο μικρο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια...Ρανια-Περιστεροπουλος μαζι ρε.:grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Σοβαρά μιλάς;;; Υπέροχα!!! Αν όντως θα την βλέπουμε και του χρόνου τότε κάποιες εξελίξεις θα έρθουν πιο αργά. Πάντως δεν πιστεύω ότι Περιστερόπουλος και Ράνια θα είναι μαζί. Πολύ προβλέψιμο είναι αυτό το σενάριο... Ναι,επισημα πλεον,το εχω δει και σε περιοδικα γραμμενο. Ουτε και εγω δεν το πιστευω για περιστεροπουλο και ρανια.Παντως ουτε με το Γιαννη το κοβω να μενει,γιατι καποια στιγμη θα μαθει τι της κρυβει αλλα και τ οτι ειναι αδερφος του πρωην πεθαμενου αντα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Πολυ μ'αρεσε το σημερινο! Ωραιες ατακες και το τελος ηταν...:X :ninja: :wacko: :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 an einai dinaton!ton skotosan?ti lete?i aplws pirovolise gia ekfovismo?apistefto! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 :( :( Δε μπορεί να τον σκότωσαν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 Οχι, αλλα θα τραυματιστηκε. O Περιστεροπουλος θα σοκαριστει απο αυτο και θα χωρισει με την Αποστολια. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. March 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2007 δεν πε8αινει τοσο ευκολα ο Νωντας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Super το calling tune του Φώτη.........λύθηκα από τα γέλια. Το θέλω και εγω. Πότε θα φύγει η γλάστρα (Ζώη) από τη σειρά βαρέθηκα να τη βλέπω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Super το calling tune του Φώτη.........λύθηκα από τα γέλια. Το θέλω και εγω. Κι εγω.:p Ομως τελειως αγκουρι ρε παιδι μου αυτη, λογικα στο επομενο επεισοδιο θα την δουμε παλι και μετα τελος.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 αντε,ενα επεισοδιο υπομονη...:p δε παιζει να επαθε βαβα ο λαγουδακης ρε παιδια.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αυτός εδώ ο φώτης είναι κουρεμένος γουλί - δεν έχει κανένα τσουλούφι να πεις οτι τον πέτυχε εκεί η σφαίρα! ;) πάντως να εύχεστε να μην τραβήξει πολύ η σειρά (αν είναι να πάει κ του χρονου τουλάχιστον να κάνει 1/2 σεζόν) γιατί δε θα την παλέψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 αυτό που με ανησυχεί είναι ότι αυτός εδώ ο φώτης είναι κουρεμένος γουλί - δεν έχει κανένα τσουλούφι να πεις οτι τον πέτυχε εκεί η σφαίρα! ;) :lol: :lol: Καλό, καλό! Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα τον τραυμάτισαν, αλλά αποκλείεται να πεθάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 kolasi.....tora sto epomeno 8a kri8un polla...pantos mallon den eixame ''atyxima''...isos htna gia ston aera.....pios xerei to soguro einia oti allazun psilotrela ta dedomena!.... pe8ana sto gleio me ton billy!!!paaaara poly kalo.....asxeto: emena mu fianetia oti autos exei xasei ontos kila!!!!!!;-) Fotis dinei resta!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 pe8ana sto gleio me ton billy!!!paaaara poly kalo..... Όντως, χτες ο Μπίλι ήταν άπαιχτος. Ειδικά όταν έπαθε κρίση πανικού κ όταν τα έχωσε στην Κατερίνα! :lol: :respect: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 auto mono....h fasi me to bluetooth k ton allon ton blaka....milame kontepsa na peso apton kanape apta gelia!!!!kara-lol! Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts