giorgosdimitr Δημοσιεύτηκε July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2016 (edited) Ξέρεις κανείς αν υπάρχει καμία ελληνική εφαρμογή που να εξομειώνει το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ; Μου αρέσει η φιλοσοφία των κερδών στη στιγμή που προσφέρει το ΣΚΡΑΤΣ και θα ήθελα να νοιώσω αυτό το αίσθημα σε ένα κινητό χωρίς να ξοδεύω λεφτά - και χωρίς να κερδίζω κάτι, δυστυχώς :(. Aν πάντως έβγαινε μια τέτοια εφαρμογή και σου έδινε τη δυνατότητα να κερδίζεις κάτι, οτιδήποτε και αν ήταν αυτό, θα είχε πολύ πέραση νομίζω :rolleyes: Edited July 7, 2016 by giorgosdimitr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. July 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2016 Ξέρεις κανείς αν υπάρχει καμία ελληνική εφαρμογή που να εξομειώνει το ΣΚΡΑΤΣ του ΟΠΑΠ; Μου αρέσει η φιλοσοφία των κερδών στη στιγμή που προσφέρει το ΣΚΡΑΤΣ και θα ήθελα να νοιώσω αυτό το αίσθημα σε ένα κινητό χωρίς να ξοδεύω λεφτά - και χωρίς να κερδίζω κάτι, δυστυχώς :(. Aν πάντως έβγαινε μια τέτοια εφαρμογή και σου έδινε τη δυνατότητα να κερδίζεις κάτι, οτιδήποτε και αν ήταν αυτό, θα είχε πολύ πέραση νομίζω :rolleyes: Δηλαδή τι θες;Να σου βγαίνει ένα χέρι απο την οθόνη και να σου δίνει πχ 1€? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Δηλαδή τι θες;Να σου βγαίνει ένα χέρι απο την οθόνη και να σου δίνει πχ 1€? :lol: Γιατι>???? :confused: δεν γινεται?????:cry: :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosdimitr Δημ. July 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Δεν εννοώ αυτό φυσικά. Εννοώ, πχ, να σου δίνει μονάδες ή πόντους για να αγοράσεις δωρέαν κάποιο app. Ή να σε πληρώνει με ψηφιακό χρήμα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts