elteo Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Φίλε elteo... Απλά είναι όλα κομμάτι της "σύγκλισης όλων των συσκευών σε μία"... Όλοι (πιστεύω) θέλουμε να έχουμε "ένα για όλα" στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό. Προσωπικά, ας πούμε, έχω μετανιώσει που δεν πήρα ένα BT GPS Receiver για το Ρ900 και αγόρασα το Mio (με τον receiver) - πιο φτηνό θα μου ερχόνταν συνολικά. Θα ήθελα κάποια στιγμή να είναι όλα ενσωματωμένα σε ένα portable device. Και το κινητό μου, και τα e-mail μου, και τα MP3's μου και η ψηφιακή (βιντεο)κάμερά μου και γιατί όχι το GPS μου και όλα να δουλεύουν σε ένα πολύ καλό επίπεδο, και όχι απλά αποδεκτά. Καλό θα ήταν αυτή η μέρα να μην είναι πολύ μακριά... Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι διαφωνώ βέβαια μαζί σου. Σίγουρα, κάθε συσκευή και κάθε κατασκευαστής είναι καλός σε κάτι...δύσκολα να είναι σε όλα. Αλλά και πάλι, ας περιμένουμε να δούμε τι μας επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον Φιλικά... Kαι εγώ αυτό θέλω φίλε Κώστα απλά αυτή την στιγμή όμως με δεδομένο το Κ750 δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις ψηφιακές στις φωτό ούτε τα iPod-iRiver στα mp3 players. Κάνει λίγο απ' όλα ....με τον καιρό πιστεύω ότι θα ενσωματωθούν τα πάντα σε 1 συσκευή και το καθένα θα είναι top στον τομέα του. Για αυτό μην περιμένετε θαύματα από την SE και την κάθε SE στην παρούσα φάση... ;) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 re paidia sugnwmh alla poios 8a balei mesa sto kinhto tou 300 mp3???to polu 50 kai auta meta apo ligo ta bariesai!!!gia auto einai to radio gia na akous diafora tragoudia kai na mhn bariesai!!!etsi den einai??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ποια θα ειναι η τιμη του στο περιπου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_IOAN Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εγώ πιστεύω οτι αυτά γινονται για λόγους marketing. Η SE οπως και η ΝΟΚΙΑ εχουν την τεχνολογία να παρέχουν πολλά περισσοτερα συγκεντρωμενα σε μια συσκευη, αλλα μετά πως θα πουλησουν Mp3 player phone, ή multimedia dedicated phone? Επειτα τα λανσαρουν όλα σιγα σιγα, οπως ο Μπουμπκα που εσπαζε τα ρεκορ του επι κοντω εκατοστο εκατοστο. Επίσης δεν μπορω να καταλάβω τι σημασια έχει πόσα αρχεία χωραν σε μια καρτα. Σημασια εχουν τα MB που αναλογα με την κωδικοποίηση αντιστοιχουν σε συγκεκριμενα λεπτα μουσικης. Οσο για το ποιος θα βάλει 300 mp3 - σορυ δεν θελω να προσβαλς κανέναν - αλλα μου φαινεται αστεια ερωτηση μια και ηδη κυκλοφορουν Mp3 player με 40GB χωρητικότητα. Ασ μην λεμε ολο ειναι κινητο, ριξτε τον πυχη. Μασ χρεωνουν για αυτα που μας πουλανε - δεν δινουν το mp3 player τσαμπα. Με τα λεφτα που εχουμε καταντησει να δινουμε για ενα κινητο με καμερα και υποστηριξη mp3 θα αγοράζαμε χωρια μια καμερα και ενα mp3 player - και τα δυο καλυτερα απο αυτα του κινητου. Γι αυτο ρωταμε πως ειναι η ποιοτητα της καμερας και του mp3 player και καλα κανουμε. Για να ξέρουμε αν αξίζει να τα δωσουμε τα λεφτα, και ποιο ειναι το τιμημα του να τα έχεις όλα σε μια συσκευη. my 2 cents Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 re paidia sugnwmh alla poios 8a balei mesa sto kinhto tou 300 mp3???to polu 50 kai auta meta apo ligo ta bariesai!!!gia auto einai to radio gia na akous diafora tragoudia kai na mhn bariesai!!!etsi den einai??? Μα για αυτό ακριβώς φίλε Μάριε βάζεις 300 ΜΡ3 στο κινητό. Γιατί αν βάλεις 50 σίγουρα θα τα βαρεθείς γρήγορα, αφού θα ακούς τα ίδια και τα ίδια συνέχεια!!! Μην ξεχνάς ότι 300 ΜΡ3 είναι σχεδόν 20-23 albums.... Πότε να τα βαρεθείς αυτά??? Άσε που στο ράδιο ένας, άντε δύο σταθμοί αξίζουν, κατά τη γνώμη μου.... (RedFM άντε και ο RockFM)...οπότε για εμένα τα πολλά ΜΡ3 είναι μονόδρομος.... CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εγώ πιστεύω οτι αυτά γινονται για λόγους marketing. Η SE οπως και η ΝΟΚΙΑ εχουν την τεχνολογία να παρέχουν πολλά περισσοτερα συγκεντρωμενα σε μια συσκευη, αλλα μετά πως θα πουλησουν Mp3 player phone, ή multimedia dedicated phone? Επειτα τα λανσαρουν όλα σιγα σιγα, οπως ο Μπουμπκα που εσπαζε τα ρεκορ του επι κοντω εκατοστο εκατοστο. Επίσης δεν μπορω να καταλάβω τι σημασια έχει πόσα αρχεία χωραν σε μια καρτα. Σημασια εχουν τα MB που αναλογα με την κωδικοποίηση αντιστοιχουν σε συγκεκριμενα λεπτα μουσικης. Οσο για το ποιος θα βάλει 300 mp3 - σορυ δεν θελω να προσβαλς κανέναν - αλλα μου φαινεται αστεια ερωτηση μια και ηδη κυκλοφορουν Mp3 player με 40GB χωρητικότητα. Ασ μην λεμε ολο ειναι κινητο, ριξτε τον πυχη. Μασ χρεωνουν για αυτα που μας πουλανε - δεν δινουν το mp3 player τσαμπα. Με τα λεφτα που εχουμε καταντησει να δινουμε για ενα κινητο με καμερα και υποστηριξη mp3 θα αγοράζαμε χωρια μια καμερα και ενα mp3 player - και τα δυο καλυτερα απο αυτα του κινητου. Γι αυτο ρωταμε πως ειναι η ποιοτητα της καμερας και του mp3 player και καλα κανουμε. Για να ξέρουμε αν αξίζει να τα δωσουμε τα λεφτα, και ποιο ειναι το τιμημα του να τα έχεις όλα σε μια συσκευη. my 2 cents Εννοείται ότι παίζει και το marketing αλλά αφού στην τελική είναι κινητό τηλέφωνο τι να πούμε...;...γιατί δεν έχει mp3 player ατάξιο του iPod...;...στέκει...δεν στέκει! Μην ξεχνάς ότι κάποτε με 400 ευρώ δεν έπαιρνες καν κινητο τηλέφωνο! (το πρώτο μου mobile το πήρα το 98 αν θυμάμαι καλά 145.000 δρχ ~425 ευρώ - Εricsson GH388) Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Μα για αυτό ακριβώς φίλε Μάριε βάζεις 300 ΜΡ3 στο κινητό. Γιατί αν βάλεις 50 σίγουρα θα τα βαρεθείς γρήγορα, αφού θα ακούς τα ίδια και τα ίδια συνέχεια!!! Μην ξεχνάς ότι 300 ΜΡ3 είναι σχεδόν 20-23 albums.... Πότε να τα βαρεθείς αυτά??? Άσε που στο ράδιο ένας, άντε δύο σταθμοί αξίζουν, κατά τη γνώμη μου.... (RedFM άντε και ο RockFM)...οπότε για εμένα τα πολλά ΜΡ3 είναι μονόδρομος.... ok alla egw palia ante to polu kamia 30 mp3 eixa!