Jump to content

Ποια είναι η καλύτερη ατάκα που έχετε πει/ακούσει ποτέ;

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις ειπα μια σε συναδελφο που μου παραπονεθηκε οτι ξεχασα να κανω κατι που μου ζητησε..

αυτος : το ξεχασες..

εγω: οχι καθολου!συνεχεια στο μυαλο μου το ειχα.. απλα το εβαλα σε σημειο(του μυαλου μου) που δεν πηγαινω τακτικα!

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

-Η κολλητη μ,όποτε "θάβει" καποιον πχ:Ποσο με νευριαζει αυτη η ψωναρα η Ελένη δεν λέγεται!Αμαν ρε Ευα τι κακιες ειναι αυτες!Κατσε να την παρω ενα τηλεφωνακι τωρα να δεις τι θα παθεις!!!

Δν ξερω αν τ πιασατε!:lol::lol:

Αν μας βοηθούσες και λίγο να το πιάσουμε περισσότερο θα το εκτιμούσαμε.:p

μολις ειπα μια σε συναδελφο που μου παραπονεθηκε οτι ξεχασα να κανω κατι που μου ζητησε..

αυτος : το ξεχασες..

εγω: οχι καθολου!συνεχεια στο μυαλο μου το ειχα.. απλα το εβαλα σε σημειο(του μυαλου μου) που δεν πηγαινω τακτικα!

Διακρίνω κάποιο ταλέντο σε σένα.Μια μέρα θα πας μπροστά τέκνον. :D

Αν μας βοηθούσες και λίγο να το πιάσουμε περισσότερο θα το εκτιμούσαμε.:p

εννοει το εξης...

ειναι η Α και θαβει την Β στην Γ.

η Γ αντιδρα λεγοντας την Α κακια,και απειλει πως θα παει την Β τηλεφωνο να κατηγορησει την Α...

ουσιαστικα δλδ κανει το ιδιο πραγμα.

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Διακρίνω κάποιο ταλέντο σε σένα.

..ναι ναι ταλενταρα...

λοιπον, αλλο ενα που λεω τακτικα πχ αντι των καθιερωμενων βωμολοχιων τυπου "γμτ", "οχι ρε πστη μου" κλπ χρησιμοποιω την λεξη "ΚΑΤΑΡΑ" -με μια δοση ειρωνιας-

το αστειο ομως ειναι οτι εχω κολλησει τα παληκαρια στο γραφειο (χεχε εχω καπου 20 Αντρες) κ οταν θελουν να βρισουν ή να εκφρασουν την οργη τους για πεσμενα δικτυα - κυκλωματα κλπ αντι για "α τον μλκα τι εκανε παλι ρε πστη μου, θα τον γμσω τον μλκα" λενε " ΚΑ-ΤΑ-ΡΑ!!!"

^ Μ'αρέσει, θα το δοκιμάσω κι εγώ με την ξαδέρφη μου κι ίσως το εντάξουμε στη διάλεκτό μας. :p

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

^ Μ'αρέσει, θα το δοκιμάσω κι εγώ με την ξαδέρφη μου κι ίσως το εντάξουμε στη διάλεκτό μας. :p

Που κολλάει η ξαδέρφη σου;

θα ειναι interactive καταρες

Σωστό κι αυτό. :p Απλά έχουμε ευρεία διάλεκτο από ατάκες, λέξεις και inside jokes με τη συγκεκριμένη που άλλοι δεν τα πιάνουν.

Αντίστοιχο με το δικό σου "κατάρα" έχουμε και το "Διάολε!" σε στυλ Γιάγκος Δράκος.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

"Διάολε!" σε στυλ Γιάγκος Δράκος.

Haaaaa haha! classic

Σωστό κι αυτό. :p Απλά έχουμε ευρεία διάλεκτο από ατάκες, λέξεις και inside jokes με τη συγκεκριμένη που άλλοι δεν τα πιάνουν.

