Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν παιδιά, η συσκευή πριν από λίγο μου έκανε το εξής κουλό :cry: ...για κάποιο ανεξήγητο λόγο μπήκε από μονη της σε hands-free προφίλ...πως μου κόβει τώρα εμενα (το είδα με την άκρη του ματιού μου, τη στιγμή που κάτι έδειξε η οθόνη ) και αρχίζω και κάνω δοκιμαστικές κλήσεις, γιατί δεν το κατάλαβα αμέσος, και νόμισα ότι κάποιος μου έκανε αναπάντητη και το κινητό απλός δεν την κράτησε (στην οθόνη δεν φαινόταν κάποια ένδειξη παρα μονο αυτή του προφίλ αλλα δεν μου έκανε εντύπωση γιατί το είχα στο αθόρυβο απο πριν)

Kαι ιδού, το κινητό απαντούσε από μονο του τις κλήσεις που του έκανα :wacko: ...το έλεγξα μήπως κατά λάθος είχα ενεργοποιήσει την αντίστοιχη επιλογή αλλα όχι!!

Για να συνέλθει αναγκαστικά να του κάνω επανεκκίνηση...μήπως πρέπει να ανησυχώ... :worry:

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κι εμένα βασικά μου έκανε restart απο μόνο του οταν αποσύνδεσα το καλώδιο της usb και πρίν λίγο που με πήραν τηλέφωνο η φωνή έβγαινε απο το ηχείο με τέρμα ένταση σαν να ήταν ανοιχτή ακρόαση...!!... ξεκόλλησε όμως οταν έκλεισα και ξαναπήραν.

Καλά... ετσι και δέν δεχτούν να το αναβαθμίσουν στο service της ericsson που θα πάω την Τρίτη ή δέν δεσμευτούν τουλάχιστον να το κάνουν σύντομα θα γίνει της πουτ... το κάγκελο

Χαλαρωστς ρε παιδια πρωτη φορα περνετε ΣΕ μοντελο με το που κυκλοφορισει?Μην σας νοιαζει..γιαυτο υπαρχουν οι αναβαθμισεις.

καλησπερα το πηρα και εγω χθες καλη οθονη πολυ καλη καμερα δεχεται duo 1gb αλλα κοληματα!!!!!σχεδον καθε 8 ωρες κολαει και θελει να βγει η μπαταρια για να ξαναδουλεψει!!!!!εχει βγει νεα αναβαθμηση?μπορουμε και απο το ιντερνετ να γινει??

Άν εχει non-live γινετε online απο το σπίτι. Αλιώς Στα vodafone-shop και στα SE service. Αν και παραπάνω λένε πως δεν έχει βγεί ακόμα η live αναβάθμιση!

καλησπερα το πηρα και εγω χθες καλη οθονη πολυ καλη καμερα δεχεται duo 1gb αλλα κοληματα!!!!!σχεδον καθε 8 ωρες κολαει και θελει να βγει η μπαταρια για να ξαναδουλεψει!!!!!εχει βγει νεα αναβαθμηση?μπορουμε και απο το ιντερνετ να γινει??

re file ti ennoeis exeis balei karta mnhmhs 1GB kai kollaei???exw kai egw mia ena GB alla den pisteuw na kollaei giati einai h gnhsia ths sony kai einai H high speed!!esena ti marka einai h karta mnhmhs sou???

diladi h timi poso tha pesei an to parete oloi apo ayton? se eipe tpt ?

re file me eipe oti logika se kamia bdomada 8a to ferei!!den kserw timh pantws otan ton eipa oti otan fereis to k750i 8elw na parw 3 kai me eipe oti an parw 3 8a exw polu spesial timh.gia fantasou na parw 6-7 k750i!!!mporei kai to kA8ena 300 eurw!!!8a paw trith na ton rwthsw ti ekptwsh 8a exw an eimaste 5 atoma!

Μήπως θέλει ένα γενικό μάζεμα αυτό το thread; Έχει αρχίσει και γίνεται πολύ κουραστικό. Ξέρω, θα μου πείτε εάν δεν μου αρέσει να μην το παρακολουθώ, αλλά θέλω να μαθαίνω και κάποια νέα για το κινητό. Ουφ...

Μήπως θέλει ένα γενικό μάζεμα αυτό το thread; Έχει αρχίσει και γίνεται πολύ κουραστικό. Ξέρω, θα μου πείτε εάν δεν μου αρέσει να μην το παρακολουθώ, αλλά θέλω να μαθαίνω και κάποια νέα για το κινητό. Ουφ...

afou mpanei o ka8e asxetos kai rwtaei xwris na exei parakolou8hsei olo to 8ema!!giauto exoume ftasei stis 121 selides!!

Λοιπόν, δυο παρατηρήσεις θέλω να κάνω.

Πρώτον, όσο αφορά την κάρτα 1Gb, έχω βάλει

μια SanDick-Magic Gate και δεν έχω απολύτος κανένα πρόβλημα, ουτε καθυστερεί να την διαβάσει, ούτε κολλάει, παρα μονο

λίγο στα ringtones όταν πάω από το μενού -Το Υλικό μου -Ringtones (αλλα είναι ελαχιστη η καθυστέρηση)!!! :)

Τώρα, όσον αγορά το bluetooth hands-free, χρησιμοποιώ το ΖAΒΡΑ BT250v και δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, ούτε κoλλήματα συσκευής! :rolleyes:

marios1988 δεν είναι δική σου δουλειά να κρίνεις,για αυτό υπάρχουν οι mods & s.mods!

Καλύτερα κάνε μία αυτοκριτική στον εαυτό σου...

It's just a mobile phone,chill!

Αγαπητέ Teacher έχεις απόλυτο δίκιο,λίγη υπομονή ακόμη μέχρι να κυκλοφορίσει κι επίσημα το κινητό. :)

Υ.Γ:Θερμή παράκληση σε όλους τους μελλοντικούς αγοραστές,αφού θα δώσετε χρήματα να αποκτήσετε ένα προιόν που σας ενδιαφέρει "φάτε" και 10 λεπτάκια από τον χρόνο σας να ψάξετε,δωρεάν είναι! :)

129026.png?1640591734

γραφεται σε ξενα φορουμ οτι η ενταση του ακουστικου ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ακομα και στην πιο μεγάλη ενταση. (πολυ χειροτερη απο του κ700)

ισχύει αυτο;

στο 9volto σιγουρα θα μπορεσουν να μου το αλλαξουν το μενου του,το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να μην το κανω,το κινητακι παει μια χαρα και δεν εχω παροβλημα.

αυτο που μου αρεσει ειναι η μπαταρια του που κραταει περισσοτερο απο του k-700,επισης το ηχειο του ειναι καλυτερο απο του k-700.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

στο 9volto σιγουρα θα μπορεσουν να μου το αλλαξουν το μενου του,το θεμα ειναι οτι σκεφτομαι να μην το κανω,το κινητακι παει μια χαρα και δεν εχω παροβλημα.

αυτο που μου αρεσει ειναι η μπαταρια του που κραταει περισσοτερο απο του k-700,επισης το ηχειο του ειναι καλυτερο απο του k-700.

Φαντασου, αφου με το VF Live σου παει καλα (και εμενα μια χαρα παει!) πως θα πηγαινει με την καθαρη firmware της SE !

Λογικα οταν θα το παμε για unbranding την επομενη εβδομαδα, θα μας βαλουν και την τελευταια εκδοση firmware που διοθωνει πολλα ! ;)

ακριβως φιλε μου,στο 9volto θα το πας?

Σκέψου ότι θα χάσεις και τον 1 χρόνο έξτρα εγγύησης που δίνουν τα VF shops για τις vodafonized συσκευές της SE !!

Σκέψου ότι θα χάσεις και τον 1 χρόνο έξτρα εγγύησης που δίνουν τα VF shops για τις vodafonized συσκευές της SE !!

Γιατι να χασει 1 χρονο απο την εγγυηση,καπου διαβασα οτι se δινει 2 χρονια εγγυηση!Και για να ξεκαθαρισουμε κατι γαι την εγγυηση,ειναι υποχρεωμενες η εταιρειες απο την ευρωπαικη ενωση να δινουν εγγυηση τουλαχιστων 2 χρονων!

Παναγιώτης

Γιατι να χασει 1 χρονο απο την εγγυηση,καπου διαβασα οτι se δινει 2 χρονια εγγυηση!Και για να ξεκαθαρισουμε κατι γαι την εγγυηση,ειναι υποχρεωμενες η εταιρειες απο την ευρωπαικη ενωση να δινουν εγγυηση τουλαχιστων 2 χρονων!

Αν δεν κάνω λάθος , δίνει 2 χρόνια μέσω των VF Shops για vodafonized συσκευές (στην ουσία τον 2 χρόνο τον δίνει η Voda!)

Ούτος ή αλλιώς όμως το 9volto δεν είναι εξουσιοδοτημένο service της SE!!

παιδια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=938345#post938345 εφτιαξα θεμα για το κινητο μας για εφαρμογες και αλλα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...