bill_viper Δημ. April 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Υπάρχει μετρητής sms στο p900? Nope... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Γνωρίζει κάποιος ποίο είναι το αρχείο του t9 στο p900? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Exo problhma me to kinhto. Epese mia stagonitsa nero sto portaki kai apo ekei kai pera den ksero giati den ksanaleitourghse. ta fota tou anavoun kanonika kai epishs to kinhto douleuei kanonikotata. to ebgala kai to ksanaebala pali tipota.kserei kaneis an mporo na to anoikso kai pos mpas kai to ftiakso ektos kai an exete kamia allh idea eyxaristo Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Exo problhma me to kinhto. Epese mia stagonitsa nero sto portaki kai apo ekei kai pera den ksero giati den ksanaleitourghse. ta fota tou anavoun kanonika kai epishs to kinhto douleuei kanonikotata. to ebgala kai to ksanaebala pali tipota.kserei kaneis an mporo na to anoikso kai pos mpas kai to ftiakso ektos kai an exete kamia allh idea eyxaristo Πόση ώρα έχει που έπεσε νερό στο πορτάκι; Κλείστο και άφησε το να στεγνώσει (πάρε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά και "φύσα" το για λίγη ώρα - όχι από κοντά). Αν δεν γίνει κάτι και έχουν περάσει αρκετές ώρες, καλύτερα να το πας στο service. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 mesa se oute ena lepto leme tora tha dokimaso to pistolaki, alla toso eyaisthito einai telos panton? Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 mesa se oute ena lepto leme tora tha dokimaso to pistolaki, alla toso eyaisthito einai telos panton? Άσε να στεγνώσει πρώτα. Δεν πιστεύω να μην συνέλθει. Βγάλε το πορτάκι και άστο κάπου να στεγνώνει (άστο για κάποιες ώρες). Στην βροχή π.χ. λογικό είναι να πάει λίγο νερό και να μην γίνει κάτι, οπότε δεν νομίζω να έχει πάθει κάτι. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 stegnose eytyxos... thanks Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2005 Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί το έχω βάρος στο Ρ 900 μου. Προσπαθώ να κάνω σύνδεση dial up με την Otenet που είναι ο ISP που έχω αλλά τζίφος. Παλαιότερα θυμάμαι και την είχα κάνει αν δεν με απατά η μνήμη μου γιατί μάλλον γερνάω και ξεχνάω!! :rolleyes: :wacko: Θέλω να πιστεύω ότι τα κάνω όλα καλά!! Γίνεται αυτό που λέω?? Ξέρω ότι πάει αργά αλλά πιό πολύ το θέλω γαι να μπορώ να κάνω αποστολή email μεσω της Otenet. Γίνεται?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedster Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Poulao Memory stick Duo 128mb Sony Original axrisimopoiito mono 40 euros!!! Παράθεση YO! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirakiss Δημ. May 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2005 Καλημερα σε ολους,το p900 μου ενω η ενδειξη της μπαταριας ειναι γεματη μετο που μιλαω στο τηλεφωνο μετα απο λιγο το λαμπακι γινεται κοκκινο και γραφει οτι η μπαταρια ειναι αδεια,η ενδειξη ομως της μπαταριας παραμενει γεματη,του εβαλα καινουρια μπαταρια αλλα παλι το ιδιο,του εκανα αναβαθμιση απο το σιτε της SE μια απο τα ιδια,τελικα το πηγα στην SE στην 12νησου(θεσσαλονικη).Σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν πως το εκαναν αναβαθμιση και ΠΡΕΠΕΙ να λυθηκε το προβλημα,τους εξηγησα πως αναβαθμηση το εκανα και εγω :what: απο το ιντερνετ αλλα μου ειπαν πως η δικια τους ειναι διαφορετικη και καλυτερη :confused: Γιατι εχω την εντυπωση οτι το προβλημα δεν θα λυθει με την αναβαθμηση? μιας και πιστευω οτι η αναβαθμηση που εκανα και εγω απο το σιτε της ΣΕ ειναι ακριβως το ιδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Let me see you striped down to the bone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Καλημερα σε ολους,το p900 μου ενω η ενδειξη της μπαταριας ειναι γεματη μετο που μιλαω στο τηλεφωνο μετα απο λιγο το λαμπακι γινεται κοκκινο και γραφει οτι η μπαταρια ειναι αδεια,η ενδειξη ομως της μπαταριας παραμενει γεματη,του εβαλα καινουρια μπαταρια αλλα παλι το ιδιο,του εκανα αναβαθμιση απο το σιτε της SE μια απο τα ιδια,τελικα το πηγα στην SE στην 12νησου(θεσσαλονικη).Σημερα που τους πηρα τηλ μου ειπαν πως το εκαναν αναβαθμιση και ΠΡΕΠΕΙ να λυθηκε το προβλημα,τους εξηγησα πως αναβαθμηση το εκανα και εγω :what: απο το ιντερνετ αλλα μου ειπαν πως η δικια τους ειναι διαφορετικη και καλυτερη :confused: Γιατι εχω την εντυπωση οτι το προβλημα δεν θα λυθει με την αναβαθμηση? μιας και πιστευω οτι η αναβαθμηση που εκανα και εγω απο το σιτε της ΣΕ ειναι ακριβως το ιδιο. Αν έχεις εγγύηση και κάνει πάλι το ίδιο, ζήτα αντικατάσταση. Λογικά με το να άφηνες την μπαταρία να τελειώσει (να κλείσει το κινητό μόνο του) και μετά να το φόρτιζες κλειστό για ένα 8ωρο π.χ., ή με φορμάτ ή αναβάθμιση, θα έπρεπε να λυθεί το πρόβλημα. Συμβαίνει μερικές φορές να τελειώνει έτσι η μπαταρία, αλλά φταίει το λειτουργικό. Αν μετά το Update που έκαναν στο service, παρουσιάζει το ίδιο φαινόμενο, τότε έχει πρόβλημα η συσκευή. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί το έχω βάρος στο Ρ 900 μου. Προσπαθώ να κάνω σύνδεση dial up με την Otenet που είναι ο ISP που έχω αλλά τζίφος. Παλαιότερα θυμάμαι και την είχα κάνει αν δεν με απατά η μνήμη μου γιατί μάλλον γερνάω και ξεχνάω!! :rolleyes: :wacko: Θέλω να πιστεύω ότι τα κάνω όλα καλά!! Γίνεται αυτό που λέω?? Ξέρω ότι πάει αργά αλλά πιό πολύ το θέλω γαι να μπορώ να κάνω αποστολή email μεσω της Otenet. Γίνεται?? Στις ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου, στα μηνύματα (εκεί που είναι και οι ρυθμίσεις για ίντερνετ και wap), δες αν έχεις στα εξερχόμενα, τσεκαρισμένη την επιλογή για SMTP, γιατί πρέπει να βάλεις και εκεί username και password. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Poulao Memory stick Duo 128mb Sony Original axrisimopoiito mono 40 euros!!! Δεν πάς καλύτερα εδώ ?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Στις ρυθμίσεις του πίνακα ελέγχου, στα μηνύματα (εκεί που είναι και οι ρυθμίσεις για ίντερνετ και wap), δες αν έχεις στα εξερχόμενα, τσεκαρισμένη την επιλογή για SMTP, γιατί πρέπει να βάλεις και εκεί username και password. Περρή το έκανα αλλά τζίφος. Το έχει κάνει κανείς αλήθεια?? Παιδιά ρωτάω και πάλι έχει κάνει κανείς σύνδεση dial up απο το κινητό του?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2005 Περρή το έκανα αλλά τζίφος. Το έχει κάνει κανείς αλήθεια?? Παιδιά ρωτάω και πάλι έχει κάνει κανείς σύνδεση dial up απο το κινητό του?? Όπως ακριβώς γίνεται η ρύθμιση στον υπολογιστή, το ίδιο κάνε και στο κινητό. (δεν πιστεύω να έχεις σύνδεση με κάρτα, γιατί πρέπει να έχεις σύνδεση με συμβόλαιο). Username Password Και τους servers της Otenet. mail.otenet.gr εισερχόμενα mailgate.otenet.gr εξερχόμενα ή mail.otenet.gr εισερχόμενα mail.otenet.gr εξερχόμενα Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι παραπάνω για την ίδια σύνδεση και εγώ στο κινητό. Τσέκαρε και στο "internet account" (πίνακα ελέγχου>μηνύματα) αν έχεις για τρόπο σύνδεσης το GPRS και όχι Wap. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Το έχει κάνει κανείς αλήθεια?? Παιδιά ρωτάω και πάλι έχει κάνει κανείς σύνδεση dial up απο το κινητό του?? Ναι φίλε fanish1, εγώ έχω κάνει σύνδεση dial up (όχι GPRS, WAP κλπ) από το κινητό μου και δούλεψε κανονικά. Χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένη υπηρεσία Data-Fax (όχι GPRS, WAP κλπ) στη σύνδεσή σου και δουλεύει, χωρίς Data-Fax δεν γίνεται! (Εγώ συνδεόμουν κανονικά με ΕΠΑΚ, δηλαδή με 89625ΧΧΧΧΧ αριθμό). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Ναι φίλε fanish1, εγώ έχω κάνει σύνδεση dial up (όχι GPRS, WAP κλπ) από το κινητό μου και δούλεψε κανονικά. Χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένη υπηρεσία Data-Fax (όχι GPRS, WAP κλπ) στη σύνδεσή σου και δουλεύει, χωρίς Data-Fax δεν γίνεται! (Εγώ συνδεόμουν κανονικά με ΕΠΑΚ, δηλαδή με 89625ΧΧΧΧΧ αριθμό). Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Δεδομένων Υπηρεσία DATA & FAX ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ COSMOTE ΠΡΟΣ ΧΡΕΩΣΗ Μηνιαίο Πάγιο € 7,33 COSMOTE / OTE / TIM / VODAFONE / Q-TELECOM MOBILE / άλλα σταθερά δίκτυα € 0,0025 / δευτ. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ € 0,0025 / δευτ. +τιμολόγια ΟΤΕ για εξωτερικό Ε.Π.Α.Κ. (Internet Providers) – Data Call € 0,0025 / δευτ. Χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 30 δευτερόλεπτα. Δηλαδή χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Δεδομένων Υπηρεσία DATA & FAX ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ COSMOTE ΠΡΟΣ ΧΡΕΩΣΗ Μηνιαίο Πάγιο € 7,33 COSMOTE / OTE / TIM / VODAFONE / Q-TELECOM MOBILE / άλλα σταθερά δίκτυα € 0,0025 / δευτ. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ € 0,0025 / δευτ. +τιμολόγια ΟΤΕ για εξωτερικό Ε.Π.Α.Κ. (Internet Providers) – Data Call € 0,0025 / δευτ. Χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 30 δευτερόλεπτα. Δηλαδή χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα?? Γίνεται. Μην κάνεις dialup (χρέωση!). Ξανατσέκαρε τις ρυθμίσεις σου στον πίνακα ελέγχου... δες και στις ρυθμίσεις wap, εκεί που λέει προτιμώμενο, αν έχεις τσεκαρισμένη της επιλογή για χρήση wap λογαριασμού ή όχι. Από ότι είναι τώρα, κάνε το αντίθετο εκεί. Δεν θυμάμαι τώρα (δεν έχω και σύνδεση), τι ακριβώς πρέπει να κοιτάξεις, όμως μπορείς να μπαίνεις μέσω gprs από το κινητό, στον server της otenet και να λαμβάνεις τα email από pop3 (το είχα κάνει πολλές φορές αυτό και συγκεκριμένα με Otenet από λογαριασμό email της δουλειάς μου, για να λαμβάνω email όταν δεν είμουν εκεί). Vodafone είχα για σύνδεση στο κινητό - δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό, αλλά δεν νομίζω, γιατί δεν ζήτησα κάτι παραπάνω στην γραμμή μου για το gprs, ώστε να λαμβάνω email από άλλο pop3 account. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Δηλαδή χωρίς αυτό δεν γίνεται τίποτα?? Μισό λεπτό μη σε μπερδέψουμε! Χωρίς Data-Fax δεν μπορείς να κάνεις Dial up (όλους τους άλλους τρόπους σύνδεσης μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις αλλά εσύ για dial up ρώτησες). Η χρέωση, όμως, για σύνδεση μέσω αυτού του τρόπου, όπως αναφέρει ο φίλος Πέρης και είδες και εσύ, είναι εξαιρετικά υψηλή! Για τον λόγο αυτόν κι εγώ έκοψα το Data-Fax και πλέον συνδέομαι μέσω GPRS και παίρνω και τα e-mail μου από τον pop3 λογαριασμό που έχω. Αυτόν τον τρόπο σου λέει ο Πέρης να χρησιμοποιήσεις (αν κατάλαβα λάθος φίλε Πέρη διόρθωσέ με σε παρακαλώ) για να μην χρεώνεσαι υπερβολικά και να κάνεις και αυτό που θέλεις με το κινητό σου. Επαναλαμβάνω: η σύνδεση μέσω υπηρεσίας Data-Fax με τις αντίστοιχες χρεώσεις της είναι απαραίτητη ΜΟΝΟ για να κάνεις Dial Up σύνδεση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Για τον λόγο αυτόν κι εγώ έκοψα το Data-Fax και πλέον συνδέομαι μέσω GPRS και παίρνω και τα e-mail μου από τον pop3 λογαριασμό που έχω. Αυτόν τον τρόπο σου λέει ο Πέρης να χρησιμοποιήσεις (αν κατάλαβα λάθος φίλε Πέρη διόρθωσέ με σε παρακαλώ) για να μην χρεώνεσαι υπερβολικά και να κάνεις και αυτό που θέλεις με το κινητό σου. Για αυτό τον τρόπο λέω. Με gprs κάνει άνετα την δουλειά του :) Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Μισό λεπτό μη σε μπερδέψουμε! Χωρίς Data-Fax δεν μπορείς να κάνεις Dial up (όλους τους άλλους τρόπους σύνδεσης μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις αλλά εσύ για dial up ρώτησες). Η χρέωση, όμως, για σύνδεση μέσω αυτού του τρόπου, όπως αναφέρει ο φίλος Πέρης και είδες και εσύ, είναι εξαιρετικά υψηλή! Για τον λόγο αυτόν κι εγώ έκοψα το Data-Fax και πλέον συνδέομαι μέσω GPRS και παίρνω και τα e-mail μου από τον pop3 λογαριασμό που έχω. Αυτόν τον τρόπο σου λέει ο Πέρης να χρησιμοποιήσεις (αν κατάλαβα λάθος φίλε Πέρη διόρθωσέ με σε παρακαλώ) για να μην χρεώνεσαι υπερβολικά και να κάνεις και αυτό που θέλεις με το κινητό σου. Επαναλαμβάνω: η σύνδεση μέσω υπηρεσίας Data-Fax με τις αντίστοιχες χρεώσεις της είναι απαραίτητη ΜΟΝΟ για να κάνεις Dial Up σύνδεση! :) Μέσω Gprs λαμβάνω ήδη απο 2 λογαριασμούς ΡΟΡ 3 που έχω (Otenet Panafonet) τα νέα email μου αλλά έλεγα μήπως με Dial up θα μπορούσα να στέλνω κι'όλας!! Αλήθεια αυτό θα γίνεται μετά δηλαδή το να στέλνω?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Μέσω Gprs λαμβάνω ήδη απο 2 λογαριασμούς ΡΟΡ 3 που έχω (Otenet Panafonet) τα νέα email μου αλλά έλεγα μήπως με Dial up θα μπορούσα να στέλνω κι'όλας!! Αλήθεια αυτό θα γίνεται μετά δηλαδή το να στέλνω?? Στα "εξερχόμενα" - στον πίνακα ελέγχου για τα μηνύματα, στα "email" βάλε τον server που έχεις και στο pc για να στέλνεις τα email και μετά στο "Use SMTP authentication", τσεκάρεις το τετραγωνάκι και συμπληρώνεις το username και το password, όπως έχεις κάνει στα εισερχόμενα. Λογικά, μπορείς να στείλεις email κανονικά μετά. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Το πιο λογικό είναι να έχει απαντηθεί , αλλά μου βγήκαν τα μάτια να ψάχνω.. Εχω βάλει το Ελληνικό πληκτρολόγιο στο P900 μου.. Εκανα μια αναβάθμιση , όλα μια χαρά , και όταν πάω να γράψω μήνυμα δεν μου βγάζει το Αγγλικό (μόνο κάτι σύμβολα).. Για να γράψω Αγγλικά , θα πρέπει να πάω από πάνω : Διαμόρφωση κλπ κλπ κάτι που είναι λίγο χρονοβόρο.. Υπάρχει τρόπος να έχω και πάλι το Αγγλικό πληκτρολόγιο δίπλα από το Ελληνικό για να κάνω τις εναλλαγές πιο γρήγορα? Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Το πιο λογικό είναι να έχει απαντηθεί , αλλά μου βγήκαν τα μάτια να ψάχνω.. Εχω βάλει το Ελληνικό πληκτρολόγιο στο P900 μου.. Εκανα μια αναβάθμιση , όλα μια χαρά , και όταν πάω να γράψω μήνυμα δεν μου βγάζει το Αγγλικό (μόνο κάτι σύμβολα).. Για να γράψω Αγγλικά , θα πρέπει να πάω από πάνω : Διαμόρφωση κλπ κλπ κάτι που είναι λίγο χρονοβόρο.. Υπάρχει τρόπος να έχω και πάλι το Αγγλικό πληκτρολόγιο δίπλα από το Ελληνικό για να κάνω τις εναλλαγές πιο γρήγορα? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=289054#post289054 Για το P900, κάντο μετονομασία σε QIKKEYBOARD.r10 (να έχεις τα Ελληνικά για γλώσσα ήδη στο κινητό). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpeechLess Δημ. May 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2005 Καλησπέρα, εγκατέστησα πρίν μερικές μέρες στο κινητό το facewarp και έβαλα και το σχετικό "βοηθητικο" αρχείο για να λειτουργεί καλύτερα, αλλά απ οσο είδα το πρόγραμμα εξακολουθεί να είναι demo και το οποίο έληξε. Τεσπά, αποφασίζω να το απεγκαταστήσω, πάω στο μενού των απεγκαταστάσεων βρίσκω την εφαμογή, την επιλέγω, επιβεβαιώνω την διαδικασία και μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα μου πετάει μήνυμα οτι "Ανεπαρκής μνήμη για την απεγκατάσταση" :blink: Δοκίμασα με το Sman και το Stacker να αυξήσω την διαθέσιμη μνήμη (compress memory κλπ.) αλλά και πάλι τα ίδια. Τι να κάνω λοιπόν? :confused: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts