Skatopsyxi Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 μολις ειπα μια σε συναδελφο που μου παραπονεθηκε οτι ξεχασα να κανω κατι που μου ζητησε.. αυτος : το ξεχασες.. εγω: οχι καθολου!συνεχεια στο μυαλο μου το ειχα.. απλα το εβαλα σε σημειο(του μυαλου μου) που δεν πηγαινω τακτικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 -Η κολλητη μ,όποτε "θάβει" καποιον πχ:Ποσο με νευριαζει αυτη η ψωναρα η Ελένη δεν λέγεται!Αμαν ρε Ευα τι κακιες ειναι αυτες!Κατσε να την παρω ενα τηλεφωνακι τωρα να δεις τι θα παθεις!!! Δν ξερω αν τ πιασατε!:lol::lol: Αν μας βοηθούσες και λίγο να το πιάσουμε περισσότερο θα το εκτιμούσαμε.:p μολις ειπα μια σε συναδελφο που μου παραπονεθηκε οτι ξεχασα να κανω κατι που μου ζητησε.. αυτος : το ξεχασες.. εγω: οχι καθολου!συνεχεια στο μυαλο μου το ειχα.. απλα το εβαλα σε σημειο(του μυαλου μου) που δεν πηγαινω τακτικα! Διακρίνω κάποιο ταλέντο σε σένα.Μια μέρα θα πας μπροστά τέκνον. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Αν μας βοηθούσες και λίγο να το πιάσουμε περισσότερο θα το εκτιμούσαμε.:p εννοει το εξης... ειναι η Α και θαβει την Β στην Γ. η Γ αντιδρα λεγοντας την Α κακια,και απειλει πως θα παει την Β τηλεφωνο να κατηγορησει την Α... ουσιαστικα δλδ κανει το ιδιο πραγμα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Nα'σαι καλά ρε φρικ.Τώρα το έπιασα. :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Διακρίνω κάποιο ταλέντο σε σένα. ..ναι ναι ταλενταρα... λοιπον, αλλο ενα που λεω τακτικα πχ αντι των καθιερωμενων βωμολοχιων τυπου "γμτ", "οχι ρε πστη μου" κλπ χρησιμοποιω την λεξη "ΚΑΤΑΡΑ" -με μια δοση ειρωνιας- το αστειο ομως ειναι οτι εχω κολλησει τα παληκαρια στο γραφειο (χεχε εχω καπου 20 Αντρες) κ οταν θελουν να βρισουν ή να εκφρασουν την οργη τους για πεσμενα δικτυα - κυκλωματα κλπ αντι για "α τον μλκα τι εκανε παλι ρε πστη μου, θα τον γμσω τον μλκα" λενε " ΚΑ-ΤΑ-ΡΑ!!!" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ^ Μ'αρέσει, θα το δοκιμάσω κι εγώ με την ξαδέρφη μου κι ίσως το εντάξουμε στη διάλεκτό μας. :p Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 ^ Μ'αρέσει, θα το δοκιμάσω κι εγώ με την ξαδέρφη μου κι ίσως το εντάξουμε στη διάλεκτό μας. :p Που κολλάει η ξαδέρφη σου; Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Που κολλάει η ξαδέρφη σου; θα ειναι interactive καταρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 θα ειναι interactive καταρες Σωστό κι αυτό. :p Απλά έχουμε ευρεία διάλεκτο από ατάκες, λέξεις και inside jokes με τη συγκεκριμένη που άλλοι δεν τα πιάνουν. Αντίστοιχο με το δικό σου "κατάρα" έχουμε και το "Διάολε!" σε στυλ Γιάγκος Δράκος. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 "Διάολε!" σε στυλ Γιάγκος Δράκος. Haaaaa haha! classic Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skatopsyxi Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Σωστό κι αυτό. :p Απλά έχουμε ευρεία διάλεκτο από ατάκες, λέξεις και inside jokes με τη συγκεκριμένη που άλλοι δεν τα πιάνουν. Αντίστοιχο με το δικό σου "κατάρα" έχουμε και το "Διάολε!" σε στυλ Γιάγκος Δράκος. χααχααχ πολυ καλο κι αυτο! αλλα το καταρα μου κανει πιο γελοιο. Φτιαξε εικονα τωρα στο μυαλο σου με παλικαρια μηχανικους μπροστα στην καταστροφη να λενε "Κα-Τα-Ρα" .να συμπληρωσω-για να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη εικονα- σε τμηματα NOC (network operations center) δεν υφισταται savoire vivre ,faire και κυριως dire!! (vivre=zw, faire=kanw kai dire=lew) κοινως δεν υπαρχει λογοκρισια. μπορεις να εκφραστεις οπως θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnir Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Δεν είναι και δύσκολο όμως να τη σκεφτείς και μόνο σου... Γι' αυτό τόσες ατάκες είναι και κοινόχρηστες... ποσα δινεις τον μηνα? γιατι εμενα μου φαινετε με κλεβουν :p Παράθεση Καπου....κάπως....κάποτε.....κάτι πήγε ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ στην εξέλιξη του ανθρώπινου ειδους :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_mx Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Η Γ βριζει τν Α αλλα κατηγορει τν Β ταχα μου πως η Β τν βριζει. Αφηστε το.Πρεπει να το δειτε live. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunchris7 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Ακουστε κ αυτο... Ειναι πασχα στο χωριο μου κ 1 παιδι 6 χρονων (μεγαλη μορφη) καθεται με τη γιαγια του στο σπιτι. Αυτος βρισκει κατι γουρουνες του πατερα του κ αναβει 1. Η γιαγια χεσ***κε πανω της κ της κανει ο μικρος γιαγια σκιαχτηκες ? Ναι λεει. Στα @@ μου. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 περα απο την ασεβεια που διακρινει τον μικρο,δεν διαβασα καμια μεγαλειωδη ή αστεια ατακα. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 περα απο την ασεβεια που διακρινει τον μικρο,δεν διαβασα καμια μεγαλειωδη ή αστεια ατακα. Καλά, στα 6 χρόνια του δε νομίζω ότι είναι τόσο θέμα ασέβειας όσο λάνθασμένων προτύπων... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 φυσικα.εχεις δικιο... αλλα εν προκειμενω την αναφερει ο φιλος ως ατακα που του φανηκε αστεια...και απορω: που το αστειο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 Ακουστε κ αυτο... Ειναι πασχα στο χωριο μου κ 1 παιδι 6 χρονων (μεγαλη μορφη) καθεται με τη γιαγια του στο σπιτι. Αυτος βρισκει κατι γουρουνες του πατερα του κ αναβει 1. Η γιαγια χεσ***κε πανω της κ της κανει ο μικρος γιαγια σκιαχτηκες ? Ναι λεει. Στα @@ μου. :lol: Άμα αρπάξει η γιαγιά κανά φραγκέλιον ο πιτσιρικάς θα φτύσει το γάλα που έχει βυζάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scorpio11 Δημ. September 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2008 α) ... που έχω πει: Πριν χρόνια δούλευα στο εξωτερικό. Ήταν η πρώτη φορά που θα έπαιρνα διακοπές από τότε που είχα ξεκινήσει να δουλεύω εκεί και ήθελα να παραδώσω (εκκρεμή θέματα κλπ) στο συνάδερφό μου (Γάλλο) πριν φύγω. Ακολουθεί ο εξής διάλογος (εις την Αγγλικήν): Εγώ: Έχεις 5 λεπτά? Αυτός: 5 λεπτά είναι παρά πολύ! (θέλοντας και καλά να αστειευτεί) Εγώ: Α, δηλαδή είναι αλήθεια ότι εσείς οι Γάλλοι τελειώνετε γρήγορα! :p Αυτός: :confused: β) ...που άκουσα. Μας το μετέφερε συνάδερφος ως ατάκα του 11χρονου γιου του αλλά επειδή ο τύπος είναι λίγο ...φαφλατάς, μπορεί και να το είχε ακούσει κάπου αλλού. Είναι ο πιτσιρικάς στο μπάνιο. Μπαίνει ο πατέρας του (δεν είχε προσέξει ότι ήταν ήδη κάποιος μέσα) και τον πιάνει στα πράσα να παίζει το ----- του... Πατέρας: Τι κάνεις εκεί ρε? Γιος: Πλένομαι! Πατέρας: Καλά με δουλεύεις? Αφού σε είδα! Γιος: Ωχού!!! Δεν μπορούμε ούτε να πλυθούμε με την ταχύτητα που θέλουμε εδώ μέσα???? :rotfl: Παράθεση “I may have said the same thing before...but my explanation, I am sure, will always be different.” -- Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Ακουστε κ αυτο... Ειναι πασχα στο χωριο μου κ 1 παιδι 6 χρονων (μεγαλη μορφη) καθεται με τη γιαγια του στο σπιτι. Αυτος βρισκει κατι γουρουνες του πατερα του κ αναβει 1. Η γιαγια χεσ***κε πανω της κ της κανει ο μικρος γιαγια σκιαχτηκες ? Ναι λεει. Στα @@ μου. :lol: λολ,Θεος ο μικρος... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo123 Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 λολ,Θεος ο μικρος... +1:lol::lol::lol:!τα σπασε ο μικρος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liberostelios Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Απ' τα πιο πετυχημένα που έχω ακούσει ήταν στην μπάλα (5x5). Έχουμε κερδίσει κόρνερ και το εκτελεί ένα παλικάρι δυνατά (αλλά όχι τόσο καλά, είναι αλήθεια) οπότε τη διώχνει ένας αμυντικός και ξαναγυρίζει η μπάλα στον "εκτελεστή" μέσα σε ελάχιστο χρόνο, οπότε ακούγεται από ένα φίλο η ατάκα: "Οι μα**κίες επιστρέφονται!" :lol: Τι να πεις για αυτό το παλικάρι; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Όποιος θέλει να γράφει ή να διαβάζει ανάλογες ατάκες σαν και αυτές που γράφτηκαν στην τελευταία σελίδα (και δεν υπάρχουν πλέον φυσικά),καλό θα είναι να βρει άλλο φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Το είπε ο κωμικός Marcus Brigstocke μέσα 1990s... “Computer games don’t affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we’d all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.”http://www.youtube.com/watch?v=V2HLQn4c62I&NR=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssatmaniac Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 πηγαινα στην 3η γυμνασιου και ερχονταν χριστουγεννα. καθε χρονο στολιζα το δεντρο και μαζι και την γιαγια μου 87 χρονων.της εβαζα φωτακια και εριχνα λιγιο χιονι.η γιαγια καθοταν και με κοιταζε.βαζω τα φωτακια στην πριζα και μπαινει μεσα η μανα μου. βλεπει την γιαγια να ειναι μεσα στα φωτακια που αναβοσβηναν και λεει Ηλια παλι αρχισες τις βλακιες. βγαλε παιδακι μου τη γιαγια σου απο την πριζα και πηγαινε να ανοιξεις κανενα βιβλιο. το περιστατικο θυμαται η γειτονισα κε το λεει ... αλλο περιστατικο.. ημουν με τον κολλητο μου δευτερα γυμνασιου και του λεω ελα να γελασουμε. η γιαγια μου νομιζς οτι απο την τηλεοραση ηταν αληθινα αυτα που εβλεπε. 90 χρονων. ανοιγω τηλεοραση και βαζω βιντεο με ραμπο.παγωνω την εικονα στο σημειο που ο ραμπο κοιτουσε αγριεμενος με μαχαιρι.λεω γιαγιααααα... ερχεται η γιαγια μου και με βλεπει να κοιταζω τον ραμπο και να λεω..τι θες ρε? μαγκια?? και αρχιζει.. φυγε απο φτου ρεεεεεεεεεεε!! δεν βλεπεις πως σε κοιταει?? φυγε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! εκεινη τη στιγμη μπαινει μεσα η γειτονισσα. η γιαγια μου τρομαγμενη της φωναζει φυγε μωρηηηηηηηηηηη!!! κραταει μαχαιριι!!!!! η γειτονισσα κοιταζε τρομαγμενη τα μουτρα της θυμαμαι!! και αυτα ειναι λιγα απο αυτα που θυμαμαι!!! εχω πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts