DjNanos Δημοσιεύτηκε July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 26, 2016 Καλησπέρα, εδω και λίγο θέλω να πάρω ηχεία και έχω δει 2 σχετικά καλά αλλά θέλω γνώμες απο άτομα με περισσότερες γνώσεις. Τα ηχεία είναι τα εξής. CREATIVE GIGAWORKS T20 SERIES II CREATIVE INSPIRE T6300 ΥΓ: Πήρα πρόσφατα τα TRUST 19019 TYTAN 2.1 SUBWOOFER SPEAKER SET BLACK αλλά δεν με ικανοποίησε το μπάσο που είχε το woofer και επίσης χαλάσαν και απ τη πρώτη μέρα. Αν έχετε να προτείνετε και κάτι καλύτερο στα 60-80€ παρακαλώ γράψτε το απο κάτω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Φιλε μου εχεις βαλει σετ ηχειων τελειως διαφορετικα μεταξυ τους. Τα Τ20 ειναι 2.0 (απλα δηλαδη ηχειακια), τα Τ6300 ειναι 5.1 και αυτα που ειχες ειναι 2.1. Εσυ τι ηχο θες; Αν μπορεις να φτασεις στα 90~95€ πηγαινε στα Z506 της Logitech, ειναι 5.1, 75watt και εχουν πολυ καλη αποδοση, προσωπικη αποψη μιας και ειμαι κατοχος τους. Αλλιως σε 2.1 παλι Logitech τα Z533 που ειναι στην τιμη που θες. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjNanos Δημ. July 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Φιλε μου εχεις βαλει σετ ηχειων τελειως διαφορετικα μεταξυ τους. Τα Τ20 ειναι 2.0 (απλα δηλαδη ηχειακια), τα Τ6300 ειναι 5.1 και αυτα που ειχες ειναι 2.1. Εσυ τι ηχο θες; Αν μπορεις να φτασεις στα 90~95€ πηγαινε στα Z506 της Logitech, ειναι 5.1, 75watt και εχουν πολυ καλη αποδοση, προσωπικη αποψη μιας και ειμαι κατοχος τους. Αλλιως σε 2.1 παλι Logitech τα Z533 που ειναι στην τιμη που θες. Το budget μου ήταν 60-80 και σήμερα το πρωί ένας φίλος μου είπε να τρέξω να προλάβω αυτά τα ηχεία GENIUS SW-HF5.1 4800 5.1 SURROUND SPEAKERS οτι είναι ευκαιρία στα 80 ευρώ. Μιας και ξέρει κάτι παραπάνω τον άκουσα. Έκανα καλά; Περιμένω απαντήσεις, ευχαριστώ και πάλι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filam Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Βασικά ότι πληρώνεις πέρνεις, μία καλή πρόταση για ηχεία Value For Money και αρκετά καλό ήχο, είναι τα Logitech Z506. Για μένα καλύτερα να πήγαινες εξ αρχής εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts