getolika Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 ουτε εγω το καταλαβα :confused: :confused: Δεν μπορεσα να κρατηθω: " Στη Λαρισα ετσι μιλατε?? " :p :p :D Φιλικα παντα :) Και ο Βόλος δεν πάει πίσω, τουλάχιστον η προηγούμενη γεννιά!Μια καθηγήτριά μου στο πανεπιστήμιο από Βόλο όταν την ακούσαμε για πρώτη φορά σκάσαμε στα γέλια και επειδή το κατάλαβε μια μέρα μας είπε ότι ήλπιζε πως δεν θα μας πείραζαν τα βολιώτικά της!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Σε τοίχο στο Επταπύργιο: "Αν ο Λεωνίδης δεν ήταν Ολυμπιονίκης, θα ήταν Αλβανός" Το πιο ελεεινό που έχω δει τελευταια σε τοίχο: Γράφει ένας: "Λίγη αγάπη ζητάω. Αυτό μόνο..." Κι απαντάει ένας από κάτω: "Αντί για αγάπη, θα πάρεις ένα παλλόμενο αιδοίο που θα σε πνίξει με τους χυμούς του" Και παραδίπλα ένα τρίτος: "ΓΚΟΛ! ->" (με το βελάκι να δείχνει την απάντηση του δεύτερου) Φοβερά και τα 2 :lol: Δεν μπορεσα να κρατηθω: " Στη Λαρισα ετσι μιλατε?? " :p :p :D Φιλικα παντα :) Ε γιαυτό μου φάνηκε παράξενο που δεν κατάλαβα τι έγραψε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ανεκδιηγητη αγγλικου στο σχολειο μου!!! Ειμαστε καμια 15αρια ατομα στο διαλειμμα μεσα σε μια αιθουσα... Σκαει μυτη στην πορτα μας κοιταζει και λεει: "Πρωτον, δεν πρεπει να ειστε ολοι μεσα στο διαλειμμα!!! Δευτερον θα επρεπε να ειστε ολοι εξω διαλειμμα!!!" :wacko: :X :blink: Λιωσαμε στο γελιο....!!! Ειχε πολλα και διαφορετικα να πει και γι'αυτο χρειαζοταν και να τα απαριθμησει....:lol: :lol: :lol: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 διαλογος δυο μελων του μαιφοουν μπροστα στον υπολογιστη του ενος -"κατεβασα το αρχειο και τωρα θα στο γραψω σε σι ντι" -"γραψτο οπως ειναι..μη το κανεις ξεzip" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freewayn Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Βρέθηκα κάποια στιγμή σε ένα βουλκανιζατέρ και εκεί που περίμενα έρχεται ένας με το ταξί του. -(Υπάλληλος): Λάστιχο έχεις; (εννοώντας αν έχει κάποιο πρόβλημα με το λάστιχό του) -(Ιδιοκτήτης ταξί): Όχι ταξί. Μου προκάλεσε πολύ γέλιο η όλοι συζήτηση. Είχε πολύ πλάκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Βρέθηκα κάποια στιγμή σε ένα βουλκανιζατέρ και εκεί που περίμενα έρχεται ένας με το ταξί του. -(Υπάλληλος): Λάστιχο έχεις; (εννοώντας αν έχει κάποιο πρόβλημα με το λάστιχό του) -(Ιδιοκτήτης ταξί): Όχι ταξί. Μου προκάλεσε πολύ γέλιο η όλοι συζήτηση. Είχε πολύ πλάκα.χαχαχαχα μου θυμισε διαλογο στα γκουντις -2 ποτηρια κοκα κολα -μεγαλα? -οχι,με κοκα κολα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 ego stin tetraimeri eixe pei enas apo edo pame pros thesaloniki kai fonazoun oloi pros giannena kai leei e siga ena orthografiko lathos ekana:lol: kai pola alla apo to sxoleio pou den ta thimame me kathigites:p !! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Πρόσφατο δικό μου: Με ρωτάει ένας: "-Από τη σχολή μας είσαι;" και εγω του απαντάω: "-Όχι, από τα Πορόια":lol: Δεν άκουσα από που με είχε ρωτήσει αν ήμουν και έγινα ρόμπα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 χαχαχαχα μου θυμισε διαλογο στα γκουντις -2 ποτηρια κοκα κολα -μεγαλα? -οχι,με κοκα κολα Χαχαχαχα τι μου θυμισες...στα Goodys μια γιαγια: -Ζητησα πορτοκαλαδα χωρις τις φουσκαλιτσες(ανθρακικο εννοει). Μπορειτε να τις αφαιρεσετε παρακαλω; :lol: Μεχρι και η ταμιας γελασε.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpsilos Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Χαχαχαχα τι μου θυμισες...στα Goodys μια γιαγια: -Ζητησα πορτοκαλαδα χωρις τις φουσκαλιτσες(ανθρακικο εννοει). Μπορειτε να τις αφαιρεσετε παρακαλω; :lol: Μεχρι και η ταμιας γελασε.:p Κι εμένα μου έτυχε κάτι παρόμοιο εχθές το πρωί. Είμαι σε ένα εστιατόριο και ακούω ένα παιδάκι γύρω στα 5 χρονών να λέει στον σερβιτόρο: -Θέλω μια πορτοκαλάδα με μπουρμπουλίθρες.........:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 -Εγώ έχω το ίδιο νούμερο cosmote εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν ψήνομαι να το αλλάξω, εκτός αν οι εξελίξεις με έχουν προλάβει και γίνεται να αλλάξεις εταιρία έχοντας τον ίδιο αριθμό. -Φορητοτητα λεγεται, κρατας νουμερο οτι θες πχ 697 και εισαι στην ΤΙΜ, δεν ειναι μεγαλη διαδικασια, γυρω στα 13 με 20 ευρω κανει -Στην ουσία σου βάζουν ένα software στην κάρτα σιμ (η οποία έχει αριθμό της εταιρίας στην οποία προσχωρείς )την καινουργια το οποίο κάνει redirection στον παλιο σου αριθμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ποτε γελαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Μόλις ακούσεις τον χαρακτηριστικό ήχο:"Μπιιιιιιπ" Πράγμαπου δεν είναι εφικτό. Άρα.... Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ποτε γελαμε? Ξαναδιάβασε το πόστ και άσε την ειρωνία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 Ξαναδιάβασε το πόστ και άσε την ειρωνία. Εγω το διαβασα 2 φορες και δεν γελασα.:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 -Εγώ έχω το ίδιο νούμερο cosmote εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν ψήνομαι να το αλλάξω, εκτός αν οι εξελίξεις με έχουν προλάβει και γίνεται να αλλάξεις εταιρία έχοντας τον ίδιο αριθμό. -Φορητοτητα λεγεται, κρατας νουμερο οτι θες πχ 697 και εισαι στην ΤΙΜ, δεν ειναι μεγαλη διαδικασια, γυρω στα 13 με 20 ευρω κανει -Στην ουσία σου βάζουν ένα software στην κάρτα σιμ (η οποία έχει αριθμό της εταιρίας στην οποία προσχωρείς )την καινουργια το οποίο κάνει redirection στον παλιο σου αριθμό :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 ΑΧ Παναγία μου. Και εμένα λένε κάτι άκυρες λύσεις αλλά δεν είναι συνυφασμένο πάντοτε με το γέλιο. Κάτι πιο φανερά αστείο; Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 -Εγώ έχω το ίδιο νούμερο cosmote εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν ψήνομαι να το αλλάξω, εκτός αν οι εξελίξεις με έχουν προλάβει και γίνεται να αλλάξεις εταιρία έχοντας τον ίδιο αριθμό. -Φορητοτητα λεγεται, κρατας νουμερο οτι θες πχ 697 και εισαι στην ΤΙΜ, δεν ειναι μεγαλη διαδικασια, γυρω στα 13 με 20 ευρω κανει -Στην ουσία σου βάζουν ένα software στην κάρτα σιμ (η οποία έχει αριθμό της εταιρίας στην οποία προσχωρείς )την καινουργια το οποίο κάνει redirection στον παλιο σου αριθμό Παντως τωρα πια δεν κοστιζει... Κατ'εντολη της ΕΕ επρεπε να ειναι απο χρονια δωρεαν... Ασχετο αλλα μου ρθε....;) Παντως ουτε εγω το βρισκω καπου το αστειο..... Σορρυ βρε soublaki αλλα.... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Ίσως η καλύτερη σειρά στην ελληνική τηλεόραση για μένα τα Εγκλήματα. Η Σωσώ (Καίτη Κωνσταντίνου) έχει πει ατάκες που έχουν αφήσει εποχή. Θυμάμαι 2. --Η Σωσώ είναι έγκυος και προσπαθεί με τρόπο να το πει στον Αλέκο, τον άντρα της. Αυτός δε χαμπαριάζει και κάποια στιγμή στο άσχετο της λέει: - Σωσώ, έχεις παχύνει; και η απάντηση που άφησε εποχή: - Δεν είναι μόνιμο. Όταν σε βλέπω πρήζομαι...:X Περιμένουν επισκέψεις, και ρωτάει ο Αλέκος τη Σωσώ αν είναι οκ ντυμένος. - Πώς είμαι; και η Σωσώ: - Θες να σου πω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsYcHoKeNzO Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 to skiniko pou perigrafw mou to exei pei filos pou itane mprosa ... kanodas kamaki ena palikari se mia m*unara... ********** palikari: psss kopelia ti diaforiko eisai esy??? m*unara: Spasto kai to grasarei allos... ********** To palikari meta tin apadish tis m*unaras efige les kai den tis eixe milisei pote.. :lol: Παράθεση Perierga Mas Ta Lene Me Thn Texnologia :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2007 Ατάκα που άκουσα από ελεγκτή εισιτηρίων προς μια κόπελα που προσπαθούσε να τον πείσει ότι του έδειξε ήδη το εισιτήριο της (ενώ στην πραγματικότητα δεν είχε ποτέ της χτυπήσει) Κοπέλα: Σας το έδειξα πριν το εισιτήριο μου... Ελεγκτής: Όχι δεν το δείξατε καθόλου.. Κοπέλα: Μα σας είπα σας το έδειξα πριν το εισιτήριο μου... Ελεγκτής: Αν μου έδειξες πριν το εισιτήριο σου όπως λες μάλλον το Δαφνί θα αρχίσει να είναι κοσμοπολίτικος προορισμός....:X (Μετά φυσικά ο ελεγκτής της έκοψε ένα μεγαλοπρεπέστατο πρόστιμο) Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Ειμαι χθες στην πλατεία της Ν. Σμύρνης. Ρωτάει ένας τύπος μια κυρία: "Συγγνώμη, πού βρίσκεται η Τράπεζα Πειραιώς;". Η κυρία απαντάει: "Συγγνώμη, δεν γνωρίζω κύριε". Πετάγομαι κι εγώ και του λέω: "Στον Πειραιά κύριε..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Hmoun tis proalles sta Selfridges kai mia kopela rwtaei ton pwliti.... -How much does it cost upstairs downstairs ? Gelasa toso polu me auto alla eidika me tin ekfrasi tou kaimenou tou pwliti...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Hmoun tis proalles sta Selfridges kai mia kopela rwtaei ton pwliti.... -How much does it cost upstairs downstairs ? Gelasa toso polu me auto alla eidika me tin ekfrasi tou kaimenou tou pwliti...:) Αχαχαχα...:p Το περιστατικο συνεβηκε στην Αγγλια με θερμοκρασιες ~5 βαθμους κελσιου...Μια γυναικοπαρεα απο εγχρωμες(μαυρες:p) περπατουσε στον δρομο και καποιες απο αυτες φορουσαν μινι φουστες. ΦΙλος: Girls aren't you cold with that weather? Μια μαυρη: F*ck off! και ο φιλος ριχνει το θεικο: Ρε...Ιf i see you in the dark i won't recognise you!:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ατακα στο προχθεσινο εργο του Ρωμα αφου εχουν τελειωσει το sex αναβει τσιγαρο ο ρωμας κ του λεει η γυναικα του. δεν φτανει που π.....στε θα παθουμε κ καρκινο?:lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts