georgetr Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Οταν την είχα πατήσει και εγω, είχα χρησιμοποιησει τα norton utilities που έχει ένα πρόγραμμα για data recovery. παντως αν δεν έχεις κάνει format και έχει γίνει μονο το merge, σχεδόν σίγουρα με ένα καλό πρόγραμμα θα μπορεις να επαναφερεις τα αρχεια σου. Ενημερωσέ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Οταν την είχα πατήσει και εγω, είχα χρησιμοποιησει τα norton utilities που έχει ένα πρόγραμμα για data recovery. παντως αν δεν έχεις κάνει format και έχει γίνει μονο το merge, σχεδόν σίγουρα με ένα καλό πρόγραμμα θα μπορεις να επαναφερεις τα αρχεια σου. Ενημερωσέ μας. μου εδωσε ενας φιλος καποια προγραμματακια και δοκιμασα το μεσημερι. βρισκει αρχεια και στους δυο δισκους αλλα μαλλον ειναι ελαχιστα σε σχεση με αυτα που ειχα. δοκιμασα να κανω recovery τα αρχεια του partition που εκανα merge με ενα απο τα προγραμματα σε τριτο δισκο αλλα επανεφερε καποιους αδειους φακελους και κατι λιγα jpg κτλ. προσπαθω να βρω και το easy recovery, αλλα οπως ειπα πιο πανω δεν εχω την adsl μου και αυτο κανει ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams Δημ. June 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Για file recovery βρειτε το hdd regenerator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts