fotan Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Οκ δεν χρειάζεται να απαντήσεις.... Είναι ελληνικής αντιπροσωπία όπως το φανταστικά Λογικά θα προηγηθούν οι Ελληνικές συσκευές έναντι των εισαγόμενων, αλλά πιστεύω ότι έχουν πουληθεί ελάχιστες και θα πάρουν γρήγορα σειρά και οι υπόλοιποι, ίσως και στην πρώτη παρτίδα. Ακόμη μου έδωσε την επιλογή να περιμένω μετά τις 26/9 (δεν ξέρουν ακριβώς πότε!) για να παραλάβω ασημί. Απλά μην χάσετε αποδείξεις αγοράς ειδικά αν είναι από έξω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Πολύ αμφιβάλω εαν θα δώσουν Duos σαν αντικατάσταση. Αναμονή... Αυτό έλεγα μόλις τώρα στην γυναίκα μου.... Αλλά μη μας γρουσουζευης και εσύ.... Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία... Δεν μας δίνεις καλύτερα οδηγίες να χειριστουμε το From.ae σε τέτοια περίπτωση...? Μπας και τα γυρίσουμε εκεί με refund ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λογικά θα προηγηθούν οι Ελληνικές συσκευές έναντι των εισαγόμενων, αλλά πιστεύω ότι έχουν πουληθεί ελάχιστες και θα πάρουν γρήγορα σειρά και οι υπόλοιποι, ίσως και στην πρώτη παρτίδα. Ακόμη μου έδωσε την επιλογή να περιμένω μετά τις 26/9 (δεν ξέρουν ακριβώς πότε!) για να παραλάβω ασημί. Απλά μην χάσετε αποδείξεις αγοράς ειδικά αν είναι από έξω! Δεν υπάρχουν αποδείξεις αγοράς από dubai μόνο ηλεκτρονική πληρωμή PayPal και ηλεκτρονική πληρωμή στο κατάστημα....Αντε και αντίγραφο πληρωμής από την τράπεζα... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μόλις τώρα το συνειδητοποίησα οτι το νέο κινητό που θα έπαιρνα τελικά δεν θα το πάρω... :mad: Γκαντέμω! Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Η συσκευή μου είναι Ελληνική, αγορασμένη από Κωτσόβολο και ναι θα παραλάβω ακριβώς την ίδια αλλά σε μαύρο αντί για ασημί. Μου έκανε εντύπωση ότι επέμενε για την απόδειξη αγοράς και επαλλήθευσε το ΙΜΕΙ 2 φορές για να το βρει στο σύστημα. Και θα δεχτείς να πάρεις μαύρη συσκευή αντί για silver?? θεωρώ το χρώμα σημαντικό παράγοντα στην επιλογή κινητού. Άρα λοιπόν από 20/9 αρχίζουν οι ανταλλαγές παλιών-νέων συσκευών και στην Ελλάδα....με μαύρες όμως.... Αυτοί θα είναι πολύ λίγοι καθότι πόσοι το έχουν ήδη πάρει? να είναι 50-100 άτομα? (δεν μιλάω για τα duos-εκεί επικρατεί μυστήριο ακόμα). Από 26 σεπτ. και μετά λογικά θα δίνονται και σ'αυτούς που τα είχαν προ-παραγγείλει...ελπίζω στα ίδια χρώματα που τα είχαν προ-παραγγείλει αλλιώς θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα...!! Καλά είχα μιλήσει για 3-4 βδομάδες αναμονή από τη μέρα που έσκασε το φιάσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Ακόμα είμαι στην αναμονή περιμένοντας την ανακοίνωση απο Samsung Gulf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 [/color] Δεν υπάρχουν αποδείξεις αγοράς από dubai μόνο ηλεκτρονική πληρωμή PayPal και ηλεκτρονική πληρωμή στο κατάστημα....Αντε και αντίγραφο πληρωμής από την τράπεζα... Από την στιγμή που ισχύει το ίδιο για όλους, πιστεύω ότι αναγκαστικά θα δεχτούν τα ανωτέρο αποδεικτικά. Το μόνο που δν γνωρίζω είναι αν θα βρουν το ΙΜΕΙ αυτών των συσκευών στο σύστημα. Από την άλλη νομίζω ότι σίγουρα η Samsung έχει υπολογίσει να παράγει ίσο αριθμό από κάθε έκδοση της συσκευής με τον αντίστοιχο που έχει πουλήσει, ώστε να προχωρήσει σε άμεση αντικατάσταση των τελευταίων και επιπλέον όσοι δήλωσαν την συσκευή τους δήλωσαν μοντέλο και χώρα προέλευσης άρα η Samsung Hellas πρέπει να έχει παραγγείλει στην πρώτη παρτίδα της συσκευές που δηλώθηκαν ότι βρίσκονται σε χέρια καταναλωτών, ώστε να μαζέψει τις παλαιές πίσω το συντομότερο δυνατό, μην τυχόν και γίνει καμιά ζημιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μην παίζετε με την υγεία σας. Εμένα το μαγαζί που το αγορασα το εξαφάνισε μόλις τους το επέστρεψα και ούτε λόγος για πιστωτικό. Κατευθείαν τα χρήματα χωρίς καμία συζήτηση. Ειπαμε γινόμαστε beta χρήστες αλλά όχι και με κίνδυνο πλέον. Το δικό μου το κινητό το κρατάνε πολλές φορές και παιδιά οπότε σε καμία περίπτωση δεν παίζω με τέτοια. Το είδα το απαξιωσα διότι δεν αξιζει 879€ ακόμα και χωρίς προβλήματα και το επέστρεψα όπως ακριβώς του άξιζε. ΣΚΟΥΠΊΔΙ Από που το είχες αγοράσει και σε έδωσαν πίσω τα χρήματα; Τι άλλα προβλήματα είχε η συσκευή και γράφεις ότι δεν αξίζει; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotan Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Και θα δεχτείς να πάρεις μαύρη συσκευή αντί για silver?? θεωρώ το χρώμα σημαντικό παράγοντα στην επιλογή κινητού. Άρα λοιπόν από 20/9 αρχίζουν οι ανταλλαγές παλιών-νέων συσκευών και στην Ελλάδα....με μαύρες όμως.... Αυτοί θα είναι πολύ λίγοι καθότι πόσοι το έχουν ήδη πάρει? να είναι 50-100 άτομα? (δεν μιλάω για τα duos-εκεί επικρατεί μυστήριο ακόμα). Από 26 σεπτ. και μετά λογικά θα δίνονται και σ'αυτούς που τα είχαν προ-παραγγείλει...ελπίζω στα ίδια χρώματα που τα είχαν προ-παραγγείλει αλλιώς θα τους πάρει ο διάολος τον πατέρα...!! Καλά είχα μιλήσει για 3-4 βδομάδες αναμονή από τη μέρα που έσκασε το φιάσκο. Η αλήθεια είναι ότι παρείγγειλα ασημί στην αρχή γιατί από τον Κωτσόβολο με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση στο μαύρο και θα καθυστερήση η αποστολή της προπαραγγελίας ενώ με την ασημί παρέλαβα αμέσως! (αλλά δεν το λέμε αυτό στην Samsung:X:lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Η αλήθεια είναι ότι παρείγγειλα ασημί στην αρχή γιατί από τον Κωτσόβολο με ενημέρωσαν ότι υπάρχει μεγάλη ζήτηση στο μαύρο και θα καθυστερήση η αποστολή της προπαραγγελίας ενώ με την ασημί παρέλαβα αμέσως! (αλλά δεν το λέμε αυτό στην Samsung:X:lol:) Δηλαδή μαύρο ήθελες αρχικά και πήγες σε ασημί λόγω διαθεσιμότητας?...οπότε οκ. θα λάβεις τελικά αυτό που ήθελες! Είχα πεί αρχικά ότι το μαύρο θα ήταν πίσω από μπλε+ασημί, αλλά φαίνεται πώς θα είναι πρώτο σε πωλήσεις τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Email απο την Samsung UK... Samsung in collaboration with its Partners and Operators will voluntarily replace your current Note7 with a new one. You will be contacted by the provider or operator from which you purchased your product in order to offer a replacement of your Note7 as part of the Exchange Programme. The exchange of the units is planned to begin from the 19th September 2016. . Αυτό σημαίνει ότι θα μου το αντικαταστήσουν απο εκεί απο οπου το πήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Με πήραν και εμένα σήμερα τηλέφωνο (αυθημερόν από το live chat, παρακαλώ) και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω το blue coral μου μετά τις 26/9 (εκτός αν ήθελα το μαύρο μετά τις 19/9). Εγώ θέλω το μπλε, οπότε θα περιμένω λίγο παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Με πήραν και εμένα σήμερα τηλέφωνο (αυθημερόν από το live chat, παρακαλώ) και με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω το blue coral μου μετά τις 26/9 (εκτός αν ήθελα το μαύρο μετά τις 19/9). Εγώ θέλω το μπλε, οπότε θα περιμένω λίγο παραπάνω. Μιλάμε για Samsung Ελλάς; Για Ελληνικό τηλέφωνο; Το είχες κάνει προπαραγγελία από κάποιο Ελληνικό κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μιλάμε για Samsung Ελλάς; Για Ελληνικό τηλέφωνο; Το είχες κάνει προπαραγγελία από κάποιο Ελληνικό κατάστημα; Ο φίλος το είχε πάρει από Amazon de οπότε μιλάμε για ευρωπαϊκή συσκευή Και γενικός παιδιά επειδή όπως καταλαβαίνετε εμείς με τα Dual sim καρδιοχτυπαμε κάντε ένα κόπο πριν γράψετε το οτιδήποτε να γράφετε αν η συσκευή σας είναι ελληνική ή Dual sim.... Για να μη σας πριζουμε.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Μιλησα παλι σημερα με samsung UAE και μου ειπαν πως εχει ρυθμιστει να παραλαβουμε απο τις κατα τοπους samsung ακριβως το ιδιο μοντελο.τους ειπα πως δεν εισαγεται ευρωπη το δικαρτο και ειπε πως δεν εχει σημασια η χωρα προελευσης και θα παρουμε το ιδιο.το μεσημερι η samsung hellas μου απαντησε πως περιμενουν για το ποτε θα ξεκινησει η διαδικασια.ποτε σας πηραν τηλεφωνο?και γω στις 2 Σεπτεμβριου δηλωσα την συσκευη Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες μεταξύ της κάθε αντιπροσωπείας Samsung. Θα δείξει όπως έχω πει. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 @geovass To from.ae σου εδωσε πισω τα χρηματα?ή περιμενεις αντικαταστασης συσκευη? Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Πάντως προς το παρόν κανένα θέμα. Δεν ξέρω αν το site πού εχετε βάλει,είναι επίσημο ώστε να κάνω τσεκ με το imei να δω την μπαταρία αν είναι ok. Πάντως δε με φοβίζει τόσο η μπαταρία οσο το να μην πέσει σε κανένα bootloop. Στο χέρι επιβεβαιώνω ότι όντως είναι πιο άνετο από το 7edge.φυσικά το δεύτερό δεν μπήκα ακόμα στην διαδικασία του να το δώσω. Η μπαταρία πιο αδύναμη στο note,οχι με μεγάλη διαφορά φυσικά σε σχέση με το 7edge. Θα το δούμε βέβαια και στην πορεία το θέμα αυτονομίας. Πάντως περιμένω να δω και το coral και μόλις βρω διαθέσιμο θα το πάρω.ωραίο και το black,αλλά θέλω να δω και το άλλο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Καλοριζικο!και εγω στο ματι πρωτα εχω το black δευτερο το coral!αλλα φετος θα ειναι η χρονια του black ..και στο iphone 7 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Δεν μπορει παντου σε ολο το Εξωτερικο να δινουν καποιο "δωρο" για την αναστατωση και τηλεφωνο (s7 / s7 e) μαλιστα για προσωρινή αντικατάσταση και εδω στην Μπανανια τπτ... Μπείτε ομαδικα στο fb στην σελιδα της samsung καντε post απο sites του εξωτερικου με τους τροπους ανταλλαγης και Κραααξτε τους!!!! Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 @geovass To from.ae σου εδωσε πισω τα χρηματα?ή περιμενεις αντικαταστασης συσκευη? Τελικα?σου εκαναν refund! Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Τελικα?σου εκαναν refund! Περιμένω να τους δώσει συσκευές ή Samsung για μου στείλουν. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Περιμένω να τους δώσει συσκευές ή Samsung για μου στείλουν. Sent from my OnePlus 3 Οκ δεν μας λες και εμάς την πίεση που τους άσκησες σε περίπτωση που χρειαστεί να τα επιστρέψουμε και εμείς? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 Οκ δεν μας λες και εμάς την πίεση που τους άσκησες σε περίπτωση που χρειαστεί να τα επιστρέψουμε και εμείς? Τους έστειλα mail την περασμένη Παρασκευή μόλις είχε ανακοινώσει ή Samsung την πατάτα της και τους είπα ότι θέλω να γυρίσω την συσκευή μου γιατί το και το. Στην αρχή κάνανε τον Κινέζο αλλά όταν τους είπα ότι ή συσκευή ζεσταίνεται παρά πολύ σε χρήση, μου είπαν να την στείλω άμεσα Ντουμπαι. Αυτό και έκανα και τώρα αναμενω. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Δεν μπορει παντου σε ολο το Εξωτερικο να δινουν καποιο "δωρο" για την αναστατωση και τηλεφωνο (s7 / s7 e) μαλιστα για προσωρινή αντικατάσταση και εδω στην Μπανανια τπτ... Μπείτε ομαδικα στο fb στην σελιδα της samsung καντε post απο sites του εξωτερικου με τους τροπους ανταλλαγης και Κραααξτε τους!!!! Αχαριστε Έλληνα. Δεν φτάνει που σου έδωσε την πρώτη Smartχειροβομβιδα θέλεις και δώρο Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 Πάντως προς το παρόν κανένα θέμα. Δεν ξέρω αν το site πού εχετε βάλει,είναι επίσημο ώστε να κάνω τσεκ με το imei να δω την μπαταρία αν είναι ok. Πάντως δε με φοβίζει τόσο η μπαταρία οσο το να μην πέσει σε κανένα bootloop. Στο χέρι επιβεβαιώνω ότι όντως είναι πιο άνετο από το 7edge.φυσικά το δεύτερό δεν μπήκα ακόμα στην διαδικασία του να το δώσω. Η μπαταρία πιο αδύναμη στο note,οχι με μεγάλη διαφορά φυσικά σε σχέση με το 7edge. Θα το δούμε βέβαια και στην πορεία το θέμα αυτονομίας. Πάντως περιμένω να δω και το coral και μόλις βρω διαθέσιμο θα το πάρω.ωραίο και το black,αλλά θέλω να δω και το άλλο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αδερφέ εγώ ήμουν από τους πρώτους που έλεγα εδώ μέσα ότι αρνούμαι να το απενεργοποιησω αλλά σύμφωνα με τα τελευταία περιστατικά η συσκευή πήρε φωτιά σε χρήστη ενώ δε φορτιζε σε άλλους ακριβώς μετά την φόρτιση και πολύ αναφέρουν ότι το τηλέφωνο το παρακολουθουσαν και δεν ανεβαζε καθόλου θερμοκρασίες... Απλά το είχαν σε επιτήρηση και γιαυτό δεν είχαν κάνα σοβαρό θέμα... Εντάξει δεν είμαι μπαμπάς σου αλλά έχε το νου σου και όταν η samsung φέρει τις συσκευές καλό είναι να την αλλάξεις... Μιας και από ότι γράφεις η μπαταρία της συσκευής που έχεις κρατάει λιγότερο από το s7 edge... Στην δική μου συσκευή με χρήση μόνο wifi κρατούσε 25% περισσότερο από το s7 edge με ακριβώς το ίδιο setup... Με μικτή χρήση και WiFi αλλά και data ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα... Από την πρώτη φόρτιση μέχρι και την 6 που το απενεργοποιησα ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις μίλησα με το κέντρο της Samsung και μου επιβεβαίωσαν ότι σήμερα και αύριο θα κλείσουν με τις ενημερώσεις τον τηλεφώνων που είναι για αντικατάσταση... Συγκεκριμένα εμένα προσωπικά είναι προγραματισμενω να με πάρουν σήμερα... Αντε να δούμε την λυπητερη.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts