Jump to content

Συμφέρει να πάρω άλλο κινητό?

Finn4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα!! εχω το Huawei P8 Lite αλλα θελω να αλλαξω και να γυρισω σε samsung. το κινητο το εχω απο νοεμβρη αλλα αν και περιμενω περιπου ενα χρονο για να αλλαξω κινητο το συγκεκριμενο εχει αρχισει να τρωει μερικα κολληματα και σκεφτομαι μηπως το παω ανακυκλωση για να παρω εκπτωση για το επομενο. θα ηταν καλη επιλογη να παρω το Samsung Galaxy J5 (2016)?

. θα ηταν καλη επιλογη να παρω το Samsung Galaxy J5 (2016)?

αριστη επιλογη το εχει συναδελφος και το θαυμαζω..δεν την εχω ακουσει ποτε να γκρινιαζει για κατι. Ενθουσιασμενη ειναι. Προερχεται απο σαμσουγκ ντουος, μερα με νυχτα

η κινεζιλα χαβαη δεν συγκρινεται σε τιποτα με κορεατικο σαμσουγκ.... αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας

η κινεζιλα χαβαη δεν συγκρινεται σε τιποτα με κορεατικο σαμσουγκ.... αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας

μμμμ τρελενομαι για τέτοια... για ανέλυσε μας λοιπόν γιατί δεν συγκρινονται? :rolleyes:

Παω να φέρω ποπ κορν, γραφε...

Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έπρεπε να γράψει πιο σχιστά τα μάτια του κορεάτη από του κινεζου :D

sent from my Dinosaur

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Συμφωνώ με τον telefoneri.

Δυστυχώς ένα από τα αρνητικά του android σε σχέση με ios και WP είναι ότι με τον καιρό τα κάνει αυτά τα νερά, αλλά με ένα restore στρώνει. Δοκίμασέ το πρώτα, πέρνα τις εφαρμογές που χρειάζεσαι ξανά και μετά αποφάσισε.

Δεν έιναι ότι έχεις καμιά χάλια συσκευή...

Edited by Brousko
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X