marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Thanks re Marie1988...nasai kala kai esy oti eputhimeis kai apo oti exw katalavei afto pou epithymeis pio polu aftes tis meres einai to k750i ... opote sto efxomai na 'sai kala euxaristw!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδιά στη συσκευασία έχει ένα memory stick 64 MB και ένα ανταπτορακι για memory stick duo, (το ανταπτοράκι που χρησιμεύει; ) οι duo pro κάρτες δεν έχουν άλλο μέγεθος ή το ίδιο είναι; sorry αλλά τυγχάνω λίγο άσχετος με τις κάρτες file to adaptoraki einai gia na ginete apo duo pro se sketo pro ap' oti kserw!!TH memory stick duo thn uposthrizoun pio polu oi pshfiakes kai thn memory stick duo pro ta kinhta!!opote otan pareis mia pshfiakh fwtografikh 8a mporeis na bgaleis apo to k750i thn karta mnhmhs kai na thn baleis sth pshfiakh sou!!katalabes?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ρε γμτ, εντάξει είχα μείνει λίγο πίσω στα κινητά -τελευταία συσκευή panasonic x60- αλλά παραείμαι μπερδεμένος με αυτό το κινητό........ :O το βασικό μου πρόβλημα είναι που περνάω τα mp3 για να τα ακούω αλλά και για να τα κάνω ringtones. η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η εξής: κατέβασμα drm, και κωδικοποίηση 2 mp3 -ίσα ίσα για δοκιμή. συνδεσή κινητού με πισι -όλα καλά, drivers ok, κ βλέπει κ τη καρτα ως εξωτερικό σκληρό... τα ερωτήματα αρχίζουν τώρα, σε ποιο $%#φάκελο περνάω τα αρχεία? το drm μετέτρεψε τα .mp3 σε .dm -δεν έχω πειράξει καθόλου τα settings. δοκίμασα και τα mp3 κ τα dm αρχεία να τα περάσω σε διάφορους φακέλους, αλλά πουθενά δεν τα βλέπει το τηλ. :cry: συγκεκριμένα τα έβαλα στα I:\MSSEMC\Media files\audio\ringtones κ I:\MSSEMC\Media files\other καθώς κ στο I:\MSSEMC\Media files\audio ε μαντέψτε :w00t: πουθενά τπτ τα ίδια κ για themes, wallpapers etc etc έβαλα themes στο φάκελο I:\MSSEMC\Media files\theme κ πάλι τπτ... σορυ για το μακροσκελές του ποστ μου, αλλά έχω ψιλοαπελπιστεί εδώ κ κάνα 2ωρο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Παιδιά είναι εύκολο να μου πει κανείς τις ρυθμίσεις του κ750 για gprs και mms για vodafone? Γιατι οταν βάζω την sim της Vodafone στο nokia 5140 τις έχει έτοιμες, ενώ οταν την βάζω στο κ750 δεν υπάρχουν. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Pata edw -->http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001011000&vars=0000000000 kai kane oti ru8miseis 8eleis!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 @ekkli Σωστά φαίνεται να τα περνάς. Τα μουσικά αρχεία στο media files\audio (ή subfolders), φωτο κλπ στο media files\image (ή subfolders), themes media files\theme. Εμένα τα βλέπει μια χαρά. Έτσι όπως τα λες, μήπως για κάποιο λόγο δεν βλέπει καν το στικάκι? Το έβαλες σωστά? Βγάλε το και ξαναβάλε το. Το πολύ πολύ, νάλε το και κάνε και ένα restart στο τφ (γμτ, γιατί όλα αυτά μου θυμίζουν windows? :( ). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sonis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγω θα το εχω αυριο με 320 ευρουλακια........ Αλλα με εγγυηση ΕΝΟΣ ετους.... Πιστευω πως οτι παθει θα το παθει μεσα στο χρονο και μετα ισως να μην το εχω κιολας.... Αν και αμα αντεξει σκεφτομαι να το κρατησω οσο παει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγω θα το εχω αυριο με 320 ευρουλακια........ Αλλα με εγγυηση ΕΝΟΣ ετους.... Πιστευω πως οτι παθει θα το παθει μεσα στο χρονο και μετα ισως να μην το εχω κιολας.... Αν και αμα αντεξει σκεφτομαι να το κρατησω οσο παει. Apo pou 8a to pareis 320 euroulakia? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marten91 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Εγω θα το εχω αυριο με 320 ευρουλακια........ Αλλα με εγγυηση ΕΝΟΣ ετους.... Πιστευω πως οτι παθει θα το παθει μεσα στο χρονο και μετα ισως να μην το εχω κιολας.... Αν και αμα αντεξει σκεφτομαι να το κρατησω οσο παει. Φίλε αν επιτρέπετε, από που θα το πάρεις με 320 Ευρώ...Με μέσο??? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Σήμερα πέρασα τελικά από Davinciteam την R1L002 στο απλό Κ750,πρίν είχε την R1A044(χτες δηλαδή),πολύ μεγάλη βελτίωση παρατήρησα.Επιπλέον το άνω αριστερό εικονίδιο (PlayNow) αντικαταστάθηκε από ένα άλλο που οδηγεί στο wapsite του εκάστοτε παροχέα ανάλογα με την κάρτα SIM που είναι τοποθετημένη(στην περίπτωση μου ΤΙΜ). Δεύτερον,κατά την λήψη αρχείων με Bluetooth πλέον υπάρχει ήχος προειδοποίησης και σήμανσης τέλους λήψης. Τρίτον,το ακουστικό βελτιώθηκε ως πρός την ένταση μια ψιλή,demi sezon kombinezon. Η κάμερα στο 4.4 είναι καλή για λήψη φωτοβαγγό,τα video δεν έχουν αλλάξει και τόσο πολύ ,όλα καλά.Αυτά για τώρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 @ekkli Σωστά φαίνεται να τα περνάς. Τα μουσικά αρχεία στο media files\audio (ή subfolders), φωτο κλπ στο media files\image (ή subfolders), themes media files\theme. Εμένα τα βλέπει μια χαρά. Έτσι όπως τα λες, μήπως για κάποιο λόγο δεν βλέπει καν το στικάκι? Το έβαλες σωστά? Βγάλε το και ξαναβάλε το. Το πολύ πολύ, νάλε το και κάνε και ένα restart στο τφ (γμτ, γιατί όλα αυτά μου θυμίζουν windows? :( ). πραγματικα δεν ξέρω, όταν πήγα να δω αν όντως έβλεπε το στικ -το οποίο το έβλεπε από πριν γιατί τσέκαρα από το τηλ τη χωρητικότητα- είδα ότι τα είχε περάσει κανονικά στο music. κάτι μικροδιακοπές που κάνει στην αναπαραγωγη ειναι φυσιολογικές? μήπως οφείλονται σε υψηλό bit rate -192- ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ρε γμτ, εντάξει είχα μείνει λίγο πίσω στα κινητά -τελευταία συσκευή panasonic x60- αλλά παραείμαι μπερδεμένος με αυτό το κινητό........ :O το βασικό μου πρόβλημα είναι που περνάω τα mp3 για να τα ακούω αλλά και για να τα κάνω ringtones. η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η εξής: κατέβασμα drm, και κωδικοποίηση 2 mp3 -ίσα ίσα για δοκιμή. συνδεσή κινητού με πισι -όλα καλά, drivers ok, κ βλέπει κ τη καρτα ως εξωτερικό σκληρό... τα ερωτήματα αρχίζουν τώρα, σε ποιο $%#φάκελο περνάω τα αρχεία? το drm μετέτρεψε τα .mp3 σε .dm -δεν έχω πειράξει καθόλου τα settings. δοκίμασα και τα mp3 κ τα dm αρχεία να τα περάσω σε διάφορους φακέλους, αλλά πουθενά δεν τα βλέπει το τηλ. :cry: συγκεκριμένα τα έβαλα στα I:\MSSEMC\Media files\audio\ringtones κ I:\MSSEMC\Media files\other καθώς κ στο I:\MSSEMC\Media files\audio ε μαντέψτε :w00t: πουθενά τπτ τα ίδια κ για themes, wallpapers etc etc έβαλα themes στο φάκελο I:\MSSEMC\Media files\theme κ πάλι τπτ... σορυ για το μακροσκελές του ποστ μου, αλλά έχω ψιλοαπελπιστεί εδώ κ κάνα 2ωρο.... lol 8orubh8hka apo to post sou kai eipa na to try kai egw.... mia apo ta idia paidia...mhpws xerei kaneis ti paizei???giati katantaei spastiko... <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ... Η κάμερα στο 4.4 είναι καλή για λήψη φωτοβαγγό ... Sorry, αλλά αυτό δεν το πιασα. Επίσης ekkli και giannhspatra, έχετε Vodafon Live έκδοση ή την original; ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 πραγματικα δεν ξέρω, όταν πήγα να δω αν όντως έβλεπε το στικ -το οποίο το έβλεπε από πριν γιατί τσέκαρα από το τηλ τη χωρητικότητα- είδα ότι τα είχε περάσει κανονικά στο music. κάτι μικροδιακοπές που κάνει στην αναπαραγωγη ειναι φυσιολογικές? μήπως οφείλονται σε υψηλό bit rate -192- ? Άρα, τα είδε κανονικά και τα παίζει; ΟΚ! BR 192 δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής, αλλά το βρίσκω εντελώς απίθανο να μην τα παίζει κανονικά, εφόσον τα υποστηρίζει. Δε δοκιμάζεις και br 128 να δεις αν τις κάνει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 -------------la8os Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ρε γμτ, εντάξει είχα μείνει λίγο πίσω στα κινητά -τελευταία συσκευή panasonic x60- αλλά παραείμαι μπερδεμένος με αυτό το κινητό........ :O το βασικό μου πρόβλημα είναι που περνάω τα mp3 για να τα ακούω αλλά και για να τα κάνω ringtones. η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η εξής: κατέβασμα drm, και κωδικοποίηση 2 mp3 -ίσα ίσα για δοκιμή. συνδεσή κινητού με πισι -όλα καλά, drivers ok, κ βλέπει κ τη καρτα ως εξωτερικό σκληρό... τα ερωτήματα αρχίζουν τώρα, σε ποιο $%#φάκελο περνάω τα αρχεία? το drm μετέτρεψε τα .mp3 σε .dm -δεν έχω πειράξει καθόλου τα settings. δοκίμασα και τα mp3 κ τα dm αρχεία να τα περάσω σε διάφορους φακέλους, αλλά πουθενά δεν τα βλέπει το τηλ. :cry: συγκεκριμένα τα έβαλα στα I:\MSSEMC\Media files\audio\ringtones κ I:\MSSEMC\Media files\other καθώς κ στο I:\MSSEMC\Media files\audio ε μαντέψτε :w00t: πουθενά τπτ τα ίδια κ για themes, wallpapers etc etc έβαλα themes στο φάκελο I:\MSSEMC\Media files\theme κ πάλι τπτ... σορυ για το μακροσκελές του ποστ μου, αλλά έχω ψιλοαπελπιστεί εδώ κ κάνα 2ωρο.... apokleiete re file mpas kai den kaneis kati swsta??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Ρε παιδιά...τι να πω... Προσωπικά έχω περάσει τα πάντα και με B.Tooth και με Card Raeder και όλα πάνε ΟΚ στη θέση τους κανονικότατα...Δεν έχω να προτείνω κάτι, sorry Κάποιος πιο ειδήμων??? CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 E AUTA DEN YPARXOUN!!! file mou paw stoixhma oti ebales ta arxeia sto stick kai oso htan connected prospa8hses na ta anoixeis e???connected enow to kinhto sth 8ura usb... oso ekana to idio tpt!!! otan to ebgala...Dia magias Emfanisthkan ola kanonika!!! lolll kalo kai auto:P <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Paidia sthn Ellada 8a er8ei se auto to xrwma??-->http://chochola.net/newpics/2005-03-27/k750i-silver.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 arghhhhhhhhhh όντως τα είδε κ σε μένα όταν έβγαλα το usb, αλλά τώρα όταν το ξανασυνδεω με το πισι, κάνουν το θορυβο τα win όπως όταν βλέπουν κάποια νέα συσκευη, αλλά το στικ εξαφανίζεται κ από το interface του τηλεφώνου κ φυσικά δεν βλέπουν τα win κάποιο εξωτερικό σκληρο -όπως γινόταν τη πρώτη φορά που το συνεδεσα......... μήπως να αρχίζουμε να συγκρίνουμε τα firmware μας εμείς οι προβληματικοι ? mine: r 1c004 επεσε κ ο αερας που φυσαγε ολη μερα κ εχω αρχισει να εκνευρίζομαι με τη ζεστα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Paidia sthn Ellada 8a er8ei se auto to xrwma??-->http://chochola.net/newpics/2005-03-27/k750i-silver.jpg Υπομονή φίλε Μάριε... Μάλλον δεν θα έρθει το ασημί στην Ελλάδα, αλλά αν το θες πολύ, υπάρχει λύση: Έχει ήδη κυκλοφορήσει το ασημί keypad (στο http://www.mobilefun.co.uk), όπου νά 'ναι κυκλοφορεί και το ασημί σασί. Οπότε αγοράζεις τα ασημί ανταλλακτικά και είσαι ΟΚ... ;) CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhspatra Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 arghhhhhhhhhh όντως τα είδε κ σε μένα όταν έβγαλα το usb, αλλά τώρα όταν το ξανασυνδεω με το πισι, κάνουν το θορυβο τα win όπως όταν βλέπουν κάποια νέα συσκευη, αλλά το στικ εξαφανίζεται κ από το interface του τηλεφώνου κ φυσικά δεν βλέπουν τα win κάποιο εξωτερικό σκληρο -όπως γινόταν τη πρώτη φορά που το συνεδεσα......... μήπως να αρχίζουμε να συγκρίνουμε τα firmware μας εμείς οι προβληματικοι ? mine: r 1c004 επεσε κ ο αερας που φυσαγε ολη μερα κ εχω αρχισει να εκνευρίζομαι με τη ζεστα ekana arketes mesw exw dokimes swzontas kai themes...(parepimptontws...ekeino to sexy...de sas to susthnw..ektos an 8elete na dei kaneis to kinito sas kai na sas fwnazei sterhmeno...) Ton hxo emena otan to sundew to kinito ton kanei panta!!! kai meta apo ligo kanei pop up to stick :) an den sou kanei pop up mporeis panta na dokimaseis to my computer mhpws to blepei ekei kai exeis apla apenergopoihsei to auto-start H Kaluterh seira gia mena einai usb-->sth 8ura kai meta to kinito sto usb... kai nai oso einai usb connected to kinito de blepei to stick...upo8etw oti auto sumbainei oti den mporei na dw8ei diplh prosbash kai apo kinito kai apo computer... H ekdosh mou r 1c004 <a href="http://www.freesms4all.tk">http://www.freesms4all.tk</a> Δωρεάν SmS σε ολα τα δικτυα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sonis Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 320 ευρω απο ενα γνωστο μου :X Περισσοτερα οποιος θελει με ΠΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 Υπομονή φίλε Μάριε... Μάλλον δεν θα έρθει το ασημί στην Ελλάδα, αλλά αν το θες πολύ, υπάρχει λύση: Έχει ήδη κυκλοφορήσει το ασημί keypad (στο http://www.mobilefun.co.uk), όπου νά 'ναι κυκλοφορεί και το ασημί σασί. Οπότε αγοράζεις τα ασημί ανταλλακτικά και είσαι ΟΚ... ;) Δηλαδή μπορείς να αλλάζεις σασί και πληκτρολόγιο; Δεν το ήξερα... ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 ρε γμτ, εντάξει είχα μείνει λίγο πίσω στα κινητά -τελευταία συσκευή panasonic x60- αλλά παραείμαι μπερδεμένος με αυτό το κινητό........ :O το βασικό μου πρόβλημα είναι που περνάω τα mp3 για να τα ακούω αλλά και για να τα κάνω ringtones. η διαδικασία που ακολούθησα ήταν η εξής: κατέβασμα drm, και κωδικοποίηση 2 mp3 -ίσα ίσα για δοκιμή. συνδεσή κινητού με πισι -όλα καλά, drivers ok, κ βλέπει κ τη καρτα ως εξωτερικό σκληρό... τα ερωτήματα αρχίζουν τώρα, σε ποιο $%#φάκελο περνάω τα αρχεία? το drm μετέτρεψε τα .mp3 σε .dm -δεν έχω πειράξει καθόλου τα settings. δοκίμασα και τα mp3 κ τα dm αρχεία να τα περάσω σε διάφορους φακέλους, αλλά πουθενά δεν τα βλέπει το τηλ. :cry: συγκεκριμένα τα έβαλα στα I:\MSSEMC\Media files\audio\ringtones κ I:\MSSEMC\Media files\other καθώς κ στο I:\MSSEMC\Media files\audio ε μαντέψτε :w00t: πουθενά τπτ τα ίδια κ για themes, wallpapers etc etc έβαλα themes στο φάκελο I:\MSSEMC\Media files\theme κ πάλι τπτ... σορυ για το μακροσκελές του ποστ μου, αλλά έχω ψιλοαπελπιστεί εδώ κ κάνα 2ωρο.... Για να σας λυθει η απορια! Οταν το τηλεφωνο ειναι συνδεδεμενο με USB στο PC, και επειδη το PC το βλεπει σαν δισκο, το τηλεφωνο ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ MEMORY STICK !!!! :lol: Βλετε οτι Themes, ringtones, κλπ κλπ θελετε και μετα αποσυνδεστε το USB! Ολα φαινονται τωρα! :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts