Jump to content

Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)

ntinoscrypton
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε χρειαζεται Γιωργο. Χαμενος χρονος. Κανε αυτό που σου λεμε (δηλαδή μην ασχολείσαι :lol: ) και θα παει μια χαρα (μοναδικη εξαιρεση αν βλέπεις κακη-πραγματικη- αυτονομια, μετα από 1-2 συνεχομενες φορτισεις) ;)

ΥΓ Διερρευσαν και τα specs -και φωτο- των Google pixels. Για ριξε μια ματια στο αναλογο νημα που ανεβασα την πηγή... ;)

Δεν έχω ακόμα αποφασίσει εάν η αυτονομία έχει θέμα, αλλά δεν μου αρέσει για την ωρα.

Θα το αφήσω λίγο ακόμα και θα δω.

Υγ: ωραια τα νέα pixel αλλά μου λείπει η διπλή sim:)

Sent from my Note 7

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Του έκανα Βαγγέλη... Θα δούμε πως θα πάει και άμα μου γυρίσει το μάτι θα του κάνω ένα fresh installation.

Sent from my OnePlus 3

Τώρα κατάλαβα τι λες.

Το βασικό είναι να απενεργοποιήσεις το backup που κάνει αυτόματα η google (από τις ρυθμίσεις). Μετά επανεκκίνηση και δεν θα το ξαναδείς...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

http://www.newsbeast.gr/technology/mobile/arthro/2401209/i-lisi-tis-samsung-gia-ta-galaxy-note7-pou-epiasan-fotia

Η λύση της Samsung για τα Galaxy Note7 που έπιασαν φωτιά

Η εταιρεία υπόσχεται ότι τα περιστατικά δεν θα επαναληφθούν

Η Samsung εμφανίστηκε πεπεισμένη ότι έχει λύσει τα ζητήματα που σχετίζονται με την μπαταρία του Galaxy Note 7 μετά από πολλαπλές αναφορές ότι οι συσκευές υπερθερμάνθηκαν και έπιασαν φωτιά.

Η εταιρεία-κολοσσός σχεδιάζει να λανσάρει εκ νέου τη συσκευή στο Ηνωμένο Βασίλειο, στα τέλη Οκτωβρίου, και να ξαναχτίσει τη φήμη της.

Όπως ανέφερε, το πρόβλημα έχει αντιμετωπιστεί, η πλειοψηφία των συσκευών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη έχουν αντικατασταθεί και το «πρόβλημα έχει ξεπεραστεί». Η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι το τηλέφωνο θα είναι προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 28 Οκτωβρίου.

Σύμφωναμε τον αντιπρόεδρο της εταιρείας στο τμήμα των κινητών τηλεφώνων, το πρόβλημα προκλήθηκε από ένα κατασκευαστικό λάθος και ανέφερε ότι αυτό δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στους χρήστες.

«Με βεβαιότητα μπορώ να πω ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί, δεν είναι ένα θέμα της συσκευής και σχετίζεται με κάτι στη μπαταρία που προκλήθηκε από ένα κατασκευαστικό λάθος. Το έχουμε εντοπίσει και προφανώς έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ ξανά. Δεν θα προχωρούσαμε σε εκ νέου λανσάρισμα της συσκευής αν υπήρχε τέτοιο θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Οι περιπτώσεις πάντως με τις εκρήξεις των κινητών που είχαν αναφερθεί ήταν πολλές και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τους αναλυτές πάντως αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να κοστίσει δισεκατομμύρια δολάρια στην εταιρεία που είδε ήδη τη μετοχή της να χάνει σε αξία.

Τα καλα νεα κυκλοφορουν αντε υπομονη μεχρι τις 31/10/2016 και θα το εχουμε και εμεις στην ευρωπη αν οχι πιο νωρις βεβαια.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Τώρα κατάλαβα τι λες.

Το βασικό είναι να απενεργοποιήσεις το backup που κάνει αυτόματα η google (από τις ρυθμίσεις). Μετά επανεκκίνηση και δεν θα το ξαναδείς...

Το εκανα και αυτό λολ... έπεσε λίγο!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161003/f0f82e745f00d0c19b635a4f18b2c864.jpg

Sent from my Note 7

Μιας και δεν χρησιμοποιώ τα back up της Google το έκανα και εγώ στο s7 edge και από 22% έπεσε στο 18%....δεν νομίζω ότι χρήζει ιδιαίτερης σημασίας...αρκεί οι πραγματικοί χρόνοι της μπαταρίας να είναι σε φυσιολογικά επίπεδα

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Περα απο τα καινουργια google-service τα οποια ειναι ποιο ενεργοβορα οπως και τα καινουργια update youtube , maps κτλ. Για καλυτερη λειτουργικοτητα μπορειτε οσοι φυσικα δεν δουλευετε την 'μπαρα της google' να πατε να την απενεργοποιηστε απο την διαχειριση εφαρμογων.

EDIT :Γιαυτους που θελουν chrome με ενσωματωμενο ADblock πηγαινουν στην διαχειριση απενεργοποιουν τον υπαρχον και κατεβαζουν απο δω κανοντας εγκατασταση τον chrome που ταιριαζει ----- >>>https://mega.nz/#F!K1VzUJoL!dYyNssnxDHYT8DZKu2761g

Edited by akiss_

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161003/f0f82e745f00d0c19b635a4f18b2c864.jpg

Sent from my Note 7

Κατοπιν παραγγελειας και εδω: https://www.smarties.gr/kinita/samsung2?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=872&category_id=14

Καλημερα κιολας σε ολους τους Νοτε 7 χρηστες ειτε το αποκτησαν το εργαλειο ειτε θα το αποκτησουν.

Αν θελουν αυτοι που αποκτησαν το εργαλειο ας ανεβασουν λιγες φωτο εδω στο φορουμ μας να το δουμε και εμεις απο μεσα πως ειναι λειτουργικα ρυθμισεις οι νεες εμφανισεις των μενου κλπ ας το κανουν. Να βλεπουμε φωτο μεχρι να το αποκτησουμε και εμεις που στην χωρα μας την Κυπρο ακομα να ρθη αλλα ειναι προπαραγγελεια σε ολα τα Κυπριακα καταστηματα.

Σήμερα που δούλεψα το πενάκι ειδα πρόβλημα με το sensitivity. Εάν είναι κοντά στην οθόνη επιλέγει μόνο του ότι έχει από κάτω. Έκανα reset τα settings του spen αλλά και clear cache αλλά τζιφος.

Κανείς καμια ίδια?

Sent from my Pixel C using Tapatalk

Σήμερα που δούλεψα το πενάκι ειδα πρόβλημα με το sensitivity. Εάν είναι κοντά στην οθόνη επιλέγει μόνο του ότι έχει από κάτω. Έκανα reset τα settings του spen αλλά και clear cache αλλά τζιφος.

Κανείς καμια ίδια?

Οχι Γιωργο εμενα δεν εχει τετοιο θεμα μια χαρα δουλευει. Πρεπει να πατησεις για να επιλεξει.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Κανείς καμια ίδια?

Πατησε *#0*# και κάνε το τεστ spen

Samsung Galaxy Note 10+

Τελικά δεν το γλύτωσε το format. Για την ώρα δείχνει να παίζει σωστά.

Sent from my Note 7

Τελικά δεν το γλύτωσε το format. Για την ώρα δείχνει να παίζει σωστά.

Sent from my Note 7

Από περιέργεια του είχες κάνει επαναφορά back up από το παλιό NOTE 7 η το έστεισες από την αρχή?

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Για πρώτη φορά στη ζωή μου του έκανα restore από το Google backup μου... Ποτε ξανά!

Sent from my Note 7

Για πρώτη φορά στη ζωή μου του έκανα restore από το Google backup μου... Ποτε ξανά!

Sent from my Note 7

Χχχμμμμμ.....

Μην ασχολησε θα στρώσει μόνο του...εγω 6 μήνες με το s7 EDGE τώρα που το κοίταξα έχω 22%...Ε...και....άλλες φορές που το έβλεπα ήταν περίπου 14 με 16%...αν θυμάμαι καλά ήταν το ίδιο και στο NOTE 7 Ιδιαίτερα τις πρώτες μέρες και ΝΑΙ επανεκκίνηση μετά από κάθε φόρτιση 100% την έκανα σε όλα μου τα τηλέφωνα από συνήθεια...αν δεις στο θέμα του s7 EDGE οι μισές σελίδες αναφέρονται σε αυτό...άλλοι ήταν 3 εκδόσεις πίσω για να έχουν χαμηλά το ποσοστό....σιγά μην ασχοληθώ...σιγα μη γυρισω και σε Lillipop ...ούτε καν...

Για εμένα τα software update δεν είναι αυτοσκοπός να τα πάρω οπωσδήποτε ποσο μάλλον που δεν φέρνουν κανένα νεο feature η βελτίωση όπου υπήρχε κάτι που χρειαζόταν μια βελτίωση(πχ μια βελτίωση που θα ήθελα είναι να μειωθεί σε πιο φυσιολογικά επίπεδα το over sharpening στις φωτογραφίες που βγάζει το s7)

Τελευταία εξάμηνο η Samsung έχει γίνει απλά dealer της Google να μας πασάρει Google security patches κάθε μήνα και τίποτα άλλο.

Και η οποία βελτίωση/προσθήκη θα τα δούμε του χρόνου με την N.

Άρα κάθομαι στα αυγά ποσο μάλλον όταν όλα λειτουργούν άψογα και υποδειγματικά και ας είμαι out of date σε security update χωρις παράλληλα να παίζω κορώνα-γράμματα τήν ήδη πολύ υψηλή εμπειρία χρηςης με τα τραγελαφικά Google services η app που την μια μέρα χαλάνε την άλλη φτιάχνουν.

Να μου λείπει να ασχολούμαι με όλα αυτά τα πράγματα παρά μόνο με ενδιαφέρει η συσκευή να μου παρέχει αυτά που μπορεί και να με εξυπηρετεί χωρίς εγώ να ασχολούμαι και να υπηρετώ τη συσκευή και να ψάχνω τι,πως και γιατί σε οτιδήποτε δεν βρίσκω φυσιολογικό.

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Τελικά όλα έφτιαξαν με hard reset... και το πενάκι παίζει θαύμα αλλά και το Android Services δεν φτάνει στο Θεό. Νομίζω ότι και η μπαταρία σαν να έχει αρχίσει να παίρνει τα πάνω της!

"Replacement Samsung Galaxy Note 7 phone catches fire on Southwest plane"

http://www.theverge.com/2016/10/5/13175000/samsung-galaxy-note-7-fire-replacement-plane-battery-southwest

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Παιδιά τι παίζει με εισαγωγή από UAE; Βλέπω ότι υπάρχει πλέον διαθέσιμο στα site τους. Όσοι έχετε φέρει από εκεί τι έγινε με τελωνείο και χρόνο παράδοσης;

Παιδιά τι παίζει με εισαγωγή από UAE; Βλέπω ότι υπάρχει πλέον διαθέσιμο στα site τους. Όσοι έχετε φέρει από εκεί τι έγινε με τελωνείο και χρόνο παράδοσης;

Θα πληρώσεις φόρο και δεν θα έχεις εγγύηση στην Ελλάδα.

NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge

Μέχρι στιγμής για μεγαλύτερη ασφάλεια θα σου πρότεινα το online shop "from.ae " μιας και έχει PayPal και στέλνει με EMS POST (δηλαδή ΕΛΤΑ courier)

Έχεις βέβαια πάντα τον φόβο μη σπάσει ο διάβολος το ποδαρι του και περάσεις τελωνείο...πάντως όσοι πήραμε από εκεί δεν είχαμε πρόβλημα και σε 4-6 μέρες το έχεις στην πόρτα σου...για εγγύηση έχεις 1 χρόνο την εγγύηση της Samsung UAE που αυτό σημαίνει ότι χρεώνεσαι την αποστολή στον πωλητή που κάνει χρέη μεσαζοντα δηλαδή το πάει για επισκευή στην Samsung UAE και μόλις είναι έτοιμο στο ξαναστέλνουν...

Edited by impreza_sti
Απαγορεύονται συζητήσεις και αναφορές σχετικά με τρόπους αποφυγής πληρωμής τελωνείου

Καλα ρε φιλε μ τι βιαζεσαι κιολας ; Κανε υπομονη και θα ερθη στην Ελλαδα αλλα και στην Κυπρο οπως κανω και εγω αφου δεν θελω να μπλεξω με paypal κλπ. Μονο ενας μηνας και κατι μερες μεινανε φαγαμε τον βουν και μας εμεινε ο νουρος.

Καλα ρε φιλε μ τι βιαζεσαι κιολας ; Κανε υπομονη και θα ερθη στην Ελλαδα αλλα και στην Κυπρο οπως κανω και εγω αφου δεν θελω να μπλεξω με paypal κλπ. Μονο ενας μηνας και κατι μερες μεινανε φαγαμε τον βουν και μας εμεινε ο νουρος.

Αν ο φίλος θέλει αποκλειστικά 2καρτο....τι εχεις να του προτείνεις?

Εγώ παρεμπιπτόντως λογικά παρασκευή θα το έχω ξανα στα χέρια μου DUOS gold από mygsm.me...780 ευρώ τελική χρέωση με όλα μέσα και μεταφορά με EMS POST...Από χθες το βράδυ πετάει...εύχομαι να μην κάνει κανένα μπαμ κατά την διάρκεια της πτήσης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 7 (SM-N930F)
  • The topic was unlocked