Αντίστοιχο με το δικό σου "κατάρα" έχουμε και το "Διάολε!" σε στυλ Γιάγκος Δράκος.

χααχααχ πολυ καλο κι αυτο! αλλα το καταρα μου κανει πιο γελοιο. Φτιαξε εικονα τωρα στο μυαλο σου με παλικαρια μηχανικους μπροστα στην καταστροφη να λενε "Κα-Τα-Ρα" .να συμπληρωσω-για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα- σε τμηματα NOC (network operations center) δεν υφισταται savoire vivre ,faire και κυριως dire!! (vivre=zw, faire=kanw kai dire=lew) κοινως δεν υπαρχει λογοκρισια. μπορεις να εκφραστεις οπως θελεις.

Δεν είναι και δύσκολο όμως να τη σκεφτείς και μόνο σου...

Γι' αυτό τόσες ατάκες είναι και κοινόχρηστες...

ποσα δινεις τον μηνα? γιατι εμενα μου φαινετε με κλεβουν :p

Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol:

Η Γ βριζει τν Α αλλα κατηγορει τν Β ταχα μου πως η Β τν βριζει.

Αφηστε το.Πρεπει να το δειτε live.

Ακουστε κ αυτο... Ειναι πασχα στο χωριο μου κ 1 παιδι 6 χρονων (μεγαλη μορφη) καθεται με τη γιαγια του στο σπιτι. Αυτος βρισκει κατι γουρουνες του πατερα του κ αναβει 1. Η γιαγια χεσ***κε πανω της κ της κανει ο μικρος γιαγια σκιαχτηκες ? Ναι λεει. Στα @@ μου. :lol:

περα απο την ασεβεια που διακρινει τον μικρο,δεν διαβασα καμια μεγαλειωδη ή αστεια ατακα.

περα απο την ασεβεια που διακρινει τον μικρο,δεν διαβασα καμια μεγαλειωδη ή αστεια ατακα.

Καλά, στα 6 χρόνια του δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ασέβειας όσο λάνθασμένων προτύπων...

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

φυσικα.εχεις δικιο...

αλλα εν προκειμενω την αναφερει ο φιλος ως ατακα που του φανηκε αστεια...και απορω: που το αστειο?

Ακουστε κ αυτο... Ειναι πασχα στο χωριο μου κ 1 παιδι 6 χρονων (μεγαλη μορφη) καθεται με τη γιαγια του στο σπιτι. Αυτος βρισκει κατι γουρουνες του πατερα του κ αναβει 1. Η γιαγια χεσ***κε πανω της κ της κανει ο μικρος γιαγια σκιαχτηκες ? Ναι λεει. Στα @@ μου. :lol:

Άμα αρπάξει η γιαγιά κανά φραγκέλιον ο πιτσιρικάς θα φτύσει το γάλα που έχει βυζάξει.

α) ... που έχω πει: Πριν χρόνια δούλευα στο εξωτερικό. Ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιρνα διακοπές από τότε που είχα ξεκινήσει να δουλεύω εκεί και ήθελα να παραδώσω (εκκρεμή θέματα κλπ) στο συνάδερφό μου (Γάλλο) πριν φύγω. Ακολουθεί ο εξής διάλογος (εις την Αγγλικήν):

Εγώ: Έχεις 5 λεπτά?

Αυτός: 5 λεπτά είναι παρά πολύ! (θέλοντας και καλά να αστειευτεί)

Εγώ: Α, δηλαδή είναι αλήθεια ότι εσείς οι Γάλλοι τελειώνετε γρήγορα! :p

Αυτός: :confused:

β) ...που άκουσα. Μας το μετέφερε συνάδερφος ως ατάκα του 11χρονου γιου του αλλά επειδή ο τύπος είναι λίγο ...φαφλατάς, μπορεί και να το είχε ακούσει κάπου αλλού.

Είναι ο πιτσιρικάς στο μπάνιο. Μπαίνει ο πατέρας του (δεν είχε προσέξει ότι ήταν ήδη κάποιος μέσα) και τον πιάνει στα πράσα να παίζει το ----- του...

Πατέρας: Τι κάνεις εκεί ρε?

Γιος: Πλένομαι!

Πατέρας: Καλά με δουλεύεις? Αφού σε είδα!

Γιος: Ωχού!!! Δεν μπορούμε ούτε να πλυθούμε με την ταχύτητα που θέλουμε εδώ μέσα???? :rotfl:

“I may have said the same thing before...but my explanation, I am sure, will always be different.”

-- Oscar Wilde

λολ,Θεος ο μικρος...

λολ,Θεος ο μικρος...

+1:lol::lol::lol:!τα σπασε ο μικρος...

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

Απ' τα πιο πετυχημένα που έχω ακούσει ήταν στην μπάλα (5x5). Έχουμε κερδίσει κόρνερ και το εκτελεί ένα παλικάρι δυνατά (αλλά όχι τόσο καλά, είναι αλήθεια) οπότε τη διώχνει ένας αμυντικός και ξαναγυρίζει η μπάλα στον "εκτελεστή" μέσα σε ελάχιστο χρόνο, οπότε ακούγεται από ένα φίλο η ατάκα:

"Οι μα**κίες επιστρέφονται!" :lol:

Τι να πεις για αυτό το παλικάρι; :lol:

Όποιος θέλει να γράφει ή να διαβάζει ανάλογες ατάκες σαν και αυτές που γράφτηκαν στην τελευταία σελίδα (και δεν υπάρχουν πλέον φυσικά),καλό θα είναι να βρει άλλο φόρουμ.

Το είπε ο κωμικός Marcus Brigstocke μέσα 1990s...

“Computer games don’t affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we’d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.”

http://www.youtube.com/watch?v=V2HLQn4c62I&NR=1

πηγαινα στην 3η γυμνασιου και ερχονταν χριστουγεννα. καθε χρονο στολιζα το δεντρο και μαζι και την γιαγια μου 87 χρονων.της εβαζα φωτακια και εριχνα λιγιο χιονι.η γιαγια καθοταν και με κοιταζε.βαζω τα φωτακια στην πριζα και μπαινει μεσα η μανα μου. βλεπει την γιαγια να ειναι μεσα στα φωτακια που αναβοσβηναν και λεει

Ηλια παλι αρχισες τις βλακιες. βγαλε παιδακι μου τη γιαγια σου απο την πριζα και πηγαινε να ανοιξεις κανενα βιβλιο.

το περιστατικο θυμαται η γειτονισα κε το λεει ...

αλλο περιστατικο..

ημουν με τον κολλητο μου δευτερα γυμνασιου και του λεω ελα να γελασουμε.

η γιαγια μου νομιζς οτι απο την τηλεοραση ηταν αληθινα αυτα που εβλεπε. 90 χρονων. ανοιγω τηλεοραση και βαζω βιντεο με ραμπο.παγωνω την εικονα στο σημειο που ο ραμπο κοιτουσε αγριεμενος με μαχαιρι.λεω γιαγιααααα...

ερχεται η γιαγια μου και με βλεπει να κοιταζω τον ραμπο και να λεω..τι θες ρε?

μαγκια??

και αρχιζει..

φυγε απο φτου ρεεεεεεεεεεε!! δεν βλεπεις πως σε κοιταει??

φυγε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

εκεινη τη στιγμη μπαινει μεσα η γειτονισσα. η γιαγια μου τρομαγμενη της φωναζει

φυγε μωρηηηηηηηηηηη!!! κραταει μαχαιριι!!!!!

η γειτονισσα κοιταζε τρομαγμενη

τα μουτρα της θυμαμαι!!

και αυτα ειναι λιγα απο αυτα που θυμαμαι!!! εχω πολλα