bill_viper Δημοσιεύτηκε February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 10, 2005 Ότι λέει το θέμα! :) Το προηγούμενο θέμα κλειδώθηκε λόγω των πολλών απαντήσεων και της δυσκολίας εύρεσης πληροφοριών. Για οποιαδήποτε απορία και αναζήτηση το παλιό thread θα το βρείτε εδώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις magic profiles (το έμαθα επιτέλους :p) και σε όποια προσπαθήσω να κάνω add profile μου λέει "Already exists". Τι αλλο να κάνω; Heeelp! Mήπως γίνεται κανένα conflict με Contacts manager 0.99 ή Sman; Νομίζω με αυτά το προγράμματα γίνεται η εμπλοκή. Μπορεί να τα δοκιμάσει κάποιος να δει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Kαλορύζικο το νέο thread. Αν και όμορφο το Ρ900 μου, το έχω πια παροπλισμένο λόγο του όγκου του. Δεν παύει πάντως να ειναι πλούσιο και στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SOTHBYS_18 Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 dokimase na kaneis 1-2 ogg me to nero ma deis pws paizoun... esy me poio programma ta eixes kanei ogg? Μου έχουνε δώσει ενα πρόγραμμα που λέγεται dBpowerAMPMusicConverterRelease10 με nero δεν έχω δοκιμάσει. Πως γίνεται με nero? Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/604535 Non c'e scelta senza me, non c'e vita senza me..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marantz Δημ. February 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2005 Καλησπέρα στο θρέντ Νο2 αφού το 1 το γεμίσαμε με 100 σελίδες ποστ :up: :up: ας συνεχίσουμε έτσι δυνατά και εδώ. Λοιπόν θέτω και την πρώτη μου ερώτηση για το Νο2 : Πως μπορώ να μετατρέψω τα αρχεία wmv σε mpg4 ή σε 3gpp και εννοώ πρόγραμμα φουλ ;) ? Ο Media Player δεν δίνει αυτήν την επιλογή :mad: (νομίζω?) και το Quick Time δεν ανοίγει τα wmv. Οπότε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Παιδια μολις πηρα και εγω το p900 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: μολις το βαζω πανω στην βαση συγχρονισμου πηγαινει μια ωρα μπροστα! το pc εχει σωστη ωρα και αν το τηλεφωνο πριν το βαλω στην βαση το βαλω πχ 4 ωρες μπροστα τοτε οταν το βαλω πανω πηγαινει 5 ωρες μπροστα! τι συμβαινει? ειμαι καινουργιος με το τηλεφωνο και στο forum και σιγουρα χρειαζομαι τα φωτα σας! :D Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest a778899 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ SLOVOED GRE-ENG ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΣΤΟ Ρ900 ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΗΤΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: Here 2 programmes are.One with generator to phone,second to computer.During installation on PC phone has to be connected to computer(generated key) is.All languages. [ SE P800 P900 UIQ ] SlovoEd ****** for ALL dictionaries (rbriddick feat. BLZPDA).zip Filename: [ SE P800 P900 UIQ ] SlovoEd ****** for ALL dictionaries (rbriddick feat. BLZPDA).zip Filesize: 200.54 KB [ SE P800 P900 UIQ ] SlovoEd ****** for ALL dictionaries (rbriddick feat. BLZPDA).zip Filename: [ SE P800 P900 UIQ ] SlovoEd ****** for ALL dictionaries (rbriddick feat. BLZPDA).zip Filesize: 200.54 KB ΤΩΡΑ , ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΞΕΩΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ : THIS IS AN UNREGISTERED COPY. PLEASE VISIT...ΚΛΠ, ΚΛΠ. ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΞΕΙΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΣΤΑ? ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. a778899@mycosmos.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoo Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Παιδια μολις πηρα και εγω το p900 και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: μολις το βαζω πανω στην βαση συγχρονισμου πηγαινει μια ωρα μπροστα! το pc εχει σωστη ωρα και αν το τηλεφωνο πριν το βαλω στην βαση το βαλω πχ 4 ωρες μπροστα τοτε οταν το βαλω πανω πηγαινει 5 ωρες μπροστα! τι συμβαινει? ειμαι καινουργιος με το τηλεφωνο και στο forum και σιγουρα χρειαζομαι τα φωτα σας! :D Καλορίζικο το τηλέφωνο! Για το πρόβλημα που αναφέρεις κάνε τα εξής: από το κινητό πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου (καρτέλλα "συσκευή"), επέλεξε "Ώρα & ημερομηνία", στην οθόνη που θα ανοίξει πάτησε το κουμπί που γράφει "Θερινή ώρα" και απενεργοποίησε όλες τις επιλογές που θα σου βγάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Παιδιά και η δική μου πρώτη ερώτηση στο 2ο thread μας. Όταν μιλάω το ακουστικό μου δεν ακούγεται αρκετα δυνατά. Υπάρχει κάποις τρόπος να δυναμώσει? Υ.Γ: Εννοείται ότι το έχω δυναμώσει με το jog dial κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Παιδιά και η δική μου πρώτη ερώτηση στο 2ο thread μας. Όταν μιλάω το ακουστικό μου δεν ακούγεται αρκετα δυνατά. Υπάρχει κάποις τρόπος να δυναμώσει? Υ.Γ: Εννοείται ότι το έχω δυναμώσει με το jog dial κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Ανοίγεις το πορτάκι και...ξεκουφαίνεσαι !! :lol: :lol: Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 paidia eimai kainourgios katoxos tou p910i tha ithela na rotiso otan kapoios kalei mporo na anoixo to [portaki kai na anoixei kai i grammi kai otan thelo na kleiso tin grmmi na kleiso to portaki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 paidia kai kati allo? otan sou stelnoun minima emfanizetai i photo aftou pou sou exei steilei sms opos sto t610 kai sto z600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 paidia eimai kainourgios katoxos tou p910i tha ithela na rotiso otan kapoios kalei mporo na anoixo to [portaki kai na anoixei kai i grammi kai otan thelo na kleiso tin grmmi na kleiso to portaki? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P900 Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 παιδιά μήπως υπάρχει κάτι παρόμοιο με αυτό http://www.66.com/route66/products.php?cid=UK&prodid=1027 για P900 με χάρτες της ελλάδας; κι όταν λέω παρόμοιο εννοω παρόμοιο στο full :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 Καλορίζικο το τηλέφωνο! Για το πρόβλημα που αναφέρεις κάνε τα εξής: από το κινητό πηγαίνεις στον πίνακα ελέγχου (καρτέλλα "συσκευή"), επέλεξε "Ώρα & ημερομηνία", στην οθόνη που θα ανοίξει πάτησε το κουμπί που γράφει "Θερινή ώρα" και απενεργοποίησε όλες τις επιλογές που θα σου βγάλει. Φιλε zoo σε ευχαριστω πολυ, μαλλον εχω να μαθω πολλα ακομα! ;) Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 @bettytsa:οχι,ποιος ο λόγος άλλωστε;; για την φώτο δεν ξέρω στο ρ910.στο ρ900 πάντως όχι @ρ900:όχι απ'οσο ξέρω Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2005 παιδια χαιρετω μολις μια βδομαδα πριν απεκτησα το p900 οποτε δικαιουμε να κανω μια χαζη ερώτηση!! αντε 2! 1)πως μπορω να δω την εκδοση λογισμικου και ποια ειναι η τελευταια ωστε να δω αν πρεπει να το αναβαθμησω? 2)αν κανεις φορματ το c: θα χαθουν τα παντα ή θα επιστρεψει το τηλεφωνο στην μορφη που ηταν οταν το πρωτοπήρες? και αλλη μια τελευταια! 3)οταν κανεις backup του τηλεφώνου κραταει τα παντα δηλαδη και μυνηματα και επαφες και εφαρμογες φωτογραφιες και ολα τα υπολοιπα? ευχαριστω πολυ και συγχωρηστε τις "ανοητες" ερωτησεις μου Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Paidia mporeite na mou peite to provlima pou exei to opera 6.31? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 Paidia mporeite na mou peite to provlima pou exei to opera 6.31? και εγω το ίδιο opera 6.31 και δεν ανοιγει σελιδες με τον explorer του κινητου όμως μια χαρά:( (vodafone) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 παιδια χαιρετω μολις μια βδομαδα πριν απεκτησα το p900 οποτε δικαιουμε να κανω μια χαζη ερώτηση!! αντε 2! 1)πως μπορω να δω την εκδοση λογισμικου και ποια ειναι η τελευταια ωστε να δω αν πρεπει να το αναβαθμησω? 2)αν κανεις φορματ το c: θα χαθουν τα παντα ή θα επιστρεψει το τηλεφωνο στην μορφη που ηταν οταν το πρωτοπήρες? και αλλη μια τελευταια! 3)οταν κανεις backup του τηλεφώνου κραταει τα παντα δηλαδη και μυνηματα και επαφες και εφαρμογες φωτογραφιες και ολα τα υπολοιπα? ευχαριστω πολυ και συγχωρηστε τις "ανοητες" ερωτησεις μου 1. Αρχικά ανοίγεις το καπάκι! :p Πατάς Επεξ-->Πληροφοριες συστηματος-->βελάκι δεξιά. Η τελευταία έκδοση R5B02 και CDA R5A07. Ελπίζω να μην τα μπέρδεψα, n00b είμαι κι'εγώ! :D 2. Χάνονται τα πάντα και το κινητό είναι όπως το αγόρασες. Μόνο το λειτουργικό του. 3. Ναι κρατάει τα πάντα, αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι το backup του τηλεφώνου, προτιμώ τον manual τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 1. Αρχικά ανοίγεις το καπάκι! :p Πατάς Επεξ-->Πληροφοριες συστηματος-->βελάκι δεξιά. Η τελευταία έκδοση R5B02 και CDA R5A07. Ελπίζω να μην τα μπέρδεψα, n00b είμαι κι'εγώ! :D 2. Χάνονται τα πάντα και το κινητό είναι όπως το αγόρασες. Μόνο το λειτουργικό του. 3. Ναι κρατάει τα πάντα, αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι το backup του τηλεφώνου, προτιμώ τον manual τρόπο. KALISPERA MPOREIS NA MOU PEIS POU VRIKES OTI I TELEFTAIA EKDOSI EINAI I r5b02? I SELIDA TOU INTERNET LEEI OTI EINAI I R3A04 se efxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 KALISPERA MPOREIS NA MOU PEIS POU VRIKES OTI I TELEFTAIA EKDOSI EINAI I r5b02? I SELIDA TOU INTERNET LEEI OTI EINAI I R3A04 se efxaristoμα για το 900 μιλανε!!!εσυ λες για το 910,εδω ειναι το thread toy 900 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszamanis Δημ. February 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2005 1. Αρχικά ανοίγεις το καπάκι! :p Πατάς Επεξ-->Πληροφοριες συστηματος-->βελάκι δεξιά. Η τελευταία έκδοση R5B02 και CDA R5A07. Ελπίζω να μην τα μπέρδεψα, n00b είμαι κι'εγώ! :D 2. Χάνονται τα πάντα και το κινητό είναι όπως το αγόρασες. Μόνο το λειτουργικό του. 3. Ναι κρατάει τα πάντα, αλλά εγώ δεν εμπιστεύομαι το backup του τηλεφώνου, προτιμώ τον manual τρόπο. σ ευχαριστω για την απαντηση εχω πιο παλια εκδοση αξίζει να αναβαθμήσω? βελτιωνει τα πραγματα ή ειναι τα ιδια πανω κατω παντως προς το παρον δεν μου εχει κολησει ποτε παρολο που ως "νεος" το εχω τρελανει Παράθεση OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. M.GANDHI :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. February 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2005 egw mia fora pou to anavathmisa mou megalwse to roloi sto screen saver roloi! Alla egw pistevw pws an den exeis provlima min to kaneis update epeidh egw pou to ekana update sthn teleutaia ekdosh mou kanei kapoia provlimata. twra h erwthsh mou: Egw exw kineziko p900 kai thelw na valw ellinika alla kane apo ta paketa den kanei match me to diko mou mob. Na katevasw opoio nane h na meinw me ta english? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Καλησπερα. Μήπως γνωρίζετε γιατί στέλνω κανονικά mms αλλά όταν μου στέλνουν λαμβάνω μόνο ένα μήνυμα οτι κάτι μου έχει σταλεί χωρίς να έχει κάτι μέσα. Εχω cosmote Ευχαριστώ :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts