aimilios Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Κορυφαία σκηνή είναι εκεί που ανοίγει την πόρτα ο Περιστερόπουλος ως :superman: Δεν σας θύμισε Ζουμπουλία με Θωμά στο «Παρά 5»; :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 ολα τα λεφτα το χθεσινο. νομιζα ειχαμε χριστουγεννα:p :p :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Εγώ απολαμβάνω πολύ τον 2ο κύκλο, ασε που σε κάθε επεισόδιο κλαίω...... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaveiros Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δεν σας θύμισε Ζουμπουλία με Θωμά στο «Παρά 5»; :) OXI ... Παράθεση If you can't change the world, change yourself, but if you can't change yourself then change the world Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 OXI ...Γιατί όχι; Πάλι κάποιος δεν είδε κάποιον άλλο σαν ύπερ-ήρωα επειδή έκανε κάτι δύσκολο για τον υπόλοιπο κόσμο; Και δεν το λέω σαν κακό ή κλεψιά, μην το παρεξηγήσετε. Απλά είχαν πλάκα και τα δυο... :worry: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Έριξα τρελό γέλιο χθές!!! Ήταν μερικές σκηνές που με δίπλωσαν από τα γέλια!!! Πάντα τέτοια! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Γιατί όχι; Πάλι κάποιος δεν είδε κάποιον άλλο σαν ύπερ-ήρωα επειδή έκανε κάτι δύσκολο για τον υπόλοιπο κόσμο; Και δεν το λέω σαν κακό ή κλεψιά, μην το παρεξηγήσετε. Απλά είχαν πλάκα και τα δυο... :worry: δεν ειδε τον Περιστεροπουλο σαν Σουπερ ηρωα, ετσι ηταν ντυμένος. Το κορυφαιο!!! "Αγιε Βασιλη θελο ενα σπορ αμακσι" και του δινει ο μικρος ενα αυτοκινητακι, ξεραθηκα στα γελια!! :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gattis Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 parathrsh oti h katerina exei teleiws alla3ei..adynatise, ntynetai swsta kai exei ginei polu kalh periptwsh ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 paidia.. egw epidi den to eida..iparxei kapoios pou mporei na mou dosei ena link gia na to dw....:) Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 δεν ειδε τον Περιστεροπουλο σαν Σουπερ ηρωα, ετσι ηταν ντυμένος. Ώπα, το έχασα αυτό... :O Είχαν και απόκριες εκτός από Χριστούγεννα χθές; :lol: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ετσι κοιμόταν το παιδι, τι να κάνει! :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikerika Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Μήπως ξέρει κανένας πως λέγεται το τραγούδι που παίζει στο επεισόδιο που έχουνε παει διακοπές στη Νάξο και είναι στην παραλία? Το ψάχνω εδώ και καιρό! Μήπως ξέρει κανείς και ποιό επεισόδιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Μηπως λες το τραγουδι που επεζε λιγο πριν τελειωσει το επεισοδιο και επιναν καφε? Αν ναι,ειναι της Natalie Imbruglia - Wrong Impression Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thpap100 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Καλησπέρα και από μένα....Αν και παρακολουθώ εδώ και καιρό το forum και αρκετά θέματά του , σήμερα αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέλος......Ξεκίνησα το πρώτο μου post σε μια από τις αγαπημένες μου σειρές.....Το χθεσινί επεισόδιο αν και αρκετά άκαιρο,είχε αρκετέσ καλέσ στιγμές και γεωικά σου άφηνε ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα....πως με μια καλή πράξη νιώθεις πολύ καλύτερα εσύ ο ίδιος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Εμενα με ξενερωνουν αυτα τα ενδιαμεσα του στυλ "Γιατι δεν μας αρεσουν τα Χριστουγεννα" και αλλα τετοια...Μου θυμιζουν παιδικες εκπομπες...Κατα τα αλλα βγαζει γελιο.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 parathrsh oti h katerina exei teleiws alla3ei..adynatise, ntynetai swsta kai exei ginei polu kalh periptwsh ;) +1!!! εχει αλλαξει πολυ!!! Προς το καλυτερο.... Το αρκετα καλυτερο....;) ;) ;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Re paidia ti na poume gia tin seira.Kathe episodio einai kai ena aristourgima(gelio,erwtes,didagmata) ;) Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Δεν σας θύμισε Ζουμπουλία με Θωμά στο «Παρά 5»; :) Κατι απο Ζουμπουλια με Θψμα δεν θυμισε σε καμια περιπτωση κατι απο Παρα 5 παντως εχει αρχιζει να φερνει καπως. Μιας και εδω τωρα προσπαθουν να ξεδιαλυνουν ενα εγκλημα!!!!!!;) :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikerika Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ.Δεν ξέρω εάν είναι αυτό, θα ψάξω να το βρω. Είναι το τραγούδι που έπαιζε στη σκηνή που πάνε με το αυτοκίνητο στην παραλία και στη σκηνή που είναι στην παραλία. Μήπως θυμάσαι ποιό επεισόδιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikerika Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Μηπως λες το τραγουδι που επεζε λιγο πριν τελειωσει το επεισοδιο και επιναν καφε? Αν ναι,ειναι της Natalie Imbruglia - Wrong Impression Σ' ευχαριστώ πολύ.Δεν ξέρω εάν είναι αυτό, θα ψάξω να το βρω. Είναι το τραγούδι που έπαιζε στη σκηνή που πάνε με το αυτοκίνητο στην παραλία και στη σκηνή που είναι στην παραλία. Μήπως θυμάσαι ποιό επεισόδιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 +1!!! εχει αλλαξει πολυ!!! Προς το καλυτερο.... Το αρκετα καλυτερο....;) ;) ;) Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το πρόσεξα. Η σειρά μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι η αγαπημένη μου στην ελληνική τηλεόραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Οχι φιλε μου.... Δεν εισαι ο μονος.... Εκανε μπαμ η αλλαγη!!! Καμια επαφη με το πως ηταν στη ναξο!! Παντως και εγω μετα το τελευταιο επεισοδιο (προχθες) κατεληξα πως μου αρεσει πιο πολυ απο το παρα πεντε!! S1ngles rule.....!!!;) ;) ;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 ρε παιδια.. ξερει κανεις που μπορω να βρω το τελευταιο επεισοδιο..??????:blink: Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το πρόσεξα. Η σειρά μέχρι τώρα τουλάχιστον είναι η αγαπημένη μου στην ελληνική τηλεόραση. Όλοι το πρσέξαμε! Τι να κάνω όμως που έχω φάει κόλλημα με τη Σολωμού και δεν έχω μάτια για άλλη!!! :lol: :lol: :p :p ρε παιδια.. ξερει κανεις που μπορω να βρω το τελευταιο επεισοδιο..?????? Κοίτα τα πμ σου. :cool: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitra22 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Σ' ευχαριστώ πολύ.Δεν ξέρω εάν είναι αυτό, θα ψάξω να το βρω. Είναι το τραγούδι που έπαιζε στη σκηνή που πάνε με το αυτοκίνητο στην παραλία και στη σκηνή που είναι στην παραλία. Μήπως θυμάσαι ποιό επεισόδιο είναι? Νομιζω οτι εννοει το Mano Negra -Mala Vida, τσεκαρε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts