INDYJONES Δημοσιεύτηκε July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2016 Καλησπέρα, είμαι μεταξύ των δύο κινητών, κ μόνο. Με ενδιαφέρει η ποιότητα της φωτογραφίας στο κινητό. Το iPhone μου αρέσει λόγω μεγέθους κ λογισμικού. Το S7 αν κ μεγαλύτερο, κάθεται καλά στο χέρι. Απλά φοβάμαι λίγο το android στις καλές συσκευές. Κάποια πρόταση ; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Η ποιότητα στην κάμερα είναι σαφώς καλύτερη στο S7 που από τη στιγμή που σου κάθεται καλά στο χέρι πρέπει να είναι η επιλογή σου. Η δε οθόνη του S7 είναι ότι καλύτερο σε οθόνη κυκλοφορεί στην αγορά με διαφορά. Δεν χρειάζεται να το φοβάσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Απλά φοβάμαι λίγο το android στις καλές συσκευές. Κάποια πρόταση ; Ευχαριστώ πολύ το φοβασαι στις καλες συσκευες;;;; οοοοοοκεικ!!!!! παρε το iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
INDYJONES Δημ. August 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Δέν το είπα υποτιμητικά, ίσως δεν το έθεσα σωστά. Διαβάζω στο forum, πως high-end συσκευές (όπως το s7) έχουν κάποια θέματα, ίσως λόγω των πολλών εφαρμογών που έχουν προ-φορτωμένες. Αντίθετα στο ios δεν παρατηρούνται, πχ lag στο άνοιγμα της κάμερας, πτώση της διάρκειας της μπαταρίας, restart, κλπ. Δέν έχω επιλέξει ακόμα, ούτε είμαι υπέρ κάποιου αυτή τη στιγμή. Μάλλον τείνω προς το S7 απλά φοβάμαι μήπως το μετανιώσω (συγκριτικά πάντα μιλάω με το se) . Έχω android χρόνια. κ είμαι ευχαριστημένος, απλά θεωρώ το ios πιο σταθερό (επίσης πιο βαρετό ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 στή θέση σου θα επελεγα το απλ. στη θεση μου το σ7. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis5 Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Προφανώς " φιλος" από πάνω ειρωνεύεται καθότι είναι τεχνολογική διάνοια και αλάνι behind the keyboard... Εσύ ξέρεις καλύτερα τις ανάγκες σου...προσωπικά δεν βλέπω το iphone να υπερτερεί πουθενά, με εξαίρεση το βολικό μέγεθος και ίσως το λειτουργικό του στα σημεία που ανέφερες. Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση S. E. A. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Μπορεί να συμβαίνει κ κάτι άλλο που ίσως κ να σου διαφεύγει...ίσως κ όχι...:blink: Να μην μπορείς να ξεχωρίσεις, ότι ο "φιλος" (1η ειρωνεια) κανει απλά χιούμορ αντί του άλλου, πως το ειπες κιολας, εσυ ο υπεράνω που μπορείς κ βρίσκεσαι in front από το keyboard (2η ειρωνια!!) "ειρωνεύεται κ τεχνολογική διάνοια" (3η ειρωνία, πως τα κατάφερες τόσο καλά, τι μεγάλη ειρωνία!!)...:wacko: Δεν είσαι καλύτερη "διαννοια" απ τη στιγμή που έκανες το ιδιο, με τη διαφορά ότι εσύ δεν είχες καν πρόθεση για χιούμορ!! Ίσα ίσα...:X Απλα χιούμορ έκανε κ πολύ ωραίο μαλιστα...για όσους μπορούν να το καταλάβουν..:confused: Κ για να σε προλαβω, γιατί θα το ρωτήσεις σίγουρα...ναι, ο συνήγορός του.....διαβόλου είμαι..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) Ήταν λιγάκι επιθετικός στην αρχή ο mol :p το παιδί ζητάει βοήθεια, όχι σκέτο χιούμορ. Κάνε πλάκα αλλά μίλα και σοβαρά. Εξήγησε που είναι το λάθος σε αυτό που άκουσες. Έμεινε στο αστείο και φάνηκε άσχημο. Anyways.. Αυτο που ανέφερες δεν ισχύει. Ναι υπάρχουν ορισμένες περιττές εφαρμογες σε πολλά Android. Ειδικά η Samsung μας βάζει μπόλικες. Όμως να ξέρεις πως δεν πρόκειται να σε ενοχλήσουν. Όσες μπορείς τις σβήνεις, άλλες τις κάνεις απενεργοποιηση και άλλες τις βάζεις σε έναν φάκελο και τις ξεχνάς. Κάποτε αυτές οι εφαρμογές αποτελούσαν πρόβλημα γιατί τα κινητά χρησιμοποιουσαν πολύτιμους πόρους στο παρασκήνιο για να δουλέψουν όλες αυτές τις έξτρα εφαρμογες και ζοριζονταν. Πλέον, και ειδικά το γομαρι s7 δεν έχει τέτοια προβλήματα. Εκτός από το γεγονός ότι, όπως είπα πριν, οι περισσότερες από τις εφαρμογές αυτές φεύγουν, δεν πρόκειται οι πόροι που καταναλώνουν να ζορισουν την συσκευή ούτε στο ελάχιστο. Πρόκειται για μια από τις πιο γρήγορες συσκευές και σε καμία περίπτωση δεν θα συναντήσεις lag ή κάποια καθυστέρηση. Και προς θεού, όχι lag στο άνοιγμα της κάμερας :p ίσως είναι το πιο γρήγορο κινητό σε αυτό. (ξέρω πως το ανέφερες για παράδειγμα) Κάνε χάρη στον εαυτό σου και πάρε το Samsung :p εφόσον υπάρχουν τα λεφτά μιλάμε για μια πολύ ανώτερη συσκευή.. Σε βολεύει και στο χέρι οπότε δεν υπάρχει λόγος να πας στο iPhone. Και μπαταρία έχει καλύτερη, και οθόνη έχει καλύτερη, και κάμερα έχει καλύτερη. (και λειτουργικό έχει καλύτερο. Σιωπηλα αυτό, μην με ακούσει κανένας φαν των iPhone :p) Sent from my Redmi Note 3 Edited August 10, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Αδερφε μιλας για το αν οχι καλύτερο κινητο που υπαρχει ενα απο τα καλύτερα.. ειναι δυνατόν να εχει καποιο προβλημα? Δεν υπερτερει σε τιποτα το SE και κανενα iPhone μεχρι στιγμης δν αξιζει μπροστα στο S7 , το καινουριο ισως... Πας με κλειστα ματια στο σ7 εκτος και αν ειναι προβλημα το μργεθος οθονης. Αν θες και την αποψη μου εγω δεν αγοραζω ποτε τοσο ακριβες συσκευές... Καλες μεν.. αλλα "ψωναρες" οι τυποι... Πληρωνεις ανετα ενα 200αρι για το ονομα. :) Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 η τεχνολογική διάνοια και αλάνι behind the keyboard ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ! μια στιγμη γιατι κατι δε γινεται σωστα. σε καποιον που: 1. του αρέσει το iphone se λόγω μεγέθους κ λογισμικού 2. φοβαται το android στις καλες συσκευες γιατι έχουν κάποια θέματα, ίσως λόγω των πολλών εφαρμογών που έχουν προ-φορτωμένες, εχουν lag στο άνοιγμα της κάμερας, πτώση της διάρκειας της μπαταρίας, restart, κλπ. 3. θεωρει το ios πιο στιβαρο (αν και βαρετο) του λετε να επιλεξει το s7 που: 1. αν και μεγαλυτερο καθεται καλα στο χερι 2. εχει πολλες εφαρμογες προ φορτωμενες, lag στην καμερα, restarts, κλπ 3. φοβαται μη το μετανιωσει (συγκριτικα με το iphone) ??? καταλαβα καλα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Πάνω κάτω ναι. θα το πάρει και θα του αρέσει :p . Εμείς απλά του λέμε να μην το φοβάται γιατί δεν τα έχει ακούσει και πολύ καλά για τα (high end) Android. Αν και όντως έτσι όπως τα λες δεν έχει λογική να μην πάει στο iPhone, δεν σημαίνει πως επειδή έχει ανησυχίες δεν πρόκειται να απολαύσει το s7. ΥΓ: είσαι σε όλο το myphone. ΠΏΣ; :p Sent from my Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 εγω πολυ απλα του ειπα οτι αν ημουν στη θεση του θα επαιρνα το iphone. στη θεση μου(τεχνολογική διάνοια και αλάνι behind the keyboard) θα διαλεγα το s7. τοσο απλο ΥΓ: είσαι σε όλο το myphone. ΠΏΣ; :p αρ γιου τοκινγκ του μι; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 χα χα χα χα χα Πολύ ωραίο κατέληξε να είναι το συγκεκριμένο θέμα!! :blink: Μ' αρέσει πολύ...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 αρ γιου τοκινγκ του μι; :worry: Ναι.. σε ότι θέμα και να μπω υπάρχει ένα ποστ σου στην τελευταία σελίδα :p χα χα χα χα χα Πολύ ωραίο κατέληξε να είναι το συγκεκριμένο θέμα!! :blink: Μ' αρέσει πολύ...:whistle: Τρέχα μην φας και εσύ καμιά αδεσποτη :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ναι.. σε ότι θέμα και να μπω υπάρχει ένα ποστ σου στην τελευταία σελίδα :p xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 εγω φταιω που ασχολουμαι :mad: βαλε με Ignore list να μη με βλεπεις πουθενα :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Καλά και εσύ @demakhs παντού είσαι στην "επιλογή συσκευής" αλλά ο @mol εξαπλώνεται σε όλη την έκταση του myphone :p Κάποιος πρέπει να καθαρίσει αυτό το θέμα :lol: Sent from my Redmi Note 3 Pro ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγω φταιω που ασχολουμαι :mad: βαλε με Ignore list να μη με βλεπεις πουθενα :ninja: Έλα βρε παρεξηριαρη :p Sent from my Redmi Note 3 Pro Edited August 11, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts