Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι δεν καταλαβες? Κανω Live update απο το site της SE ! :cool:

να εβγαινε και το vf live μενου,τι καλα που θα ηταν.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδιά μήπως έχει κανένας ιδέα?

Δοκίμασα να κάνω live update και κατά λάθος δεν έβαλα τον driver που θέλει για το update. Τώρα δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω με τίποτα...

Και εμενα δεν μου δουλευει!

κατεβασε το update Και μου εβγαλε μηνυμα να αποσυνδεσω το τηλ για 20 δευτερολεπτα, να το κλεισω και μετα πατοντας το C να το ξανασυνδεσω!

Το κανω αλλα δεν αρχιζει τιποτα. Αναβει άπλος το ηλεφωνο :mad:

thantrantas εσυ πως το εκανες ?

re file aafou eipame oti bgainei alla meta feugei kai h egguhsh!!!

εννοω να εφευγε φιλε μου με την online αναβαθμιση :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλά το γέμισα το κινητό με ringtones κλπ. για να δω πως παίζει και έχει γίνει τόσο αργό που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Μάλλον θέλει κανένα update.

Όταν ξεκινάς να κάνεις το update έχει ένα checklist. Εγώ τα τσέκαρα όλα χωρίς να τα διαβάσω. Σε ένα από τα checks λέει αν έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει τον driver και έχει και link. Αν θέλεις στο στέλνω και με email είναι πολύ μικρό.

Όταν ξεκινάς να κάνεις το update έχει ένα checklist. Εγώ τα τσέκαρα όλα χωρίς να τα διαβάσω. Σε ένα από τα checks λέει αν έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει τον driver και έχει και link. Αν θέλεις στο στέλνω και με email είναι πολύ μικρό.

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=ps1_1_3_2_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242&fid=15278&esi=true

Εδω ειναι !

Θα τον κατεβασω τωρα! και εγω τα επελεξα ολα σα βλακας και τωρα :cry:

Γιαννη, πως στο γραφει στο Device manager?

Ημουν τοσο εξυπνος που του εβαλα ενα generic driver των windows οταν με ειχε ρωτησει.

geovass,

Κατάφερες εσύ τίποτα με το update?

Ναι :) , αλλα δε κανει το update λογο οτι ειναι VF Live η μ@λ@κι@ !

Καταφερα να του βαλω το σωστο driver αλλα δεν με αφηνει λογο του VF Live :( :mad:

Το κακό είναι πως εμένα έχει αρχίσει και μου κολάει κάθε λεπτό που μιλάω. Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνω upgrade. Μάλλον κάτι με το bluetooth γίνεται. Πιστεύω στην Ericsson να έχουν κανένα update.

Το κακό είναι πως εμένα έχει αρχίσει και μου κολάει κάθε λεπτό που μιλάω. Οπότε πρέπει οπωσδήποτε να κάνω upgrade. Μάλλον κάτι με το bluetooth γίνεται. Πιστεύω στην Ericsson να έχουν κανένα update.

Που κολλαει το bluetooth με το οτι ''κολλαει'' το κινητο?

Τελικα, γινεται να ''ανεβασει'' καποιος στη σελιδα ενα video τραβηγμενο απο το k750i για να δουμε την ποιοτητα?

Tomas90,

Μόνο όταν μιλάω μέσω του bluetooth μου κολάει το κινητό. Και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να το ξεκολήσω. Όταν δεν χρησιμοποιώ το bluetooth μιλάω κανονικά. Άρα κάποιο πρόβλημα με αυτό είναι.

Tomas90,

Μόνο όταν μιλάω μέσω του bluetooth μου κολάει το κινητό. Και πρέπει να βγάλω τη μπαταρία για να το ξεκολήσω. Όταν δεν χρησιμοποιώ το bluetooth μιλάω κανονικά. Άρα κάποιο πρόβλημα με αυτό είναι.

Με τι B/T μιλας ?

Εγω θα το δοκιμασω αυριο με B/T. Τωρα φορτιζει ! ;)

re paidia den exei kaneis na kana gnwsto apo ericsson na mas pei pote 8a bgei to k750i ths ericsson??

Αυου ο SMEC Freak τα ειπε ολα. Μολις κυκλοφορισει το VF Live παντου, περιμενε καμια εβδομαδα και θα βγει και το κανονικο! Αρε γυρω στο τελος του μηνα! :cool:

Tomas90,

re file ti ennoeis kollaei???

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναγερθεί αλλα έσκασε μύτη και στο nomatica.

407€ χωρίς να το έχουν σε stock! Απο την εμπειρία μου σε αυτό το site με το που παραλάβουν κάτι η τιμή πέφτει!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...