drdino Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 διαφορα.. ο επεξεργαστης στο duos ειναι snap ή exynos? Exynos με b20 κανονικά, όπως και στο s7 edge duos που έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Πιο όμορφο το s7 edge, να τα λέμε και αυτά πρώτη φόρα ακούω άνθρωπο να λέει όμορφο τηλ. το 7 edge....και μάλιστα πιό όμορφο και από το note7....!....θεωρώ το 7edge το πιό άσχημο από εποχή s6 και μετά...και το s6 edge plus το πιό όμορφο. όσο για το note μάλλον προσομοιάζει προς s6edge plus... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Νικόλα μεγεια και με χαρά! Το είδα κι εγώ χθες στο Μπαχρέιν και επιβεβαιωνω ότι όντως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά σε διαστάσεις και αίσθηση, το κρατάς και είναι πολύ στιβαρό και όσο ελαφρύ ακριβώς χρειάζεται. Επίσης ο tw έχει έρθει ακριβώς εκεί που πρέπει, γρήγορος με ωραίες αλλαγές εκεί που έπρεπε (ρυθμίσεις και quick toggling), κάμερα δεν κατάφερα να δω και πολύ, transit flight είχα οπότε όχι πολύς χρόνος, το μαύρο προσωπικά δεν μου άρεσε γιατί σαν χρώμα το έχω βαρεθεί όχι για άλλο λόγο.. Γενικά θα ήθελα να δω το επόμενο Edge με την ακμή του Note 7, για μένα είναι μεγάλο το Note αλλά θεωρώ οι "Νοτακηδες" θα ξετρελαθουν!!! Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Να το δούμε και σε coral blue.αν θα το έπαιρνα θα πήγαινα προς το μαυρο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Νικόλα μεγεια και με χαρά! Το είδα κι εγώ χθες στο Μπαχρέιν και επιβεβαιωνω ότι όντως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά σε διαστάσεις και αίσθηση, το κρατάς και είναι πολύ στιβαρό και όσο ελαφρύ ακριβώς χρειάζεται. Επίσης ο tw έχει έρθει ακριβώς εκεί που πρέπει, γρήγορος με ωραίες αλλαγές εκεί που έπρεπε (ρυθμίσεις και quick toggling), κάμερα δεν κατάφερα να δω και πολύ, transit flight είχα οπότε όχι πολύς χρόνος, το μαύρο προσωπικά δεν μου άρεσε γιατί σαν χρώμα το έχω βαρεθεί όχι για άλλο λόγο.. Γενικά θα ήθελα να δω το επόμενο Edge με την ακμή του Note 7, για μένα είναι μεγάλο το Note αλλά θεωρώ οι "Νοτακηδες" θα ξετρελαθουν!!! Sent from my SM-G930F using Tapatalk Να το δούμε και σε coral blue.αν θα το έπαιρνα θα πήγαινα προς το μαυρο Ασημί Χρυσό και coral blue νομίζω και εγω οτι ειναι τα χρωματα που του ταιριαζουν καλυτερα.Εγω το πηρα σε χρυσο μιας και δεν το βρηκα σε ασημί που ηταν η πρωτη μου επιλογή. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ρε παιδιά πέστε μας και μια τιμή....και από πού Αγορά ; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 h**p://m.ebay.co.uk/itm?itemId=122076839631 εδώ είσαι Βαγγέλη. Sent from my OnePlus 3 Καλησπέρα και σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! Μακάρι να το πάρεις σύντομα... Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει ΠΟΛΥ συχνά απάτες και αναφορές. Φτάνει τις αγγελίες στα ημερολογιακα όρια για να ανοίξεις ή όχι dispute ποντάροντας φυσικά στην αγωνία να αγοράσεις σε καλή τιμή το προιόν. Αν το κάνεις έγκαιρα καλώς. Αλλιώς κλαφτα Χαράλαμπε! Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 πολύ καλή η επιλογή να κατεβάσεις την ανάλυση της οθόνης. Nikos Galanakop Μεγάλη υπόθεση αυτή η επιλογή. Ειδικά του χρόνου που απο 4Κ θα μπορούμε να κατέβουμε σε 2.5Κ, οπότε με μια μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας που θα μπει θα έχουμε και αύξηση της αυτονομίας. Έχεις δοκιμάσει να ρίξεις την ανάλυση σε FHD; Αν ναι, παρατήρησες διαφορά στην ποιότητα της οθονης; Χρώματα, πιστότητα, κτλ. Επειδή οι amoled έχουν διαφορετική διάταξη των pixels σε σχέση με τις lcd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160813/f9a3556590fabb7c32ae2dba524807c7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160813/fd74d2f9c85dde15e9af03fa69f89e44.jpg Note 7 vs S7 edge Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλοριζικο και παλι Νικολα, μεγεια και σε σενα φιλε. Οι 2 καλυτερες συσκευες του εμποριου φιγουραρουν με περισση ανεση :lol: ΥΓ Κανεις δε σχολιασε πως φετος η σαμμυ δινει (όπως πολλοι κινεζοι κατασκευαστες) προεγκατεστημενο screen protector, ο,τι πρεπει μεχρι να βρεθει καλυτερο αξεσουάρ για προστασια οθονης... Προς τους 2 κατοχους: Καντε μας κανενα συγκριτικο μεταξυ των 2 αυτων συσκευών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι δεν ξέρω αν η ζελατίνα είναι της Samsung ή την έβαλε το μαγαζί. Είναι πιο μικρή από την οθονη πάντως στο Note, δεν καλύπτει τις άκρες. Όπως και να έχει, έχω πάρει και τις εξής: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160813/a0e7e36bf9f448e2e6c325173539375e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ενδιαφέρον thread στο xda όσο αφορά το gorilla glass 5. Ελπίζω λογικά να μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά. http://forum.xda-developer...oduct-t3438157 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Για αυτους που ρωτανε τιμη https://www.from.ae/en/samsung-galaxy-note-7-duos-n930fd-64gb-4g-lte-black-onyx Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Καλησπέρα και σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ! Μακάρι να το πάρεις σύντομα... Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει ΠΟΛΥ συχνά απάτες και αναφορές. Φτάνει τις αγγελίες στα ημερολογιακα όρια για να ανοίξεις ή όχι dispute ποντάροντας φυσικά στην αγωνία να αγοράσεις σε καλή τιμή το προιόν. Αν το κάνεις έγκαιρα καλώς. Αλλιώς κλαφτα Χαράλαμπε! Είσαι σίγουρος ότι έχεις δει τις κριτικές για τον εν λόγο seller? 98.8%*Positive Feedback Με 1,337 positive votes and 16 negative? h**p://www.ebay.co.uk/usr/eglobalcentral-gb?_trksid=p2047675.l2559 Δεν χρειάζεται να δώσουμε συνέχεια όμως. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και τελείωσε. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Και μια για την τιμή των όπλων: https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160813/6cb8e7531c5b2341786ab5688d7d369e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Περι gorilla glass 5... https://youtu.be/ub2soslhO58 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ναι δεν ξέρω αν η ζελατίνα είναι της Samsung ή την έβαλε το μαγαζί. Είναι πιο μικρή από την οθονη πάντως στο Note, δεν καλύπτει τις άκρες. Όπως και να έχει, έχω πάρει και τις εξής: Ναι, εννοείται πως είναι εργοστασιακη η ζελατινα που φοραει το νοτε σου, όχι εγκατασταση από το μαγαζι. Αυτή που παραθέτεις στη φωτο την εχω στο s7 edge μου αυτή τη στιγμη, σημερα την εβαλα. Μια καλη ζελατινα, αλλα μη νομιζεις ότι θα εχεις τελεια εγκατασταση, όπως και στο s7 edge εχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ με τα screen protectors (κι αντε ασε τετοια κινηταρα, που θα γρατζουνας ολη μερα τη γραφιδα πανω του, χωρις προστασια οθονης) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (κι αντε ασε τετοια κινηταρα, που θα γρατζουνας ολη μερα τη γραφιδα πανω του, χωρις προστασια οθονης) ... Η γραφίδα δεν γρατσουνάει την οθόνη, τσεκαρισμένο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Η γραφίδα δεν γρατσουνάει την οθόνη, τσεκαρισμένο. :) Κοιτα αν εγκλωβιστεί κανενας κοκκος αμμου η σκληρου υλικου κατω από τη γραφιδα, την ωρα που παιρνεις σημειωση, θα γινει παρτυ, τσεκαρισμενο κι αυτό σε note 4 :lol: Δυστυχως, σε αυτή την περιπτωση θελει πανακι και καθαρισμα 2-3 φορες τη μερα, αλλα είναι too much για μενα κατι τετοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Το "να τα λέμε και αυτά" πιστεύω δεν εκφράζει προσωπική άποψη imho... Όχι εκφράζω και την άποψή της Β Ελλάδας lol όμως Τεσπα για μένα είναι πολύ πιο άσχημο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Κοιτα αν εγκλωβιστεί κανενας κοκκος αμμου η σκληρου υλικου κατω από τη γραφιδα, την ωρα που παιρνεις σημειωση, θα γινει παρτυ, τσεκαρισμενο κι αυτό σε note 4 :lol: Δυστυχως, σε αυτή την περιπτωση θελει πανακι και καθαρισμα 2-3 φορες τη μερα, αλλα είναι too much για μενα κατι τετοιο... Αυτό ισχύει και με το χέρι, ότι υπάρχουν πιθανότητες να γρατσουνιστεί η οθονή, ισχύει, δε διαφωνώ σ'αυτό, αλλά είναι όσες και με το χέρι. Αν γενικά είναι too much για σένα η χρήση γυμνής οθόνης, εννοείται σεβαστό & ισχύει για πολύ κόσμο, δεν είναι κάτι παράξενο, αλλά έτσι όπως το γράφεις παραπάνω είναι σαν να λες ότι η πένα γρατσουνάει την οθόνη, κάτι που δεν ισχύει. Edited August 13, 2016 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Αυτό ισχύει και με το χέρι, ότι υπάρχουν πιθανότητες να γρατσουνιστεί η οθονή, ισχύει, δε διαφωνώ σ'αυτό, αλλά είναι όσες και με το χέρι. Αν γενικά είναι too much για σένα η χρήση γυμνής οθόνης, εννοείται σεβαστό & ισχύει για πολύ κόσμο, δεν είναι κάτι παράξενο, αλλά έτσι όπως το γράφεις παραπάνω είναι σαν να λες ότι η πένα γρατσουνάει την οθόνη, κάτι που δεν ισχύει. Η χρηση με τη γραφιδα αυξανει κατακόρυφα τον κινδυνο -συγκριτικα με τη χρηση με το δακτυλο του ανθρωπου. Η επιφανεια επαφης είναι σαφως μικροτερη κι ένα σκληρο υλικο αν εγκλωβιστεί μεταξυ γραφιδας και οθονης και δεδομενης της αυξημένης πιεσης που ασκει η γραφιδα στην τελευταια, είναι εχεγγυο ότι -αργά ή γρήγορα (από μια μερα, μεχρι... πολύ καιρο μετα)- οι "περίφημες" γραμμούλες στην οθονη θα κανουν την εμφανιση τους. Κατά συνεπεια, όπως σωστα γραφεις, όλα είναι θεμα επιλογων και αναληψης ρισκου, αλλα καλο είναι να καταγραφει ότι η χρηση γραφιδας σε οθονη αυξανει τον κινδυνο πιθανου προβλήματος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Η γραφίδα δεν είναι γιά να γράφεις...λόγια αγάπης στην άμμο.... η οθόνη δεν παθαίνει απολύτως τίποτα από την γραφίδα αρκεί να μην την έχεις τρίψει σε...βράχους, πέτρες, λάδια, κρέμες...κλπ....και μετά να γράφεις σαν κύριος στο note σου... Απορώ και με τα tempered και όλα αυτά τα προστατευτικά οθόνης....και με όλες αυτές τις αηδίες που επικαλείστε.... ποτέ δεν χρησιμοποίησα κάτι παρόμοιο και ποτέ η οθόνη μου δεν είχε το παραμικρό θέμα....ήταν πάντα σαν day1 τσεκαρισμένη σε δυνατό ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Η γραφίδα δεν είναι γιά να γράφεις...λόγια αγάπης στην άμμο.... η οθόνη δεν παθαίνει απολύτως τίποτα από την γραφίδα αρκεί να μην την έχεις τρίψει σε...βράχους, πέτρες, λάδια, κρέμες...κλπ....και μετά να γράφεις σαν κύριος στο note σου... Απορώ και με τα tempered και όλα αυτά τα προστατευτικά οθόνης....και με όλες αυτές τις αηδίες που επικαλείστε.... ποτέ δεν χρησιμοποίησα κάτι παρόμοιο και ποτέ η οθόνη μου δεν είχε το παραμικρό θέμα....ήταν πάντα σαν day1 τσεκαρισμένη σε δυνατό ήλιο.Θα συμφωνήσω ότι με την γραφίδα δεν παθαίνει τίποτα η οθόνη και μιλάω για σκληρή χρήση που την κάνουν τα παιδιά μου ,ένα χρόνο χωρίς tempered class . Πέρσι τέτοια εποχή όμως που είχα tempered class έπεσε με την οθόνη κάτω ,από τα χέρια τις μικρής και μου έσωσε την οθόνη. Δεν έβαλα ξανά μιας και το τηλέφωνο(N3)το είχα χρόνια με γυαλι και θήκη και είπα να το ευχαριστηθω γυμνό όσο πάει :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 (edited) Κυριοι το ότι δεν ειχατε θεμα εσεις δεν σημαινει ότι δεν εχουν θεματα οσοι δεν χρησιμοποιουν screen protectors / tempered glass. Επισης, άλλο note 3, 4, 5, 15 Κι άλλο μια οθονη τυπου s7 edge/ note 7, που λογω και της κυρτοτητας πιθανως εχει διαφορετικο oleophobic coating κλπ κλπ. Θελετε να περασετε από το νημα του s7 edge να δειτε ποσοι εχουν αναφερει μικρογρατζουνιες μετα από μερες χρησης? Σε αυτους, θα πεις frix_ath για τις αηδιες , όπως λες, που επικαλούνται όταν κληθηκαν να πληρωσουν 300αρες για να τους αλλαξουν οθονη? Ειπαμε, ο καθενας επιλεγει ο,τι νομιζει καλυτερο... Edited August 13, 2016 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts