Jump to content

Πως μπορώ να πάρω τηλέφωνο από το pc;

lordelesar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει ψάξει κανείς αν μπορώ με κάποιον τρόπο να πάρω τηλέφωνο από το pc μέσω modem - κανονικά σαν να ήταν τηλεφωνική συσκευή - και να χρησιμοποιεί τα ηχεία και το μικρόφωνο του υπολογιστή;

Δοκίμασα το phone dialer των windows αλλά τζίφος.Επίσης βρήκα κανα 2 προγραμματάκια υποτίθεται για αυτή την δουλειά αλλά δεν άνοιγαν γραμμή.

Καμιά ιδέα;

me ton dialler ton windows ginetai mia xara egp polles fores ton xrisimopoio. mallon to lathos pou tha kaneis einai oti to mikrofono kai ta ixeia den prepei na ta sindeseis pano stin karta ixou alla sto modem sin ipodoxi gia akoustika kai mikrofono (an einai mia i ipodoxi theleis eidiko taf) elpiizo na se boithisa

Βασικά θέλω να χρησιμοποιώ το bluetooth handsfree μου,οπότε αυτό δεν μπορεί να συνδεθει στο modem.(Τα windows το βλέπουν κανονικά σαν σετάκι ακουστικό-μικρόφωνο)

Καμιά ιδέα;

Thanx πάντως...

Mou vgazei to eksis error otan prospatho na kano klisi:

Operation: placing a call.

Details: Failed trying to connect the call. Does the device have power and dailtone if neccesary?

Error: A resource needed to fulfill the request is not available.

Mipos xreiazetai na energopoiiso kapoia services ap afta pou exo apenergopoiisei? Na simeioso oti den exo sindesei akoma ta ixeia me to modem apla ekana dokimi.

Ξέρετε πόσο κοστίζουν οι κλήσεις; Η χρέωση είναι κανονική σαν να πέρνεις από τηλέφωνο;
http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Κανονικότατη. Απλά χρησιμοποιείς το modem σου σαν συσκευή τηλεφώνου σ'αυτήν την περίπτωση. Δεν τηλεφωνείς μέσω Internet.

Όχι δεν γίνεται... Όπως δεν γίνεται να στείλεις και fax (βλ.σχετικό thread). Μπορείς βέβαια αντί να αχρηστεύσεις το PSTN modem σου να φέρεις και σ'αυτό μια τηλεφωνική γραμμή (με φίλτρο) και να το δουλεύεις ως τηλέφωνο & φαξ. Τις ώρες που δεν το χρειάζεσαι καλό είναι βέβαια να το αποσυνδέεις για να μην έχεις στο κεφάλι σου το μπελά των dialers απ'τον οποίο απαλλάχτηκες με τη DSL...

Κανονικότατη. Απλά χρησιμοποιείς το modem σου σαν συσκευή τηλεφώνου σ'αυτήν την περίπτωση. Δεν τηλεφωνείς μέσω Internet.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Έχει ακούσει κανείς αν υπάρχει τρόπος να τηλεφωνήσει κάποιος μέσο internet; Εγώ κάτι έχω ακούσει αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω (ή να βρω κάποιον που το έχει κάνει) ποτέ.

http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς!

Φυσικά! Υπάρχουν πολλά προγράμματα-υπυρεσίες απο διάφορες εταιρίες. Broadband Pack (HOL), Skype, Babble. Απορώ γιατί δεν το χρησιμοποιούν το Skype!
Αγγελίες στο buy & sell μόνο!

Φυσικά! Υπάρχουν πολλά προγράμματα-υπυρεσίες απο διάφορες εταιρίες. Broadband Pack (HOL), Skype, Babble. Απορώ γιατί δεν το χρησιμοποιούν το Skype!

Πιο συγκεκριμένα εγώ που έχω Vivodi DSL τι θα πρέπει να κάνω για να το καταφέρω; Με ενδιαφέρει πολύ γιατί σπουδάζω εκτός Αθήνας και είναι πολλά τα έξοδα για επικοινωνία με τους δικούς μου μέσο τηλεφώνου.