NickName98 Δημοσιεύτηκε July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 23, 2016 Ψάχνω για ποντίκι και πληκτρολόγιο για το PC μου. Θέλω να είναι είναι ασύρματα. Το μπατζετ είναι κάπου στα 60-70 και για τα δύο.. Πιο απαιτητικός νομίζω είμαι με το ποντίκι γιατί με βολεύει αρκετά υψηλό dpi (~1600) Παίζω κανένα παιχνίδι αλλά δεν θα έλεγα πως είμαι "Gamer" οπότε τα ασύρματα δεν είναι πρόβλημα για εμένα.. Έχετε καμιά ιδέα; Πρέπει να ανεβάσω τις τιμές; Sent from my Redmi Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2016 Για κλασατο σετακι νομιζω τα καλυτερα ειναι τα razer ... αλλα οι χαμηλοτερες τιμες μονο για ποντικη η πληκτρολογιο αρχιζουν απο τα 50 ευρω .... οι μεσες τιμες ειναι στα 100+.... Απλα τα λεφτα του τα αξιξει το μπραντ!! δοκιμασμενα! http://www.razerzone.com/de-de/store/gaming-keyboards-keypads Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 (edited) ακομα δεν πηρα κατι. επειδη ουτε το μπατζετ τραβαει για razer, ουτε με τρελαινουν τα προιοντα της (ειδικα τα ποντικια... τα μηχανικα πληκτρολογια της ειναι εξαιτερικα αλλα η τιμη παει στα υψη), υπαρχει κατι αλλο με max 70-80 και για ποντικη και για πληκτρολογιο στο συνολο; ΟΧΙ απαραιτητα ασυρματα τελικα. απ οτι ειδα σκρουτζ καλυτερα ειναι αυτα στην κατηγορια gaming. καλο ειναι το CoolerMaster Devastator II (αληθεια, γιατι ιδια τιμη με το 1; ) απ οτι ειδα αλλα εχει χαλια ποντικι.. Edited August 31, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2016 same here...έχω το combo microsoft 2000, αλλά το ποντίκι παρουσίασε μεγάλη φθορά..το λαστιχάκι στο roller κόπηκε, και τα πλαϊνά πλαστικά πολυμερίστηκαν , κολάνε στην αφή και γενικά είναι ενοχλητικό πια στην χρήση.. γενικά μ'αρέσει η λιτή εμφάνιση και όχι τα "υπερπαραγωγή" πληκτρολόγια-ποντίκια...οπότε αν έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο , please do so..:):) thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1s Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Noμίζω με 80 ευρώ μπορείτε άνετα να πάρετε το ποντίκι SteelSeries Rival 100 (το βρίσκω φοβερό, σαν παλιό καλό Logitech G400, πολύ πιο όμορφο όμως στο λευκό που το έχω πάρει) και μαζί το πληκτρολόγιο SteelSeries Apex 100 (μόλις το παράγγειλα, περιμένω τα καλύτερα αφού είναι στην ίδια κατηγορία με το ποντίκι, κι αν όλα πάνε καλά θα εμπιστεύομαι την SteelSeries όπως παλιότερα την Logitech στις δόξες της). Απευθείας από την εταιρεία έχει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα οπότε θα έλεγα να παραγγείλετε πρώτα το πληκτρολόγιο από εκεί που είναι και 10 ευρώ πιο φτηνά από τα σκρουτζομάγαζα (πριν τα μεταφορικά τους!). Αν γίνει όπως σε εμένα τότε θα πάρετε κι ένα κουπόνι 10% έκπτωσης για την επόμενη αγορά σας οπότε στο καπάκι παραγγέλνετε και το ποντίκι (που στο σκρουτζ ίσως βρείτε λίγα ευρώ φτηνότερα από την εταιρεία, αλλά πριν το κόστος μεταφορικών) και θα είστε κομπλέ με 76 ευρώ. Εγώ δυστυχώς το ποντίκι το είχα αγοράσει απο το σκρουτζ (μάλιστα τότε ήταν λίγο πιο ακριβό αλλά δεν ήξερα ότι κάνει απευθείας πωλήσεις η SteelSeries) οπότε το κουπόνι το πήρα τώρα μόνο με την αγορά του πληκτρολογίου κι έτσι θα πρέπει να περιμένω άλλη ανάγκη για να χρησιμοποιήσω την έκπτωση. Και Nikos αν δεν σου αρέσουν τα LED (εγώ τα βρίσκω διακριτικά και όμορφα στο ποντίκι, αλλάζoυν και χρώμα, εναλλαγές, κλπ. όπως θες να τα προγραμματίσεις) μπορείς και να τα σβήσεις εντελώς. Στο πληκτρολόγιο ίσως σου φανούν κάπως (και δεν αλλάζουν χρώμα, έχει μόνο μπλε), γι'αυτό το τονίζω αφού θέλεις απλό design (που κι εγώ θέλω, γι'αυτό και πήρα το Rival 100 αντί για τα νέα και υπερτιμημένα ποντίκια της Logitech). Ξέρω τον πόνο του budget, μήνες περίμενα προσφορά για τα Logitech G300-303 (τώρα που ξανατσέκαρα σταμάτησαν την διάθεσή τους εδώ κι έχουν μόνο τα νέα πιο ακριβά μοντέλα όπως το G900, περίεργο) και Microsoft Natural Keyboard αλλά τίποτα, έτσι πήγα στην SteelSeries και μέχρι τώρα όλα καλά. Mε την αγορά του ποντικιού απο το κατάστημά τους δίνουν και δωρεάν mousepad SteelSeries QCK Vector αξίας 12 ευρώ, κάτι ακόμη που εγώ έχασα μέσω σκρουτζ: http://oi68.tinypic.com/eiuyzd.jpg Για ακόμη πιο φτηνά κοιτάξτε τι προσφέρει και η Sharkoon, π.χ. τo πληκτρολόγιo Skiller Pro. Έχει λίγο πιο περίεργο "gamer" design αλλά και διάφορα έξτρα προγραμματιζόμενα πλήκτρα που θα ήθελα (για να αντικαταστήσω τα media buttons στο παλιό μου Μιcrosoft Multimedia Keyboard) αλλά δεν έχει κανένα το Apex 100 (αλλά υποθέτω και χαμηλότερης ποιότητας μεμβράνες στην Sharkoon). Δεν έχω προσωπική εμπειρία με την εταιρεία αλλά ακούω καλά λόγια συγκριτικά με το κόστος. Edited November 28, 2016 by al3x1s Παράθεση The optimist proclaims that we live in the best of all possible worlds, while the pessimist fears it is true. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1s Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Bασικά, δεν νομίζω να αγοράσω κάτι άλλο σύντομα, δεν έχω άλλο budget για τέτοια πράγματα, πήρα και ακουστικά πρόσφατα (Sony MDR ZX660AP), έχω και ένα DualShock 4 για gamepad (DS4Windows ftw), δεν πουλάνε κάτι άλλο που δεν έχω ήδη, οπότε ορίστε το κουπόνι που μου έδωσαν με το πληκτρολόγιο. Όποιος το δει πρώτος ας βάλει και τα δυό προϊόντα μαζί στο καλάθι του και μετά να πατήσει στο ADD PROMO CODE, έτσι θα δώσει 72 ευρώ σύνολο για ποντίκι, πληκτρολόγιο και mousepad μαζί. Ή επιλέξτε άλλα μοντέλα, ότι θέλετε εσείς τέλος πάντων. O κωδικός φαίνεται στην παρακάτω εικόνα (στην προηγούμενη τον είχα αντικαταστήσει στο MS Paint). Επίσης, ίσως και να μην είναι μιας χρήσης κουπόνι αλλά γενική τρέχουσα προσφορά τους, ίσως έτσι μπορείτε να επωφεληθείτε και οι δύο σας (και όποιος άλλος δει το μήνυμα αυτό μέχρι να το απενεργοποιήσουν). http://oi64.tinypic.com/vi71w.jpg Μακάρι να τα είχα βρει έτσι κι εγώ αφού τελικά θα έχω πληρώσει 85 ευρώ σύνολο και χωρίς mousepad αλλά τέλος πάντων. A, τρέχουν και την Cyber Monday σήμερα, δεν περιλαμβάνονται αυτά τα προϊόντα για περαιτέρω έκπτωση αλλά αν θέλετε κάτι άλλο εσείς βάλτε το μέσα. Tην τύχη μου μέσα, έχουν (παλιότερο μοντέλο) μηχανικό πληκτρολόγιο για 50 ευρώ στο Cyber Monday! Δηλαδή με το κουπόνι για 45 ευρώ, απο 100! https://steelseries.com/gaming-keyboards/6gv2 (out of stock για Αμερική, να έχετε αλλάξει πρώτα το shipping σε Greece για να φανεί σωστά) Σταματάω εδώ γιατί όσο πάει απογοητεύομαι περισσότερο με τις αγορές μου, χαχα! Τυχερούληδες εσείς... Eγώ θα ελπίζω στο κάρμα σε διαγωνισμό! Edited November 28, 2016 by al3x1s Παράθεση The optimist proclaims that we live in the best of all possible worlds, while the pessimist fears it is true. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 ευχαριστώ Αλέξη...θα τα τσεκάρω οπωσδήποτε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1s Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Kαι όποιος ψωνίσει με την έκπτωσή μου αν λάβει κι ο ίδιος κωδικό μετά την παραγγελία του ας δώσει το δικό του εδώ για τον επόμενο (ειδικά αν είναι μιας χρήσης τα κουπόνια, έτσι θα επωφεληθείτε όλοι με τις χαμηλές τιμές που ανέφερα, αλλά ελπίζω να μην είναι, θα δείτε αν θα λάβετε ακριβώς τον ίδιο κωδικό δώρο, αναφέρτε το). Δεν ξέρω και πόσο σωστά είναι αλλά και τα πιο ακριβά Logitech gaming ποντίκια αναγράφουν πιστοποίηση για 20 εκατομμύρια κλικ ενώ όλα της SteelSeries για 30. Edited November 28, 2016 by al3x1s Παράθεση The optimist proclaims that we live in the best of all possible worlds, while the pessimist fears it is true. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 το μόνο που δε με καλύπτει είναι ότι θέλω wireless, όπου και υπάρχει μόνο ένα και αρκετά τσιμπημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1s Δημ. November 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2016 (edited) Nαι, απάντησα επειδή ο OP έβγαλε την αναγκαιότητα να είναι wireless στην απάντησή του σε σένα. Τα περισσότερα gaming περιφερειακά (gaming δεν σημαίνει μόνο κιτς design, σε καλές εταιρείες είναι πολύ πιο ανθεκτικά και ποιοτικά από τα απλά, π.χ. της Logitech τα ποντίκια γραφείου σίγουρα δεν είναι για 20 εκατομμύρια κλικ, παλιότερα ήταν για 5, τώρα ένα δυο μοντέλα που κοίταξα δεν γράφουν καν, ενώ πολλά - όχι όλα - έχουν μόνο ένα χρόνο εγγύηση) δεν είναι wireless, απλά βγάζουν και μια wireless έκδοση σε κάποια από τα μοντέλα τους. Περισσότερα ms input lag κλπ. με wireless. Δεν ξέρω το setup σου αλλά κι εγώ παλιότερα ήθελα μόνο wireless, τελικά τα καλώδια δεν μου έχουν δημιουργήσει θέμα, ούτε πρέπει να θυμάμαι να τα βάζω κάθε εβδομάδα/μήνα στο dock (ή να αλλάζω μπαταρίες αν είναι τέτοιου τύπου), όλα τα καλώδια περνάνε όμορφα πίσω από το γραφείο χωρίς να μπερδεύονται κλπ. Τα headphones μόνο δυσκολεύουν αφού μετακινούνται/είναι μπροστά. Το support της SteelSeries μου είπε ότι ο κωδικός είναι μιας χρήσης (αλλά ίσως έτσι το είπε το live chat), δεν ξέρω αν τον έχει πάρει κανείς ως τώρα, αν ναι ακολουθήστε τα βήματα στο πρώτο post μου, και χωρίς τη φουλ έκπτωση αξίζει, για όποιον τα θέλει για τη χρήση που κάνει βέβαια, αν επιμένεις wireless δεν έχουν κάτι σε budget, κοίταξε εκτός gaming στο σκρουτζ αφού π.χ. έχει μόνο 6 ασύρματα gaming πληκτρολόγιο στην λίστα, λίγα μούφα, ένα ή δυο ακριβά. Edited November 29, 2016 by al3x1s Παράθεση The optimist proclaims that we live in the best of all possible worlds, while the pessimist fears it is true. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts