Jump to content

Νetmod και ρεύμα

elteo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μία ερώτηση ίσως απλή:

Μπορώ να δουλέψω το NetMod σε περίπτωση που δεν έχω ρεύμα;

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μια και πιάσαμε το θέμα. Έχει κανείς UPS και ISDN σύνδεση όπως εγώ που όταν έπεσε το ρεύμα το ISDN data κανάλι έμεινε ανοικτό και έπαιζα κανονικά να το επιβεβαιώσει; Το ζητάω αυτό γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος ότι έπαιζε καθώς η διακοπή ήταν στιγμιαία (10 sec)...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

μπορείς να χρησιμοποιήσεις ενά απο τα δύο τηλεφωνικά κανάλια.

οπότε μπορείς να μπεις και internet με pstn.

Kαι πώς γίνεται η σύνδεση; :worry:

Μία ερώτηση ίσως απλή:

Μπορώ να δουλέψω το NetMod σε περίπτωση που δεν έχω ρεύμα;

Ναι, το γράφει και στο βιβλίο του. Δοκίμασέ το. Βγάλε το ρεύμα και θα δεις ότι λειτουργεί με το ρεύμα από την γραμμή του τηλεφώνου (110V)

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Ναι, το γράφει και στο βιβλίο του. Δοκίμασέ το. Βγάλε το ρεύμα και θα δεις ότι λειτουργεί με το ρεύμα από την γραμμή του τηλεφώνου (110V)

Ενδιαφέρον, δηλ εάν βγάλω την μπρίζα μπορεί να δουλέψει...όταν την έχω όμως με κομμένο το ρεύμα δεν μπορεί...right;

Άμα το NetMod δεν έχει ρεύμα ΔΕΗ (220 volt) τότε μπορεί να λειτουργήσει μόνο μία αναλογική συσκευή συνδεδεμένη σε αυτό, και τίποτα άλλο [ και όχι πάντα μάλιστα ].

Λοιπόν, με αφορμή όλα αυτά δοκίμασα τα εξής: Τώρα που είμαι στο internet μέσω ISDN modem (όχι το netmod) έβγαλα το netmod από την πρίζα. Μια χαρά κράτησε το κανάλι σας πληροφορώ. :!: Δοκίμασα και πιο extreme κατάσταση: Ανοικτό το κανάλι του ISDN modem και ανοικτό και δεύτερο κανάλι με τηλέφωνο ISDN (κανονική συνομιλία voice, αν και το netmod δείχνει ότι έχουν ανοίξει δύο κανάλια data - πορτοκαλί). Βγάζω πάλι την πρίζα και κρατάει και τα δύο κανάλια ανοικτά και μια χαρά. :!: :!: Άρα είναι σαφώς θέμα κατανάλωσης των αναλογικών συσκεύων το γεγονός ότι μπορεί να υποστηρίξει μόνο μια και αυτή όχι πάντα...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Και γώ τόσο καιρό είχα το netmod εκτος πρίζας και ούτε που το πήρα χαμπάρι αφού μια χαρά δουλευουν internet και voice call ταυτόχρονα :)
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Υπάρχει ρύθμιση για το τι θα δουλεύει όταν το netmod δουλεύει χωρίς ρεύμα. Κοίτα το βιβλιαράκι με τις οδηγίες που συνοδεύει τη συσκευή.

Μέσα από το πρόγραμμα Netmod Configuration Manager που υπάρχει στο site της intracom μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία η οποία δίνει την δυνατότητα στο netmod να λειτουργεί πλήρως μόνο από το ρεύμα της γραμμής.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/