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι τους χρηστές που είχαν S-700 και K-700. Αξίζει η αγορά του K-750? Έχω το S-700 και σκέφτομαι να πάρω το K-750 απλά θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο η τα μενού είναι τα οίδε όπως το S-700 με το Κ-700. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_IOAN Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εννοείται ότι παίζει και το marketing αλλά αφού στην τελική είναι κινητό τηλέφωνο τι να πούμε...;...γιατί δεν έχει mp3 player ατάξιο του iPod...;...στέκει...δεν στέκει! Μην ξεχνάς ότι κάποτε με 400 ευρώ δεν έπαιρνες καν κινητο τηλέφωνο! (το πρώτο μου mobile το πήρα το 98 αν θυμάμαι καλά 145.000 δρχ ~425 ευρώ - Εricsson GH388) απο τη στιγμη που η creative kai h iriver κυκλοφορουν mp3 player μικρα οσο ενα USB stick περιπου, με βαρος γυρω στα 35 gr, και ποιοτητα ήχου πολλές φορες καλυτερη απο τα περισσοτερα κινητα, βεβαίως στέκει να ζητησουμε αντιστοιχη ποιότητα. Επι της ουσίας, χρειαζομαστε μαλλον περισσοτερες πληροφορίες για το Mp3 player. Η μονη πληροφορια που είχαμε ως τωρα είναι οτι " ειναι πολυ καλο, οπως και του k700" και αφου οπως ολοι ξερουμε το Μp3 player του κ700 ηταν αντικειμενικα (οχι σε σχεση με αλλα κινητα αλλα σε σε σχεση με το ποσο απολάμβανες τη μουσικη) πολυ μετριο - η πηγη συνεπώς κρινεται μάλλον αναξιόπιστη και ζητάμε απο κάποιον που του αρέσει να ακούει τη μουσικη με καλη ποιοτητα να μας πει αν η ποιοτητα του κ750 ειναι ανεκτη - ή έστω αν υπάρχει καποια αισθητη βελτίωση σε σχεση με το κ700. Γιατι με το κ700 ασ πουμε σε δρόμο με φασαρία δεν άκουγες τπτ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 τι εγινε ρε παιδια αφησαμε το vf liive και πιασαμε τωρα τα mp3??? ειναι κινητο κι οχι ipod παιδια και τουλαχιστον γι αυτα που προσφερει ειναι αψογο ειναι ενα super multimedia κινητακι και σιγουρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με αυτο. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αφού ξέρεις φίλε Ταξιδιώτη... Πάντα ψάχνουμε κάτι να τρωγόμαστε. Πέραν της πλάκας, μέχρι να το έχουμε σε "hands-on use" όλοι μας, πιστεύω ότι αυτό το thread θα αναλώνεται κάθε μέρα και σε ένα από το (πραγματικά πολλά) features του SE K750...Άντε να έρθει να ησυχάσουμε... BTW, ερχόμενος στο γραφείο πέρασα από ένα Γερμανό και η απάντηση στο γνωστό ερώτημα ήταν "μέχρι Παρασκευή το περιμένουμε" (αναφέρομαι στο non-branded, το VFL είναι ήδη διαθέσιμο)... Άντε να δούμε φίλοι μου... CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ante me to kalo!!Sou eipan costasp mhpws ka timh tou non-live?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Όχι φίλε Μάριε... Ακόμα δεν έχει βγει τιμοκατάλογος για non-VFL συσκευή...Εις αναμονή λοιπόν CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektro Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Αφού ξέρεις φίλε Ταξιδιώτη... Πάντα ψάχνουμε κάτι να τρωγόμαστε. Πέραν της πλάκας, μέχρι να το έχουμε σε "hands-on use" όλοι μας, πιστεύω ότι αυτό το thread θα αναλώνεται κάθε μέρα και σε ένα από το (πραγματικά πολλά) features του SE K750...Άντε να έρθει να ησυχάσουμε... BTW, ερχόμενος στο γραφείο πέρασα από ένα Γερμανό και η απάντηση στο γνωστό ερώτημα ήταν "μέχρι Παρασκευή το περιμένουμε" (αναφέρομαι στο non-branded, το VFL είναι ήδη διαθέσιμο)... Άντε να δούμε φίλοι μου... Sorry re paidia , apo pote to na dineis 400, 500, 600 akoma kai 800 eyrw zesta zesta apo tin tsepn sou einai kati pou na min se kanei na psilotrwgesai me ta rouxa sou kai me oti allo. Milame gia ti paroxes kai kata poso aftes einai up to the standards. http://spaces.msn.com/alkisd/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Φϊλε elektro... Εννόησες από το προηγούμενο post μου ότι δεν αξίζει να τρωγόμαστε? Αν κατάλαβες έτσι, ή εγώ δεν το εξέφρασα σωστά, ή εσύ δεν το κατάλαβες... Όπως και νά 'χει και βέβαια τρωγόμαστε με κάτι από το τηλέφωνο. Καθώς είτε δώσεις 200, είτε 800, αυτά που περιμένεις να έχεις, τα θέλεις ρε γ@μ#το... Ναι μεν άλλες οι απαιτήσεις του αγοραστή του κινητού των € 200 και άλλες αυτού των € 800 αλλά περιμένει κάποια πράγματα και αυτά έχει πληρώσει. Παιδιά, αν δείτε το site της SE, λανσάρει το Κ750 ως multimedia/entertainment phone. Εντάξει, δεν είναι iRiver και πόσο μάλλον iPod...Αλλά δεν είναι λογικό να αναμένω να έχει σχετικά καλή ποιότητα αναπαραγωγής (τηρουμένων των αναλογιών) των ΜΡ3 μου με τα παρεχόμενα ακουστικά? Φιλικά... CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Φϊλε elektro... Εννόησες από το προηγούμενο post μου ότι δεν αξίζει να τρωγόμαστε? Αν κατάλαβες έτσι, ή εγώ δεν το εξέφρασα σωστά, ή εσύ δεν το κατάλαβες... Όπως και νά 'χει και βέβαια τρωγόμαστε με κάτι από το τηλέφωνο. Καθώς είτε δώσεις 200, είτε 800, αυτά που περιμένεις να έχεις, τα θέλεις ρε γ@μ#το... Ναι μεν άλλες οι απαιτήσεις του αγοραστή του κινητού των € 200 και άλλες αυτού των € 800 αλλά περιμένει κάποια πράγματα και αυτά έχει πληρώσει. Παιδιά, αν δείτε το site της SE, λανσάρει το Κ750 ως multimedia/entertainment phone. Εντάξει, δεν είναι iRiver και πόσο μάλλον iPod...Αλλά δεν είναι λογικό να αναμένω να έχει σχετικά καλή ποιότητα αναπαραγωγής (τηρουμένων των αναλογιών) των ΜΡ3 μου με τα παρεχόμενα ακουστικά? Φιλικά... Ναι, θα συμφωνήσω κι εγώ. Μπορεί να μην είναι iPod, αλλά η ποιότητα αναπαραγωγής θα πρέπει να είναι τουλάχιστον "καλή". Δηλαδή, θα πρέπει να χαίρεσαι να ακούς τα mp3 σου κι όχι να τα ακούς χάλια επειδή δε μπορείς να κάνεις αλλίως ("Το πλήρωσα τώρα, τι να κάνω;"...) ή να κάνεις ότι δε θυμάσαι ότι έχει mp3 player γιατί η ποιότητα είναι... Το ίδιο, φυσικά, ισχύει για όλα τα υποσυστήματά της συσκευής. 350-400€ είναι αρκετά χρήματα και πρέπει να έχουμε απαιτήσεις ανάλογες αυτών! Αλήθεια, πόσος είναι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα; ;) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ...Αλήθεια, πόσος είναι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα; ;) Περί τα € 600 φίλε gkandir... Ένα P910 δηλαδή. Αν θές δηλαδή τα 2/3 του βασικού μισθού για ένα τηλέφωνο της κλάσης του Κ750, είναι μετά να μην έχεις κάποιες εύλογες απαιτήσεις από αυτό??? CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkandir Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Περί τα € 600 φίλε gkandir... Ένα P910 δηλαδή. Αν θές δηλαδή τα 2/3 του βασικού μισθού για ένα τηλέφωνο της κλάσης του Κ750, είναι μετά να μην έχεις κάποιες εύλογες απαιτήσεις από αυτό??? Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ. Θα πρέπει να παίρνεις προϊόντα ή υπηρεσίες ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτεις. Ας μην είναι λοιπόν iPod. Pod όμως θα πρέπει να είναι σίγουρα... :) Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620. Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εχοντας πρότερη εμπειρία από τα 6230 και 6230i που έχω (δοσμένα στην sister) είμαι πολύ περίεργος να δω πόσα απίδια πιάνει το κινητάκι στο mp3 player & radio. Στην κάμερα είναι αρχηγός. Αλλά σε εκείνα θέλω πολύ να δω τι επιδόσεις πετυχαίνει... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Καλησπέρα, Να ρωτήσω κάτι τους χρηστές που είχαν S-700 και K-700. Αξίζει η αγορά του K-750? Έχω το S-700 και σκέφτομαι να πάρω το K-750 απλά θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει τον κόπο η τα μενού είναι τα οίδε όπως το S-700 με το Κ-700. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί περιμένω το non vodafone αλλά από ένα τεστ που είδα στο http://www.mobile-revew.com οι διαφορές στο μενού του Κ700 και του Κ750 είναι μόνο στο μενού του κουμπιού πάνω από το τζόιστικ. Η φωτογραφική πάντος είναι η καλύτερη της αγοράς και η συσκευή δείχνει ποιό ποιοτική. Περισσότερα όταν το πάρω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Εχοντας πρότερη εμπειρία από τα 6230 και 6230i που έχω (δοσμένα στην sister) είμαι πολύ περίεργος να δω πόσα απίδια πιάνει το κινητάκι στο mp3 player & radio. Στην κάμερα είναι αρχηγός. Αλλά σε εκείνα θέλω πολύ να δω τι επιδόσεις πετυχαίνει... Shmera diabasa pws to RDS RADIO to k-750 einai FANTASTIKO!!!!!!! Lene pws to radio tou 6230i fenetai ena FTHNIARIKO JAVAki mprosta tou! :lol: :lol: :lol: ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pwner Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Επι της ουσίας, χρειαζομαστε μαλλον περισσοτερες πληροφορίες για το Mp3 player. Η μονη πληροφορια που είχαμε ως τωρα είναι οτι " ειναι πολυ καλο, οπως και του k700" και αφου οπως ολοι ξερουμε το Μp3 player του κ700 ηταν αντικειμενικα (οχι σε σχεση με αλλα κινητα αλλα σε σε σχεση με το ποσο απολάμβανες τη μουσικη) πολυ μετριο - η πηγη συνεπώς κρινεται μάλλον αναξιόπιστη και ζητάμε απο κάποιον που του αρέσει να ακούει τη μουσικη με καλη ποιοτητα να μας πει αν η ποιοτητα του κ750 ειναι ανεκτη - ή έστω αν υπάρχει καποια αισθητη βελτίωση σε σχεση με το κ700. Γιατι με το κ700 ασ πουμε σε δρόμο με φασαρία δεν άκουγες τπτ. Eπειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα, και επειδή είχα και το κ700 και αρκετά ακόμα κινητά της SE και πιστεύω οτι είμαι σε θέση να έχω γνώμη για το θέμα θέλω απλα να σου πώ οτι αναφέρομαι συγκριτικά στην απόδοση του ΩΣ ΚΙΝΗΤΟ (και ήμουν μάλλον μετριοπαθής γιατι υπαρχει καποια βελτίωση σε σχέση με το κ700) γιατι αυτο νομίζω είναι το αντικείμενο του φόρουμ αυτου. Ελεος πια... Αν θέλετε υψηλή πιστότητα ΠΑΡΤΕ Μp3 PLAYER. Αν θέλετε ποιοτική φωτογράφιση ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΕΡΑ. Είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. Σέβομαι το γεγονός οτι αρκετοί απο εσας σκοπεύετε να ξοδέψετε ενα σημαντικό μέρος του μισθού σας γιαυτο αλλα επειδη δώσατε 350 ευρω δέν σημαινει οτι πρέπει να ψήνει και καφε... Κινητο είναι για όνομα του θεου.. Ισως σε κανα 2-3 χρόνια να βγούν μοντέλα που να παίζουν μπ3 σαν hi fidelity συστήματα η να βγάζουν φωτό σαν σαν digital SLR cameras, προς το παρόν όμως αρκεστείτε σε αυτο. Δεν είναι και τοσο χάλια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 ΠΡΟΣΟΧΗ !! Προς ολους τους φιλους που εχουν Vf Live συσκευες Πριν απο λιγο καταφερα και flashαρα το κινητο και ΕΒΓΑΛΑ ΤΟ VODAFONE LIFE !! (αντε στα τσακιδια) το κινητο ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ original με τα εικονιδια, τα mp3 πλεον μπαινουν ΠΑΝΤΟΥ. το μονο τιμημα ειναι οτι δεν εχω ελληνικο μενου και Τ9,ομως μυνημα μπορω να γραψω στα ελληνικα βαζοντας γλωσσα γραφης standard abc. Το ιδιο ισχυει και για τις επαφες ! So no problem for me καθως αργοτερα που θα ερθει στον server και το ελληνικο πακετο θα το ξαναφλασαρω. Λοιπον θα αγορασετε 1 credit απο το davinci.com (κοστιζει 10 ευρω) και αφου κατεβασετε τον client απο το site θα κατεβασετε το πακετο ΕU2 απο τον server τους και θα ακολουθησετε πιστα τις οδηγιες που σας δινει. Στην πραξη οι οδηγιες ειναι απλες και σας καθοδηγουν βημα-βημα. Θα πρεπει να βαλετε πριν και τους drivers για το usb καλωδιο το οποιο κανει και την αναβαθμιση (οσοι προσπαθησαν ηδη να κανουν το update απο την sonyericcson δεν χρειαζονται αυτο το βημα) Αν δεν σας ενοχλει λοιπον το Τ9 και το μενου στα αγγλικα (προσωρινα) τοτε σπευστε !! Εγω παντως ειμαι πολυ πολυ χαρουμενος !! Μελετηστε λιγο προσεκτικα το site τους και δεν θα δυσκολευτειτε ! Vodafore For EVER :lol: η καινουργια version μπηκε !! (R1J002) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Eπειδή προφανώς αναφέρεσαι σε μένα, και επειδή είχα και το κ700 και αρκετά ακόμα κινητά της SE και πιστεύω οτι είμαι σε θέση να έχω γνώμη για το θέμα θέλω απλα να σου πώ οτι αναφέρομαι συγκριτικά στην απόδοση του ΩΣ ΚΙΝΗΤΟ (και ήμουν μάλλον μετριοπαθής γιατι υπαρχει καποια βελτίωση σε σχέση με το κ700) γιατι αυτο νομίζω είναι το αντικείμενο του φόρουμ αυτου. Ελεος πια... Αν θέλετε υψηλή πιστότητα ΠΑΡΤΕ Μp3 PLAYER. Αν θέλετε ποιοτική φωτογράφιση ΠΑΡΤΕ ΚΑΜΕΡΑ. Είναι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. Σέβομαι το γεγονός οτι αρκετοί απο εσας σκοπεύετε να ξοδέψετε ενα σημαντικό μέρος του μισθού σας γιαυτο αλλα επειδη δώσατε 350 ευρω δέν σημαινει οτι πρέπει να ψήνει και καφε... Κινητο είναι για όνομα του θεου.. Ισως σε κανα 2-3 χρόνια να βγούν μοντέλα που να παίζουν μπ3 σαν hi fidelity συστήματα η να βγάζουν φωτό σαν σαν digital SLR cameras, προς το παρόν όμως αρκεστείτε σε αυτο. Δεν είναι και τοσο χάλια.. Δίκιο έχεις αλλά: 1) πολλοί (ανάμεσα τους και εγώ) θέλουν να τα έχουν όλα μαζί τους σε 1 συσκευή.Σκέψου να κουβαλάς ξεχωριστά ψηφιακή, mp3 player κτλ... 2) Στο θέμα του κόστους εάν κάποιος απλά θέλει να κάνει την δουλειά του το πακέτο mobile-photo-mp3player-radio είναι σχετικά προσιτό στα 350-380 ευρώ. Σε αντίθετη περίπτωση θέλεις ένα 200άρι για μία μέτρια ψηφιακή, ένα 200άρι για ένα μικρό flash mp3 player του 1-1,5GB ένα 200άρι για mobile σκέτο σύνολο : 600 ευρώ όπως καταλαβαίνετε όλα είναι σχετικά ακόμα και το πόσο ευχαριστεί κάποιον το αποτέλεσμα μίας all in one συσκευής από ξεχωριστά κομμάτια. για αυτό περί ορέξεως ....σπανακόπιτα! :p Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. June 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2005 Φίλοι μου... Μόλις άφησα ένα VFL K750 που αγόρασε συνεργάτης (δεν το ήξερα!....αυτός και αν ήταν ανυπόμονος!). Το είχα για κανένα 10λεπτο, οπότε και το περιεργάστηκα λιγάκι να δω τι λέει. @ Ποιότητα κατασκευής: χμ...εφάμιλλο του Κ700 κατά τη γνώμη μου. Αρκετά καλή προς πολύ καλή. Θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερη...Ένα μικρό τρίξιμο/τρέμουλο (σαν να ήθελε σφίξιμο) παρατηρήθηκε μόνο κατά την κίνηση του joystick προς τα δεξιά-αριστερά. Το άνοιγμα-κλείσιμο στο καπάκι εμπνέει πάντως εμπιστοσύνη @ Ταχύτητα απόκρισης menu: Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! αν και VFL το τηλέφωνο αποκρίνονταν άμεσα, παρόλο που διάβαζε τα αρχεία εικόνας από μία κάρτα 1GB (!) Bravo στην SE @ Ποιότητα ήχου: Στα ΜΡ3, αρχεία στα 128 kbps έπαιζαν αρκετά καλά από τα ακουστικά του. Στο ράδιο η κατάσταση ήταν ακόμα καλύτερη. Αρκετά καλά δλδ...Ίσως σε κάποια μελλοντική έκδοση firmware να είναι ακόμα καλύτερα. @ View finder κάμερας: Σε νορμάλ λήψεις (αν δεν έχει ενεργοποιηθεί η νυχτερινή λήψη, οπότε και το "διάφραγμα" μένει αρκετή ώρα ανοικτό) το refresh rate είναι πάρα πολύ καλό. Νετάρεις, αλλάζεις σκηνή και ξανανετάρεις ΑΜΕΣΑ. Και πάλι bravo τους! @ Flash: Άλλη μία ευχάριστη έκπληξη! Πολύ δυνατό και απλώνεται αρκετά στο χώρο. Το δοκιμάσαμε σε ένα σχετικά σκοτεινό δωμάτιο και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. @ Μπαταρία: Κατά δήλωση του κατόχου: Με full specs χρήση (mms, sms, camera, video και πέρασμα επαφών) μετά από την πρώτη φόρτιση κράτησε γεμάτες 3 ημέρες. Αυτά...ότι άλλο παρατηρήσω από του φίλου (όταν το ξαναδώ) μέχρι να πάρω ένα δικό μου non-branded, θα σας το ποστάρω παιδιά... Άντε με το καλό και στο δικό μας! CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts