samantas Δημ. September 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Θα πω μονο ενα πραγμα, Infinix Zero 2 J800. Ιδιο android, ιδιος kernel, ιδια CPU. Βρηκα 4 λογισμικα, το stock του, ενα aosp clean με root και busybox απο το forum του, ενα clean cyanogenmod στο needrom με καποια μικροbugs και ενα cyanogenmod xperia mix απο mtkroms.com. Οποιος εχει ορεξη να συνεργαστουμε να portαρουμε ενα απο αυτα ας στειλει ενα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Θα πω μονο ενα πραγμα, Infinix Zero 2 J800. Ιδιο android, ιδιος kernel, ιδια CPU. Βρηκα 4 λογισμικα, το stock του, ενα aosp clean με root και busybox απο το forum του, ενα clean cyanogenmod στο needrom με καποια μικροbugs και ενα cyanogenmod xperia mix απο mtkroms.com. Οποιος εχει ορεξη να συνεργαστουμε να portαρουμε ενα απο αυτα ας στειλει ενα pm. ωραία αυτά που γράφεις αλλά δεν... ....εγώ το πήρα για τον πιτσιρικά μου και δεν ασχολούμαι με ρουτ-ρομ κτλ. μου διαμαρτύρεται ότι δεν έρχονται ειδοποιήσεις και η εφαρμογή youtube έχει κάποια κολλήματα. μάλλον θα το πουλήσω γιατί δεν πρόκειται ν ασχοληθώ.θα έχουμε την χασούρα μας,αλλά έτσι είναι αυτά....εκτός και βγει καμιά αναβάθμιση εντός ημερών γιατί κατά τ άλλα δουλεύει καλά και σβέλτα και είναι κι όμορφο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas5855 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δεν θα εμφανισει ειδοποιήσεις για εφαρμογες που δεν ειναι στο /system/app. Το youtube εχει αρχαια εκδοση χωρις επιλογη αναβαθμισης. Στάλθηκε από το P1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarif16nikos Δημ. September 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2016 root το εχει κάνει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samantas Δημ. September 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Θέλω να ξέρετε πως δε σας ξεχασα, το τηλέφωνο έστελνε μηνύματα σε κάτι κινέζικους αριθμούς και η ανάγκη για root ήταν τεράστια. Flashαρα το twrp με fastboot αλλά μετά σβήστηκε το σύστημα, έβαλα μία debloated modified rom ή οποία ενώ δεν έχει adware και ιούς είναι χάλια. Υποσχεθηκα cyanogenmod και θα το φτιαξω, με καινούργιο android 5.1.1, θα το δοκιμάσω αύριο το μεσημέρι. Stay tuned και δώστε και λίγο activity στο καημένο το αρθρακι. Edited September 27, 2016 by samantas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Θέλω να ξέρετε πως δε σας ξεχασα, το τηλέφωνο έστελνε μηνύματα σε κάτι κινέζικους αριθμούς και η ανάγκη για root ήταν τεράστια. Flashαρα το twrp με fastboot αλλά μετά σβήστηκε το σύστημα, έβαλα μία debloated modified rom ή οποία ενώ δεν έχει adware και ιούς είναι χάλια. Υποσχεθηκα cyanogenmod και θα το φτιαξω, με καινούργιο android 5.1.1, θα το δοκιμάσω αύριο το μεσημέρι. Stay tuned και δώστε και λίγο activity στο καημένο το αρθρακι. θα σε παρακολουθώ εγω :) Δεν εχω το κοκα κολα φον αλλα αν πορταρεις καθαρη Cm θα εχει ενδιαφερον από χομπιστικη πλευρα είμαι μαζι σου Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Το πήρα για ένα φίλο. Για τη τιμή του έχει πολύ καλή οθόνη. Έχει όμως κάποια θέματα. Δεν μπορεί να κάνει κλήση από τη stock εφαρμογή. Του κατέβασα μια εφαρμογή dialer από το store αλλά και πάλι δε γίνεται.... Μόνο όταν πληκτρολογήσει τον αριθμό από τη stock εφαρμογή και του εμφανίζονται οι επαφές τότε μόνο μπορεί να πάρει τηλέφωνο. Βάλαμε nova, κλικάρουμε να είναι ο βασικός launcher αλλά κάθε φορά που πατάμε το κεντρικό για τη home screen, πάλι μας βγάζει την επιλογή !!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts