Jump to content

LeEco Cool1

nio83
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι θα ήθελα μία βοήθεια πως μπορω να πάρω backup την ρομ που έχω τώρα δεν είμαι ροοτ.Απλα να την έχω σε περίπτωση που γίνει κάτι να μπορώ να την περάσω πάλι.

Στάλθηκε από το C106 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,

έχω καταλήξει ότι το 4/32 gold είναι το επόμενο κινητό που θα πάρω, αλλά έχω 2 απορίες.

1. Το 4/32 ειναι χρυσό και μπροστά και πίσω; Έχω δει μια έκδοση που είναι άσπρη μπροστά.

2. Από πού το αγοράσατε; Τώρα τελευταία παίζουν αυστηρότεροι έλεγχοι σε σχέση με παλιά, γι' αυτό ρωτάω.

άρα 14s ή 17s καλύτερα που είναι πιο ενημερωμένη έκδοση.

το ράδιο δεν είναι ένα .apk ή θέλει κι άλλα; Αν ναι θα μπορούσαμε να κάνουμε εγκατάσταση μόνο αυτό και τέλος.

Έχω την εντύπωση ότι όποια και να περάσεις τα Ελληνικά σου θα τα χάσεις (εαν είναι Official) δεν σου φάνηκε περίεργο που δεν έχεις OTA update; Κάτι τέτοιο παίζει απο ότι θυμάμαι, αρα πας σε custom που είναι 2 όλες και όλες..

και όχι το ραδιο δεν είναι μονο ένα apk.. η 18s που έχει το ράδιο είναι απο το C103 που έχει κανονικά ράδιο και λογο παρεμφερούς hardware "παίζει" στο C106. Εάν η coolpad δεν δώσει ελευθερα τoν kernel δεν βλέπω να γίνονται πολλά.. είδωμεν

Καλησπέρα με την 18s από θέμα μπαταρίας​ πως τα πάει; Είχες την 17s και πέρασες την 18s.Ειδες κάποιες διαφορές βάζοντας την 18s.

1. Το 4/32 ειναι χρυσό και μπροστά και πίσω; Έχω δει μια έκδοση που είναι άσπρη μπροστά.

2. Από πού το αγοράσατε; Τώρα τελευταία παίζουν αυστηρότεροι έλεγχοι σε σχέση με παλιά, γι' αυτό ρωτάω.

το χρυσό που έχω είναι μπρος-πισω το ίδιο.

etotalk χωρίς τελωνηδες, μπορεί να ήταν και τυχαίο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω την εντύπωση ότι όποια και να περάσεις τα Ελληνικά σου θα τα χάσεις (εαν είναι Official) δεν σου φάνηκε περίεργο που δεν έχεις OTA update; Κάτι τέτοιο παίζει απο ότι θυμάμαι, αρα πας σε custom που είναι 2 όλες και όλες..

και όχι το ραδιο δεν είναι μονο ένα apk.. η 18s που έχει το ράδιο είναι απο το C103 που έχει κανονικά ράδιο και λογο παρεμφερούς hardware "παίζει" στο C106. Εάν η coolpad δεν δώσει ελευθερα τoν kernel δεν βλέπω να γίνονται πολλά.. είδωμεν

δηλαδή η 17s του xristosetv δεν είναι ίδια με αυτή που ανέβασες 2 σελίδες πριν;

Leeco Cool1 4/64 Gold

Καλησπέρα με την 18s από θέμα μπαταρίας​ πως τα πάει; Είχες την 17s και πέρασες την 18s.Ειδες κάποιες διαφορές βάζοντας την 18s.

Κανένα θέμα με την μπαταρία, εξακολουθεί και να είναι άνετα στις περίπου 3 μέρες.

δηλαδή η 17s του xristosetv δεν είναι ίδια με αυτή που ανέβασες 2 σελίδες πριν;

Δεν ξέρω ποια έχει ο φίλος εγώ πάντως στο δικό μου έχω περασμένη την ΖΙΧΟSOP580180311S ή 5.8.018S ( Stable )

Ο φίλος έχει την official Κινέζικη 5.08.17s με περασμένα τα Ελληνικά η οποία ( πάντα με επθφύλαξη ) δεν κάνει ota update .. ποιος ξέρει τι μαι****** κάνουν οι κινέζοι.

Ο φίλος έχει την official Κινέζικη 5.08.17s με περασμένα τα Ελληνικά η οποία ( πάντα με επθφύλαξη ) δεν κάνει ota update .. ποιος ξέρει τι μαι****** κάνουν οι κινέζοι.

Ναι δεν έχει ota αλλά λέει stable και έχει μόνο 2 εφαρμογές κινέζικες. Απλά έχει και ελληνικά κατά 60% τη έχουν κάνει ένας θεός το ξέρει.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Η 18s έχει ota update κανονικά;

το χρυσό που έχω είναι μπρος-πισω το ίδιο.

etotalk χωρίς τελωνηδες, μπορεί να ήταν και τυχαίο.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δικό σου είναι το 4/32;

Ως τρόπο αποστολής γράφει αυτο Register Airmail 2 - 4 weeks €9.69. Περί τίνος πρόκειται; Το είχες πάρει πριν το Νοέμβριο και σε πόσο καιρό σου ήρθε;

(σορρυ για το πρήξιμο, εχω πελαγώσει μ αυτά που διαβάζω)

¨Ετσι ακριβώς και εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις ρόμ.

Εγώ είχα την 5.8.014s και είχα αρκετά προβλήματα πχ κράσαρε όταν άνοιγα μια επαφή, δεν μπορούσα να αλλάξω wallpaper στην οθόνη κλειδώματος, δεν έρχόταν Notifications και άλλα τέτοια χαζά το οποιά δεν έχω τώρα και φυσικά δεν έιχα και με την 017s

@xristosetv ναι έχει κανονικά απο ότι φαίνεται φυσικά μιας και ακόμα δεν έχει βγεί κάτι ποιο πρόσφαρο απο αυτή την ρόμ

@gbv φίλε μου το τελωνείο θα είσαι τυχερός εάν το γλυτώσεις, εδώ περνάνε δεματάκια των 10€ βάλε συν την έξτρα καθυστέρηση στην παράδοση.. δεν ξέρω το κατα πόσο αξίζει πιά..

Edited by amorf

¨Ετσι ακριβώς και εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις ρόμ.

Εγώ είχα την 5.8.014s και είχα αρκετά προβλήματα πχ κράσαρε όταν άνοιγα μια επαφή, δεν μπορούσα να αλλάξω wallpaper στην οθόνη κλειδώματος, δεν έρχόταν Notifications και άλλα τέτοια χαζά το οποιά δεν έχω τώρα και φυσικά δεν έιχα και με την 017s

@xristosetv ναι έχει κανονικά απο ότι φαίνεται φυσικά μιας και ακόμα δεν έχει βγεί κάτι ποιο πρόσφαρο απο αυτή την ρόμ

@gbv φίλε μου το τελωνείο θα είσαι τυχερός εάν το γλυτώσεις, εδώ περνάνε δεματάκια των 10€ βάλε συν την έξτρα καθυστέρηση στην παράδοση.. δεν ξέρω το κατα πόσο αξίζει πιά..

Έγινε ευχαριστώ πολύ μόλις βρω χρόνο θα την περάσω γιατί σήμερα βλέπω ότι πάσχει στης ειδοποιήσεις messeger.viber.email έρχονται οποτε θέλουν

Έγινε ευχαριστώ πολύ μόλις βρω χρόνο θα την περάσω γιατί σήμερα βλέπω ότι πάσχει στης ειδοποιήσεις messeger.viber.email έρχονται οποτε θέλουν

Τσέκαρε έαν θέλεις, όσο αφορά τις ειδοποιήσεις και μιας και έχεις την 017s, στις ρυθμίσεις στο Permissions - > You have αριθμος apps to auto launch "επέτρεψε" πχ στο viber στο messenger να κάνουν auto launch ίσως έτσι "στρώσει"

άρα την Κινέζικη 5.6.014s έχω εγώ. Από Κινέζικα έχει κάτι ψιλά μέσα αλλά είναι τελείως αδιάφορα, δεν ενοχλούν.

Ελληνικά εκεί 60-70% τα ίδια μάλλον με 17s Κινέζικη.

Πάντως λειτουργεί μια χαρά, σταθερή του κερατά. OTA ούτε για αστείο.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Το ξέρω, γι' αυτό ρωτάω από πού το έχετε πάρει εσείς που το έχετε και πότε το παραγγείλατε...

Επίσης ψάχνω αυτό με τις τριγωνικές αποστολές, αλλά είμαι άτυχος. Είτε έχουν καταργήσει αυτόν τον τρόπο αποστολής, είτε δεν έχουν το μοντέλο σε ευρωπαϊκές αποθήκες είτε το έχουν σε υπερβολικά ακριβότερη τιμή (πάνω από 200)

Ευχαριστώ για την απάντηση. Το δικό σου είναι το 4/32;

Ως τρόπο αποστολής γράφει αυτο Register Airmail 2 - 4 weeks €9.69. Περί τίνος πρόκειται; Το είχες πάρει πριν το Νοέμβριο και σε πόσο καιρό σου ήρθε;

(σορρυ για το πρήξιμο, εχω πελαγώσει μ αυτά που διαβάζω)

4/64. σε χρυσό βγαίνει μόνο.

ναι registered airmail, συν αυτή τη χρέωση που βλέπεις.

το '17 το παρείγγειλα, έκανε 25-30 μέρες να έρθει με αξία κουτιού 20$ (να τους το πεις αυτό να το γράψουν)

εμένα μου βγήκε τελική 195$ με δώρα tempered glass και θήκη συλικόνης η οποία είναι άπαιχτη. Τώρα νομίζω έχει λίγο παραπάνω.

το 4/32 πιο φτηνό, αλλά όπως και να έχει πάρε έκδοση με 4, είναι φαγανό το EUI από μόνο του.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Τσέκαρε έαν θέλεις, όσο αφορά τις ειδοποιήσεις και μιας και έχεις την 017s, στις ρυθμίσεις στο Permissions - > You have αριθμος apps to auto launch "επέτρεψε" πχ στο viber στο messenger να κάνουν auto launch ίσως έτσι "στρώσει"

Το έχω κάνει αλλά τίποτα οποτε θυμάται έρχονται

4/64. σε χρυσό βγαίνει μόνο.

ναι registered airmail, συν αυτή τη χρέωση που βλέπεις.

το '17 το παρείγγειλα, έκανε 25-30 μέρες να έρθει με αξία κουτιού 20$ (να τους το πεις αυτό να το γράψουν)

εμένα μου βγήκε τελική 195$ με δώρα tempered glass και θήκη συλικόνης η οποία είναι άπαιχτη. Τώρα νομίζω έχει λίγο παραπάνω.

το 4/32 πιο φτηνό, αλλά όπως και να έχει πάρε έκδοση με 4, είναι φαγανό το EUI από μόνο του.

Α εσύ πήρες το καλύτερο! Το 4/32 βγαίνει στα €176.50 μαζί με μεταφορικά και αυτό που μου λες με κάνει να σκέφτομαι σοβαρά να το ρισκάρω.

Όσο για το EUI νομίζω ότι στο 4pda διάβασα ότι υπάρχει μια εφαρμογή που απενεργοποιεί πολλά πρόσθετα από το EUI. Αν θυμάμαι καλά ήταν μέσω root και exposed framework. Γενικά μετά από root και με τη βοήθεια titanium backup ή app2sd μπορείς να σουτάρεις πράγματα, ακόμα κι αν είναι system εφαρμογές.

με NLpost έρχεται.

πριν παραγγείλεις, ρίξε μια ερώτηση αν υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση που θέλεις, γιατί μπορεί να γράφουν στο site available, αλλά να μην είναι. Ίσως δεν προλαβαίνουν να τα ενημερώνουν συνέχεια. Στο mail πάντως θα σου πουν τι ισχύει. Κατά τα άλλα το μαγαζί είναι πολύ καλό, εγώ τουλάχιστον πολύ ευχαριστημένος.

Leeco Cool1 4/64 Gold

με NLpost έρχεται.

πριν παραγγείλεις, ρίξε μια ερώτηση αν υπάρχει διαθέσιμη η έκδοση που θέλεις, γιατί μπορεί να γράφουν στο site available, αλλά να μην είναι. Ίσως δεν προλαβαίνουν να τα ενημερώνουν συνέχεια. Στο mail πάντως θα σου πουν τι ισχύει. Κατά τα άλλα το μαγαζί είναι πολύ καλό, εγώ τουλάχιστον πολύ ευχαριστημένος.

Ναι θα ρωτήσω, ευχαριστώ!

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά την παραγγελία (40 μέρες ήταν στο τελωνείο) και αφού πλήρωσα φόρο τελωνείου 43,20 ευρώ + 12,00 ευρώ τέλη ΕΛΤΑ. Το είχα πάρει από AliExpress στα 146 ευρώ. Σε χρυσό χρώμα (και μπροστά), 3/32. Ήρθε έτοιμο με EUI 5.8.017S (Stable). To έβαλα στην αγγλική γλώσσα αφού τα ελληνικά είναι μισο-μεταφρασμένα. Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα ακόμα, το play store το είχαν περάσει και από τα 32GB μνήμης (formatted 29,12 GB) έχει διαθέσιμα 22,86 GB. Η συσκευή, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται super Edited by bak2

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά την παραγγελία (40 μέρες ήταν στο τελωνείο) και αφού πλήρωσα φόρο τελωνείου 43,20 ευρώ + 12,00 ευρώ τέλη ΕΛΤΑ. Το είχα πάρει από AliExpress στα 146 ευρώ. Σε χρυσό χρώμα (και μπροστά), 3/32. Ήρθε έτοιμο με EUI 5.8.017S (Stable). To έβαλα στην αγγλική γλώσσα αφού τα ελληνικά είναι μισο-μεταφρασμένα. Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα ακόμα, το play store το είχαν περάσει και από τα 32GB μνήμης (formatted 29,12 GB) έχει διαθέσιμα 22,86 GB. Η συσκευή, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται super

Καλώς το έλαβες και κοιτα να το χαρείς είναι πολύ σούπερ για τα χρήματα που κοστίζει.

Το παρέλαβα και εγώ σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά την παραγγελία (40 μέρες ήταν στο τελωνείο) και αφού πλήρωσα φόρο τελωνείου 43,20 ευρώ + 12,00 ευρώ τέλη ΕΛΤΑ. Το είχα πάρει από AliExpress στα 146 ευρώ. Σε χρυσό χρώμα (και μπροστά), 3/32. Ήρθε έτοιμο με EUI 5.8.017S (Stable). To έβαλα στην αγγλική γλώσσα αφού τα ελληνικά είναι μισο-μεταφρασμένα. Δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα ακόμα, το play store το είχαν περάσει και από τα 32GB μνήμης (formatted 29,12 GB) έχει διαθέσιμα 22,86 GB. Η συσκευή, εκ πρώτης όψεως, φαίνεται super

αν θυμάμαι καλά εσύ δεν ήσουν που έπαιρνες το τελωνείο τηλέφωνο;

Όπως θα κατάλαβες το ρίσκο είναι μικρότερο όταν δεν παίρνουμε τηλέφωνο το κράτος να του πούμε πως περιμένουμε ηλεκτρονική συσκευή από Κίνα, σε σημείωσαν όπως είδες για να μην σε ξεχάσουν...

Κατά τα άλλα καλορίζικο. Θα το ευχαριστηθείς, κι άλλη φορά, ξέρεις..

Leeco Cool1 4/64 Gold

αν θυμάμαι καλά εσύ δεν ήσουν που έπαιρνες το τελωνείο τηλέφωνο;

Όπως θα κατάλαβες το ρίσκο είναι μικρότερο όταν δεν παίρνουμε τηλέφωνο το κράτος να του πούμε πως περιμένουμε ηλεκτρονική συσκευή από Κίνα, σε σημείωσαν όπως είδες για να μην σε ξεχάσουν...

Κατά τα άλλα καλορίζικο. Θα το ευχαριστηθείς, κι άλλη φορά, ξέρεις..

Ναι είχα πάρει στο τελωνείο τηλέφωνο, 5 μέρες μετά και αφού είχε ήδη μπει, να ρωτήσω για το χρόνο που θα έκαναν. Και όντως ''τήρησαν'' αυτό που μου είπαν τότε : 30-45 μέρες. Δυστυχώς ελέγχουν πολλά πλέον, πάρεις δεν πάρεις τηλ. να ρωτήσεις και η καθυστέρηση είναι δεδομένη. Επίσης είναι άσχημο που το εκτελώνισαν για αξία 180 ευρώ (αντί 146 που το πήρα).

Πιστεύω παρόλα αυτά ότι όλοι εδώ έχουμε κάνει μια πολλή καλή επιλογή συσκευής

Edited by bak2