Jump to content

[Επίσημο - Παλιό] Sony Ericsson K750i

thantrantas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν ειναι ετσι ολα μελι,γαλα δεν θα το βγαλω αμεσως το vf live απο το κινητο.

αυτο που θελω να εξακριβωσω ειναι το αν το service της se μπορει να μου αφαιρεσει το live απο το κινητο γιατι καποτε που τους ειχα παει ενα k-700 δεν δεχτηκαν να το αφαιρεσουν.

Φυσικά και ΔΕΝ θα βγάλουν το live από το κινητό σου !

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

pali katebhke h timh sto pixmania--->>> http://www.pixmania.com/gr/gr/95660/art/sony-ericsson/k750i.html !!!wraia siga siga katebainei!!!

372 € με ΦΠΑ ! Θα κατέβει και άλλο , λίγη υπομονή ακόμα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν...

pali katebhke h timh sto pixmania--->>> http://www.pixmania.com/gr/gr/95660/art/sony-ericsson/k750i.html !!!wraia siga siga katebainei!!!

Καλό αυτό!

Μου φαίνεται όμως ότι το βασικό πακέτο του PixMania δεν περιέχει ούτε το καλώδιο USB, ούτε και την κάρτα των 64MB.

Δεν ξέρω. Έχω δίκιο;

;)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Have: Xiaomi Mi A1, Sony Ericsson K750i.

Καλό αυτό!

Μου φαίνεται όμως ότι το βασικό πακέτο του PixMania δεν περιέχει ούτε το καλώδιο USB, ούτε και την κάρτα των 64MB.

Δεν ξέρω. Έχω δίκιο;

;)

giati na mhn ta periexei???

ενω κανονικα μπορουν να το βγαλουν ετσι???

το προγραμμα για να μπορει να παιξει mp3 σαν ηχους κλησης που μπορω να το βρω?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια, δεν μου αναγνωριζει την memory stick!

Δεν την εβλεπε καθολου και την εκανα format απο το PC.

Τωρα οταν ανοιγω το πορτακι για την φωτογραφικη δεν την βλεπει καθολου.

Τι κανουμε ?

Edit: λυση= φορματ την MS NTFS και μετα reboot Το κινητο χωρις την καρτα. Μετα βελτε την καρτα και ΟΚ ! :cool:

Paidia exoume asxhma nea!!!sto mobile-parts to kinhto sth arxh eixe 310 euro meta apo 4 meres phge 330 kai molis twra mphka kai eida auth th tragikh timh!!!!!!---->>> http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1725&osCsid=c0c7ffbd63b2d2a417c902d17555871e

egw to parhgeila otan eixe 310 euro!!

giati na mhn ta periexei???

Το λεω αυτό για τον εξής λόγο (απόσπασμα από το site τους):

Μπαταρία Lithium Ion

Battery life standby/communication: up to 400 hours/9 hours

Παρεχόμενα αξεσουάρ Battery, charger, In-ear headphone, Image editing software

Ιστότοπος κατασκευαστή -

Τώρα, τα δυο που λείπουν μπορεί να μην χωράνε στο πεδίο, μπορεί να εννοούνται, μπορεί να μην υπάρχουν, μπορει... Τι να σου πω. Δεν ξέρω. Απλά αναρωτήθηκα.

;)

Had: Philips Diga, Nokia 6110, Nokia 6210, Nokia 7110, Nokia 5210, Nokia 8310, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson T230, Samsung E700, Sony Ericsson T290i, LG KU990 Viewty, Nokia Lumia 620.

Paidia exoume asxhma nea!!!sto mobile-parts to kinhto sth arxh eixe 310 euro meta apo 4 meres phge 330 kai molis twra mphka kai eida auth th tragikh timh!!!!!!---->>> http://mobile-parts.gr/catalog/product_info.php?cPath=33&products_id=1725&osCsid=c0c7ffbd63b2d2a417c902d17555871e

egw to parhgeila otan eixe 310 euro!!

τρελοι ειναι οι ανθρωποι?πανε να βγαλουν μου φαινεται απο τη μυγα ξυγκι.

φιλε μου αν σου πουν για παραπανω λεφτα ακυρωσε το κι αν εχεις δωσει χρηματα ζητησε τα πισω,ειδαν οτι εχει τεραστια ζητηση το κινητο και τωρα λενε ψευτιες οτι και καλα τους ειχαν δωσει λαθος τιμη,τετοια λαθη δεν γινοντε.

για λαλακες ας ψαξουν αλλου. :mad:

τρελοι ειναι οι ανθρωποι?πανε να βγαλουν μου φαινεται απο τη μυγα ξυγκι.

φιλε μου αν σου πουν για παραπανω λεφτα ακυρωσε το κι αν εχεις δωσει χρηματα ζητησε τα πισω,ειδαν οτι εχει τεραστια ζητηση το κινητο και τωρα λενε ψευτιες οτι και καλα τους ειχαν δωσει λαθος τιμη,τετοια λαθη δεν γινοντε.

για λαλακες ας ψαξουν αλλου. :mad:

file oxi den edwsa tpt lefta kai an mou poun oti 8a to parw 392 8a paroun ta @@@@@@@!swstos???

Καλό αυτό!

Δεν ξέρω. Έχω δίκιο;

;)

KAI KALODIO KAI KARTA TO PIRA EGO APO PIX..

SAN TIN KOYTRA TIPOTA STON KOSMO...... :wink:

file oxi den edwsa tpt lefta kai an mou poun oti 8a to parw 392 8a paroun ta @@@@@@@!swstos???

σωστος και μαλιστα παρε τους τωρα τηλεφωνο να δεις τι θα σου πουν,πιθανον να ειναι ακομα εκει και να μιλησετε,πες μας μετα κι εμας τι εγινε.

σωστος και μαλιστα παρε τους τωρα τηλεφωνο να δεις τι θα σου πουν,πιθανον να ειναι ακομα εκει και να μιλησετε,πες μας μετα κι εμας τι εγινε.

asxhma ta nea egw 8a to parw 392 euro.kateu8eian akyrwsa thn paragelei kala den ekana???

KAI KALODIO KAI KARTA TO PIRA EGO APO PIX..

Μάλιστα. Ωραία. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση opapous.

Α, και κάτι άλλο. Η συσκευή έχει Ελληνικό menu;

asxhma ta nea egw 8a to parw 392 euro.kateu8eian akyrwsa thn paragelei kala den ekana???

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Το λιγότερο που είχαν να κάνουν μετά από τις βλακείες με τις τιμές, θα ήταν όσοι το είχαν παραγγήλει με την "λάθος" τιμή, να το πάρουν πληρώνοντας όσα τους είχαν ζητήσει αρχικά. Γιατί να πληρώσεις εσύ και ο καθένας το δικό τους λάθος;

Είναι απλά αστείοι.

Εγώ θυμάμαι ότι πέρισυ τον Αύγουστο είχα παραγγήλει από το technikdirect μια MS Pro 512MBs, μαζί με κάτι άλλα πράγματα, και είχε 115€, αν θυμάμαι καλά. Έκλεισα την παραγγελία με αυτή την τιμή, έδωσα τα στοιχεία μου, πιστωτική κάρτα, τα πάντα. Την επόμενη ημέρα χρέωσαν την κάρτα μου. 3 ημέρες αργότερα η κάρτα έπεσε στα 105€. 3-4 ημέρες αργότερα έστειλαν την παραγγελία μου (άργησε λίγο γιατί δεν είχαν άμεσα κάτι DVD που ήθελα) και για την κάρτα τελικά με χρέωσαν 105€! Αυτή είναι επαγγελματική συμπεριφορά! Εντυπωσιακό, έτσι;

Τέτοιου είδους συγκρίσεις είναι λυπηρές...

Παιδιά μήπως έχει κανένας ιδέα?

Δοκίμασα να κάνω live update και κατά λάθος δεν έβαλα τον driver που θέλει για το update. Τώρα δεν μπορώ να τον εγκαταστήσω με τίποτα...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...