Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είμαστε στο σχολειο γ λυκείου λιγες μέρες πρίν την πενταήμερη και ακολουθεί ο εξής διάλογος στα ψιθιριστά:

α: προφυλακτικά θα πάρεις μαζί σου?

β: τι?

α: προφυλακτικά λεω, θα πάρεις μαζί σου?

β: τι λες βρε μ@λ@κ@ δεν ακούω...

α: (με πιο δυνατή φωνή) ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ!!! θα πάρεις?

και πετάγεται ο καθηγητής λέγοντας

!!!ΑΜΑ ΕΡΘΩ ΕΚΕΊ, ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ

περιτό να πω τι έγινε μέσα στην τάξη, ακόμα και ο ίδιος ο καθηγητής δεν μπορούσε να συνεχίσει το μάθημα απο τα γέλια...

Αξέχαστες στιγμές....

Χαχαχαχαχαχχαχαχα!!!Σωστός ο καθηγητής!!!!;) :p :lol: :lol: :lol:

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ατάκα που άκουσα στο γήπεδο. Ήταν δίπλα μου δύο αγόρια γύρω στα 20 και συζητούσαν:

- Ασε ρε μλκ άκουσες τι είπε ο Πασχάλης στην Έφη;

- Όχι. Τι;

- Τη ρώτησε "Έχεις σχέση;" και του λέει η Έφη "Ναι με τον τάδε". Τότε της λέει "Δεν σε ρώτησα αν έχεις σχέση, σε ρώτησα αν έχεις χέσει!"... :lol: :lol:

Τρελάθηκα απ' το γέλιο!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Εδω και αρκετο καιρο..παω στο videoclub και ρωταω τον ιδιοκτητη..εχουμε κατι καλο(συνθηματικο για να σου πει-δειξει τα <<ακυκλοφορητα>>,κοινως αυτα που παιζονται στο κινηματογραφο);

Μου απανταει(θα το γραψω στα ελληνικα):το ΓΚΟΥΣ ΧΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ;;

Εγω απορημενος:τι ειναι αυτο..καρατε;

Μου απανταει:οχι,κωμωδια!

Του λεω:για να το δω λιγο..

τελικα ηταν το GUESS WHO-ΓΚΕΣ ΧΟΥ (ΦΟΒΕΡΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ο VΙDEOCLUB-ας)!!!

1.Η γυναίκα μας, μας πλένει, μας σιδερώνει, μας μαγειρεύει εεεεεε να την γ@μ@με κιόλας?????!!!??? Αμαρτία απο τον Θεό...:p :lol: :lol:

2.Καθηγητής σε κοπέλα... Κοπέλα μο κλείσε τα πόδια σου μπάζει...:p

3.Ο μαθηματικός μας έλεγε για μια άσκηση τωρα... και ένα παιδί δν πρόσεχε και του λέει... Ρε κανόνισε να ερθεις μετά τις πανελλαδικές κ να μου πείς ότι δν το έγραψες...Θα με κοιτάς σαν την αγελάδα που κοιτάει το τρένο... (και συνεχίζει...) εγώ το ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ να σε αρμέξω τότε!!!!!:p

4.Ένα παιδί είχε πρήξει το καθηγητή να φύγουμε και του λέει.. πω πω σαν χοίρα στο κρεβάτι κάνεις... :lol:

5.Ο μαθηματικός πάλι.. Λέει ένα παιδί για το καινούριο μηχανάκι που πήρε μέσα στο μάθημα... και του γράφει στο πίνακα ο καθηγητής...

*χ / μας (όπου * = star)

Που σημαίνει...

Στα @ρχίδι@ μας..:p :p :p

Και άλλα πολλά και ατελείωτα.... :D

Life Is Good

Δν μπορώ να κρατηθώ άλλο.... Συνθήματα στους τοίχους τώρα...

1.Μην συστηματοποιείτε το γ@μησι, γ@μηστε το σύστημα!!:P

2.Μην σκοτώνεται τα κουνούπια άλλοι σας πίνουν το αίμα... :P

3.Ένα βράδυ τώρα μετά το club πάει ένα φίλος μου να πάρει πούρα... Για καλή του τύχη ο περιπτεράς ήταν βλάχος...

- (Ο φίλος μου) Γειά σας, πούρα έχετε??

- Περιπεράς: Ναι αυτά εδώ έχουν είκους (20 ήθελε να πεί)

- Φίλος: Τι? ήχους?

- Περιπτεράς: Είκους!

- Φίλος: Μα τι στο διάλο πούρα με ήχους??

- Περιπτεράς: ΕΙ-ΚΟΥ-Σ !!!!!!

(Να περιμένει κόσμος να αγοράσει τσιγάρα και να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο δν αντέχαν άλλο...)

Ο περιπτεράς να χτυπιέται να λέει ΕΙ-ΚΟΥ-Σ και ο άλλος να επιμένει πούρα με ήχους...

Πεθάναμε στα γέλια....

4.-Γεια σας θέλω δυο μπουκάλια μεγάλα...

-Τι γάλα γίδινο???:worry:

5. Ήμουν σε ένα μαγαζί με ανταλλακτικά για μηχανές και εκεί που καθόμασταν...

-Καταστηματάρχης: Καλημέρα..

-Πελάτης: Γειά σας, θα ήθελα μια πίπα! (Ο τύπος εννοούσε μπουζόπιπα... αλλά εμείς σκάσαμε στα γέλια...)

Συνεχίζει ο καταστηματάρχης...

- Racing ή απλή??:lol: :lol:

Life Is Good

Τελικά τις πιο ωραίες αναμνήσεις και το περισσότερο γέλιο το ρίχναμε στα σχολικά μας χρόνια...Θυμάμαι οταν πήγαινα λύκειο καθημερινά γινόταν κάτι που με έκανε να ξεκαρδιστώ στα γέλια είτε στο σχολείο είτε στις βόλτες..Ίσως γιατί τότε δεν είχα τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις..!;)

Πριν 3 χρόνια ήμουν με μια φίλη μου διακοπές στην Σαντορίνη...Είχαμε μπεί στα ΚΤΕΛ για να επιστρέψουμε στο μέρος που μέναμε,εόχε έρθει ένα παλικαράκι λοιπόν και μας είχε ζαλίσει...Σε κάποια φάση μας λέει..:"Α εγώ???Εγώ έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα,έχω πάει εκεί,εδώ...Στο φαράγγι της Σαμαριάς.."Και του απαντάει η φίλη μου..:"Και δεν σε πετάξανε???"Ακόμα το θυμάμαι και γελάω!!!:lol:

Κατά τη διάρκεια νυκτερινής εκπάιδευσης, ο ΔΕΑ μας δένει α μάτια και μας βάζει να αναγνωρίσουμε κάποια αντικείμενα. Όλα ΟΚ μέχρι το σημείο που μας δίνει ένα μπουκαλάκι πετρέλαιο. "Τι είναι;", λέει. Όλοι πλήν εμού και ενός συναδέλφου είπαν πετρέλαιο, εγώ κι εκείνος είπαμε βενζίνα. Το παραμύθι συνεχίστηκε και κανείς δεν άλλαζε γνώμη, "πετρέαλαιο-πετρέλαιο και βενζίνα-βενζίνη" οι απαντήσεις μας. Ώσπου τα πέρνου στην κράνα με την εμμονή του, και την επόμενη φορά του λέω: "τσίπουρο!". Δεν μπορείτε να φανταστείτε το γέλιο που έπεσε...

Γυρνούσαμε από εκπαιδευτική εκδρομή με όλο το τμήμα και ήμαστε στο λεωφορείο. Μεσημέρι, το λεωφορείο ασφυκτικά γεμάτο, εγώ με δύο φίλες στεκόμασταν όρθιες. Έτυχε, λοιπόν, να με πιάσει κρίση βλακείας (γελούσα χωρίς λόγο, σχολίαζα τα πάντα... Μάλλον θα έφταιγε η κούραση από το πολύ περπάτημα που είχαμε ρίξει). Ξαφνικά, φρενάρει το λεωφορείο, πέφτω μπροστά και καπάκι πίσω! Πίσω, όμως, στεκόταν ένας νεαρός που είχε την ατυχία να πέσω πάνω του! Είχα μείνει, οι άλλες να χτυπιούνται από το γέλιο κι εγώ εκεί. Οπότε, γυρνάω και λέω στο νέο: "Συγγνώμη! Η αδράνεια!"

Το τι γέλιο ρίξαμε στο σχολείο, δεν περιγράφεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πλατεία κεφαλαρίου την προηγούμενη Παρασκευή....περπατάνε 3 γκομεν@κι@

και λέει η μία στις άλλες δύο: τι είδα σήμερα και τρελλάθηκα?λένε οι άλλες τι είδες?και λέει αυτή...την καινούργια MERCEDES την BARBARA!!!!

....τα σχόλια δικά σας....

this is how we do...

και λέει η μία στις άλλες δύο: τι είδα σήμερα και τρελλάθηκα?λένε οι άλλες τι είδες?και λέει αυτή...την καινούργια MERCEDES την BARBARA!!!!

ksan8es itane???:lol:

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

ksan8es itane???:lol:

Sou paw k stoixima...

Exw akousi kai to fovero

...den xereis posi autognwsia tu eaftu mu exw...

fysika apo xanthia...

Vevaia to sygekrimeno exei akustei k mesa stn vouli

Έλα κακίες......Τί σας φταίξανε η καημένες οι ξανθές????:(

Απο οτι κατάλαβα chrisk,αυτά δεν ήταν απλά γκομεν@κι@ αλλά χαζογκομεν@κι@!!!!!;)

Εξηγησε μου και μενα να καταλαβω. Πως επρεπε να το πουνε?(εντελως άσχετη με τα αυτοκινητα είμαι, όχι ηλίθια :lol: )

:lol: :lol: :lol:

μαλλον ηθελε να πει την brabus ε?

3μερη της Β'Λυκείου γράφοντας με τη βιντεοκάμερα μου και περιπλανόμενος μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχίου, πετυχαίνω μια συμμαθήτρια με στηθόδεσμο και σορτσάκι.

Τότε κάνοντας επιδεικτικά ζούμ στο στήθος της το όποιο ήταν αρκετά πλούσιο μου λέει στα αγγλικά με ένα νάζι κρύβοντας τα καλούδια της,

- Στέι εγουέι, πάμπλικ πρόπερτυ! (Stay away, public property!)

Τι να πω , έμεινα λαλάκας.

Υπάρχει footage όποιος το θέλει.

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

To thelw...

Iassael είσαι λίγο :drool: :drool: :drool: ή μου φαίνεται;; :lol: :lol: :lol:

Καλά ρε συ (μάλλον ενδιαφέρομαι για το λάθος πράγμα αλλά) το public property σημαίνει δημόσια ιδιοκτησία...μήπως ήθελε να πει "private property"??? Aν είναι έτσι πέτυχες κελεπούρι...μεγάλα "μάτια", χωρίς ταμπού, και χαζούλα (:wacko:)...Jackpot!!!!!

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Iassael είσαι λίγο :drool: :drool: :drool: ή μου φαίνεται;; :lol: :lol: :lol:

Καλά ρε συ (μάλλον ενδιαφέρομαι για το λάθος πράγμα αλλά) το public property σημαίνει δημόσια ιδιοκτησία...μήπως ήθελε να πει "private property"??? Aν είναι έτσι πέτυχες κελεπούρι...μεγάλα "μάτια", χωρίς ταμπού, και χαζούλα (:wacko:)...Jackpot!!!!!

Plaka kanw...

k egw exw arketa tetoia af8entika videakia apo to kinitaki mu travigmena...

ala xoris atakes...

Τσουγκρουσαμε τα αυγα με μια κοπελα και της λεω "γυρνα κι απ'τον κωλο" :p

Οταν καταλαβα τι είπα, δεν κρατιωμουν απ'το γελιο

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

ΝΑΙ, το αυγο :(

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

3μερη της Β'Λυκείου γράφοντας με τη βιντεοκάμερα μου και περιπλανόμενος μέσα στα δωμάτια του ξενοδοχίου, πετυχαίνω μια συμμαθήτρια με στηθόδεσμο και σορτσάκι.

Τότε κάνοντας επιδεικτικά ζούμ στο στήθος της το όποιο ήταν αρκετά πλούσιο μου λέει στα αγγλικά με ένα νάζι κρύβοντας τα καλούδια της,

- Στέι εγουέι, πάμπλικ πρόπερτυ! (Stay away, public property!)

Τι να πω , έμεινα λαλάκας.

Υπάρχει footage όποιος το θέλει.

Και γωωω οπωσδήποτε!!! Θεεική ατάκαΑ!!!:lol: :lol: :lol:

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

1. Συζητούσα με γυναίκα συνάδελφο στη δουλειά. Το θέμα μας ήταν ότι εμένα δε μου άρεσε να ταξιδεύω με πλοίο όλο το βράδυ χωρίς παρέα και πετάει αυτή το θεικό

Εγώ: Ρε γαμώτο, και βαριέμαι που θα ταξιδεύω όλο το βράδυ ολομόναχος χωρίς παρέα. Άσε που είμαι και κατάστρωμα...

Συνάδελφος: Σιγα το πράγμα, εγώ πάντα στο ταξίδι καταλήγω με αγνώστους...

Εμείς: :blink:

Βασικά πιο πολύ πλάκα είχε το ύφος της όταν συνειδητοποίησε τι είπε και πως το κατάλαβαμε έμεις οι άλλοι τρεις άντρες που την ακούγαμε...

2. Κοτσάνα που έκανα στο γραφείο αλλα τελειως άθελα μου.

Μόλις είχα τελειώσει το layout ενός site και περιμένω απο τον πελάτη υλικό-περιεχόμενο για το site. και με ρωτάει:

- Και τι κάνω τώρα (εννοώντας ποιο είναι το επόμενο βήμα για την ολοκλήρωση του site)

- Τούμπες ! Και εκεί πεθάναμε στα γέλια όλοι εκτός το αφεντικό μου :p

(ηλίθιο μεν αλλα ντράπηκα πολύ εκείνη τη μέρα)

Taxitzis (4 to proi ) parmenos me mia sfina apo allo amaxi leei....

Aytos einai malakas se VATHMO KAKOYRGHMATOS!

O άντρας μου δεν οδηγεί (αυτοκινητο). Εχει παρει δίπλωμα προ αμνημονεύτων χρονων, αλλά μια ζωή μονο με μηχανή . Προχτες λοιπον πάμε όλοι μαζί βόλτα με το αυτοκινητο του αδερφου μου. Του λεει σε καποια στιγμη ο αδερφός μου "παρτο λίγο να δεις πως το πας...". Δεδομένου ότι ήμασταν σε ένα μεγαααλο άδειο προαύλιο, είπε να δοκιμάσει.. Μπαινει λοιπον ο άντρας μου, βγαινουμε όλοι εξω (εκτός απο τον αδερφό μου που καθεται φυσικά διπλα του) κι αρχίζει να βάζει μπρος το αυτοκινητο. Το οποίο όμως του σβύνει συνεχώς. Αναβει - σβύνει, αναβει - σβύνει κι αυτο γινεται καμμιά δεκαριά φορές. Οποτε γυριζει η κορη μου η μεγάλη και μου λεει "Μαμά, σαν τον Κατακουζηνό οδηγεί" :lol: :lol:

Ωριαίο Πληροφορικής 3ης Γυμνασίου:

-Τι γνωρίζετε για την γλώσσα προγραμματισμού Pascal;

-Την δημιούργησε ο Πασχάλης :w00t: