Jump to content

Νέο κινητό μέχρι 200 ευρώ.

guru11
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω τώρα το Xperia L αλλά τα έχει φάει τα ψωμιά του,οπότε ψάχνω για κινητό μέχρι 5,2 ίντσες, 4g, να δέχεται κάρτες μνήμης, RAM από 2 και πάνω,δυνατότητα root, και επιθυμητό αλλά όχι πρωτεύον να παίρνει 2 Sim.

Τι προτείνεται ?

Κοίταξε κατευθείαν για p9 light.τα έχει όλα και συμφέρει.οσο για το θέμα root δεν ασχολούμαι προσωπικά οπότε κάποιο άλλο μέλος θα σου απαντήσει καλύτερα.

Γιαυτό τι γνώμη έχετε Xiaomi Redmi 3 Pro (32GB)?

Την καλύτερη, τα πατάει όλα κάτω, εκτός από την κάμερα που σε χαμηλό φωτισμό δεν είναι καλή. Αλλά θα σου έλεγα να περιμένεις ως την επόμενη εβδομάδα, στις 27, αν μπορείς, γιατί θα ανακοινωθεί νέο μοντέλο όπως δείχνουν τα πράγματα .βέβαια αν το βρεις απ έξω ή σε καμία αγγελία 160-190 € χτυπα το άφοβα.

Το βρισκω στα 161 ευρω απο εδω http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308825.html. Να το παρω?εχει κανει καποιος αγορα απο αυτο το site?

Εγώ...:p

Σε 14 μέρες με nl post ήταν εδώ (σε νησί!!).

Η ίδια συσκευή για γνωστό μου, από banggood, σε 8 μέρες ήταν εδώ!!

Είναι καλή περίοδος για αγορές.

Η τιμή του σχεδόν σε όλα τα καλά μαγαζιά, ακόμα το Vickmall, είναι πάνω κάτω η ίδια.

Προχωρα άφοβα, απλά προσοχή στη rom με την οποία θα στο στείλουν για να μην παιδευτεις πολύ μετά.

Αν σκοπεύεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να περάσεις την Ελληνική μετά, τότε το παραγγελνεις με dev china.

Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό και γνωρίζεις λίγα Αγγλικα, τότε το παραγγελνεις με global stable με Αγγλικό μενού, που χει play store, περνάς Ελληνικό πληκτρολόγιο κ δεν ξανά-ασχολείσαι....;)

Δεν έχω θέμα με τα αγγλικά, αλλά αυτό που με προβλητιζει τώρα είναι ότι από ότι βλέπω δεν έχει την μπάντα των 800 για το 4G.

Θα έχω πρόβλημα λογικά έτσι δεν είναι ?

Δεν έχω θέμα με τα αγγλικά, αλλά αυτό που με προβλητιζει τώρα είναι ότι από ότι βλέπω δεν έχει την μπάντα των 800 για το 4G.

Θα έχω πρόβλημα λογικά έτσι δεν είναι ?

Αν δεν είσαι ων wind δεν έχεις θέμα

Από Ελλάδα παντός το p9 lite πύραυλος

Έχω και Wind,οπότε όντως θα έχω θέμα, άρα να κοιτάξω για κάτι άλλο.

Τότε πας για p9 lite, από ότι φαίνεται μονόδρομος είναι

Εγώ...:p

Σε 14 μέρες με nl post ήταν εδώ (σε νησί!!).

Η ίδια συσκευή για γνωστό μου, από banggood, σε 8 μέρες ήταν εδώ!!

Είναι καλή περίοδος για αγορές.

Η τιμή του σχεδόν σε όλα τα καλά μαγαζιά, ακόμα το Vickmall, είναι πάνω κάτω η ίδια.

Προχωρα άφοβα, απλά προσοχή στη rom με την οποία θα στο στείλουν για να μην παιδευτεις πολύ μετά.

Αν σκοπεύεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader για να περάσεις την Ελληνική μετά, τότε το παραγγελνεις με dev china.

Αν δεν έχεις τέτοιο σκοπό και γνωρίζεις λίγα Αγγλικα, τότε το παραγγελνεις με global stable με Αγγλικό μενού, που χει play store, περνάς Ελληνικό πληκτρολόγιο κ δεν ξανά-ασχολείσαι....;)

αμα επιλεξω Shipping Cost:€15.15toGreece Via Expedited Shipping ξερεις αν εχω θεμα με κανενα τελωνειο? το βιαζομαι λιγο επειδη το παλιο με αφησε

edit: δεν ειναι διαθεσιμο οποτε παω για vick

Edited by ventura