annavas Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Ξέρει κανείς εάν είναι διαθέσιμο σε Ελλάδα το Samsung Note 7. Βάσει επίσημων ανακοινώσεων ήταν να διατεθεί από αρχές Αυγούστου. Το έχει πάρει κανείς να μας κάνει αξιολόγηση? Τιμή? Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 2 Σεπτεμβρίου στα 899€ στ public.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Γιαννη περιμενω εντυπωσεις. Ξερουμε αν θα βγει δικαρτο??? Δυστυχώς δικαρτο θα παραλάβω,λέω δυστυχώς γιατί από θέμα εγγύησης.....κλασσικά. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexkdks Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Και το note edge ειχε αρχικη 899€, αλλα τοτε υπηρχε και το note 4 στα 849€. Γενικα, οι τιμες & αρχικές & οι ξεφουσκωτες εχουν παρει την ανηφόρα σε σχεση με παλιότερα... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Μακάρι. Πάντως δεν είμαι αισιόδοξος ότι στα σκρουτζομάγαζα θα ξεκινήσει 100 ευρώ κάτω. Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φυσικά ,day 1 καμια πιθανότητα για 100 ευρώ κατω από Σκρουτζ. . Αλλά αυτό θα γίνει πολύ σύντομα .το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα κινηθεί κάτω από 800 και μέχρι τα 650... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Όχι φυσικά ,day 1 καμια πιθανότητα για 100 ευρώ κατω από Σκρουτζ. . Αλλά αυτό θα γίνει πολύ σύντομα .το θέμα είναι πόσο γρήγορα θα κινηθεί κάτω από 800 και μέχρι τα 650... Πάντως πιστεύω Χριστούγεννα θα το δούμε λιγο πάνω από 600. Το οτι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές από το v10, πέραν της πένας, ίσως βοηθήσει για το γρηγορότερο εξορθολογισμό της τιμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Τιμή και Χώρα αγοράς για το δικαρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Είναι πολύ μεγαλύτερο συγκριτικά με το s7 edge ? Δηλαδή κάποιος θα το έπαιρνε η θα τα απαγορευτικό λόγο μεγέθους συσκευής; Έχει οθοναρα και 5.7 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
decibel Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Πες μου οτι ειναι μαυρο κ οτι θα μουυ το δωσεις :P Παράθεση MAX POWER 092, ΣΕΛΙΔΑ 92 ΚΡΗΤΙΚΟ BASSΟΚΙΝΗΤΟ MAZDA RX-8 Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Πάντως πιστεύω Χριστούγεννα θα το δούμε λιγο πάνω από 600. Το οτι δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές από το v10, πέραν της πένας, ίσως βοηθήσει για το γρηγορότερο εξορθολογισμό της τιμής. Συμφωνω κι ο λογος είναι ότι οι διαφορες με το s7 edge, που είναι πιο "mass market", είναι μικρες... Χριστούγεννα περιπου 520 το edge και 620 το note 7, στο 100αρικο θα κλειδωσει η διαφορα τους μετα από ένα τριμηνο στην αγορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annavas Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Το Note 2 που έχω νομίζω οτι έχει 5,5 οθόνη, οπότε η αλλαγή δεν θα είναι και τρελή... Το θέμα είναι πάντα να υπάρχους αξιόλογα αξεσουάρ, όπως μία καλή δερμάτινη θήκη... Ευχαριστώ για την ενημέρωση... Θα περάσουμε από τα Public να ρίξω ματιά από Σεπτέμβριο... Υπομονή Παράθεση Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε...:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 http://www.phonearena.com/news/Samsung-confirms-plans-to-launch-a-Galaxy-Note-7-with-6-GB-of-RAM-and-128-GB-of-storage-space-but-only-in-China_id84054 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Και την ώρα που εχεις αποφασίσει ότι θα το πάρεις... Δεν είναι διαθέσιμο... Αναμονή! :) Sent from my Pixel C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Και την ώρα που εχεις αποφασίσει ότι θα το πάρεις... Δεν είναι διαθέσιμο... Αναμονή! :) Sent from my Pixel C using Tapatalk Εχεις π. μ...... Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Μεγαλο φαουλ απο μεριας Samsung εαν αληθευει...... Δεν νομιζω να κανουν τετοια χαζομαρα. Λογική βρίσκω την πολιτικη της εταιρίας. Ο ανταγωνισμός για αυτήν ειναι πολυ υψηλότερος στην Κίνα απο τις ντόπιες εταιρίες ενώ αντίθετα στη Δύση η μόνη ουσιαστική αντίπαλος στο χώρο του android ειναι η Huawei. Και απο τη στιγμή που ουτε η Huawei εχει σηκώσει υπέρμετρα υψηλά τα στάνταρ της δίνοντας κατι πολυ καλυτερο ουτε εξίσου η Apple στο αντίπαλο στρατόπεδο δεν εχει κανένα λογο να δώσει η Sammy το πολυ παραπάνω. Καμία χαζομάρα και κανένα fail. Εχει πολυ λογικά επιχειρήματα αυτο που αποφάσισε να κάνει. Και σε σχέση με Note 5 που η σύγκριση πρέπει να γίνεται έδωσε πολλα πράγματα παραπάνω. Sent from my iPad Air 2 Edited August 11, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ευχαριστώ; Έγινε τελικά η παραγγελία (ebay UK) Duos στα 790 Euro. Νομίζω πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτά που διαβάζω γύρω γύρω. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αν σας βοηθάει να σας πω την ιστορία μου, πήρα από κωτσόβολο το Note2 κοντά στα Χριστούγεννα και λόγω εορτών μου δώσαν από την σαμσουνγκ και όχι από το κατάστημα μια δωροεπιταγή 100 η 200 ευρώ (δεν θυμάμαι αν ήταν επιταγή για αγορά η μετρητά συγχωρέστε με) με την απόδειξη αγοράς. Μετά πήρα από το ίδιο κατάστημα το Note4 και μου είχε στείλει sms ο Κωτσόβολος κουπόνι έκπτωσης 200 ευρώ μόνο για το Note4. Ας ελπίσουμε και φέτος να υπάρξει κάτι παρόμοιο αν δεν δώσουν κάποιο άλλο δωράκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αν σας βοηθάει να σας πω την ιστορία μου, πήρα από κωτσόβολο το Note2 κοντά στα Χριστούγεννα και λόγω εορτών μου δώσαν από την σαμσουνγκ και όχι από το κατάστημα μια δωροεπιταγή 100 η 200 ευρώ (δεν θυμάμαι αν ήταν επιταγή για αγορά η μετρητά συγχωρέστε με) με την απόδειξη αγοράς. Μετά πήρα από το ίδιο κατάστημα το Note4 και μου είχε στείλει sms ο Κωτσόβολος κουπόνι έκπτωσης 200 ευρώ μόνο για το Note4. Ας ελπίσουμε και φέτος να υπάρξει κάτι παρόμοιο αν δεν δώσουν κάποιο άλλο δωράκι. Αν θυμάμαι καλά έπαιζε προσφορά απο 699 στα 599 (από τα καταστήματα αυτή) και ταυτόχρονα cash back από Samsung όπου έστελνες την απόδειξη και σου έβαζαν στην τράπεζα 150 Ευρώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αν θυμάμαι καλά έπαιζε προσφορά απο 699 στα 599 (από τα καταστήματα αυτή) και ταυτόχρονα cash back από Samsung όπου έστελνες την απόδειξη και σου έβαζαν στην τράπεζα 150 Ευρώ. :) Σωστά κάπως έτσι είχε γίνει και το ονόμαζαν "cash back από την samsung" ε? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ευχαριστώ; Έγινε τελικά η παραγγελία (ebay UK) Duos στα 790 Euro. Νομίζω πολύ καλή τιμή σε σχέση με αυτά που διαβάζω γύρω γύρω. Sent from my OnePlus 3 Με το καλο να παραλαβεις Γιωργο. Εννοείται εντυπώσεις με τη μια μολις αφιχθεί... ;) YΓ Αν θες δωσε κι ένα λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 h**p://m.ebay.co.uk/itm?itemId=122076839631 εδώ είσαι Βαγγέλη. Sent from my OnePlus 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReDKeNzO Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 το βρήκα από το forum μας. ξεκινάει από το σχόλιο με αριθμό #318 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347426&page=22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/e6c6f5f0588439cf7bcf7bb9708678a8.jpg Για να δούμε.. Edited August 11, 2016 by drdino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/e6c6f5f0588439cf7bcf7bb9708678a8.jpg Για να δούμε.. Φίλε μου καλομίλητο. Απο που και ποσό αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλοριζικο.Πες μας εντυπωσεις,επεξεργαστη,αισθητηρα καμερας,multitasking Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts