gerstavros2 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Δοκίμασα αλλά δεν μου έβγαλε κάποιο Update μέχρι στιγμής Sent from my FRD-L09 using Tapatalk Ποια έκδοση λογισμικού έχει αυτή τη στιγμή; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 είναι η τελευταία;; Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2017 Ναι, και έχει κανονικά ελληνικά αυτή. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 καλημέρα !! οχι δεν εχει ελληνικά μέσα, αυτό μου έκανε εντυπώσει και εμένα.. τωρα τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copolla Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 (edited) Επρεπε να είχες πάρει το redmi note 4 με snapdragon ... Τώρα περιμένεις να βγεί η 8.1 για MTK. ( ) αν δεν θέλεις να παίξεις με ξεκλειδώματα κ.λ.π Edited February 3, 2017 by copolla αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Ειχε βγει η 8.1 (8.1.2 και 8.1.4) με ελληνικα μεσα αλλα τις απεσυραν και τις 2 λογο bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
copolla Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Σωστός ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 οπότε αναμένουμε μέχρι νεοτέρας? το ξέρω λόγο βιασύνης και αγοράς συσκευής από το κινητό ήμουν απρόσεχτος και το είδα όταν πλέον παρέλαβα και άνοιξα την συσκευη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Για όποιον ενδιαφέρεται την κατεβάζει από εδώ https://yadi.sk/d/x2wwvEIQ399V5H και την περνάει χειροκίνητα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 και την διαδικασια για την εγκατάσταση? υπάρχει κάπου να την διαβάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Την κατεβάζεις και την βάζεις χύμα στην sd πας μετά ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο >ενημέρωση συστήματος >πατάς τις 3 τελίτσες πάνω δεξιά >και επιλέγεις "επέλεξε το πακέτο αναβάθμισης" >επιλέγεις το zip που κατέβασες Όλα αυτά με δικιά σας ευθύνη για το αποτέλεσμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Καλησπέρα στο forum. Θέλω να πάρω την έκδοση 3ram 654rom από vickmall. Ξέρετε αν η έκδοση Official DEV Global ROM(Google play&OTA update&Greek Language) έχει ελληνικά μεταφρασμένα ή καθαρά ελληνικά όπως της ελληνικής dev rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Στο xiaomi redmi note 4 εχω συνδεδεμενο το bluetooth της sony sbh 20 ενδιαφερομαι να αγορασω και xiaomi Mi band 2 (ρολοι) θα λειτουρργησουν και τα 2 μαζι;ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Ναι, και έχει κανονικά ελληνικά αυτή. Τελευταία(πλέον)χωρίς Ελληνικά όμως. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Τι εννοείτε τελευταία πλέον χωρίς ελληνικά? Αν μπορείτε απαντήστε μου γιατί είμαι έτοιμος να παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Η τελευταία stable κατέβηκε από την xiaomi γιατί σε κάποιους έβγαζε προβλήματα. Η 8.0.4 δεν έχει ελληνικά,στην stable. Οπότε αναμονή αν θες stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Εεε θα περιμένω τότε... Για να κάνω downgrade μέχρι να βγει επόμενο Update με ελληνικά αξίζει τον κόπο;; είναι διαδικασία;; η να περιμένω μέχρι νεοτέρας? Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Downgrade για ποιο λόγο; Σε επόμενη θα μπουν τα ελληνικά,όχι σε προηγούμενη ρομ. Νομίζω πιο πισω,δόθηκε σε λινκ η κατεβασμένη ρομ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Απλά στο σάιτ έχει 2 επιλογές. Έχει αυτήν official DEV Global ROM(Google play&OTA update&Greek Language) και αυτήν Official Stable Global ROM(Google play&OTA update&No Greek Language) . Η δεύτερη λέει όχι ελληνικά. Εγώ ρωτάω για την developer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Εύκολα αλλάζεις από τη μία στην άλλη. Redmi Note 4(Nikel) Tapatalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Ok απλά ρωτάω αν παραγγείλω την dev θα έχει ελληνικά καθαρα και όχι μεταφρασμένα? Με ενδιαφέρει να είναι όλα στα ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Στο xiaomi redmi note 4 εχω συνδεδεμενο το bluetooth της sony sbh 20 ενδιαφερομαι να αγορασω και xiaomi Mi band 2 (ρολοι) θα λειτουρργησουν και τα 2 μαζι;ευχαριστω. Αν σε βοηθάω, εγώ έχω συνδεδεμένα συγχρόνως Mi Band 2 και Mi Bluetooth... Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fothek Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Η συνδεση γινεται με καποιον τροπο γιατι αυτη τη στιγμη προσπαθω να συνδεσω συσκευη ακουστικο bluetooth και ηχειο και δεν γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Ok απλά ρωτάω αν παραγγείλω την dev θα έχει ελληνικά καθαρα και όχι μεταφρασμένα? Με ενδιαφέρει να είναι όλα στα ελληνικά... Κανονικά,μεταφρασμένη πλήρως είναι. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theocholi Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Chrissostomos είναι αυτή από το gtv της ελληνικής κοινότητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts