guru11 Δημοσιεύτηκε July 17, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 17, 2016 Έχω τώρα το Xperia L αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά του,οπότε ψάχνω για κινητό μέχρι 5,2 ίντσες, 4g, να δέχεται κάρτες μνήμης, RAM από 2 και πάνω,δυνατότητα root, και επιθυμητό αλλά όχι πρωτεύον να παίρνει 2 Sim. Τι προτείνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Κοίταξε κατευθείαν για p9 light.τα έχει όλα και συμφέρει.οσο για το θέμα root δεν ασχολούμαι προσωπικά οπότε κάποιο άλλο μέλος θα σου απαντήσει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γιαυτό τι γνώμη έχετε Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Γιαυτό τι γνώμη έχετε Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB)? Την καλύτερη, τα πατάει όλα κάτω, εκτός από την κάμερα που σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι καλή. Αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις ως την επόμενη εβδομάδα, στις 27, αν μπορείς, γιατί θα ανακοινωθεί νέο μοντέλο όπως δείχνουν τα πράγματα .βέβαια αν το βρεις απ έξω ή σε καμία αγγελία 160-190 € χτυπα το άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frafra Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 P9 lite από Ελλάδα είσαι Jet. Από China παίζεις και με xiaomi Παράθεση Nothing lasts forever, but the certainty of change... Emperistatomenos' Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Το βρισκω στα 161 ευρω απο εδω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308825.html. Να το παρω?εχει κανει καποιος αγορα απο αυτο το site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εγώ...:p Σε 14 μέρες με nl post ήταν εδώ (σε νησί!!). Η ίδια συσκευή για γνωστό μου, από banggood, σε 8 μέρες ήταν εδώ!! Είναι καλή περίοδος για αγορές. Η τιμή του σχεδόν σε όλα τα καλά μαγαζιά, ακόμα το Vickmall, είναι πάνω κάτω η ίδια. Προχωρα άφοβα, απλά προσοχή στη rom με την οποία θα στο στείλουν για να μην παιδευτεις πολύ μετά. Αν σκοπεύεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να περάσεις την Ελληνική μετά, τότε το παραγγελνεις με dev china. Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό και γνωρίζεις λίγα Αγγλικα, τότε το παραγγελνεις με global stable με Αγγλικό μενού, που χει play store, περνάς Ελληνικό πληκτρολόγιο κ δεν ξανά-ασχολείσαι....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δεν έχω θέμα με τα αγγλικά, αλλά αυτό που με προβλητιζει τώρα είναι ότι από ότι βλέπω δεν έχει την μπάντα των 800 για το 4G. Θα έχω πρόβλημα λογικά έτσι δεν είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Δεν έχω θέμα με τα αγγλικά, αλλά αυτό που με προβλητιζει τώρα είναι ότι από ότι βλέπω δεν έχει την μπάντα των 800 για το 4G. Θα έχω πρόβλημα λογικά έτσι δεν είναι ? Αν δεν είσαι ων wind δεν έχεις θέμα Από Ελλάδα παντός το p9 lite πύραυλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έχω και Wind,οπότε όντως θα έχω θέμα, άρα να κοιτάξω για κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Έχω και Wind,οπότε όντως θα έχω θέμα, άρα να κοιτάξω για κάτι άλλο. Τότε πας για p9 lite, από ότι φαίνεται μονόδρομος είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. July 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2016 Γιαυτό εδώ τι λέτε? http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_411508.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. July 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2016 (edited) Εγώ...:p Σε 14 μέρες με nl post ήταν εδώ (σε νησί!!). Η ίδια συσκευή για γνωστό μου, από banggood, σε 8 μέρες ήταν εδώ!! Είναι καλή περίοδος για αγορές. Η τιμή του σχεδόν σε όλα τα καλά μαγαζιά, ακόμα το Vickmall, είναι πάνω κάτω η ίδια. Προχωρα άφοβα, απλά προσοχή στη rom με την οποία θα στο στείλουν για να μην παιδευτεις πολύ μετά. Αν σκοπεύεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να περάσεις την Ελληνική μετά, τότε το παραγγελνεις με dev china. Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό και γνωρίζεις λίγα Αγγλικα, τότε το παραγγελνεις με global stable με Αγγλικό μενού, που χει play store, περνάς Ελληνικό πληκτρολόγιο κ δεν ξανά-ασχολείσαι....;) αμα επιλεξω Shipping Cost:€15.15toGreece Via Expedited Shipping ξερεις αν εχω θεμα με κανενα τελωνειο? το βιαζομαι λιγο επειδη το παλιο με αφησε edit: δεν ειναι διαθεσιμο οποτε παω για vick Edited July 22, 2016 by ventura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts