stavros Δημοσιεύτηκε July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 19, 2016 Πριν 20 ημέρες αγόρασα το κινητό του τίτλου από τα Public. Μέχρι σήμερα ευχαριστημένος απόλυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. July 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2016 Με ενδιαφέρει κι εμένα το Κ5. Για δώσε μου μερικές πληροφορίες για ποιότητα κάμερας μπρος - πίσω, οθόνη, μπαταρία και αν το λειτουργικό είναι σταθερό ή έχεις παρατηρήσει κολλήματα. Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros Δημ. August 8, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Το έχω περίπου ένα μήνα. Κανένα πρόβλημα. Το λειτουργικό του σταθερό δεν μου κόλλησε. Τα χαρακτηριστικά του είναι : http://www.gsmarena.com/lenovo_vibe_k5-7946.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalpak12 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Το lenovo vibe k5 δουλεύουν οι κάρτες μαζί ταυτόχρονα ειναι ενεργές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titikos Δημ. October 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2016 καλησπερα. χθες αγορασα το κινητο. σε γενικες γραμμες αρκετα ευχαριστημένος. 2 πραγματα δεν μπορω να κανω. αν μπορει καποιος ας βοηθησει. 1) πως βαζεις νεα οθονη αριστερα απο το ρολοι 2) πως βγαζεις μια επαφη σε οθονη ωστε να παίρνεις γρηγορα τηλεφωνο. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgial15 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Καλησπέρα, αγόρασα το lenovo k5 vibe πριν μία εβδομάδα και μου εμφανίζει το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να αποθηκεύσω επαφές στη sim της αποθηκεύει κανονικά, αλλά μόλις κλείσω και ανοίξω το κινητό οι περισσότερες(όχι όλες) επαφές εμφανίζονται κομμένες και χωρίς αριθμό. Υ.Γ. Έχω δοκιμάσει και άλλες sim και κάνει το ίδιο, όπως το ίδιο κάνει και το 2ο lenovo k5 vibe που πήρα για την κοπέλα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Ρομ με Ελληνικό μενού έχει; Μιλάω για αγορά απο Κίνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlosamos Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Ρομ με Ελληνικό μενού έχει; Μιλάω για αγορά απο Κίνα. Sent from my iPhone using Tapatalk Κανείς για βοήθεια; Παράθεση Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αναβαθμιση σε android 6 πηρε; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
treelooos Δημ. July 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2017 Έχω το lenovo k5 plus (τουλάχιστον έτσι έγραφε όταν το αγόρασα). Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αλλά η πίσω κάμερα είναι θολή το βράδυ κυρίως. Μπορείτε να μου πείτε τις εντυπώσεις σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camelakos2 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Ειπα να αναθαθμισω καπως και να παρω ενα κινητο καλυτερο απο ολα οσα ειχα τοσα χρονια, δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης, απλα πραγματακια κανω, απλα βλεπω οτι το συγκεκριμενο ενω εχει δυνατοτητα VoLTE, δεν υπαρχει επιλογη για ενεργοποιηση, τωρα το τηλεφωνο μου ειναι μεσα στην εγγυηση ακομα για 1 χρονο και, ψαχνοντας βρηκα κατι με india ota να περαστει μεσω flash απο official recovery, αλλα δεν δουλευει καθως θελει να εχεις μια αλλη stock rom εκδοση μεσα στο κινητο, την οποια δεν εχω, αν "φλασαρω καποια αλλη που δινουν official παντα, για να μπορεσω μετα να περασω το india ota, για το VoLTE, θα χασω την εγγυηση μου? Ειναι τοσο απαραιτητο το VoLTE σε μια τελικη? Με Cosmote ειμαι. Edit: Το εκανα το βημα, και ολα καλα, εχει πλεον δυνατοτητα VoLTE το κινητο. Edited August 2, 2017 by camelakos2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIMITRTIS Δημ. September 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2017 Το κινητό μου μου κώλυσε ιό δεν γινόταν τίποτα....... άλλαξα την rom και έχασα τα imei και δεν μπορώ να τα περάσω στο boot louder γιατί είναι κλειδωμένο.........βοήθεια ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος το tethering? Το δοκίμασε ένας φίλος κι ενώ συνδέεται το κινητό με το laptop δεν έχει internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts