nliossis Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Παίδες καλησπέρα... Σκέφτομαι λόγω προβλημάτων με το υπάρχον κινητό (JIAYU S3) να μεταβώ στην οικογένεια της Xiaomi... Οπότε η ερώτηση είναι redmi note 4 (3gb/32gb) με Χ20 ή με snapdragon 625? Παρατήρησα κάνοντας σύγκριση ότι: 1) ότι ενώ το ένα κινητό ως deca core και έχει υψηλότερες επιδόσεις δεν υποστηρζει την Β20:800MHZ στο 4G εν αντιθέσει με τον sd 625. Αυτό σημαίνει προβλήματα κυρίως στην επαρχία όσον αφορά στο 4g...λόγω δουλειάς γνωρίζω ότι προτιμάται η συγκεκριμένη μπάντα...κυρίως απο WIND της οποίας είμαι πελάτης... 2) το κινητό με sd 625 έχει global multilanguage rom όπου αν έχω καταλάβει καλά εκτός του ότι υποστηρίζει Ελληνικά και έχει προεγκατεστημένο και το PlayStore και υποστηρίζει ΟΤΑ update, σωστά? Οπότε αν κάνω κάπου λάθος στις παρατηρήσεις μου παρακαλώ διαφωτίστε με...πάντως μάλλον για sd με κόβω. Και κάτι τελευταίο...σκέφτομαι να αγοράσω από ali...από ότι είδα δεν έρχονται ρουταρισμένες οι συσκευές...ισχύει?Και εάν ναι η διαδικασία για ρουταρισμα είναι η καλσική μέσω twrp recovery του SuperSU ή ακολουθείται κάποια άλλη?Μήπως από άλλο e-shop έρχεται rooted? Edited March 24, 2017 by nliossis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_VXR Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα ένα redmi note 4 64άρι για τον πεθερό μου και έχει έρθει με την 8.1.4. global σταθερή. Ωστόσο πατάω για ενημερώσεις αλλα δεν βρίσκει κάτι. Είναι φυσιολογικό; διαβάζω οτι κάποιοι έχετε 8.1.8.0 τα φώτα σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koraki3gr Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλησπέρα, αγόρασα το "Xiaomi Redmi Note 4 Prime 3GB RAM 32GB ROM MTK Helio X20 Deca Core¨" Εχει απλή (όχι διπλη) πίσω κάμερα.Είμαι στο σωστό νήμα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλησπέρα, αγόρασα το "Xiaomi Redmi Note 4 Prime 3GB RAM 32GB ROM MTK Helio X20 Deca Core¨" Εχει απλή (όχι διπλη) πίσω κάμερα.Είμαι στο σωστό νήμα? Ευχαριστώ προκαταβολικά Εδώ πας.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=443546 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koraki3gr Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 (edited) Εδώ πας.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=443546 Σε ευχαριστω αλλά ένας "Editor In Chief" σε pm με έδιωξε ήδη απο εκεί που προτείνεις και μου είπε καλώς είμαι εδώ. Εκεί που μου υποδεικνύεις είναι με snapdragon (εχω ΜΤΚ) και δεν είναι Νote (έχω Νοτε, δηλ, 5,5 οθόνη). Ουσιαστικη διαφορά μας είναι η διπλή καμερα αλλά διαβαζοντας εδω , ειδα οτι σιγα σιγα το πρωτο thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440292 το ανακατεψατε , το ομογενοποιησατε και πλέον ολοι γραφετε εδώ, και με μονή και με διπλή πίσω κάμερα. Αν κάνω λάθος, ευχαριστως να δεχθώ που επιτελους ....ανήκω (ΥΓ. Redmi Note 4 έκδοση MTK Global το αναγνωρίζει το δικό μου η XIAOMI) Edited March 24, 2017 by koraki3gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. March 24, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Σε ευχαριστω αλλά ένας "Editor In Chief" σε pm με έδιωξε ήδη απο εκεί που προτείνεις και μου είπε καλώς είμαι εδώ. Εκεί που μου υποδεικνύεις είναι με snapdragon (εχω ΜΤΚ) και δεν είναι Νote (έχω Νοτε, δηλ, 5,5 οθόνη). Ουσιαστικη διαφορά μας είναι η διπλή καμερα αλλά διαβαζοντας εδω , ειδα οτι σιγα σιγα το πρωτο thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=440292 το ανακατεψατε , το ομογενοποιησατε και πλέον ολοι γραφετε εδώ, και με μονή και με διπλή πίσω κάμερα. Αν κάνω λάθος, ευχαριστως να δεχθώ που επιτελους ....ανήκω (ΥΓ. Redmi Note 4 έκδοση MTK Global το αναγνωρίζει το δικό μου η XIAOMI) Είχες κάνει αρχικά το μηνυμά σου σε τελείως λάθος κατηγορία, στα "my news". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koraki3gr Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Είχες κάνει αρχικά το μηνυμά σου σε τελείως λάθος κατηγορία, στα "my news". Σωστά.Και όχι μόνο εγώ, οσοι με οδηγούν σε αυτό το νήμα έχουν καταλάβει λάθος επίσης, anyway. Εκτιμώ οτι εδώ είναι το νήμα που με αφορά, δεν βλέπω άλλο πλησιέστερο.Καλώς σας βρήκα λοιπόν, μετά το coolpad ήρθε η ώρα της Xiaomi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 Ρε παιδιά ένας φίλος έχει το Xiaomi Redmi note 3 Pro και έχει μεταγενέστερη έκδοση λογισμικού,και το δικό μου και το δικό του αγορασμένα από Κωτσόβολο. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. March 25, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 (edited) Εκτιμώ οτι εδώ είναι το νήμα που με αφορά, δεν βλέπω άλλο πλησιέστερο. Καλώς σας βρήκα λοιπόν, μετά το coolpad ήρθε η ώρα της Xiaomi αραξε την αριδα σου, παραγγειλε το ποτο σου Ρε παιδιά ένας φίλος έχει το Xiaomi Redmi note 3 Pro και έχει μεταγενέστερη έκδοση λογισμικού,και το δικό μου και το δικό του αγορασμένα από Κωτσόβολο. :worry: πες στον φιλο να ρωτησει στο θεμα του redmi note 3 pro Edited March 25, 2017 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2017 ποσες ωρες οθονης βγαζει sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ανάλογα την ρομ.. Εμένα με την ελληνική stable περίπου 6 ωρες. Ενω με dev. 5 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Είμαι στην 8.1.6.0 Υπάρχει κάτι νεότερο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Είμαι στην 8.1.6.0 Υπάρχει κάτι νεότερο? όχι,μόνο στην δεν είναι πολύ πιο μπροστά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Kάθε φορά που κλείνω το κινητό,την επόμενη που θα το ανοίξω το messenger δεν μου εμφανίζει τις φούσκες όταν έρχεται μήνυμα,και πρέπει κάθε φορά να το ενεργοποιώ μέσω των ρυθμίσεων,γνωρίζει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 (edited) ποσες ωρες οθονης βγαζει sot Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, με Ελληνική stable παίζει στις 6 με 6:30 ώρες με αρκετή χρήση, χωρίς παιχνίδια βέβαια ή video συνομιλίες. Σήμερα ας πούμε, μετά από περίπου 2 ώρες συνολικά συνομιλία με κάμερα μέσω Messenger, που τραβάει αρκετή μπαταρία, είμαι στις 5 ώρες και 20 λεπτά οθόνη στο 22%. Και πάλι είναι αρκετά καλό νούμερο. Edited March 26, 2017 by alkis_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 όχι,μόνο στην δεν είναι πολύ πιο μπροστά. Οκ, ευχαριστώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mairi_mp Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Καλησπέρα παιδιά,αποφάσισα και εγώ να αγοράσω τον κινεζάκι αφού το iphone 5 μας άφησε για έναν καλύτερο κόσμο, άλλα έχω μια απορία.Ποια εκδοσή να προτιμήσω ;Την international με Snapdragon ή την άλλη του εκδοχή με Helio X20; Μιλάμε για την εκδοσή 3+32 Οποιαδήποτε συμβολή σε έμενα την άσχετη δεκτή! :O thank you!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 ποσες ωρες οθονης βγαζει sot Λοιπόν μπορω να σου πω υπεύθυνα ότι με την τελευταία dev 7.3.23 σκοτώνει το κινητό.sot πανω απο 6 ωρες κοντά 6.30 κ σκορ antutu 89.700. ελπίζω να σε βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μαγκες μου, πηγα να κανω hard reset στο κινητο πατωντας volume down + power button ενω ηταν κλειστο (οπως ειδα απο οδηγιες στο Google) και ελεγε οταν δειτε το σηματακι του android, αφηστε τα κουμπια. Το εκανα και εχει μεινει τωρα σε αυτη τη φαση οπως βλεπετε στη φωτο κατω πανω απο μιση ωρα. Προσπαθω να το κλεισω αλλα o,τι κι αν πατησω, δεν ανταποκρινεται. Να το αφησω και οοοοποτε τελειωσει απο μπαταρια θα κλεισει μονο του και θα το ανοιξω κανονικα :worry: http://i64.tinypic.com/bjh5dh.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Μαγκες μου, πηγα να κανω hard reset στο κινητο πατωντας volume down + power button ενω ηταν κλειστο (οπως ειδα απο οδηγιες στο Google) και ελεγε οταν δειτε το σηματακι του android, αφηστε τα κουμπια. Το εκανα και εχει μεινει τωρα σε αυτη τη φαση οπως βλεπετε στη φωτο κατω πανω απο μιση ωρα. Προσπαθω να το κλεισω αλλα o,τι κι αν πατησω, δεν ανταποκρινεται. Να το αφησω και οοοοποτε τελειωσει απο μπαταρια θα κλεισει μονο του και θα το ανοιξω κανονικα :worry: http://i64.tinypic.com/bjh5dh.jpg Πατα το κουμπί on off παρατεταμένο μέχρι να δονησει κ θα κλείσει,μετα ανοιξε το κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Πατα το κουμπί on off παρατεταμένο μέχρι να δονησει κ θα κλείσει,μετα ανοιξε το κανονικά Σε ευχαριστω! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Σε ευχαριστω! :) Τίποτα, απλά μπήκε σε fastboot mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα, υπάρχει λύση στο να μπορέσω να στείλω μήνυμα σε 5ψυφιο αριθμό? Έχεις κάνεις καμιά λύση? Και κάτι ακόμα. Το θα πάρουμε αναβάθμιση σε android 7? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλησπέρα, υπάρχει λύση στο 1)να μπορέσω να στείλω μήνυμα σε 5ψυφιο αριθμό? Έχεις κάνεις καμιά λύση? Και κάτι ακόμα. Το 2) θα πάρουμε αναβάθμιση σε android 7? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1)λογικά με άλλη εφαρμογή 2)Κάθε 2 μέρες γράφουμε πως περιμένουμε την xiaomi να μας πει(μάλλον όχι). Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Κύριοι καλημέρα σας Όποιος έχει δοκιμάσει ή όποιος θέλει να εξυπηρετήσει ας μου πει αν υποστηρίζει ant+ όπως το Mi Max... Μέσω αυτής της εφαρμογής μπορεί εύκολα, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.quantrity.anttester Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts