bas13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Κι ομως...υπαρχουν υπαρχουν ακομα θετικα....:p Αδιάβροχο δεν είναι? Που το παράξενο? Σοβαρά ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 ξεκινησε αλλα κανει συνεχεια επανεκκινησεις,δειχνει το λογο και μετα επανεκκινηση.τι κανω? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) ξεκινησε αλλα κανει συνεχεια επανεκκινησεις,δειχνει το λογο και μετα επανεκκινηση.τι κανω? Βασίλη σε επερνα αλλά προφανώς είναι απενεργοποιημένο....τιποτα φίλε γάμο την γκαντεμιά....τα ίδια Και άλλοι 100 στο xda με επανακινησεις ιδιαίτερα στο duos. Έτσι όπως έγινε σκατα η φάση μην παλεύεις και να ανοίξει πάλι θα σού ξανακάνει ιστορίες...κλειστο φίλε Και αύριο επικοινώνησε με το from.ae και γύρισε το πισω την Δευτέρα με ΕΛΤΑ courier express και ζητά τους refund... Μη χαλιέσαι φίλε γιατί από Δευτέρα όλοι εκεί μάς βλέπω να τα γυρίζουμε...οποτε μια ώρα αρχύτερα... Edited September 2, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το κινητό αγοράστηκε ανοίχθηκε και δοκιμάζεται. Ίσως είμαι λίγο περισσότερο θαρραλέος από όσο θα έπρεπε αλλά δεν μπορούσα να ξέρω ότι με περιμένει και εγώ να το αγνοώ προκλητικά. Δείτε και ένα γρήγορο βιντεάκι που έφτιαξα με το unboxing της συσκευής: Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Εγω παντως το πακεταρα και αυριο παει πισω.το ανοιξα,λειτουργησε,εκανε update,μετα εκανα επαναφορα εργοστασιακων και μετα συνεχως επανεκκινησεις!οποτε δυστυχως...μονο 1 ωρα περιπου το χαρηκα κ φευγει για πισω Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Αδιάβροχο δεν είναι? Που το παράξενο? Σοβαρά ρωτάω. Αν δεις το video παρατήρησε τον τροπο και την ανεση χειρισμου του σε σχεση με το s7edge ;) Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τελικά το Note 7 εξελίχθηκε σε μια απο τις χειρότερες πατάτες που έχει κάνει η Samsung.Σιγουρα η κατάσταση θα διορθωθεί αλλα το πλήγμα ειναι μεγάλο στο image της συσκευής και αμφιβάλλω αν οι πωλήσεις θα ειναι οι αρχικά προβλεπόμενες το πρώτο τρίμηνο.Και πως να εμπιστευτείς τελικά μια τέτοια πανάκριβη συσκευη αν δεν περάσει ικανός χρόνος? Εγω ούτως ή άλλως δε θα αποχωριζομουν το S7e μου,αλλά αν δεν το είχα,σίγουρα θα ήμουν απο τους πρώτους που θα είχαν το Νote 7 στην κατοχή τους και θα έπαιρνα μεγάλη πίκρα αν το επεςτρεφα οπως ο φίλος μου ο vasilakis13.. Κρίμα και πάλι κρίμα. Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 ξεκινησε αλλα κανει συνεχεια επανεκκινησεις,δειχνει το λογο και μετα επανεκκινηση.τι κανω? Τα φαινόμενα bootloop παίρνουν κι αυτά διαστάσεις!!! Έλεος ρε σαμυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Αν δεις το video παρατήρησε τον τροπο και την ανεση χειρισμου του σε σχεση με το s7edge ;) Το είδα όλο. Δεν είδα κάτι παράλογο, κάτι που χρήζει θετικού σχολίου. Το μόνο παράξενο είναι ότι το s7 edge μάλλον είχε/απέκτησε θέμα στο 3.55-3.59. Το note 7 συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Τέλος τα έχει σε θήκες. Το ασφαλές συμπέρισμα βγαίνει μόνο με γυμνή χρήση. Edited September 2, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τελικά το Note 7 εξελίχθηκε σε μια απο τις χειρότερες πατάτες που έχει κάνει η Samsung.Σιγουρα η κατάσταση θα διορθωθεί αλλα το πλήγμα ειναι μεγάλο στο image της συσκευής και αμφιβάλλω αν οι πωλήσεις θα ειναι οι αρχικά προβλεπόμενες το πρώτο τρίμηνο.Και πως να εμπιστευτείς τελικά μια τέτοια πανάκριβη συσκευη αν δεν περάσει ικανός χρόνος? Εγω ούτως ή άλλως δε θα αποχωριζομουν το S7e μου,αλλά αν δεν το είχα,σίγουρα θα ήμουν απο τους πρώτους που θα είχαν το Νote 7 στην κατοχή τους και θα έπαιρνα μεγάλη πίκρα αν το επεςτρεφα οπως ο φίλος μου ο vasilakis13.. Κρίμα και πάλι κρίμα. Συμφωνώ μέχρι κεραίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το είδα όλο. Δεν είδα κάτι παράλογο, κάτι που χρήζει θετικού σχολίου. Το μόνο παράξενο είναι ότι το s7 edge μάλλον είχε/απέκτησε θέμα στο 3.55-3.59. Το note 7 συμπεριφέρεται όπως πρέπει. Τέλος τα έχει σε θήκες. Το ασφαλές συμπέρισμα βγαίνει μόνο με γυμνή χρήση. Το Θετικο ειναι οτι το digitizer ακομα και με το πενακι ανταποκρινετε Αψογα χωρις αστερισκους ,ναι μεν Αλλα και Σιγουρα εχει βελτιωση σε σχεση με τον τροπο /συμπεριφορα χειρισμου του s7 edge.. Αν το χεις δει πολλες φορες σε αλλα κινητα το συγκεκριμενο παω πασο....:ninja: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Το Θετικο ειναι οτι το digitizer ακομα και με το πενακι ανταποκρινετε Αψογα χωρις αστερισκους ,ναι μεν Αλλα και Σιγουρα εχει βελτιωση σε σχεση με τον τροπο /συμπεριφορα χειρισμου του s7 edge.. Αν το χεις δει πολλες φορες σε αλλα κινητα το συγκεκριμενο παω πασο....:ninja: Αυτό λέω, ότι το θεωρώ αυτονόητο: '' οτι το digitizer ακομα και με το πενακι ανταποκρινετε Αψογα χωρις αστερισκους ,ναι μεν Αλλα και '' , Αλλιώς τι αδιάβροχο διαφημίζει? Στο λανσάρισμα δε διαφήμιζε ότι το πενάκι δουλεύει στο νερό & πάρτε υποβρύχιες σημειώσεις κλπ? Δηλαδή να πω καλό λόγο επειδή κάνει αυτό που υποσχέθηκε? Το s7 edge του βίντεο θεωρώ δεδομένο ότι έχει θέμα. Επειδή δεν το χω ψάξει, θες να πεις όλα τα s7 edge που μπαίνουν στο νερό, μετά σταματούν να αποκρίνονται? Άρα τι αδιάβροχα είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Αυτό λέω, ότι το θεωρώ αυτονόητο: '' οτι το digitizer ακομα και με το πενακι ανταποκρινετε Αψογα χωρις αστερισκους ,ναι μεν Αλλα και '' , Αλλιώς τι αδιάβροχο διαφημίζει? Στο λανσάρισμα δε διαφήμιζε ότι το πενάκι δουλεύει στο νερό & πάρτε υποβρύχιες σημειώσεις κλπ? Δηλαδή να πω καλό λόγο επειδή κάνει αυτό που υποσχέθηκε? Το s7 edge του βίντεο θεωρώ δεδομένο ότι έχει θέμα. Επειδή δεν το χω ψάξει, θες να πεις όλα τα s7 edge που μπαίνουν στο νερό, μετά σταματούν να αποκρίνονται? Άρα τι αδιάβροχα είναι? Οπως θα δεις και σε αυτο το video δεν σημαινει αυτοματα οτι ενα αδιαβροχο τηλεφωνο ειναι λειτουργικο 100% κατω απο το νερο... 0:42 το θετικο που αναφερω για το note 7 ειναι οτι κανει 100% αψογα αυτο που λεει...οχι 80% ουτε 90% αλλα 100% ...θεωρω οτι Ναι ειναι σημαντικο ..μετα τα οσα αναφερονται... Edited September 2, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Οπως θα δεις και σε αυτο το video δεν σημαινει αυτοματα οτι ενα αδιαβροχο τηλεφωνο ειναι λειτουργικο 100% κατω απο το νερο... 0:42 το θετικο που αναφερω για το note 7 ειναι οτι κανει 100% αψογα αυτο που λεει...οχι 80% ουτε 90% αλλα 100% ...θεωρω οτι Ναι ειναι σημαντικο ..μετα τα οσα αναφερονται... Καλά κάνεις και το αναφέρει καθώς εν προκειμένω στο βίντεο φαίνεται να κάνει η samsung αυτό που είχε υποσχεθεί. :) Όντως το πήγε ένα βήμα παρακάτω, αφού στο s7 edge λέει ότι δεν δουλεύει η οθόνη κάτω από το νερό, αλλά μόνο βρεγμένη. Edited September 2, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τελικά το Note 7 εξελίχθηκε σε μια απο τις χειρότερες πατάτες που έχει κάνει η Samsung.Σιγουρα η κατάσταση θα διορθωθεί αλλα το πλήγμα ειναι μεγάλο στο image της συσκευής και αμφιβάλλω αν οι πωλήσεις θα ειναι οι αρχικά προβλεπόμενες το πρώτο τρίμηνο.Και πως να εμπιστευτείς τελικά μια τέτοια πανάκριβη συσκευη αν δεν περάσει ικανός χρόνος? Εγω ούτως ή άλλως δε θα αποχωριζομουν το S7e μου,αλλά αν δεν το είχα,σίγουρα θα ήμουν απο τους πρώτους που θα είχαν το Νote 7 στην κατοχή τους και θα έπαιρνα μεγάλη πίκρα αν το επεςτρεφα οπως ο φίλος μου ο vasilakis13.. Κρίμα και πάλι κρίμα. Αν δεν τα πάει καλά στις πωλήσεις βλέπω να το περνω τα Χριστούγεννα στο 400αρι. Θα δείξει. Το πρόβλημα θα διορθωθεί σίγουρα σε λίγες μέρες αλλά πολλά σφάλματα και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί όταν όλα τα υπόλοιπα δούλευαν υποδειγματικα χωρίς κανένα θέμα. Την ματιασαν σίγουρα. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εντάξει το έχουμε κάνει τεράστιο θέμα. Τουλάχιστον η εταιρεία φρόντισε άμεσα για την λύση του προβλήματός και σύντομα θα διατεθεί ξανά. Δεν βλέπω τον λόγο ώστε να κάνει ζημιά στις πωλήσεις του. Μην κάνετε ονειρα ότι θα το πάρετε φτηνά,δεν υφίσταται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εντάξει το έχουμε κάνει τεράστιο θέμα. Τουλάχιστον η εταιρεία φρόντισε άμεσα για την λύση του προβλήματός και σύντομα θα διατεθεί ξανά. Δεν βλέπω τον λόγο ώστε να κάνει ζημιά στις πωλήσεις του. Μην κάνετε ονειρα ότι θα το πάρετε φτηνά,δεν υφίσταται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει,το αυτονόητο έκανε η εταιρεία...αλλά το ερώτημα ειναι...έχει άμεση λύση στο συρτάρι της?Εγω θεωρώ ότι μπορει να πάρει και μήνα η καθυστέρηση διάθεσης στην αγορά.Ενας μήνας ειναι σημαντική καθυστέρηση όταν ενα προϊόν ειναι του επιπέδου πωλήσεων του ΝΟΤΕ 7,οποτε εκτιμώ ότι θα υπάρξει σημαντική επίπτωση στις πωλήσεις.Οσον αφορά για την τιμη,κι εγω θεωρώ ότι δεν θα επηρεαστεί.Το μόνο που μπορει να δούμε ίσως,ειναι κάποιες επιπλέον προωθητικές ενέργειες,καποια δώρα μαζί με τη συσκευη,κάποιες επιπλέον εγγύησεις...!Δεν φαντάζομαι κάτι άλλο. Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Εντάξει το έχουμε κάνει τεράστιο θέμα. Τουλάχιστον η εταιρεία φρόντισε άμεσα για την λύση του προβλήματός και σύντομα θα διατεθεί ξανά. Δεν βλέπω τον λόγο ώστε να κάνει ζημιά στις πωλήσεις του. Μην κάνετε ονειρα ότι θα το πάρετε φτηνά,δεν υφίσταται. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ειναι τεράστιο θέμα αν αναλογιστείς το μέγεθος της εταιρειας Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ειναι τεράστιο θέμα αν αναλογιστείς το μέγεθος της εταιρειας Ακριβώς το μέγεθος της εταιρίας και η έλλειψη ευελιξιας κινήσεων τέτοιων εταιριών, καταδεικνυει πόσο σωστά το χειριστηκαν, αψηφωντας το τεράστιο κόστος που συνεπάγεται (από την επίσημη παραδοχή του προβλήματος - επίπτωση στις μετοχές, κόστος ανάκλησης κι αντικατάστασης, απώλειας πωλήσεων κλπ κλπ). Μπράβο στη σαμσουνγκ, δε νομίζω άλλοι σοβαροί ανταγωνιστές της να έκαναν το ίδιο. Μέχρι καμιά θήκη δώρο θα έδιναν και τέλος :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ακριβώς το μέγεθος της εταιρίας και η έλλειψη ευελιξιας κινήσεων τέτοιων εταιριών, καταδεικνυει πόσο σωστά το χειριστηκαν, αψηφωντας το τεράστιο κόστος που συνεπάγεται (από την επίσημη παραδοχή του προβλήματος - επίπτωση στις μετοχές, κόστος ανάκλησης κι αντικατάστασης, απώλειας πωλήσεων κλπ κλπ). Μπράβο στη σαμσουνγκ, δε νομίζω άλλοι σοβαροί ανταγωνιστές της να έκαναν το ίδιο. Μέχρι καμιά θήκη δώρο θα έδιναν και τέλος :lol: αυμφωνω 100% απλα δεν τους ΄έπαιρνε΄΄να κανουν και κατι αλλο μην ξεχνας οτι εκτος απο τα χρηματικα ωφελη που ειναι τεραστια υπαρχει η υστεροφημια της εταιρειας αλλα και ο κινδυνος ομαδικων αγωγων εναντιον της. Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 αυμφωνω 100% απλα δεν τους ΄έπαιρνε΄΄να κανουν και κατι αλλο μην ξεχνας οτι εκτος απο τα χρηματικα ωφελη που ειναι τεραστια υπαρχει η υστεροφημια της εταιρειας αλλα και ο κινδυνος ομαδικων αγωγων εναντιον της. Μια χαρά τους έπαιρνε Νικολα. Μπορούσαν άνετα να υποβαθμισουν το πρόβλημα. Επίσης η αναφορά για 35 περιστατικά προέκυψε από την ίδια τη σαμσουνγκ κατά συνέπεια αν έβαζε το θέμα κάτω από το χαλάκι δε θα είχε πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Είχα ήδη πουλήσει το S7e, είχα εγγραφεί για προπαραγγελία και περίμενα πως και πως να έρθει το Ν7. Το γεγονός της ανάκλησης ήταν το τελευταίο που θα με επηρέαζε στην επιλογή μου. Κάθε εταιρία που σέβεται τον καταναλωτή της θα έπραττε το ίδιο όταν διαπίστωνε ένα κατασκευαστικό σφάλμα ή μια αστοχία υλικού είτε πουλούσε τοστιέρα είτε αυτοκίνητο είτε κινητό. Και κινήθηκε άμεσα, συνολικά και δραστικά χωρίς να υπολογίσει το οποιοδήποτε κόστος. Εκείνο όμως που με είχε κάνει από πριν να μην προχωρήσω στην αγορά του ήταν η αλλοπρόσαλλη εμπορική πολιτική της Samsung. Άλλη έκδοση για Κίνα, άλλη για τον υπόλοιπο κόσμο. Άλλη προωθητική ενέργεια σε μία χώρα, άλλη σε άλλη και καμμία στην Ελλάδα. Ξαναπήρα λοιπόν το S7e περιμένοντας να συμπεριφερθεί αναλόγως και στους υπόλοιπους τομείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadelis1 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 αυμφωνω 100% απλα δεν τους ΄έπαιρνε΄΄να κανουν και κατι αλλο μην ξεχνας οτι εκτος απο τα χρηματικα ωφελη που ειναι τεραστια υπαρχει η υστεροφημια της εταιρειας αλλα και ο κινδυνος ομαδικων αγωγων εναντιον της. Νομίζω δεν ειναι ετσι τα πράγματα. . Εχει πάθει ήδη 7 Δις ζημιά απο αυτο το γεγονός σε μετοχες και αλλα πόσα δις θα χάσει απο 2,5 εκατομμύρια συσκευές που θα αλλάξει και αλλα ποσα δις το κόστος αντικαταστασης και αλλα ποσα απο τ μάρκετινγκ σε επίπεδο πολιτών μάρκετινγκ στα καταστήματα κινητης τηλεφωνιας που θα προτινουν αλλες συσκευές ..? Τώρα απο αποζημιώσεις σε αυτα που θα έδινε για τυχόν τραυματισμους βλέπε τι εχουν δώσει αλλες εταιρείες σε ανθρώπους που εχουν πάθει ανάλογα περιστατικά ... απολύτως ψίχουλα μπροστά στα δισεκατομμύρια που θα χάσει τωρα απο όλο αυτο ... το να αποζημιώσει 100 άτομα οπου θα γίνουν δικαστήρια τον δικαστηριον και να το παιζει κινεζος δεν φταίω κτλ μετα απο χρόνια δεν θα της έκανε τοσο μεγάλη ζημιά όπως τωρα που ειναι άμεσα ... οπότε νομίζω κοίταξε να ειναι ποιο ειλικρινής με τους πελάτες της με κάθε κόστος που συνεπάγεται αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 και δε νομιζω οτι πιστευετε οτι θα επαναπροσδιορισει την τιμη της συσκευης σε καμια περιπτωση γιατι καπου το διαβασα οτι το περιμενουν καποιοι Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Η τιμή δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει αλλά κάποιο τυράκι θα δώσουν Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts