Jump to content

achris000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About achris000

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

achris000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κατέβασα το "Android GPS test" και δουλεύει μία χαρά η πλοήγηση τώρα
  2. Εχει κανεις προβλημα με το gps.Βρισκει την τοποθεσια μου αλλα στην πλοηγηση δεν προχωραει
  3. Εχει δοκιμασει κανενας να το ρουταρει?
  4. ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Εγω το εκανα...αλλαξε το τυπο του αρχειου που κατεβασες απο .rar σε .zip μετα πηγαινε στις ρυθμισεις και στις ενημερωσεις συστηματος και πατα τις τρεις τελιτσες πανω δεξια.Μετα πατα τοπικες ρυθμισεις και βρες το αρχειο διαλεξε το και πατα ενημερωση. Εγω το εκανα αλλα δεν μου εκανε ενημερωση οπως και η ενημερωση R07 εχετε καμια ιδεα?
  5. Δίνει δωρεάν θήκη σιλικόνης και screen protector εγώ παρήγγειλα ένα tempered glass για καλό και για κακό οπότε είναι κομπλε! (1€ το tempered glass)
  6. Κατέβασα την ενημέρωση R07 αλλά όταν κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα το δοκίμασε κανένας άλλος;
  7. Εγώ έχω την έκδοση R06 δουλεύει καλά σε αυτήν την έκδοση και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.
  8. Ναι το κατέβασα και φτιάχτηκε το πρόβλημα.
  9. Μέτα το update έχει πρόβλημα το wifi για κάποιο λόγο ανοίγει μόνο του(δεν νομίζω να φταίει κάποια εφaρμογη γιατί δεν κατέβασα άλλη μετά το update) έχετε κάποια λύση?Επίσης έχει κάνει κάνεις factory reset ή έβαλε καποια άλλη rom(πχ. CyanogenMod)
  10. Android 6.0 Marshmallow
  11. Μου ηρθε χτες,σε χρυσο χρωμα το εχω και ειναι πολυ ωραιο.Η συσκευασια περιεχει και θηκη και screen protector αλλα ειχε ηδη screen protector στην οθονη.Το κινητο δεν εχει κινεζιες και ρολαρει καλα.Μπορεις να τα μεταφερεις ολα στην SD κατι που ειναι πολυ χρησιμο.Ο ανηχνευτης δακτυλικου αποτυπωματος ειναι αρκετα γρηγορος και αξιοποιστος.Η οθονη εχει καλες γωνιες θεασης και η μπαταρια ειναι πολυ καλη.Η καμερα για τα λεφτα του ειναι πολυ καλη και το WiFi εχει πολυ καλο σημα.
×
×
  • Create New...