elteo Δημοσιεύτηκε February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2005 Μία ερώτηση ίσως απλή: Μπορώ να δουλέψω το NetMod σε περίπτωση που δεν έχω ρεύμα; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενά απο τα δύο τηλεφωνικά κανάλια. οπότε μπορείς να μπεις και internet με pstn. Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Μια και πιάσαμε το θέμα. Έχει κανείς UPS και ISDN σύνδεση όπως εγώ που όταν έπεσε το ρεύμα το ISDN data κανάλι έμεινε ανοικτό και έπαιζα κανονικά να το επιβεβαιώσει; Το ζητάω αυτό γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος ότι έπαιζε καθώς η διακοπή ήταν στιγμιαία (10 sec)... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενά απο τα δύο τηλεφωνικά κανάλια. οπότε μπορείς να μπεις και internet με pstn. Kαι πώς γίνεται η σύνδεση; :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Μία ερώτηση ίσως απλή: Μπορώ να δουλέψω το NetMod σε περίπτωση που δεν έχω ρεύμα; Ναι, το γράφει και στο βιβλίο του. Δοκίμασέ το. Βγάλε το ρεύμα και θα δεις ότι λειτουργεί με το ρεύμα από την γραμμή του τηλεφώνου (110V) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Ναι, το γράφει και στο βιβλίο του. Δοκίμασέ το. Βγάλε το ρεύμα και θα δεις ότι λειτουργεί με το ρεύμα από την γραμμή του τηλεφώνου (110V) Ενδιαφέρον, δηλ εάν βγάλω την μπρίζα μπορεί να δουλέψει...όταν την έχω όμως με κομμένο το ρεύμα δεν μπορεί...right; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Άμα το NetMod δεν έχει ρεύμα ΔΕΗ (220 volt) τότε μπορεί να λειτουργήσει μόνο μία αναλογική συσκευή συνδεδεμένη σε αυτό, και τίποτα άλλο [ και όχι πάντα μάλιστα ]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Λοιπόν, με αφορμή όλα αυτά δοκίμασα τα εξής: Τώρα που είμαι στο internet μέσω ISDN modem (όχι το netmod) έβγαλα το netmod από την πρίζα. Μια χαρά κράτησε το κανάλι σας πληροφορώ. :!: Δοκίμασα και πιο extreme κατάσταση: Ανοικτό το κανάλι του ISDN modem και ανοικτό και δεύτερο κανάλι με τηλέφωνο ISDN (κανονική συνομιλία voice, αν και το netmod δείχνει ότι έχουν ανοίξει δύο κανάλια data - πορτοκαλί). Βγάζω πάλι την πρίζα και κρατάει και τα δύο κανάλια ανοικτά και μια χαρά. :!: :!: Άρα είναι σαφώς θέμα κατανάλωσης των αναλογικών συσκεύων το γεγονός ότι μπορεί να υποστηρίξει μόνο μια και αυτή όχι πάντα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Και γώ τόσο καιρό είχα το netmod εκτος πρίζας και ούτε που το πήρα χαμπάρι αφού μια χαρά δουλευουν internet και voice call ταυτόχρονα :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Υπάρχει ρύθμιση για το τι θα δουλεύει όταν το netmod δουλεύει χωρίς ρεύμα. Κοίτα το βιβλιαράκι με τις οδηγίες που συνοδεύει τη συσκευή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Μέσα από το πρόγραμμα Netmod Configuration Manager που υπάρχει στο site της intracom μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία η οποία δίνει την δυνατότητα στο netmod να λειτουργεί πλήρως μόνο από το ρεύμα της γραμμής. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts