anergos13 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 και σε μπαταρια τι διαφορες βλεπεις....sot..αναμονη? Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 έχουμε πέσει όλοι πάνω του. Κάνε ένα youtube video με unboxing και με ένα review ..... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 αυτο το black onyx ολο και με τρελαινει!καταφερε να μου αλλαξει γνωμη απο το silver! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 στο 3.40 ρουφάει η συσκευή το s pen η το έσπρωξε με μαγικό τρόπο η τύπισσα που δεν το βλέπεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Ή συσκευή είναι προς τα κάτω και κύλησε μέσα. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Οι περισσοτερες επιχειρησεις πληρωνουν ΦΠΑ για τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες ...μονο καποιες ειδικες κατηγοριες απαλλασονται...Ρωτηστε τον Λογιστη σας Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδοκοινοτηκες παραδόσεις - αποκτήσεις, απαλλασονται του ΦΠΑ. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Ειναι "Ειδικες Περιπτωσεις" για να μην βγαινουμε off topic .... Thanos is my name & Tech is my game! Edited August 21, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) αυτο το black onyx ολο και με τρελαινει!καταφερε να μου αλλαξει γνωμη απο το silver! Σωστος ! Και να δεις πως συνδυαζονται τα πισω καπακια που θα βγουνε! Σουπερ:D Edited August 21, 2016 by akiss_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Και εγώ είμαι έτοιμος για αγορά απλά αυτό που ψάχνω είναι το από που χωρίς να πληρώσω αλλά 200 ευρώ σε τελωνείο.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πέρασε τελωνείο επιτέλους χωρίς να ανοίξει μύτη... Ίσως και να παραλάβω σήμερα τελικά. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemonis Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πέρασε τελωνείο επιτέλους χωρίς να ανοίξει μύτη... Ίσως και να παραλάβω σήμερα τελικά. Sent from my OnePlus 3 Με το καλό! Γνωρίζεις αν θα πληρώσεις κάτι επιπλέον; Παράθεση Samsung Galaxy Note10 Lite owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν νομίζω, αν ήταν θα είχα ενημέρωση και δεν θα έφευγε από τελωνείο. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν νομίζω, αν ήταν θα είχα ενημέρωση και δεν θα έφευγε από τελωνείο. Sent from my OnePlus 3 Ακριβώς έτσι Γιώργο. Άντε με το καλό! Περιμένουμε όλοι εντυπώσεις και mini review! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) ενταξει..αντεχει... Τοσο μεγαλη διαφορα με το iphone;; Edited August 22, 2016 by arxontas2323 Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Πέρασε τελωνείο επιτέλους χωρίς να ανοίξει μύτη... Ίσως και να παραλάβω σήμερα τελικά. Sent from my OnePlus 3 Απο που ακριβως το πηρες?το εστειλα ν με καποια ενδειξη ωστε να μην περασει ή απλα τυχερος? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 From.ae είναι το site και ζήτησα μικρότερη αναγραφή στο ποσό του τιμολογίου. Προσοχή δεν εσταλει στην Ελλαδα αλλά σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εχει λες διαφορα απο το να το στειλει Ελλαδα?αφου ειναι παλΙ Ε.Ε.ΠΑιζει ρολο?σκεφτομουν να το αγορασω απο Αμερικη,να το στειλω σε εναν ξαδερφο μου εκει και να μου το στειλει με usps απλο.λογικα θα ειναι οκ Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τι σαδιστές που είστε.... το έχετε στα χέρια σας κάποιοι και ακόμα να δούμε unboxing και review ? Σας αρέσει να μας βασανίζετε... ε ??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τι σαδιστές που είστε.... το έχετε στα χέρια σας κάποιοι και ακόμα να δούμε unboxing και review ? Σας αρέσει να μας βασανίζετε... ε ??? :) Δεν ειμαι καλος ουτε στα unboxing ουτε στα review.... Οτιδηποτε θελετε να μαθετε ομως μπορειτε να ρωτησετε και θα σας απαντησω οσο πιο αναλυτικα μπορω.... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 H συσκευή ήρθε και εκ πρώτης όψης τα σπάει! Μου ήρθε αναβάθμηση στα καπάκια οπότε προχωράω και τα λέμε αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Φαίνονται αρκετά θολες οι φωτογραφίες Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αυτό το κάνει το Tapatalk. Απο PC φαίνονται όνειρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Αυτό το κάνει το Tapatalk. Απο PC φαίνονται όνειρο! Και εγώ μόνο από tapatalk ανεβάζω και φαίνονται κανονικά. Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν είπα οτι τις ανέβασα απο το Tapatalk. Είπα οτι το Tapatalk στις δείχνει θολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Από PC αν πατήσεις επάνω, ανοίγουν & φαίνονται κανονικά. Καλοριζικό & περιμένουμε εντυπώσεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts