overpower Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλημέρα. Έχουμε κανένα νέο από xposed για 7αρα ξέρει κανείς;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Δες στο xda Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλημέρα. Έχουμε κανένα νέο από xposed για 7αρα ξέρει κανείς;; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Τίποτα ακόμα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Κάνεις προβλήματα μετα την τελευταία αναβάθμιση σε σήμα Wi-Fi ή battery drain; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 όχι κανένα θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Ούτε εγώ. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Παιδιά μια ερώτηση μήπως ξέρετε. Μου κλειδώνει το twrp τι πρέπει να κάνω; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το battery drain από το WiFi δεν λύθηκε ούτε με την αναβάθμιση σε Oxygen 4.1.1. Ξεκίνησα το πρωί από το σπίτι και ξέχασα να το κλείσω με αποτέλεσμα μετά από 1 ώρα να είμαι στο 81% χωρίς να ακουμπήσω το κινητό. Μόλις το είδα και έκλεισα το WiFi στις 8:00, τώρα πλέον 13:00 είμαι στο 70% μόνο με data ανοιχτά και χωρίς πάλι να ακουμπήσω το κινητό (ήμουν όλη την ώρα στο αυτοκίνητο και δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω). Κατά τ' άλλα φαίνεται καλύτερη η διαχείριση της μπαταρίας από την 4.1. Βλέπω και πάλι ευθεία γραμμή στο γράφημα της μπαταρίας. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το battery drain από το WiFi δεν λύθηκε ούτε με την αναβάθμιση σε Oxygen 4.1.1. Ξεκίνησα το πρωί από το σπίτι και ξέχασα να το κλείσω με αποτέλεσμα μετά από 1 ώρα να είμαι στο 81% χωρίς να ακουμπήσω το κινητό. Μόλις το είδα και έκλεισα το WiFi στις 8:00, τώρα πλέον 13:00 είμαι στο 70% μόνο με data ανοιχτά και χωρίς πάλι να ακουμπήσω το κινητό (ήμουν όλη την ώρα στο αυτοκίνητο και δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω). Κατά τ' άλλα φαίνεται καλύτερη η διαχείριση της μπαταρίας από την 4.1. Βλέπω και πάλι ευθεία γραμμή στο γράφημα της μπαταρίας. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Μήπως κάποια ρύθμιση ή κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 εγώ δεν το κλείνω ποτέ και ποτέ δεν μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Το battery drain από το WiFi δεν λύθηκε ούτε με την αναβάθμιση σε Oxygen 4.1.1. Ξεκίνησα το πρωί από το σπίτι και ξέχασα να το κλείσω με αποτέλεσμα μετά από 1 ώρα να είμαι στο 81% χωρίς να ακουμπήσω το κινητό. Μόλις το είδα και έκλεισα το WiFi στις 8:00, τώρα πλέον 13:00 είμαι στο 70% μόνο με data ανοιχτά και χωρίς πάλι να ακουμπήσω το κινητό (ήμουν όλη την ώρα στο αυτοκίνητο και δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω). Κατά τ' άλλα φαίνεται καλύτερη η διαχείριση της μπαταρίας από την 4.1. Βλέπω και πάλι ευθεία γραμμή στο γράφημα της μπαταρίας. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Μάνο είσαι ακόμα με ξεκλειδωτω bootloader; Εγώ με το 3t και όλα ανοιχτά όλη μέρα εντελώς στοκ δεν έχω κανένα θέμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μήπως κάποια ρύθμιση ή κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα; Έχω καιρό να περάσω καινούρια εφαρμογή, οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό. Τώρα αν φταίει κάποια από αυτές που ήδη έχω, δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά και πάλι, γιατί να ρουφάει την μπαταρία ΜΟΝΟ όταν δεν είναι συνδεδεμένο το WiFi, και όχι όταν είμαι ΜOΝΟ με data ή με το WiFi συνδεδεμένο; ο.Ο εγώ δεν το κλείνω ποτέ και ποτέ δεν μου έχει κάνει κάτι παρόμοιο Ούτε εγώ το έκλεινα. Ποτέ, και σε κανένα από τα Android κινητά που είχα, από τέλη του 2010. Το κλείνω από την Oxygen 4.1 γιατί καταλήγω να ξεμένω από μπαταρία σε λίγες ώρες, κι ενώ κινδυνεύω να πάρω φωτιά από την θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό... Μάνο είσαι ακόμα με ξεκλειδωτω bootloader; Εγώ με το 3t και όλα ανοιχτά όλη μέρα εντελώς στοκ δεν έχω κανένα θέμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι Βαγγέλη, από τότε με τα προβλήματα του TWRP, κλείδωσα bootloader, πέρασα μαμά rom, και έμεινα έτσι. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Έχω καιρό να περάσω καινούρια εφαρμογή, οπότε δεν νομίζω να φταίει αυτό. Τώρα αν φταίει κάποια από αυτές που ήδη έχω, δεν μπορώ να ξέρω. Αλλά και πάλι, γιατί να ρουφάει την μπαταρία ΜΟΝΟ όταν δεν είναι συνδεδεμένο το WiFi, και όχι όταν είμαι ΜOΝΟ με data ή με το WiFi συνδεδεμένο; ο.Ο Ούτε εγώ το έκλεινα. Ποτέ, και σε κανένα από τα Android κινητά που είχα, από τέλη του 2010. Το κλείνω από την Oxygen 4.1 γιατί καταλήγω να ξεμένω από μπαταρία σε λίγες ώρες, κι ενώ κινδυνεύω να πάρω φωτιά από την θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό... Όχι Βαγγέλη, από τότε με τα προβλήματα του TWRP, κλείδωσα bootloader, πέρασα μαμά rom, και έμεινα έτσι. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Μάνο πως έκανες εγκατάσταση την 4.1.1; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Batzis Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Καλησπέρα παιδιά.. Μια ερωτησούλα καθώς περιμένω το κινητό τις επόμενες μέρες. Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με άλλες ρομ και ρουτ και τα σχετικά και ήθελα να ρωτήσω, με τη τελευταία αναβάθμιση που παρέχεται ΟΤΑ απο την 1+, έχει τίποτα bugs η συσκευή ή δουλεύουν όλα κομπλέ..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Μάνο πως έκανες εγκατάσταση την 4.1.1; Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από τη στιγμή που γύρισα σε stock, μόνο με OTA. Βάζω vpn και κατεβάζω. ;) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Από τη στιγμή που γύρισα σε stock, μόνο με OTA. Βάζω vpn και κατεβάζω. ;) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Στις ρυθμίσεις του WiFi εγώ τα έχω όλα κλειστά Έχεις μήπως κάποια εφαρμογή που σχετίζεται με το WiFi. Εφαρμογές όπως WiFi analyzer και κάτι τέτοιο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Οδηγός εγκατάστασης H2OS (Hydrogen OS) Ξεκινάμε. Δεν χρειάζεται root ούτε custom recovery. Στη δική μου περίπτωση έκανα την εγκατάσταση από stok 4.1.1 μέσα από το stok recovery και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Τροποποιήσεις κάνει ο καθένας με δική του ευθύνη. Κάντε backup τα δεδομένα σας για να προλάβετε τυχόν προβλήματα. Και τώρα η εγκατάσταση: 1) Κατεβάζουμε το zip από εδώ : https://mega.nz/#!nI9UUZJQ!CoVwhlT1K02qsg-ct1LXE-HIOMFM8nt3gn3P8ESPl3Q Κοιτάμε να ολοκληρωθεί πλήρως η λήψη. 1.35 GB είναι το αρχείο. Εάν διακόψει κάπου το ξανακατεβάζουμε. Βάζουμε το zip που κατεβάσαμε στο internal storage (αναφέρεται και ως root directory, εννοεί να μην είναι σε κάποιο φάκελο) 2) Το επόμενο βήμα μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. α) μπαίνουμε από settings - system updates και πατάμε το γρανάζι πάνω δεξιά. Εάν έχουμε κάνει το βήμα 1 σωστά θα μας έχει εκεί το αρχείο οπότε το περνάμε. β) Μπαίνουμε recovery. Κάνουμε clear cache.( Προαιρετικά. Εγώ έκανα. Όχι factory reset ή data). Στη συνέχεια install from internal storage και flashάρουμε το αρχείο. Όταν ολοκληρωθεί κάνουμε reboot. Εγώ ακολούθησα το β τρόπο. Κατά την πρώτη εκκίνηση ίσως κάνει 2-3 λεπτά. Δεν υπάρχει άγχος. Μου κράτησε όλα τα δεδομένα και το λογαριασμό στο play store. Τις εφαρμογές και τις επαφές. Εάν υπάρχει πρόβλημα με κάτι από αυτά το συζητάμε. Λύσεις υπάρχουν. Mini review. Την έχω μερικές ώρες και από την αρχή φαίνεται πως δουλεύει πιο "αεράτα" το κινητό. Έχω κανονικά σήμα με cosmote και WiFi και data. Έχει κάποιες κινέζικες εφαρμογές τις οποίες μπορούμε να κάνουμε απεγκατάσταση ή απενεργοποίηση. Και έχει 2-3 που δεν εχει η Oxygen. Θέλω να το παρακολουθήσω 3-4 μέρες να βγάλω και ασφαλές συμπέρασμα για την μπαταρία, αν και προς το παρόν φαίνεται να κάνει καλύτερη διαχείριση. Για μένα είναι κάτι που αξίζει να δοκιμάσει κάποιος. Να σημειώσω ότι από γλώσσες υποστηρίζονται μόνο αγγλικά και κινέζικα. Στο πληκτρολόγιο έχω κανονικά ελληνικά. Αυτά. Τα υπόλοιπα τα συζητάμε. Κάνουμε τροποποιήσεις με δική μας ευθύνη. Πάντα backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Είσαι άρχοντας. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μόλις έφτασε η open 13!!! Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Μόλις έφτασε η open 13!!! Περιμένουμε εντυπώσεις από την beta :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 ποιο αρχειο twrp και super su πρεπει να φλασαρω με την ob13 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kommatias_3 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Μια μέρα πλέον και κάτι με την open 13 και αυτό που με έχει εντυπωσιάσει ειναι η μπαταρία (όχι ότι δεν ήταν καλη) αλλά τώρα περνάει για πλακα το 6ωρο sot και με βαριά χρήση. Τις 7 τις έχει εύκολα πιστεύω. Πολύ πιο γρήγορο με τον νέο launcher.. Η ανάλυση πρέπει να είμαι στα 411dpi σωστά; προς το παρόν δεν έχω εντοπίσει κάτι που να μην δουλεύει σωστά. Την προτείνω σε όλους όσοι δεν την έχουν περάσει. Την 13 την πέρασα χωρίς να κάνω επαναφορά.. Απλά έκανα απλό clean cache από το στοκ recovery Παράθεση Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion... 🆒 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 λεω να παω για πρωτη φορα σε beta τωρα με την 13 μεσω adb sideload. Mια απορία έχω, πρεπει να εχω ξεκλειδωτο bootloader ή root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Όχι δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τίποτα, όπως δεν χρειάζεται και pc άμα κατεβάσεις την ρομ στο τηλέφωνο γίνεται με local update Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 Όχι δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τίποτα, όπως δεν χρειάζεται και pc άμα κατεβάσεις την ρομ στο τηλέφωνο γίνεται με local update Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αντε!σοβαρα; Σε ευχαριστω και θα πηγαινα με υπολογιστη κλπ! απο το γραναζι καταλαβα.την διαβαζει οπου κι αν ειναι?( downloads πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. April 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2017 (edited) Αντε!σοβαρα; Σε ευχαριστω και θα πηγαινα με υπολογιστη κλπ! απο το γραναζι καταλαβα.την διαβαζει οπου κι αν ειναι?( downloads πχ) Όχι πρέπει να είναι στο root directory. Όχι σε φάκελο Πιστεύω βιάστηκαν να δώσουν την 7.1.1. Πλέον και ο Hydrogen beta 10 και η Oxygen beta 13 (από ότι λένε τα παιδιά που την έχουν δοκιμάσει ) είναι πολύ πιο σταθερές. Edited April 2, 2017 by ch_makis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts