Chryssostomos Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Chryssostomos είναι αυτή από το gtv της ελληνικής κοινότητας? όχι καμία σχέση. Είναι η επίσημη dev. της μαμάς Χiaomi,που τρέχει παράλληλα(αλλά πολύ πιο μπροστά)από την Global Stable. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Οκ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Απο καμερα τι λεει το κινητο?Ειδικα το βραδυ θα ηθελα να ξερω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Βράδυ; Δεν λέει,απλά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Βράδυ; Δεν λέει,απλά. Ευχαριστω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ξερουμε αν εχει gorilla glass παιδια; Γιατι στο gsmarena χεν γραφει κατι.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Έχει αντιμετωπίσει κάποιος θέμα με το imei και να μην διαβάζει και την sim κτλ.; Ακολούθησα τον οδηγό από την επίσημη σελίδα της xiaomi http://en.miui.com/thread-411112-1-1.html αλλά όταν ανοίγω το muai μου εμφανίζει το μήνυμα: [36} bootrom start command passed, but target has no response until timeout, please press [reconnect] button to connect with target Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Ξερουμε αν εχει gorilla glass παιδια; Γιατι στο gsmarena χεν γραφει κατι.. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk δεν εχει Έχει αντιμετωπίσει κάποιος θέμα με το imei και να μην διαβάζει και την sim κτλ.; Ακολούθησα τον οδηγό από την επίσημη σελίδα της xiaomi http://en.miui.com/thread-411112-1-1.html αλλά όταν ανοίγω το muai μου εμφανίζει το μήνυμα: [36} bootrom start command passed, but target has no response until timeout, please press [reconnect] button to connect with target ποια ρομ εχεις... κ ποια πηγες να βαλεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Από την κινεζική την σταθερή, στην ελληνική που έδινε κάποιος άλλο φόρουμ και μετά στην σταθερή global Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Από την κινεζική την σταθερή, στην ελληνική που έδινε κάποιος άλλο φόρουμ και μετά στην σταθερή global το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω... πλεον στην τελευταια ελληνικη (σταθερη κ dev) εχουν διορθωθει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Τί έκανες και διορθώθηκε το imei σου και να μπορεί να διαβάζει και την sim; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Τί έκανες και διορθώθηκε το imei σου και να μπορεί να διαβάζει και την sim; ηταν ενα αρχειο απο τα modem firmware που οταν φλασαρεις την ρομ, φλασαρεται κ αυτο...κ σε καποια κινητα (οχι ολα) δημιουργει προβλημα κ χανει τα ΙΜΕΙ..... σε καποιες αλλες περιπτωσεις ενω εχει κανονικα ΙΜΕΙ το κινητο δεν αναγνωριζει την σιμ... ειδα κ αυτο το προβλημα... οποτε στο φορουμ της ελληνικη κοινοτητας χιαομι , μαζι με τον γκαλεν, ειδαμε που ειναι το προβλημα κ το διορθωσαμε.. οποτε το θεμα ειναι αν θα το διορθωσει κ η μαμα χιαομι.. μεχρι να το διορθωσει οι σταθερες κ οι ντεβ εκδοσεις της κοινοτητας θα ειναι οκ... xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRVbeta1_Stable_V8.1.8.0.zip ΜΤΚ xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_7.1.19.zip ΜΤΚ Edited February 6, 2017 by varitimos84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Με αυτές τις εκδόσεις θα επανέλθει και το imei; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varitimos84 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Με αυτές τις εκδόσεις θα επανέλθει και το imei; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ναι θα επανελθει... εγω φοραω την σταθερη... κ ειναι τζαμι το κινητο !! 5,5 ωρες sot στην χειροτερη εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_Vtec Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Φοράω την MIUI Global Stable 8.0.4.0 (MBFMIDG) και παρατηρώ συνεχώς ότι έχω drain από το Cell Standby (battery used by radio) σε ποσοστό που φτάνει 81%΄, ενώ βγάζω SoT 4.5ώρες περίπου. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω το drain; Να ξαναπεράσω τη rom από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 (edited) Φοράω την MIUI Global Stable 8.0.4.0 (MBFMIDG) και παρατηρώ συνεχώς ότι έχω drain από το Cell Standby (battery used by radio) σε ποσοστό που φτάνει 81%΄, ενώ βγάζω SoT 4.5ώρες περίπου. Τι μπορώ να κάνω για να σταματήσω το drain; Να ξαναπεράσω τη rom από την αρχή; να περιμένεις αναβάθμιση ή να περάσεις την Ελληνική. Πάντως και εγώ με την δική μου χρήση,μετά βίας βγάζω 4,5 ώρες sot. Bέβαια δεν θυμάμαι και κανένα άλλο κινητό να μου βγάζει παραπάνω. Edited February 6, 2017 by Chryssostomos Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπερα οταν ακουω ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ μετα απο λιγο κλεινει η εφαρμογη.αυτο συμβαινει και στις 3 εφαρμογες που χρησιμοποιω.το προβλημα διορθωνεται με επαννεκινηση του τηλεφωνου προσωρινα αλλα το προβλημα επανερχεται.υπαρχει καποια λυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Καλησπερα οταν ακουω ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ μετα απο λιγο κλεινει η εφαρμογη.αυτο συμβαινει και στις 3 εφαρμογες που χρησιμοποιω.το προβλημα διορθωνεται με επαννεκινηση του τηλεφωνου προσωρινα αλλα το προβλημα επανερχεται.υπαρχει καποια λυση. Νομίζω είχες ξαναρωτήσει; Ποιο ρομ φοράει το κινητό; Εγώ ακούω κανονικά πάντως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Εχω ξαναρωτησει ναι και λυση δεν βρηκα.8.1.4.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Καλησπερα οταν ακουω ραδιοφωνο μεσω ιντερνετ μετα απο λιγο κλεινει η εφαρμογη.αυτο συμβαινει και στις 3 εφαρμογες που χρησιμοποιω.το προβλημα διορθωνεται με επαννεκινηση του τηλεφωνου προσωρινα αλλα το προβλημα επανερχεται.υπαρχει καποια λυση. Ασφάλεια->Μπαταρία->Εξοικονόμηση μπαταρίας εφαρμογών->βρες την εφαρμογή και ρύθμισέ την σε χωρίς περιορισμούς Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alidali Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Οταν αφαιρω τα ακουστικα από τη συσκευη, συνεχιζει να εμφανιζεται το εικονιδιο των ακουστικων παρολο που αυτά δεν ειναι πλεον συνδεδεμενα. Το παρατηρω σε οσα ακουστικα και αν εχω χρησιμοποιω. Μολις κανω reboot ολα επανερχονται. (Η Rom που εχει η συσκευη ειναι η 8.0.4.0 stable). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Οταν αφαιρω τα ακουστικα από τη συσκευη, συνεχιζει να εμφανιζεται το εικονιδιο των ακουστικων παρολο που αυτά δεν ειναι πλεον συνδεδεμενα. Το παρατηρω σε οσα ακουστικα και αν εχω χρησιμοποιω. Μολις κανω reboot ολα επανερχονται. (Η Rom που εχει η συσκευη ειναι η 8.0.4.0 stable). Αυτό είναι μπαγκ της 8.0.4.0 το οποίο διορθωνόταν με την 8.1.4.0, που απέσυρε όμως μετέπειτα η XiaoMi... Οπότε λογικά στο επόμενο update θα έχει διορθωθεί... Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί: Όταν λέμε πως μια ROM δεν έχει ελληνικά εννοούμε πως δεν έχει εξελληνισμένο μενού; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Θέλω να ρωτήσω κάτι που μπορεί να έχει απαντηθεί: Όταν λέμε πως μια ROM δεν έχει ελληνικά εννοούμε πως δεν έχει εξελληνισμένο μενού; Aκριβώς. Να γράψεις μπορείς κανονικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Ειναι ηδη ρυθμισμενες οι εφαρμογες ραδιοφωνου απο την προηγουμενη ερωτηση πριν μερες.το ραδιοφωνο λειτουργει κανονικα μετα απο επαννεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts