nasia_the_slayer Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Εμενα μου αρεσουν και οι δυο γλωσσες πολυ, αλλα επελεξα τα Ιταλικη επειδη οι γονεις μου ειναι χρυσοχοοι και ειναι πιο χρησιμα. Μολις πηρα το celi 2 και το κρατικο Β2.Μολις παρω και επιπεδου C2 θα μαθω ισπανικα!Ευτυχως ειμαι ακομα μικρη και καλα που ξεκινησα νωρις τις γλωσσες.τα ιταλικα θα με βοηθησουν πολυ με τα ισπανικα αφου μοιαζουν παρα πολυ!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 τι σχεση εχουν οι χρυσοχοοι με τα ιταλικα; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Η επίσημη γλώσσα των χρυσοχόων είναι τα Ιταλικά. Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 δε το ηξερα και καλα,η ορολογια ισως ειναι ιταλικη αλλα αυτο σημαινει πως πρεπει να ξερουν ιταλικα;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Εκτός απ΄την ορολογία και οι οδηγίες χρήσεως είναι στα ιταλικά ;) Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 mperdeythka...odhgies xrhseos gia poio pragma??? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Που είναι το πρόβλημα; Εγώ είπα πως η επίσημη γλώσσα των χρυσοχόων είναι τα ιταλικά (διεθνώς) και ότι εκτός απ΄την ορολογία καλύπτει και τις οδηγίες χρήσεως που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του επαγγέλματος :!: Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AILEEN007VIC Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Γεια σας. Είμαι μια Κινέζα φοιτήτρια που έχει μάθει Ελληνικά για τρία χρόνια στην Σαγκάη και τώρα σπουδάζω στο Α.Π.Θ. Αν κανείς στην Θεσ/ίκη θέλει να μάθει Κινέζικα, το e-mail μου είναι : {email removed} Μιλάω Κινέζικα, Ελληνικά και Αγγλικά. @_@ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 ektos apo ellhnika...e...na mhn milame kai liga agglika!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hermoso Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Εκός από τα ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 αγγλικα αρκετα καλα γαλικα, και θα μαθω και ιαπωνικα μολις βρω καποιον να τα διδασκει Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 αι και ζητησαν την βοηθεια μεταφραστη για να διαβασουν αυτο το θεμα... Άλλο μιλώ και άλλο διαβάζω-κατανοώ. Το πρώτο υποδηλώνει σαφώς καλύτερη-βαθύτερη γνώση. Και εγώ μπορώ κουτσά στραβά να διαβάσω τους τίτλους ενός πρωτοσέλιδου μιας εφημερίδας της Γερμανίας ή μιας δημοσκόπησης στα γερμανικά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι «μιλάω» γερμανικά. :p pwnd back. jog δώσε δίποντο. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Άλλο μιλώ και άλλο διαβάζω-κατανοώ. Το πρώτο υποδηλώνει σαφώς καλύτερη-βαθύτερη γνώση. Και εγώ μπορώ κουτσά στραβά να διαβάσω τους τίτλους ενός πρωτοσέλιδου μιας εφημερίδας της Γερμανίας ή μιας δημοσκόπησης στα γερμανικά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι «μιλάω» γερμανικά. :p pwnd back. jog δώσε δίποντο. :lol: 1-1 εν αναμονή νέου pwnarismatos. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Άλλο μιλώ και άλλο διαβάζω-κατανοώ. Το πρώτο υποδηλώνει σαφώς καλύτερη-βαθύτερη γνώση. Και εγώ μπορώ κουτσά στραβά να διαβάσω τους τίτλους ενός πρωτοσέλιδου μιας εφημερίδας της Γερμανίας ή μιας δημοσκόπησης στα γερμανικά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι «μιλάω» γερμανικά. :p pwnd back. jog δώσε δίποντο. :lol: και μονο απο το γεγονος οτι απαντας για να παρεις την ρεβανς φανερωνει οτι (θα) εισαι μια ζωη pwnaρισμενος(και μαλιστα θα το δειχνεις κιολας):) καλο ειναι οταν κανεις καποιο λαθος να το παραδεχεσαι παρα να προσπαθεις να υποστηριξεις την θεση σου μονο και μονο για να "μην στην πουν" :) παρεπιπτοντως αυτο που γραφεις "Άλλο μιλώ και άλλο διαβάζω-κατανοώ. Το πρώτο υποδηλώνει σαφώς καλύτερη-βαθύτερη γνώση" ειναι λιγο παραλογο..εκτος αν πιστευεις οτι το γεγονος πως τα μωρα που πρωτα μαθαινουν να μιλουν και μετα να γραφουν και να διαβαζουν ειναι ατομα με βαθυτερη γνωση:lol: τελος οταν καποιος ισχυριζεται πως ξερει μια γλωσσα εννοει πως και να διαβαζει ξερει και να γραφει και να μιλαει.. εκτος αν εσυ οταν συμπληρωνεις βιογραφικα πχ και η ερωτηση ειναι "ποιες γλωσσες γνωριζετε" απαντας "μιλαω σουαχιλι,αλλα γραφω-διαβαζω-μιλαω αγγλικα" :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 και μονο απο το γεγονος οτι απαντας για να παρεις την ρεβανς φανερωνει οτι (θα) εισαι μια ζωη pwnaρισμενος(και μαλιστα θα το δειχνεις κιολας):) καλο ειναι οταν κανεις καποιο λαθος να το παραδεχεσαι παρα να προσπαθεις να υποστηριξεις την θεση σου μονο και μονο για να "μην στην πουν" :) θα ήθελες να είναι έτσι. Απαντάω καταρχήν γιατί είπες μαλ@κία (την οποία και εξακολουθείς να υποστηρίζεις παρακάτω αν και στο τέλος τα αλλάζεις). Δεύτερον γιατί είμαι γνωστός pwnerer της πιάτσας και pwnarw ασυστόλως και κατά συρροή (έχεις πέσει θύμα πολλάκις, θυμήσου;)). παρεπιπτοντως αυτο που γραφεις "Άλλο μιλώ και άλλο διαβάζω-κατανοώ. Το πρώτο υποδηλώνει σαφώς καλύτερη-βαθύτερη γνώση" ειναι λιγο παραλογο..εκτος αν πιστευεις οτι το γεγονος πως τα μωρα που πρωτα μαθαινουν να μιλουν και μετα να γραφουν και να διαβαζουν ειναι ατομα με βαθυτερη γνωση:lol: Παρεμπιπτόντως (το παρεπιπτόντως που γράφεις δεν είναι ελληνικά:lol:) δεν μιλάμε για μωρά μιλάμε για ενήλικες. Και επειδή δεν ήμουν σαφής όταν είπα μιλάει δεν εννοούσα να μπορεί να ζητήσει ένα καφέ ή οδηγίες για το πως θα πάει από την μία άκρη της πόλης στην άλλη... τελος οταν καποιος ισχυριζεται πως ξερει μια γλωσσα εννοει πως και να διαβαζει ξερει και να γραφει και να μιλαει.. εκτος αν εσυ οταν συμπληρωνεις βιογραφικα πχ και η ερωτηση ειναι "ποιες γλωσσες γνωριζετε" απαντας "μιλαω σουαχιλι,αλλα γραφω-διαβαζω-μιλαω αγγλικα" Eυχαριστώ που με επιβεβαιώνεις. Οπότε επανερχόμαστε στο ότι κάποιος μπορεί να μιλάει (μιλάει-γράφει-διαβάζει) μόνο Αγγλικά και απλά κατανοεί και ελληνικά, συνεπώς έχει την δυνατότητα να ψηφίσει. Και ψήφισε ΜΟΝΟ ΑΓΓΛΙΚΑ.:) Οπότε και δικαιολογείται το ποσοστό. kthxbye Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Να ρωτήσω την γνώμη σας. Είχα κάνει 6 χρονιά αγγλικά σε φροντιστήριο και είχα δώσει για lower αλλά δεν το πήρα :whistle:, μετά τα παράτησα. Έχουν περάσει 8 χρονιά από τότε . τώρα σκέφτομαι να ξαναρχίσω και να φτάσω μέχρι proficiency. Έχουν περάσει αρκετά χρονιά και λογικό είναι να έχω πολλά κενά πλέον. Σκέφτομαι να ξανακάνω την τάξη του Lower. Επειδή τα περισσότερα φροντιστήρια έχουν ξεκινήσει από Οκτώβριο (Θεσσαλονίκη), ψάχνω κάποια που ξεκινάν τώρα για lower (βρήκα κάποια). Κάποιοι μου λένε πως είναι καλυτέρα να κάνω ιδιαιτέρα, πάνω στις ανάγκες μου παρά να μπω σε κάποιο τέτοιο τμήμα. Η αλήθεια είναι πως με τα ιδιαιτέρα ψυχοπλακώνομαι κάπως και δεν είναι ίδιες και οι τιμές…! Θέλω να ρωτήσω εσάς : - αυτά τα τμήματα σε προετοιμάζουν μονό για το πτυχίο ή κάνουν και general English ώστε να καλύψω τα κενά μου ? - έχετε κάποιοι ξαναρχίσει τα αγγλικά μετά από κάποια χρονιά απραξίας? - Τι μου προτείνεται να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konfou Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Αγγλικά και λίγα (σχεδών καθόλου) Γαλλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akien82 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Να ρωτήσω την γνώμη σας. Είχα κάνει 6 χρονιά αγγλικά σε φροντιστήριο και είχα δώσει για lower αλλά δεν το πήρα :whistle:, μετά τα παράτησα. Έχουν περάσει 8 χρονιά από τότε . τώρα σκέφτομαι να ξαναρχίσω και να φτάσω μέχρι proficiency. Έχουν περάσει αρκετά χρονιά και λογικό είναι να έχω πολλά κενά πλέον. Σκέφτομαι να ξανακάνω την τάξη του Lower. Επειδή τα περισσότερα φροντιστήρια έχουν ξεκινήσει από Οκτώβριο (Θεσσαλονίκη), ψάχνω κάποια που ξεκινάν τώρα για lower (βρήκα κάποια). Κάποιοι μου λένε πως είναι καλυτέρα να κάνω ιδιαιτέρα, πάνω στις ανάγκες μου παρά να μπω σε κάποιο τέτοιο τμήμα. Η αλήθεια είναι πως με τα ιδιαιτέρα ψυχοπλακώνομαι κάπως και δεν είναι ίδιες και οι τιμές…! Θέλω να ρωτήσω εσάς : - αυτά τα τμήματα σε προετοιμάζουν μονό για το πτυχίο ή κάνουν και general English ώστε να καλύψω τα κενά μου ? - έχετε κάποιοι ξαναρχίσει τα αγγλικά μετά από κάποια χρονιά απραξίας? - Τι μου προτείνεται να κάνω ? Κατά την γνώμη μου το καλύτερο θα ήταν να βρεις ενα φροντιστήριο που να απευθύνεται σε ενήλικες ( φοιτητές κλπ ). Αυτά συνήθως προσφέρουν τμήματα για άτομα σαν εσένα που έχουν καιρο να κάνουν αγγλικά κ ειναι συνήθως κ ταχύρυθμα. Σαν δεύτερη καλύτερη λύση θα έλεγα τα ιδιαίτερα, κυρίως γιατί ο καθηγητής προσαρμόζεται στις ανάγκες σου. Α όσον αφορά το θέμα, μιλάω πολύ καλά αγγλικα και λιγα γερμανικά τα οποία θα ήθελα να βελτιώσω και επίσης να μάθω κ ισπανικά κ ιταλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό το δίλημμα (Ισπανικά ή Ιταλικά) αν και είμαι ακόμα Γυμνάσιο έχω proficiency στα αγγλικά και κπγ β2 γερμανικών και σκέφτομαι και 3η γλώσσα πια προτείνεται γαι ένα 15χρονο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. April 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2008 Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό το δίλημμα (Ισπανικά ή Ιταλικά) αν και είμαι ακόμα Γυμνάσιο έχω proficiency στα αγγλικά και κπγ β2 γερμανικών και σκέφτομαι και 3η γλώσσα πια προτείνεται γαι ένα 15χρονο? τι φορτωνεσε ρε φιλε 15 χρονων? ;s εγω μετανιωσα που αρχισα γερμανικα αν και τελιωσα :lol: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Α! δεν έχω πρόβλημα με το να μαθαίνω γλώσσες είναι κάτι σαν το χόμπι μου! και εγώ φίλε έμαθα γερμανικά και το μετάνιωσα αλλά βλέπεις είναι η 2η πιο σημαντική γλώσσα! Λοιπόν εσύ τι προτείνεις ιταλικά ή ισπανικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Και εγώ είμαι ανάμεσα σε αυτό το δίλημμα (Ισπανικά ή Ιταλικά) αν και είμαι ακόμα Γυμνάσιο έχω proficiency στα αγγλικά και κπγ β2 γερμανικών και σκέφτομαι και 3η γλώσσα πια προτείνεται γαι ένα 15χρονο? Έλεος να έχεις τόσα πτυχία σε τέτοια ηλικία!:worry::blink:Πότε θα χαρείς την ζωή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N73_kavala Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Ακούστε μπορεί να έχω πτυχία 2 ξένων γλωσσών και να είμαι και απουσιολόγος αλλά δόξα τω θεώ τις εξόδους μου τις έχω και καθημερίνά και σαββατοκύριακο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 Α! δεν έχω πρόβλημα με το να μαθαίνω γλώσσες είναι κάτι σαν το χόμπι μου! και εγώ φίλε έμαθα γερμανικά και το μετάνιωσα αλλά βλέπεις είναι η 2η πιο σημαντική γλώσσα! Λοιπόν εσύ τι προτείνεις ιταλικά ή ισπανικά? τι να αρχισεις δν ξερω... παντος και οι ισπανοι και οι ιταλοι κ οι γερμανοι ξερουν αγγλικα ... :p Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts