fotan Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Στην Αυστραλία ξεκίνησε επίσημα η ανάκληση με λεπτομέρειες και επιλογές και από ότι φαίνετε παίρνουν πίσω όλες τις συσκευές ακόμη και από ebay! Επιπλέον προσφέρουν ισάξια συσκευή αντικατάστασης μέχρις ότου έρθουν τα νεα note (3-4 εβδομάδες). http://www.lifehacker.com.au/2016/09/how-to-get-your-samsung-galaxy-note7-replaced-or-refunded/ http://www.samsung.com/au/galaxynote7-notice/ Edited September 6, 2016 by fotan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Στην Αυστραλία ξεκίνησε επίσημα η ανάκληση με λεπτομέρειες και επιλογές και από ότι φαίνετε παίρνουν πίσω όλες τις συσκευές ακόμη και από ebay! Επιπλέον προσφέρουν ισάξια συσκευή αντικατάστασης μέχρις ότου έρθουν τα νεα note (3-4 εβδομάδες). http://www.lifehacker.com.au/2016/09/how-to-get-your-samsung-galaxy-note7-replaced-or-refunded/ http://www.samsung.com/au/galaxynote7-notice/ Λογικα αν οχι σιγουρα το ιδιο θα ισχυσει σε ολες τις χωρες αρα και στην Ελλαδα. Υπομονη και φανταζομαι σε λιγο θα εχουμε ενημερωση. Παντως και εγω το χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα θεμα. Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μια παρατήρηση προς τα παιδιά που το έχουν και το λειτουργούν και γράφουν ότι ολα είναι μια χαρά...:X Και στους χρήστες που λαμπάδιασε - μέχρι και που έσκασε :!: όλα πηγαίναν μια χαρά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θέλει προσοχή και δεν είναι αστείο. Θέλω να πιστεύω οτι είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά και έχουμε επίγνωση το τι κάνουμε. Διάβασα διάφορα του τύπου "θα το λειτουργώ μέχρι να μου δώσουν το ίδιο", ή "ότι εμένα είναι μια χαρά και δεν το επιστρέφω" κλπ. Για να ανακαλεί η εταιρία 2,000,000 συσκευές σημαίνει ότι δεν ξέρει ποιες είναι οι ελαττωματικές και ποιες οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Αχαχαχαχαα https://cloud.tapatalk.com/s/57cebb0777810/Screenshot_20160906-154641.jpg? Για να ξαναγράψω λοιπόν πάρα την μεγάλη πατάτα της σαμυ έκαναν το σωστο και το αυτονόητο δεν χρειάζεται να τους λέμε και μπράβο... μαζί με όλο αυτό που έγινε ομως θα κάνουν πλέον και τις αλλες εταιρίες να προσέχουν ακόμα περισσότερο ( γιατί μην μου πείτε ότι καμία φορά μην πω όλες οι testers είναι οι ίδιοι οι καταναλωτές) Οπότε λοιπόν μόνο όφελος έχουμε από όλο αυτό το πανηγύρι... Για να τελειώνω περιμένω να βγάλουν τις νέες παρτίδες για να το πάρω για την γυναίκα μου ( την αγαπάω μην πάει στο κακό το μυαλό σας χεχεχε και αν μου αρέσει θα το πάρω και εγώ με το note 4 έμεινα πολύ ευχαριστημένος και με το 3 που έχει η γυναίκα το εχει για τα παντα ) που σίγουρα θα είναι πιο ασφαλές γιατί εάν δεν είναι την βλέπω την σαμσουνγκ να πέφτει χωρίς αλεξίπτωτο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 6, 2016 by xiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Να και κάτι χρήσιμο.... αν θέλει μετά κάποιος ας το κλέψει χεχεχε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Μια παρατήρηση προς τα παιδιά που το έχουν και το λειτουργούν και γράφουν ότι ολα είναι μια χαρά...:X Και στους χρήστες που λαμπάδιασε - μέχρι και που έσκασε :!: όλα πηγαίναν μια χαρά και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Θέλει προσοχή και δεν είναι αστείο. Θέλω να πιστεύω οτι είμαστε όλοι μεγάλα παιδιά και έχουμε επίγνωση το τι κάνουμε. Διάβασα διάφορα του τύπου "θα το λειτουργώ μέχρι να μου δώσουν το ίδιο", ή "ότι εμένα είναι μια χαρά και δεν το επιστρέφω" κλπ. Για να ανακαλεί η εταιρία 2,000,000 συσκευές σημαίνει ότι δεν ξέρει ποιες είναι οι ελαττωματικές και ποιες οχι. Ακριβώς αυτό. Εφόσον ανακαλούνται 2 εκ.συσκευές σημαίνει ότι δεν γνωρίζει ποιές είναι γιά μπαμ και ποιές όχι. Το μόνο που γνωρίζει είναι ότι προέρχονται από το προβληματικό εργοστάσιο μπαταριών SDI και όχι από το άλλο που παράγει το 30% των μπαταριών και προμηθεύει την Κίνα. Δυνητικά όλες οι μπαταρίες είναι γιά μπαμ από το SDI. Γιαυτό έχει μέλλον το θέμα....πρέπει να παράξει νέες 2εκ. συσκευές (επιπλέον αυτών που θα βγαίνουν από την regular παραγωγή) και να προμηθεύει σταδιακά όλη την υφήλιο...εξαρτάται τους ρυθμούς παραγωγής των νέων note7 και εκεί είναι το στοίχημα για τη sammy....κάθε μέρα που θα περνάει τόσο θα βγαίνει χαμένη και θα χάνει πελάτες και σημαντικές πωλήσεις. Θεωρώ ότι έχουμε ακόμα 1 μήνα μπροστά μας για τις πρώτες παραλαβές... Edited September 6, 2016 by frix_ath Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Φορουμιτες δεν ξερουμε περα απο την επισημη ανακοινωση της Samsung τι θα κανει δηλαδη εαν αλλαξει την μπαταρια επειδη δεν ειναι αποσπωμενη η και κατι αλλο .Ισως να μην κατασκευασει καινουργιες συσκευες. Για το θεμα της ανακλησης πρεπει ολοι να στειλετε τις συσκευες πισω να παραλαβετε αλλες. Μη σας τρομαζει το ζητημα.Εγω προσωπικα εχω δεχθει 4 ανακλησεις .Μια Honda -silver-wind 600 εσπαγε ο πισω τροχος και μου τον αλλαξαν με λαστιχο δωρο , μια hayabusa 1300 και μια οπελ καντετ εγκεφαλο τιμονιου και πια αλλη δεν θυμαμαι...Ολα τα πας πισω και τα παιρνεις κομπλε .:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν γνωρίζει...ούτε θα μάθει ακριβώς τί θα κάνει η samsung. Κανείς δεν σου υπογράφει ότι δεν θα πάρουμε refurbished συσκευές αντί καινούργιων-τουλάχιστον ένα ποσοστό των καταναλωτών- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akiss_ Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μα στο φιναλε γιατι να μας νοιαζει λες και μεταχειριστηκαν καθολου ; Χαρτι ειναι τις μπαταριες να αλλαξουν και ολα κομπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Μα στο φιναλε γιατι να μας νοιαζει λες και μεταχειριστηκαν καθολου ; Χαρτι ειναι τις μπαταριες να αλλαξουν και ολα κομπλε. Εξαρτάται αυτό που λες....από τα 2εκ.συσκευές που επιστρέφονται οι μισές θα είναι ελαφρώς μεταχειρισμένες αφού είχαν ήδη πουληθεί σε καταναλωτές και οι άλλες μισές θα είναι καινούργιες αφού δεν είχαν φτάσει ακόμα στον τελικό καταναλωτή και ήταν στις αποθήκες των λιανεμπόρων ακόμα σφραγισμένες. Να το πω αλλιώς....αν εγώ επιστρέψω το note7 μου, το πάρει η samsung και βγάλει την κάμερα και την οθόνη και τα βάλει με άλλη νέα μπαταρία και φτιάξει καινούργιο κινητό και αυτό ακριβώς το κινητό το πάρεις εσύ ως καινούργιο (879€)..θα σού άρεσε? εμένα καθόλου πάντως....αυτό πώς ελέγχεται? καταλαβαίνεις τι θέλω να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Στο UK το replacement process αρχιζει στις 19 Σεπτεμβριου. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 19 Σεπτεμβριου θα αρχισουν να τις δινουν πισω ή θα παρουν και τις καινουριες αραγε?φανταζομαι δεν θα ειναι δυσκολο να στειλουν αμεσα τον αριθμο των συσκευων ανα χωρα που εχουν δηλωθει στην εκαστοτε samsung.αφου εχουν δηλαδη καταγεγραμενα τον αριθμο των συσκευων που εχουν παρει οι καταναλωτες,να φροντισουν τοτε να ειναι δωσε-παρε.υπαρχει λετε τετοια περιπτωση?ή αφουν τις δωσουμε πισω και τις συγκεντρωσουν,αργουερα θα μοιραστουν στους κατοχους οι συσκευες?δεν μιλαω για τις προπαραγγελιες αλλα γι'αυτους που τις επιστρεφουν και τις εχουν ηδη στα χερια τους Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Σημερα εβγαλε ανακοινωση και η samsung UAE http://www.samsung.com/ae/galaxynote7-notice/ Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Κάνω copy paste το email With regards to your query,*Samsung in collaboration with its Partners and Operators will voluntarily replace your current Note7 with a new one. You will be contacted by the provider or operator from which you purchased your product in order to offer a replacement of your Note7 as part of the Exchange Programme. The exchange of the units is planned to begin from the 19th September 2016.. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 19 Σεπτ. αρχίζει το πρόγραμμα ανταλλαγής στο UK, αυτών δηλαδή πού έχουν ήδη την συσκευή στα χέρια τους..θα την δώσουν πίσω απο 19/9 και θα πάρουν την καινούργια. Αυτοί όμως είναι πολύ λίγοι καθότι στην Βρετανία άρχισε η διάθεση στις 2σεπτ. Άρα λογικά, και μιλάω γιά όλη την Ευρώπη και άρα και για Ελλάδα,...χρονικά: 1) Πρώτα παίρνουν νέες συσκευές αυτοί που ήδη έχουν τις παλιές, δηλ. μπαίνουν στο πρόγραμμα ανταλλαγής, (στην Ελλάδα θα είναι ελάχιστοι αυτοί που ήδη έχουν την συσκευή..) 2) Ακολουθούν αυτοί πού ήδη είχαν κάνει προ-παραγγελίες και θα προηγηθούν εννοείται, και 3) τέλος όλοι οι άλλοι που δεν είχαν κάνει τίποτα και απλά θέλουν να αγοράσουν τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ενα πολυ ωραιο συγκριτικο: Στα χρωματα δειχνει καλυτερα το s7 edge,στο note 7 φαινεται σαν να ροζιζει ας πουμε το κοκκινο! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εγώ σήμερα την άνοιξα και τώρα τη στήνω (παραλαβή από Amazon.de την Παρασκευή). Στη συνέχεια θα επικοινωνήσω με τη Samsung Hellas για τη δήλωσή της (προς αντικατάσταση). Αλήθεια, υπάρχει κάποιο link για το που το κάνω αυτό; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Εγώ σήμερα την άνοιξα και τώρα τη στήνω (παραλαβή από Amazon.de την Παρασκευή). Στη συνέχεια θα επικοινωνήσω με τη Samsung Hellas για τη δήλωσή της (προς αντικατάσταση). Αλήθεια, υπάρχει κάποιο link για το που το κάνω αυτό; Θα μπεις στο επίσημο Samsung Hellas και θα το κάνεις από το Live chat.... Να έχεις έτοιμα όλα τα στοιχεία της συσκευης.... Ότι αφορά τα χρώματα επειδή έχω και τις 2 συσκευές σε συγκρίσεις δικές μου οι διαφορές είναι τόσο ελάχιστες ίσως μικρότερες και από τις διαφορές που έχουν οι οθόνες 2 ακριβώς ιδίων Note 7... Δυστυχώς δεν μπορώ να πω με ασφάλεια πια μου αρέσει πιο πολύ γιατί είναι τόσο κοντά που δεν είμαι ειδικός να ξεχωρίσω την πιο σωστή... Αυτό το ροζ στο λευκό (ΝΟΤΕ 7) στην δική μου συσκευή δεν υπάρχει... Και υπόψη η οθόνη του Note 7 είναι ένα τικ πιο φωτεινή και πιο λευκή.... Οπότε αντε βρες άκρη... Αυτά που σας λέω τα είδαμε και σήμερα με τον φίλο gkp ... Το δικό του NOTE 7 ήταν.... άστα να πάνε σε σχέση με το δικό μου.... Edited September 6, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Εγώ σήμερα την άνοιξα και τώρα τη στήνω (παραλαβή από Amazon.de την Παρασκευή). Στη συνέχεια θα επικοινωνήσω με τη Samsung Hellas για τη δήλωσή της (προς αντικατάσταση). Αλήθεια, υπάρχει κάποιο link για το που το κάνω αυτό; http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html Εδω τη δηλωνεις Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html Εδω τη δηλωνεις Βασίλη σήμερα αποφάσισα να αποθηκευσω το NOTE 7 μέχρι να δούμε τι θα γίνει... Απλά βαρέθηκα να το παρακολουθώ γενικός και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της φόρτισης... Είδα ότι τραβάει και μακριά η βαλίτσα...και είπα να χαλάρωσω όσο αντέξω... Άλλωστε το ευχαριστήθηκα 7 μέρες τώρα... Και έτσι πάλι πίσω στο s7 edge duos...όχι ότι έχουν και καμιά τρελή διαφορά.... Edited September 6, 2016 by tsiglas Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ανατινάχθηκε Note7...σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αυστραλία !!!....Την γλύτωσε ο κάτοχος με ένα καμμένο δάχτυλο....και το δωμάτιο με ζημιές 1300€...ποσό που θα πληρώσει η Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ανατινάχθηκε Note7...σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αυστραλία !!!....Την γλύτωσε ο κάτοχος με ένα καμμένο δάχτυλο....και το δωμάτιο με ζημιές 1300€...ποσό που θα πληρώσει η Samsung... Αφού είναι νούμερα... Τους είπε η samsung να κλείσουν τα τηλέφωνα και αυτοί τα δουλεύουν ακόμα... Χαχαχαχαχαχα Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 (edited) Άλλωστε το ευχαριστήθηκα 7 μέρες τώρα... Και έτσι πάλι πίσω στο s7 edge duos...όχι ότι έχουν και καμιά τρελή διαφορά.... Το τελευταίο σκέλος του από πάνω είναι μια γήινη, ψύχραιμη και ρεαλιστική τοποθέτηση. Σε αντίθεση με κάποιες άλλες που πάνε να βγάλουν χαοτική τη διαφορά υπέρ του NOTE 7 κ που φυσικά δεν επαληθεύονται στο test field. Χαίρομαι να διαβάζω προσγειωμένες τοποθετήσεις, χωρίς υπερβολές για το καινούριο τηλ που απέκτησε κάποιος κ πως είναι μίλια καλύτερο από όλα τα υπόλοιπα. Edited September 6, 2016 by nfeel Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Ανατινάχθηκε Note7...σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αυστραλία !!!....Την γλύτωσε ο κάτοχος με ένα καμμένο δάχτυλο....και το δωμάτιο με ζημιές 1300€...ποσό που θα πληρώσει η Samsung... http://i.stuff.co.nz/world/australia/83982853/galaxy-note7-explodes-in-australian-hotel-causing-1870-damage http://www.dailymail.co.uk/news/article-3776066/A-Samsung-Galaxy-Note-7-caused-1800-damages-Perth-hotel-room-exploded.html https://www.thesun.co.uk/news/1733967/samsung-urges-customers-to-switch-off-galaxy-note-7-phones-after-another-explosion/ Χαμός γίνεται... το θέμα παραμένει "ζεστό" στην επικαιρότητα.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts