tsiglas Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μετά την 3η φόρτιση την Κυριακή το βράδυ και με σχετικά ήπια χρήση το ποσοστό της μπαταρίας του αντικαταστάτη είναι σήμερα το πρωί (24 ώρες μετά) στο 75% !!! Αν η μπαταρία δεν έχει αναβαθμιστεί σημαντικά σίγουρα είναι ισάξια αυτού που έστειλα πίσω. Οι θερμοκρασίες πολύ χαμηλές σε σχέση με το προηγούμενο. Το n7 σε χρώμα μαύρο είναι πανέμορφο, ειδικά όταν η οθόνη είναι σβηστή! Μετά την μείωση των annimation στο 0.5 η ταχύτητες που πιάνει δεν υπάρχουν. Δεν νομίζω ότι αυτή η συσκευή μπορει να συγκριθεί ισάξιά με το s7 ή το s7e, πιστεύω ότι είναι κάτι άλλο πολύ ανώτερο. Σσσσσσσσσσ....μη τα λες αυτά....:X....κράτα τα για τον εαυτο σου... Αφου ειπαμε η συσκευη που εχεις ειναι σκουπιδι... Τι θες τωρα να ανοίξεις νέο κύκλο αντιπαράθεσεων? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αλλες εντυπωσεις απο κατοχους της καλυτερης συσκευης του εμποριου (ετσι, για να μην ξεχνιομαστε)? Προσωπικα, οπως εχω αναφερει, υπολογιζα να το παρω προς τα Χριστουγεννα, δεδομενης ομως της καθυστερησης κυκλοφοριας (και της συνακολουθησης πτωσης της τιμης του στα 650 που ειχα θεσει σαν τιμη - στοχο), βλεπω να το παιρνω καποια στιγμη δικαρτο απο εξωτερικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ισως λέω ισως τελικά η καλύτερη λύση ήταν αυτή που επέλεξα να ανταλλάξω το τηλέφωνο με Ελληνικό με εγγύηση αλλά με το μειονέκτημα ότι δεν είναι δικαρτο...... Αλλά από την άλλη δεν έμπλεξα με μεταφορικά συναλλάγματα και τα σχετικά..... Ευτυχώς που έχω το Gear s και μέχρι να κυκλοφορήσει το Gear s3 θα κυκλοφορώ με το ένα νούμερο σε αυτό..... Σήμερα μάλιστα με πήραν τηλέφωνο από την Samsung Hellas να με ρωτήσουν αν είναι ολα οκ με το τηλέφωνο και αν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα.... After sales care....... Μαλλον θα χρειαστει να παραμεινεις καιρο με το Gear s, για το e-sim (Gear s3) Κι ελληνικους παροχους το ξεχνας... Εγω μετα το Gear s πηγα σε LG urbane 2nd gen και μενουμε εδω (ρολοϊ με sim) μεχρι το 2017 και βλεπουμε ;) Στα του τηλεφωνου, ο Γιωργος (Geovass) πηρε τα "μεγαλυτερα ρισκα", καθως δεν ηξερε τι θα κανει το from.ae, αλλα τελικα ειναι ο πρωτος εδω μεσα που θα παραλαβει και το νεο δικαρτο... Οποτε Γιωργο με το καλο να παραλαβεις και περιμενουμε εντυπωσεις στο αντιστοιχο νημα για τη φρεσκια συσκευη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σσσσσσσσσσ....μη τα λες αυτά....:X....κράτα τα για τον εαυτο σου... Αφου ειπαμε η συσκευη που εχεις ειναι σκουπιδι... Τι θες τωρα να ανοίξεις νέο κύκλο αντιπαράθεσεων? Πες τα ρε Κωστα..... Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως περιμεναν οσοι περιμεναν το Note 7 πραγματικα ομως. ΟΚ και εγω περιμενα 6 αρα RAM και 4000 μπαταρια..... Δεν τα εδωσε η Samsung και μαλλον εκ των υστερων και μετα την ιστορια με την μπαταρια φαινετε οτι εκανε λαθος γιατι αν τα ειχε δωσει δεν θα μιλουσε κανενας για την ιστορια της μπαταριας και ολοι θα περιμεναν πως και πως να το παρουν στα χερια τους. Ευτυχως για εμενα ημουν απο τους πρωτους που το ειχαν στα χερια τους και απο τους πρωτους που πηραην την αντικατατασταση μετα την αποσυρση.... Να γραψω καπου εδω οτι πριν απο το NOTE 7 ειχα το S7 edge πιο πριν το ΝΟΤΕ 5 πιο πριν το ΝΟΤΕ 4 και γενικα ολη την σειρα των ΝΟΤΕ και μερικα μοντελα απο τα S..... Θεωρω λοιπον μιας και τα εχω δοκιμασει ολα οτι ΝΑΙ το ΝΟΤΕ 7 ειναι το κορυφαιο smartphone που κυκλοφορει σημερα και εμφανως ανωτερο του S7 και σαφεστατα ανωτερο του ΝΟΤΕ 5. Γιατι θα με ρωτησει καποιος. Και ειδικα γιατι ανωτερο του S7 συγκεκριμενα μιας και το ΝΟΤΕ 5 ειναι μια γενια πισω. Να σας πω γιατι. Γιατι ειναι πιο γρηγορο.... ναι ειναι πιο γρηγορο και αυτο οφειλετε σιγουρα στο Software και οχι στο Hardware μιας και αυτο ειναι ιδιο και στις δυο συσκευες. Η Samsung εχει δημιουργησει απο την αρχη στη σειρα ΝΟΤΕ ενα οικοσυστημα μονο και μονο για το ΝΟΤΕ και το οποιο στην τελευταια του εκδοση ειναι τελειο. Σας επαναλαμβανω οτι μαζι με το ΝΟΤΕ 7 ειχα και το S7 edge.... Λοιπον η συμπεριφορα στο να εκτελουν αυτα που ζητας ειναι ανωτερη στο ΝΟΤΕ. Διαφορα στο Hardware δεν υπαρχει αρα το μονο που μενει να υπολογισουμε ειναι το διαφορετικο Software που εχουν.... και ναι επαναλαμβανω παλι οτι ειναι ανωτερο το ΝΟΤΕ. Να σας το πω και αλλιως. Εχουν διαφορα στην μπαταρια. Μπορει η μπαταρια του ΝΟΤΕ να ειναι μικροτερη αλλα κραταει περισσοτερο γιατι; Γιατι ειναι ελαφρυτερο και καλυτερα γραμμενο το software του ΝΟΤΕ. Θα μου πει καποιος τωρα αφου ειναι θεμα Software γιατι δεν δινει η Sammy το ιδιο στο S7; Γιατι απλα το S7 δεν ειναι ΝΟΤΕ..... ειναι δυο διαφορετικες συσκευες. Δυστυχως η ευτυχως υπαρχουν πολλες συσκευες στην αγορα που εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα σε Hardware αλλα διαφερουν η νυχτα με την μερα μεταξυ τους. Γιατι συμβαινει αυτο; Γιατι δεν εχουν το ιδιο Software. Απλα. Ειναι ο ιδιος λογος που συμβαινει να υπαρχει διαφορα μεταξυ των iPhone που δουλευουν το IOS και των εκατονταδων συσκευων που δουλευουν το Android.... Το IOS ειναι κομενο και ραμενο στα μετρα του iPhone και γιαυτο παρολο που ειναι σαφως υποδιεστερο σε Hardware το αναδεικνυει και το Android ειναι φτιαγμενο για εκατονταδες διαφορετικες συσκευες και ετσι καθηλωνει το Hardware.... Φανταστειτε να υπηρχε η δυνατοτητα να βαλεις σε ενα NOTE το IOS και μαλιστα να το εχεις γραψει μονο και μονο για το ΝΟΤΕ..... η να παρεις το Hardware του NOTE και να το βαλεις σε ενα iPhone...... και μετα παρτε ενα iPhone και βαλτε του Android.... απλα θα σερνετε..... Κατι αντιστοιχο λοιπον συμβαινει και μεταξυ του S7 και του NOTE.... Και ας παμε τωρα και στο resume της υποθεσης.... αξιζει καποιος να δωσει το S7 για να παρει το ΝΟΤΕ; ΕΞΑΡΤΑΤΕ απο τις αναγκες του και απο το τι θελει να κανει. Για καποιον που χρειαζεται το πενακι μαζι με το οικοστυστημα που το περιβαλει.... ΝΑΙ. Για καποιον που θελει να εχει ενα ακομα πιο γρηγορο S7 απο το S7..... ΝΑΙ. Για καποιον που θελει μεγαλυτερη οθονη.... ΝΑΙ. Για καποιον που εχει τα χρηματα να το παρει.... ΝΑΙ. Για καποιον που θελει να τα εχει ΟΛΑ.... ΝΑΙ. Για του υπολοιπους προφανως ΟΧΙ.... Και για να σας πω και τι με πειραξε εμενα περισσοεετρο στο ΝΟΤΕ δεν με ενοχλησε ουτε η 6αρα RAM ουτε η μπαταρια που δεν ειναι τουλαχιστον 4000..... αυτο που με ενοχλησε ειναι οτι θα ηθελα μια 6αρα οθονη πραγμα που θεωρω οτι θα μπορουσε να γινει με τις διαστασεις να ειναι ελαχιστα μεγαλυτερο.... οχι οτι δεν θα ηθελα και την RAM και την μπαταρια.... αλλα μια 6αρα οθονη θα την ηθελα πολυ περισσοτερο. Αυτα και συγνωμη για το μακροσκελες post..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Σωραιος ....γειτονα :lol::lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Κάποτε το Note δεν ήταν αναβάθμιση του προηγούμενου Note. Ήταν απλά το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς. Αφήστε τους ρομαντισμούς ορισμένοι, μπείτε σε μια χρονοκάψουλα, ελάτε πίσω στο 2016 και δείτε τη συσκευή και τη σειρά γενικότερα ως αυτό που είναι τώρα. Όχι αυτό που συνήθιζε να είναι στο παρελθόν. Αν έχετε φτάσει στο σημείο να μας παρουσιάζετε ως αναβάθμιση τις πιο flat edge γωνίες του Note, τις 0.2' επιπλέον που μετατρέπουν κ εσένα τον ίδιο από ψαλιδοχέρης που ήσουν με το s7e σε φυσιολογικό άνθρωπο (γιατί πλέον το κρατάς χωρίς να σου πέφτει), ε καταλαβαίνετε ότι η συζήτηση δεν γίνεται στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων. Όσο δικαίωμα έχετε λοιπόν κάποιοι να παρουσιάζετε το Note μεγαλύτερη ανακάλυψη κ από τους εξωγήινους μύκητες της NASA, τόσο έχουμε κ εμείς που αγαπήσαμε κάποτε τη σειρά για αυτό που ήταν κ όχι για αυτό που θέλαμε να είναι κ έχουμε κάθε δικαίωμα να στηλιτεύουμε το που έχει καταντήσει η Samsung τη σειρά τα τελευταία χρόνια με τις επιλογές της. Χμ... απο που να ξεκινήσω - μάλλον απο το "Κάποτε". Ποτέ λοιπόν το ΝΟΤΕ δεν ήταν το καλύτερο κινητό της αγοράς (αλήθεια αυτό απο που προκύπτει?), ήταν πάντα μια μεγάλη σε διαστάσεις συσκευή που ενσωμάτωνε stylus + SW και χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται σε μια καλύτερη έκδοση. Αυτό σημαίνει μίκροτερο μέγεθος, μικρότερα μπεζελς, καλύτερα specs απο τον ανταγωνισμό ή και απο άλλες σειρές (βλέπε S7 κλπ). Η συσκεύη ΝΟΤΕ με τη συσκεύη της σειράς "S" ουδέποτε είχαν το ίδιο target group - απλά οπως η τεχνολογία εξελίσσεται ετσι εξελίσουν και το μέγεθος του ΝΟΤΕ και σε πολλές περιπτώσεις οι συσκεύες διαφοροποιούντε στα 0.2", στις καλύτερες γώνιες, στην μεγαλύτερη εσωτερική μνήμη, iris, κλπ. Έχει αναφερθεί αρκετές φορές ότι θα πρέπει να συγκρίνεις το ΝΟΤΕ 7 με το προηγούμενο μοντέλο και όχι με κάποιο της σειράς "S" και ας μοιάζουν στα specs; Ξαναλέω είναι διαφορετικές συσκευες. Αν κάποιοι δεν μπορούν να δικαιολογίσουν την διαφορά τιμής, αυτό δεν σημαίνει οτι η συσκευή δεν είναι καλή και οτι δεν "αξίζει"" η αναβάθμιση/αλλαγή. Κανένας δεν έχει αναφέρει - πλήν ενος νομίζω (που μπορεί να έχει πέσει και σε ελατωματική συσκευή) - οτι την δούλεψε και δεν του άρεσε. Κανένας δεν παρουσίασε το Νοτε 7 στη μεγαλύτερη ανακάλυψη κ από τους εξωγήινους μύκητες της NASA:X. Είμαστε εδώ για να ανταλάζουμε απόψεις παιδιά και να γίνεται συζήτηση στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων, όπως είπες και έσυ. Είναι αποψή του καθενός να λεεί την γνώμη του για μια συσκευή που αγόρασε, δούλεψε και πολλές φορές σύγκρινε με άλλες συσκευές άλλων κατασκευαστών άλλα και της ίδιας της Samsung. Αλήθεια, εσύ το έχεις δουλέψει και δεν σε κάλυψε ή δεν συμφωνείς με την τιμολογιακή πωλητική της Σαμσουνγκ? Ξαναλέω ότι είχα το S7 Edge και το έδωσα σε ένα μήνα για να πάρω το P9 της Huawei. Το ΝΟΤΕ ενώ ίσως θα μπορούσα (μετά απο όσα έγιναν) να το αποφύγω και να πάρω τα χρηματά μου πίσω, αποφάσισα να το "ξαναπάρω" γιατί πολύ απλά με καλύπτει ...μέχρι να βγεί κάτι άλλο που να θέλω/χρειάζομαι πιο πολύ. Edited September 27, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μια ερωτηση σε οσους το εχουν..... ο μετρητης αγχους δουλευει στο S Health ρε παιδια; Και αν ναι πειτε λιγο και τι Firmware φορει το τηλεφωνο..... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Αλλες εντυπωσεις απο κατοχους της καλυτερης συσκευης του εμποριου (ετσι, για να μην ξεχνιομαστε)? Βαγγέλη, του εμπορίου όχι, γιατί δεν πωλείται. :p:p Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Όσοι το αγοράσατε μέσω Paypal και το έχετε στείλει πίσω με δικά σας έξοδα, το Paypal μπορεί να σας επιστρέψει μέχρι και 15 λίρες εαν ενεργοποιήσετε αυτή την υπηρεσία. Εγώ μόλις το έκανα για την επιστροφή του Duos μου πίσω στο Dubai; Πληροφορίες εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Χμ... απο που να ξεκινήσω - μάλλον απο το "Κάποτε". Ποτέ λοιπόν το ΝΟΤΕ δεν ήταν το καλύτερο κινητό της αγοράς (αλήθεια αυτό απο που προκύπτει?), ήταν πάντα μια μεγάλη σε διαστάσεις συσκευή που ενσωμάτωνε stylus + SW και χρόνο με το χρόνο εξελίσσεται σε μια καλύτερη έκδοση. Αυτό σημαίνει μίκροτερο μέγεθος, μικρότερα μπεζελς, καλύτερα specs απο τον ανταγωνισμό ή και απο άλλες σειρές (βλέπε S7 κλπ). Από εποχής Note II. Ήταν απλά η συσκευή που δεν είχε αντίπαλο. Software, hardware you name it. Τότε έκανε το μπραφ η σειρά και όχι με το note. Η πλάκα είναι ότι θυμάμαι ακόμα ονόματα ανθρώπων που έγραφαν διθυράμβους τότε το 2012 στο θέμα του Note II κ τους βλέπω κ στο παρόν νήμα να αποθεώνουν τον κουτσό συγγενή που είναι σήμερα το note 7, πριν καλά καλά το δούνε, με όλα τα οριζοντίως κουτσουρεμένα specs και με το μεγαλύτερο fail των τελευταίων ετών στην πλάτη (μπαταρία). Εάν αυτό δε δείχνει εμμονή απλώς κ μόνο στο όνομα που φέρει η σειρά, τότε τι δείχνει? Εάν στο έβγαζε η Xiaomi το τηλέφωνο αυτό θα πήγαινε άκλαυτο. Ούτε να το δεις όχι να το αγόραζες. Η συσκεύη ΝΟΤΕ με τη συσκεύη της σειράς "S" ουδέποτε είχαν το ίδιο target group - απλά οπως η τεχνολογία εξελίσσεται ετσι εξελίσουν και το μέγεθος του ΝΟΤΕ και σε πολλές Αλήθεια, εσύ το έχεις δουλέψει και δεν σε κάλυψε ή δεν συμφωνείς με την τιμολογιακή πωλητική της Σαμσουνγκ? Το ότι δεν είχαν το ίδιο target group, είναι μια δική σου εκτίμηση. Εγώ που μάλλον απετέλεσα μέρος αυτού του target group, από εποχής s3 μεταπηδούσα στα note, έχω άλλη άποψη. Όσο για την τιμολογιακή πολιτική.. Μου είναι αδιάφορη. Δε με απασχολεί και δεν βρίσκω ιδιαίτερες μεταβολές από τις αρχικές τιμές που έρχονται πάντα οι ναυαρχίδες της Samsung. Στο λέω κ διαφορετικά.Αν νομίζεις ότι η κριτική γίνεται γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε το note, μάλλον δεν έχεις συλλάβει πλήρως τι προσπαθούμε κάποιοι να πούμε, μέσα από τις τοποθετήσεις μας. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Βαγγέλη, του εμπορίου όχι, γιατί δεν πωλείται. :p:p ΗΑΕ απο αυτη την εβδομαδα, Αμερικη επισης, στην Ευρωπαϊκη Ηπειρο οχι για την ωρα, αλλα ο ορος ειναι ακομα applicable :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) Από εποχής Note II. Ήταν απλά η συσκευή που δεν είχε αντίπαλο. Software, hardware you name it. Τότε έκανε το μπραφ η σειρά και όχι με το note. Η πλάκα είναι ότι θυμάμαι ακόμα ονόματα ανθρώπων που έγραφαν διθυράμβους τότε το 2012 στο θέμα του Note II κ τους βλέπω κ στο παρόν νήμα να αποθεώνουν τον κουτσό συγγενή που είναι σήμερα το note 7, πριν καλά καλά το δούνε, με όλα τα οριζοντίως κουτσουρεμένα specs και με το μεγαλύτερο fail των τελευταίων ετών στην πλάτη (μπαταρία). Όπως γράφεις και εσύ, αυτο είναι μια δική σου εκτίμηση. Μια συσκευή που δεν έχει αντίπαλο αλλά προορίζεται σε διαφορετκό κοινό - κοινό που έπερνε το 2012 το HTC One X+ ή το Nexus 4/Samsung Galaxy S III ή και το iPhone 5 - δεν κάνει το ΝΟΤΕ ΙΙ (μιας και αυτό ανέφερες) το καλύτερο κινητό.:blink: Εάν αυτό δε δείχνει εμμονή απλώς κ μόνο στο όνομα που φέρει η σειρά, τότε τι δείχνει? Εάν στο έβγαζε η Xiaomi το τηλέφωνο αυτό θα πήγαινε άκλαυτο. Ούτε να το δεις όχι να το αγόραζες. Το ποιο φίλε μου? Ήταν ένα μεγάλο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής κινητό που το διαφοροποιούσε απο τα υπόλοιπα το Stylus + SW και η μεγάλη μπαταρία.. Το ΝΟΤΕ ήταν ένα προτζεκτ της Σαμσουνγκ το οποίο και έπιασε. Ξαναλέω οτι αυτό δεν το κάνει το "καλύτερο κινητο". Το ότι δεν είχαν το ίδιο target group, είναι μια δική σου εκτίμηση. Εγώ που μάλλον απετέλεσα μέρος αυτού του target group, από εποχής s3 μεταπηδούσα στα note, έχω άλλη άποψη. Όχι δεν είναι μια δική μου εκτίμηση και για να σε βοηθησω να καταλάβεις θα σου πω το εξής. Η Cayman με την Panamera έχουν το ίδιο target group? Και τα 2 πολυ γρήγορα κλπ... Απλά και όχι.:ninja: Εάν κάποιος μεταπειδάει απο το ένα στο άλλο - όπως είπες έκανες εσύ απο εποχής S3 - δεν σημαίνει ότι αυτά τα 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αυτοκίνητα / κινητά είναι στο ίδιο target group της εταιρίας. Δεν μπορώ να στο μεταφέρω πιο απλά - έαν θέλει κάποιος άλλος να βοηθήσει ...παρακαλώ!:) Όσο για την τιμολογιακή πολιτική.. Μου είναι αδιάφορη. Δε με απασχολεί και δεν βρίσκω ιδιαίτερες μεταβολές από τις αρχικές τιμές που έρχονται πάντα οι ναυαρχίδες της Samsung. Εσύ μπορεί να την βρίσκεις αδιάφορη, όχι όμως αρκετά απο τα μέλη του φόρουμ, που προσπαθούν να 'πείσουν" ότι το Note 7 είναι ένα S7 Edge. Ε δεν είναι, πως να το κάνουμε. Στο λέω κ διαφορετικά.Αν νομίζεις ότι η κριτική γίνεται γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε το note, μάλλον δεν έχεις συλλάβει πλήρως τι προσπαθούμε κάποιοι να πούμε, μέσα από τις τοποθετήσεις μας. Δική σου άποψη αυτή. Ο καθένας μας κάνει κουμάντο στην τσέπη του... και ΝΑΙ, πιστέυω οτι μεγάλο μέρος της κριτικής αφορά την τιμή, είτε σου αρέσει είτε οχι... Ας το κλείσουμε εδώ όμως αυτό. Για τη συσκευή έχουμε να σχολιάσουμε κάτι? Edited September 27, 2016 by geovass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πριν λίγο μίλησα με Samsung... Μου είπαν ανεπίσημα οτι φημολογείται η κυκλοφορία του (και συνεπώς και οι προπαραγγελίες) προς τα μέσα με τέλη του επόμενου μήνα (Οκτώβρίου)... Αρκετή κοροϊδία νομίζω δεχόμαστε... Ολο 'δεν έχουμε ενημέρωση, αλλά σύντομα...' λένε και μετά σου πετάνε ένα 'προς τέλη Οκτώβρη'. Κρίμα όμως, πολύ κρίμα... Ολες οι μεγαλες εταιριες εχουν ενα θεμα με την πραγματικη κι αξιοπιστη παρακολουθηση / προϋπολογισμο του Inventory. Κλασικο παραδειγμα σημερινο: Note 7, Iphone 7 Plus. Ποτε θα το εχετε αμεσα διαθεσιμο? Δεν ξερουμε, δεν ακουσαμε, δεν ειδαμε τιποτα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πριν λίγο μίλησα με Samsung... Μου είπαν ανεπίσημα οτι φημολογείται η κυκλοφορία του (και συνεπώς και οι προπαραγγελίες) προς τα μέσα με τέλη του επόμενου μήνα (Οκτώβρίου)... Αρκετή κοροϊδία νομίζω δεχόμαστε... Ολο 'δεν έχουμε ενημέρωση, αλλά σύντομα...' λένε και μετά σου πετάνε ένα 'προς τέλη Οκτώβρη'. Κρίμα όμως, πολύ κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Όπως γράφεις και εσύ, αυτο είναι μια δική σου εκτίμηση. Μια συσκευή που δεν έχει αντίπαλο αλλά προορίζεται σε διαφορετκό κοινό - κοινό που έπερνε το 2012 το HTC One X+ ή το Nexus 4/Samsung Galaxy S III ή και το iPhone 5 - δεν κάνει το ΝΟΤΕ ΙΙ (μιας και αυτό ανέφερες) το καλύτερο κινητό.:blink: Τα κινητά που αναφέρεις, την εποχή που κυκλοφόρησαν, με αντικειμενικά κριτήρια, ήταν υποδεέστερα του Note II. Χειρότερες κάμερες, μη αποσπώμενη μπαταρία, 1000mah+ λιγότερο από τα 3100 του note,μικρές οθόνες, λιγότερη ram και χωρίς ραδιόφωνο. Βάλε και το πενάκι στην εξίσωση. Βλέπεις κάποιον ανταγωνιστή που εγώ δε βλέπω?! Το ποιο φίλε μου? Ήταν ένα μεγάλο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής κινητό που το διαφοροποιούσε απο τα υπόλοιπα το Stylus + SW και η μεγάλη μπαταρία.. Το ΝΟΤΕ ήταν ένα προτζεκτ της Σαμσουνγκ το οποίο και έπιασε. Ξαναλέω οτι αυτό δεν το κάνει το "καλύτερο κινητο". Δεν ήταν απλά ένα πρότζεκτ. Πρότζεκτ ήταν αυτό που έκανε με το note 5. Ακόμα κ άσχετος να ήσουν με την τεχνολογία, η τάση που υπήρχε τότε για μεγάλες οθόνες ήταν πασιφανής. Αφού το βλέπαμε οι απλοί χρήστες, η Samsung που έχει ανθρώπους να δουλεύουν για να σκέφτονται τις τάσεις της αγοράς,έπαιζε στα σίγουρα. Όπως κ τώρα ξέρει τι απαιτήσεις είχαμε από το note 7 αλλά επέλεξε να μας αγνοήσει και να κάνει στροφή σε λιγότερο τολμηρή και περισσότερο συντηρητική τακτική. Όχι δεν είναι μια δική μου εκτίμηση και για να σε βοηθησω να καταλάβεις θα σου πω το εξής. Η Cayman με την Panamera έχουν το ίδιο target group? Και τα 2 πολυ γρήγορα κλπ... Απλά και όχι.:ninja: Εάν κάποιος μεταπειδάει απο το ένα στο άλλο - όπως είπες έκανες εσύ απο εποχής S3 - δεν σημαίνει ότι αυτά τα 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αυτοκίνητα / κινητά είναι στο ίδιο target group της εταιρίας. Δεν μπορώ να στο μεταφέρω πιο απλά - έαν θέλει κάποιος άλλος να βοηθήσει ...παρακαλώ!:) Θεωρώ τους παραλληλισμούς smartphone με αυτοκίνητα εντελώς άτοπους οπότε ναι, δυσκολεύομαι να πιάσω το point σου εδώ. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Τα κινητά που αναφέρεις, την εποχή που κυκλοφόρησαν, με αντικειμενικά κριτήρια, ήταν υποδεέστερα του Note II. Χειρότερες κάμερες, μη αποσπώμενη μπαταρία, 1000mah+ λιγότερο από τα 3100 του note,μικρές οθόνες, λιγότερη ram και χωρίς ραδιόφωνο. Βάλε και το πενάκι στην εξίσωση. Βλέπεις κάποιον ανταγωνιστή που εγώ δε βλέπω?! Δεν τα λέω εγώ, τα λεεί ενα google search - http://thenextweb.com/mobile/2012/12/23/the-6-best-smartphones-of-2012/#gref Δεν ήταν απλά ένα πρότζεκτ. Πρότζεκτ ήταν αυτό που έκανε με το note 5. Ακόμα κ άσχετος να ήσουν με την τεχνολογία, η τάση που υπήρχε τότε για μεγάλες οθόνες ήταν πασιφανής. Αφού το βλέπαμε οι απλοί χρήστες, η Samsung που έχει ανθρώπους να δουλεύουν για να σκέφτονται τις τάσεις της αγοράς,έπαιζε στα σίγουρα. Όπως κ τώρα ξέρει τι απαιτήσεις είχαμε από το note 7 αλλά επέλεξε να μας αγνοήσει και να κάνει στροφή σε λιγότερο τολμηρή και περισσότερο συντηρητική τακτική. Απο το Note II μας πήγες στο Note 5... Νομίζω οτι έχει χαθεί η ουσία σε αυτά που γράφεις. Θεωρώ τους παραλληλισμούς smartphone με αυτοκίνητα εντελώς άτοπους οπότε ναι, δυσκολεύομαι να πιάσω το point σου εδώ. "συζήτηση δεν γίνεται στα πλαίσια μιας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων" - i rest my case που λένε και οι Άγγλοι... Ας μείνουμε στο θέμα μας παρακαλω. Έχουμε κάτι να πούμε για την συσκεύη? Οτιδήποτε άλλο - για να μη κουράζουμε - θα διαγράφεται. Αν θέλεις κάτι άλλο, μπορείς να με βρείς πριβέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Πριν λίγο μίλησα με Samsung... Μου είπαν ανεπίσημα οτι φημολογείται η κυκλοφορία του (και συνεπώς και οι προπαραγγελίες) προς τα μέσα με τέλη του επόμενου μήνα (Οκτώβρίου)... Αρκετή κοροϊδία νομίζω δεχόμαστε... Ολο 'δεν έχουμε ενημέρωση, αλλά σύντομα...' λένε και μετά σου πετάνε ένα 'προς τέλη Οκτώβρη'. Κρίμα όμως, πολύ κρίμα... Ναι...άστα να πάνε...τέτοια καθυστέρηση (αν όντως ισχύσει τελικά) δεν την περίμενα με τίποτα. Η samsung πάει να βγάλει τα μάτια της μόνη της. Οι πωλήσεις δεν θα είναι ούτε οι μισές απ'αυτές που είχε προυπολογίσει για το 2016. Πρέπει να κινηθεί πιό γρήγορα αν θέλει να σώσει έστω κάτι από την παρτίδα που λέγεται...note7.... ΑΛΛΑ μυρίζομαι και καταστάσεις άλλες...που εμείς δεν ξέρουμε....ακόμα τουλάχιστον... ....Καθυστερεί την παραγωγή και τη διάθεση γιατί πολλές συσκευές από τις καινούργιες παρουσιάζουν προβλήματα και ΠΙΘΑΝΟΝ έχει κάνει δεύτερη εσωτερική και μυστική ανάκληση...με αποτέλεσμα να καθυστερεί ακόμα περισσότερο. Μεγάλη γνωστή αλυσίδα από μόνη της με πήρε τηλ.πριν 15 μέρες και μου είχε πει για 30/9 (προπαραγγελίες)....πού είναι αυτή η ημερομηνία?? Αρα υπάρχει ζήτημα (έστω και μικρότερο του κινδύνου της μπαταρίας)το οποίο αποκρύπτει η sammy.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ναι...άστα να πάνε...τέτοια καθυστέρηση (αν όντως ισχύσει τελικά) δεν την περίμενα με τίποτα. Η samsung πάει να βγάλει τα μάτια της μόνη της. Οι πωλήσεις δεν θα είναι ούτε οι μισές απ'αυτές που είχε προυπολογίσει για το 2016. Πρέπει να κινηθεί πιό γρήγορα αν θέλει να σώσει έστω κάτι από την παρτίδα που λέγεται...note7.... ΑΛΛΑ μυρίζομαι και καταστάσεις άλλες...που εμείς δεν ξέρουμε....ακόμα τουλάχιστον... ....Καθυστερεί την παραγωγή και τη διάθεση γιατί πολλές συσκευές από τις καινούργιες παρουσιάζουν προβλήματα και ΠΙΘΑΝΟΝ έχει κάνει δεύτερη εσωτερική και μυστική ανάκληση...με αποτέλεσμα να καθυστερεί ακόμα περισσότερο. Μεγάλη γνωστή αλυσίδα από μόνη της με πήρε τηλ.πριν 15 μέρες και μου είχε πει για 30/9 (προπαραγγελίες)....πού είναι αυτή η ημερομηνία?? Αρα υπάρχει ζήτημα (έστω και μικρότερο του κινδύνου της μπαταρίας)το οποίο αποκρύπτει η sammy.... Εχεις ακουσει η διαβασει κατι σχετικα με προβληματα στις παρτιδες που δινονται σε αντικατασταση των προηγουμενων; Αν ναι δωσε ενα link να δουμε τι παιζει γιατι εγω που το εχω στα χερια μου δεν εχει κανενα προβλημα εκτος απο το οτι δεν παιζει ο μετρητης αγχους στο Shealth.... και που οπως μου ειπε η Samsung Hellas δεν παιζει γενικως σε Ελληνικες συσκευες ο μετρητης αγχους οπως δεν παιζει και στα Ελληνικα S7..... αληθεια ισχυει κατι τετοιο; Γιατι στο S7 αλλα και στο ΝΟΤΕ 7 δικαρτα και τα δυο απο Dubai επαιζε.... στα Ελληνικα δεν εχει; Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Να Διακοψω λιγο ...για ενα review της συσκευης απο τον Marques Brownlee (MKBHD) Μπορειτε να συνεχισετε την συζητηση.... Τελος Διαλειμματος.... :lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εχεις ακουσει η διαβασει κατι σχετικα με προβληματα στις παρτιδες που δινονται σε αντικατασταση των προηγουμενων; Αν ναι δωσε ενα link να δουμε τι παιζει γιατι εγω που το εχω στα χερια μου δεν εχει κανενα προβλημα εκτος απο το οτι δεν παιζει ο μετρητης αγχους στο Shealth.... και που οπως μου ειπε η Samsung Hellas δεν παιζει γενικως σε Ελληνικες συσκευες ο μετρητης αγχους οπως δεν παιζει και στα Ελληνικα S7..... αληθεια ισχυει κατι τετοιο; Γιατι στο S7 αλλα και στο ΝΟΤΕ 7 δικαρτα και τα δυο απο Dubai επαιζε.... στα Ελληνικα δεν εχει; Στις μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες γίνονται σύχνα μικρές+μεμονωμένες ανακλήσεις συσκευών που δεν τις μαθαίνει κανείς και ποτέ. Παρατηρείται έλλειψη σε προιόντα και σου λένε θα ξαναβγούν σε λίγες μέρες/βδομάδες κλπ.... Κάνουν συχνά πατάτες και βέβαια αυτά δεν βγαίνουν προς τα έξω... Έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις υπερθέρμανσης και απότομης αποφόρτισης της μπαταρίας ακόμα και όταν αυτή φορτίζεται στη πρίζα....κυρίως στην Ν.Κορέα... ....ή προβλήματα στην οθόνη με τα χρώματα, και πολλά σπασίματα επίσης. Όλα μεμονωμένα λέει η σάμσουνγκ λόγω της μαζικής παραγωγής των συσκευών....ίδωμεν...λόγικα έτσι θα είναι .... Περίεργο αυτό με τον μετρητή άγχους.....με άγχωσες τώρα.....χαχαχα.... εγώ ένα note5 Καταριανό πού έχω...παίζει κανονικά. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξεκινούν αύριο στη Ν. Κορέα να δίνονται οι προ-παραγγελίες του Αυγούστου και το Σάββατο ξεκινούν και οι νέες πωλήσεις. Η αντικατάσταση συνεχίζεται και έχει φτάσει στο 60% του συνόλου.....επίσης όσοι δεν κάνουν ανταλλαγή μέχρι Σάββατο χάνουν το δικαίωμα του refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Ξεφυγατε λιγο απο το θεμα και την συσκευη...περιμενουμε εντυπωσεις απο τους πρωτους που το εχουν παραλαβει με αναλυτικο review αμα θελουν!!Σιγουρα θα βοηθησουν πολλους Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Παρακαλώ ας μείνουμε στο θέμα μας και ότι αφορά τη συσκευή.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 (edited) non stop? ή ''βρήκαμε παπά να θάψουμε πέντ έξι...'' Owner of new, 'safe' Galaxy Note 7 claims his device exploded (UPDATE: images) http://www.phonearena.com/news/Owner-of-new-safe-Galaxy-Note-7-claims-his-device-exploded_id85882 για ριξτε μια ματια παραλληλα σε μια εξηγηση στο xda... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68884339&postcount=41 Και για αλλαγη και μια ειδηση για φλεγομενο tablet Smoking Samsung tablet forces flight to make an emergency landing http://www.phonearena.com/news/Smoking-Samsung-tablet-forces-flight-to-make-an-emergency-landing_id85880 Εχω Ψυγειο, φουρνο μικροκυματων ,tv 48 αρα , monitor pc , 2 κινητα , 4 tablet στο ιδιο χωρο ...ολα Sammy Να τα βγαλω μπαλκονι?:lol::lol::lol: Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 27, 2016 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerios Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 http://www.gsmarena.com/galaxy_note7_will_finally_resume_in_europe_on_october_28-news-20735.php Παράθεση Apple iPhone XS Max 256GB Silver Samsung Galaxy Note 10+ 256GB Aura Glow Λευτέρης :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 http://i1382.photobucket.com/albums/ah274/tbairaktaris/public/giphy_zpsgz9obnrr.gif :lol::lol::lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts