freddaras Δημοσιεύτηκε July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 10, 2016 παιδια καλησπερα ..δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για να κανω την ερωτηση την κανω και ας το μεταφερουν μετα οι mods .. εχω αγορασει 2 ηχεια μικρα για το pc (τρεχουν windows 10) ! καθε φορα ομως που ανεβαζω την ενταση ειναι σαν να πεφτει το ρευμα και τα ηχεια σβηνουν απο μονα τους .. μπορει καποιος να με πει τι στο καλο ειναι αυτο το πραγμα ? γιατι πραγματικα εχουν σπασει τα νευρα μου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δοκίμασε σε κινητό πχ αν κάνει το ίδιο αν όχι έχει θέμα η κάρτα ήχου η τα drivers από τα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 σε κινητο ? ειναι με Usb για pc τα ηχεια ... http://www.skroutz.gr/s/315262/Trust-MiLa-2-0-Speaker-Set.html#reviews αυτα εδω ειναι ..παιζει να υπαρχει καποιο συστημα ασφαλειας και να μην το εχω παρει χαμπαρι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 σε κινητο ? ειναι με Usb για pc τα ηχεια ... http://www.skroutz.gr/s/315262/Trust-MiLa-2-0-Speaker-Set.html#reviews αυτα εδω ειναι ..παιζει να υπαρχει καποιο συστημα ασφαλειας και να μην το εχω παρει χαμπαρι ? Τότε δοκίμασε σε άλλο pc πρώτο και μετά βλέπεις (αν παίζει κανονικά αλλού τότε ανακαλυψες ένα από τα εκατομμύρια προβλήματα των w10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 σε κινητο ? ειναι με Usb για pc τα ηχεια ... http://www.skroutz.gr/s/315262/Trust-MiLa-2-0-Speaker-Set.html#reviews αυτα εδω ειναι ..παιζει να υπαρχει καποιο συστημα ασφαλειας και να μην το εχω παρει χαμπαρι ? Αφού λέει Τύπος Σύνδεσης 3.5 mm !!!ρευμα παίρνει απο usb,το συνδέεις στον φορτιστή του κινητού και βάζεις το βύσμα του ήχου στο κινητό. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να είναι χαλασμένα.Την έπαθα και εγώ απο κάποια που αγόρασα απο το eshop.gr . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 παιδια τα εβαλα στο κινητο οπως μου ειπατε αλλα εκει δεν σβηνουν δουλεύουν ολα ρολοι .. βεβαια στο κινητο η ενταση ειναι πιο χαμηλη .. στο pc μολις δυναμωνω τα ηχεια σβηνουν απο μονα τους ...τι να πω τετοιο πραγμα πρωτη φορα βλεπω ..:rolleyes: εκτος αν υπαρχει κατι σαν "ασφαλεια' οταν ανεβαζεις την ενταση και δεν το εχω παρει χαμπαρι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 ψαξε και στις ιδιοτητες ήχου του pc ,μπορεί να έχει κάποιο διακόπτη που κόβει τον δυνατό ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 ψαξε και στις ιδιοτητες ήχου του pc ,μπορεί να έχει κάποιο διακόπτη που κόβει τον δυνατό ήχο. μπαααα με φαινεται θα γυρισω σε windows 7 να τελειωνουμε .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 μπαααα με φαινεται θα γυρισω σε windows 7 να τελειωνουμε .. Δοκίμασε με live linux να δεις τι κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 το να σου κλείνουν τα win10 τα ηχεία αποκλείεται. Το πιθανότερο είναι πως είναι απλά ελαττωματικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Είναι ανήκουστο ένα λειτουργικό σύστημα να σου σβήσει τις συσκευές που έχεις πάνω στον πύργο/laptop σου.. το πιο πιθανό είναι να μην παίρνει αρκετό ρεύμα απο την usb και λόγω υπερφόρτωσης της θύρας να σου κάνει disable τα ηχεία ή αλλιώς να έπεσες σε προβληματικό set ηχείων. egodemis Μην χάσεις ευκαιρία να κράξεις τα 10ρια :lol: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts