Jump to content

Redmi Note 4 (Nikel)

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπάθησα να την εγκαταστήσω και μου έβγαλε μήνυμα ότι θα εγκαταστήσω έκδοση παλαιότερη από αυτή που έχω. Έχω 8.1.7.0 σταθερή.

Αυτό γράφει,αλλά εννοείται πως είναι πολύ νεότερη η dev.

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αποφάσισα να πάρω και εγώ αυτό το τηλέφωνο αλλά είδα ότι υπάρχουν τα :Note 4, Note 4X, Note 4(snapdragon), Note 4 High edition, με περίπου ιδιες τιμές και χαρακτηριστικά (64 Gb το τελευταίο).

http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=10445832%2C11069307%2C10864013%2C9672674

Ποιό πρέπει να προτιμήσω και γιατί;

In my dream I was drowning my sorrows

But my sorrows, they learned to swim

Από την stable πιο σταθερή είναι.

Για το 7 μόνο η xiaomi ξέρει.

Για να περάσει την dev την κατεβάζεις,την περνάς στην μνήμη και από τον updater επιλέγεις το αρχείο ενημέρωσης.

Για να πας σε σταθερή ακολουθείς την ίδια διαδικασία.

Αν περάσω την Dev με αυτόν τον τρόπο πάνω από την global stable θα χάσω τις ρυθμίσεις που έχω φτιαξει ή θα είναι σαν κανονικό update???

Πήρε ξάδερφος τη συσκευή από ελληνικό μαγαζί. Λίγες μέρες το έχει δεν ξέρω τι ζόρι τραβάει αλλά με μπαταρία είχε τώρα 3μιση ώρες κ πήγε στο 20 τις εκατό. Να κάνουμε μια επαναφορά η να το πάει πίσω λογικά είναι μέσα στην βδομάδα για doa αν έχει το κατάστημα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Αποφάσισα να πάρω και εγώ αυτό το τηλέφωνο αλλά είδα ότι υπάρχουν τα:

Note 4, Note 4X, Note 4(snapdragon), Note 4 High edition, με περίπου ιδιες τιμές και χαρακτηριστικά (64 Gb το τελευταίο).

http://www.skroutz.gr/comparelists/40?compare=10445832%2C11069307%2C10864013%2C9672674

Ποιό πρέπει να προτιμήσω και γιατί;

αυτο (3 χρωματισμοι) διοτι 800mhz + ευρωπαϊκος φορτιστης

επισης υπερτερει σε αυτονομια εναντι των mediatek εκδοσεων.

ο mediatek ειναι ισχυροτερος αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση

ειναι προτιμοτερη η αυτονομια παρα η ισχυς του επεξεργαστη.

Edited by telefoneri

αυτο (3 χρωματισμοι) διοτι 800mhz + ευρωπαϊκος φορτιστης

επισης υπερτερει σε αυτονομια εναντι των mediatek εκδοσεων.

ο mediatek ειναι ισχυροτερος αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση

ειναι προτιμοτερη η αυτονομια παρα η ισχυς του επεξεργαστη.

σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το βιάζομαι θα το παραγγείλω από Ελλάδα. Είναι αυτό, σωστά;

http://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Πολύ κρίμα που δεν έχει γρήγορη φόρτιση

σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το βιάζομαι θα το παραγγείλω από Ελλάδα. Είναι αυτό, σωστά;

http://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

Κάποιος σαν εμένα που περνάω πάνω απο το 95% του χρόνου μου στην Αθήνα και έχω Vodafone δεν ειναι πιο λογικό να προτιμήσω αυτό

http://www.skroutz.gr/s/9672674/Xiaomi-Redmi-Note-4-High-Edition-3GB-64GB.html

που είναι 64 GB

ή αυτό

http://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-32GB.html

που έχει γρήγορη φόρτιση;

σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το βιάζομαι θα το παραγγείλω από Ελλάδα.

Είναι αυτό, σωστά; http://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html

διπλοτσεκαρε-επιβεβαιωσε με το καταστημα που θα διαλεξεις.

στο κουτι του κινητου γραφει σε μια γωνια στο πλαϊ "global version".

νομιζω με αλλο φορτιστη κανει ακομα πιο γρηγορη φορτιση

γεια έκανα συγγριση στην ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης του αποθηκευτικού χώρου του 64gb/3gb που εχω με ενα 32gb και το 32ρι έτρεχε πολύ πιο γρήγορα αλλά είχε τη τελευταία beta έκδοση λογισμικού και εμένα τη τελευταία σταθερή, ξέρετε αν είναι θέμα λογισμικού, να κάνω φορμάτ τη beta η απλά να μείνω ξενερωμένος; Edited by vagetore

Καλησπερα παιδες μου εχει σπάσει το τζαμί τού κινητου πάνω αριστερά και βρίσκω απο e-bay με δεκα ευρώ αλλο μπορώ να το αλλάξω μόνος μού η έστω σε κάποιον ειδικό η απαραίτητα πρέπει να αλλάξω και οθόνη πράγμα πού δέν θά τό ήθελα! Ευχαριστω

Εγώ έχω την 8.1.6.0. Μπορώ εύκολα να περάσω από πάνω την dev? Εάν κάτι δεν μ αρέσει μπορώ να γυρίσω εύκολα πίσω στην παλιά;

Ναι μπορείς κανονικά,με την ίδια διαδικασία γίνεται και στις 2 περιπτώσεις.

Xiaomi 12 Pro

Ναι μπορείς κανονικά,με την ίδια διαδικασία γίνεται και στις 2 περιπτώσεις.

Τα δεδομένα θα χαθούν; Θα γίνει επαναφορά σε εργοστασιακές; Η δεν θα αλλάξει τίποτα;

Τα δεδομένα θα χαθούν; Θα γίνει επαναφορά σε εργοστασιακές; Η δεν θα αλλάξει τίποτα;

Δεν θυμάμαι αν διαγράφονται από την stable στην dev ή το ανάποδο,αλλά συμβαίνει σε μία από τις περιπτώσεις.

Xiaomi 12 Pro

παιδια καλημέρα. εχω το κινητο από αρχες μαρτιου. Όπως ειχα ξαναστειλει εδώ στο φορουμ, εκανα την πρωτη αναβαθμιση και τωρα εχω την 8.0.4.0 stable που είναι ακομα με English και μου ειχατε πει ότι στην επομενη διαθεσιμη αναβαθμιση , θα εχω τα ελληνικα. Ακομα όμως περιμενω και δεν εχει γινει κατι. Γνωρίζετε κατι;

Δεν θυμάμαι αν διαγράφονται από την stable στην dev ή το ανάποδο,αλλά συμβαίνει σε μία από τις περιπτώσεις.

Λοιπον κατεβασα την miui_HMNote4Global_7.4.27_2bf4fe8e73_6.0, ακολουθησα την διαδικασια και μου βγαζει :

"Αδυναμια επαλυθευσης ενημερωσης

You're allow to flash the newest develop version published by MIUI forum from stable version only"

Τι κανω λαθος ;

Update : Μαλλον δεν ειχε κατεβει σωστα το πακετο. Τωρα κατεβασα την πιο καινουργια εκδοση την 7.5.4 και εχει ξεκινησει την διαδικασία, Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Edited by gthebest

Καλησπέρα, νέος κάτοχος του note 4 High Edition(Mediatek 3Gb/64GB) και ψάχνω για καλό tempered glass δοκιμασμένο που να κάθεται καλά και να είναι διάφανο μόνο. Επίσης προτάσεις για vfm θήκη ευπρόσδεκτες, να πιάνει μόνο απο πίσω, να μην καπακώνει οθόνη!

Περισσότερο με ενδιαφέρει απο έξω για πιο φθηνά αλλά αν έχει και καλή εγχώρια λύση ευχαριστως!

Ευχαριστώ!!! :)

EDIT: επίσης δε με αφήνει να συνδεθώ στο miFit και το Google δε βοηθάει. Θέλω να συνδέσω το miBand2.

PS: Πέρασα nova launcher με τη μια, δεν αντεξα την όψη του MiUi(Είμαι purist :P)

Edited by rad

Καλησπέρα, νέος κάτοχος του note 4 High Edition(Mediatek 3Gb/64GB) και ψάχνω για καλό tempered glass δοκιμασμένο που να κάθεται καλά και να είναι διάφανο μόνο. Επίσης προτάσεις για vfm θήκη ευπρόσδεκτες, να πιάνει μόνο απο πίσω, να μην καπακώνει οθόνη!

Περισσότερο με ενδιαφέρει απο έξω για πιο φθηνά αλλά αν έχει και καλή εγχώρια λύση ευχαριστως!

Ευχαριστώ!!! :)

EDIT: επίσης δε με αφήνει να συνδεθώ στο miFit και το Google δε βοηθάει. Θέλω να συνδέσω το miBand2.

PS: Πέρασα nova launcher με τη μια, δεν αντεξα την όψη του MiUi(Είμαι purist :P)

https://www.e-tzampa.gr/films-glasses/1197-tempered-glass-03mm-9h-xiaomi-redmi-note-4.html

Ειναι λιγο τζιμπημενη η τιμη αλλα ειναι το μονο απο 1-2 που εψαξα που καλυπτει αρκετα την οθονη. Ετσι και αλλιως δεν μπορει να παει απο ακρη σε ακρη λογω της καμπυλοτητας που εχει στις ακρες η οθονη. Στο τοποθετουν κι ολας. Στο ιδιο μαγαζι θα βρεις και διαφανη θηκη σιλικονης λεπτη με 4 ευρω

https://www.e-tzampa.gr/films-glasses/1197-tempered-glass-03mm-9h-xiaomi-redmi-note-4.html

Ειναι λιγο τζιμπημενη η τιμη αλλα ειναι το μονο απο 1-2 που εψαξα που καλυπτει αρκετα την οθονη. Ετσι και αλλιως δεν μπορει να παει απο ακρη σε ακρη λογω της καμπυλοτητας που εχει στις ακρες η οθονη. Στο τοποθετουν κι ολας. Στο ιδιο μαγαζι θα βρεις και διαφανη θηκη σιλικονης λεπτη με 4 ευρω

ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτο να δω ποσο καλυπτει;;

Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος μου πήρε το κινητό σήμερα και με το που το άνοιξε του πετάει ότι έχει πρόβλημα το πληκτρολόγιο και το κάναμε ένα factory reset και πάλι τα ίδια. Δεν μπορεί να γράψει τίποτα. Μήπως έχετε αναφέρει κάτι για αυτό το πρόβλημα ή γενικά ξέρετε τι μπορούμε να κάνουμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καπου ειχα διαβασει (νομιζω στο μαγαζι mygad.gr) οτι καποιες παρτιδες με συγκεκριμενη ρομ ειχαν θεμα και σαν λυση καποια μαγαζια πρότειναν την εγκατάσταση αλλης εφαρμογης για πληκτρολόγιο οπως το swiftkey

Maktheo

Use your Illusions..

Καλησπέρα παιδιά

Νέος κάτοχος εδω και ένα μήνα και εγώ. Ευχαριστημένος ως τώρα εκτός από μικρά lag.

Να ρωτήσω όμως. εγώ έχω SOT περίπου 4 ώρες και μου κρατά η μπαταρία βαριά δυο μέρες. Βέβαια πάντα data + wifi on . Ομιλία σε λογικά πλαίσια, περίπου 30 λεπτά την μερα. Είναι καλά? Οχι οτι έχω παραπονο αλλά γιατί εδώ ακούω κατι 6ωρα sot. τρέχω την 8.1.7.

Καμια πρόταση για βελτίωση? Γιατι δεν έχω χρόνο για δοκιμές ρομ...

Αξίζει να βάλω την developer? γενικα πάντα έτρεχα custom rom στα κινητα μου αλλα τωρα οι υποχρεώσεις....

Καλησπέρα παιδιά μου ήρθε ενημέρωση στην Dev ρομ και καθώς μπήκε σε re cover μου έχει κινέζικα.. Ξέρει κανείς που πάω να αλλάξει η γλώσσα?

Καλησπέρα παιδιά

Νέος κάτοχος εδω και ένα μήνα και εγώ. Ευχαριστημένος ως τώρα εκτός από μικρά lag.

Να ρωτήσω όμως. εγώ έχω SOT περίπου 4 ώρες και μου κρατά η μπαταρία βαριά δυο μέρες. Βέβαια πάντα data + wifi on . Ομιλία σε λογικά πλαίσια, περίπου 30 λεπτά την μερα. Είναι καλά? Οχι οτι έχω παραπονο αλλά γιατί εδώ ακούω κατι 6ωρα sot. τρέχω την 8.1.7.

Καμια πρόταση για βελτίωση? Γιατι δεν έχω χρόνο για δοκιμές ρομ...

Αξίζει να βάλω την developer? γενικα πάντα έτρεχα custom rom στα κινητα μου αλλα τωρα οι υποχρεώσεις....

Καλά είσαι.

Πάνω κάτω τόσο μου βγάζει και εμένα

Xiaomi 12 Pro