achris000 Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Εχει κανεις προβλημα με το gps.Βρισκει την τοποθεσια μου αλλα στην πλοηγηση δεν προχωραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akapsali Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Εχει κανεις προβλημα με το gps.Βρισκει την τοποθεσια μου αλλα στην πλοηγηση δεν προχωραει Στην πλοηγηση δεν το δοκιμασα αλλα ενα θεμα με το GPS το εχει Μεσα στο σπιτι και δειχνει 200 μ πιο μακρια Βγαινοντας στο μπαλκονι δειχνει σωστα Αυριο θα δω αν προχωραει στην πλοηγηση Ποιο προγγραμα χρησιμοποιείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achris000 Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Στην πλοηγηση δεν το δοκιμασα αλλα ενα θεμα με το GPS το εχει Μεσα στο σπιτι και δειχνει 200 μ πιο μακρια Βγαινοντας στο μπαλκονι δειχνει σωστα Αυριο θα δω αν προχωραει στην πλοηγηση Ποιο προγγραμα χρησιμοποιείς? Το Google Maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achris000 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Κατέβασα το "Android GPS test" και δουλεύει μία χαρά η πλοήγηση τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Πήρα το κίνητρο από το gearbest στα 60€ και μπορώ να πω ότι είναι μια χαρά κινητό. Ήρθε με την r05 και με ota update πήγε στην r08. Είδα ότι στο site έχει την r13 αλλά δεν την κατεβάζει! Την έβαλα με sp tools και πάει καλά. Του έβαλα recovery και root. Δεν έχει και τον πιο γρήγορο επεξεργαστή, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Οθόνη μια χαρά. Και μπαταρία 2 μέρες. Καμία καλή custom rom έχετε δοκιμάσει; Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts