insane Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 έχω το Ulefone Be touch 3 και το wifi του είναι πολύ προβληματικό. Αν πέσει κάτω από το 50% απλά δε λειτουργεί. Στo Ulefone Metal πως είναι τα πράγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Παιδιά δώστε μου λίγες μέρες και θα σας πω. Δεν το χρησιμοποιώ οπότε ότι ποσταρα ήταν εμπειρία λίγων ωρών. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insane Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Κάποιο νέο σχετικά με το wifi του??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insane Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κάποιος που το έχει γιατί θέλω να αγοράσω άμεσα τηλέφωνο και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το xaiomi redmi 3s Ποιο έχει πιο καλό wifi ? Γιατί ulefone που είχα παλιά όταν το wifi έπεφτε στις 2 γραμμές δε λειτουργούσε το wifi του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Κάποιος που το έχει γιατί θέλω να αγοράσω άμεσα τηλέφωνο και είμαι ανάμεσα σε αυτό και το xaiomi redmi 3s Ποιο έχει πιο καλό wifi ? Γιατί ulefone που είχα παλιά όταν το wifi έπεφτε στις 2 γραμμές δε λειτουργούσε το wifi του Εγω που το ειχα στα χερια μου κανα δυο ωρες και το ελεγχα πριν το πουλησω μια χαρα wifi ειχε. Τωρα να σου απαντησει και καποιος αλλος που το δουλευει κιολας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insane Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 άκυρο, πήρα το lenovo k5 note τελικά που το είχε προσφορά το gearbest. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Το έχω καμιά βδομάδα στα χέρια μου όλα καλά δείχνουν... Ένα αρνητικό δεν φωτίζουν τα κουμπιά κάτω της οθόνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδιά όσοι είστε κάτοχοι, είστε ευχαριστημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrig Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Παιδιά όσοι είστε κάτοχοι, είστε ευχαριστημένοι? Σε γενικά πλαίσια είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Προσωπικά όμως θα ήθελα η μπαταρία του (λαμβάνοντας υπόψη τα specs του) να διαρκεί λίγο περισσότερο. Επίσης έχω παρατηρήσει κατά την πληκτρολόγηση ή την επαφή με την οθόνη ότι δεν είναι τόσο ευαίσθητο όσο άλλες συσκευές αλλά αυτό το συνηθίζεις με τον καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντησή σου... Περιμένω κι άλλους κατόχους να μου πουν την άποψή τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Για τα χρήματά του νομίζω αξίζει και με το παραπάνω... Έχω πάρει κατά καιρούς και άλλα κινέζικα, αυτο έχω την αίσθηση από ακριβότερα τηλέφωνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα!!εδω και λίγε ώρες ειμαι και εγω κάτοχος του Ulefon metal!πρωτη εντύπωση καλή!για τα χρήματα του πολλή καλή !!!απορια αυτο το μπουτονακι μέσα στην οθόνη που ειναι για τις συντομεύσεις πως απενεργοποίητε!!μπορει να μου πει κάποιος!ευχαρηστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Όντος η μπαταρία έχει τα θεματάκια τις 1 μέρα το πολλή με δεδομένα ανοιχτά βαιπερ και χωρίς παιχνίδια ετσι ειναι σε όλους!!; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Βρήκες πως απενεργοποιείτε το στρογγυλό μπουτόν?? Αν ναι, ενημέρωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. October 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Καλησπέρα!!εδω και λίγε ώρες ειμαι και εγω κάτοχος του Ulefon metal!πρωτη εντύπωση καλή!για τα χρήματα του πολλή καλή !!!απορια αυτο το μπουτονακι μέσα στην οθόνη που ειναι για τις συντομεύσεις πως απενεργοποίητε!!μπορει να μου πει κάποιος!ευχαρηστω!! Βρήκες πως απενεργοποιείτε το στρογγυλό μπουτόν?? Αν ναι, ενημέρωσε.. παιδια δεν εχω το κινητο αλλα ψαξτε στις ρυθμισεις για smartwake, floating multitasker (ή καπως ετσι) ισως ειναι αυτο Edited October 13, 2016 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Όχι δεν το βρήκα και να πω την αληθια δεν ασχολήθηκα γιατι το έχει η γυναίκα μου!!θα το κοιτάξω!!με την μπαταρία έχει κάνει λαός "πρόβλημα"!!σε εισαγωγικά γιατι έλεγε για παραπάνω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 (edited) Ευχαριστώ για τη βοήθεια φίλε ...:) Εγώ το βρήκα .. Απλά κι εγώ δεν έχω τη συσκευή τώρα να σου πώ ακριβώς. floating tasker, κάπως έτσι λέγεται. Σε ένα ροζ εικονίδιο αν θυμάμαι καλά με το adroid ανθρωπάκι. Edited October 14, 2016 by Lnk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Οκ!τα κατάφερα !!!ευχαρηστω!!. με την μπαταρία δεν μου σχολίασε κανείς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Θελω ξανά την βοήθεια σας!!!κατι πάτησε η γυναίκα μου και δεν μπαίνει στο google!!οταν παω να μπω μου δείχνει ένα μήνυμα που λέει"απορρίψει αδειών"πηγαινεται στις ρύθμισης<εφαρρμογες πήγα αλα δεν βρησκω κάτι για το διορθώσω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Γιά δες αυτό https://support.google.com/googleplay/android-developer/answer/2528691?hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ξαφνικά το τηλέφωνο έσβησε και δεν ανοιγει. Καμια βοήθεια? Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Τελικά άνοιξε αλλα κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Κανε καμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lnk Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Είναι φίλης ...Θα της πώ να το κάνει. Ούφ...ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2016 Δεν ξέρω τι έχει απλά είναι το πρώτο που κάνεις Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts